Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020: Κριός – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
30/11/2020

Κριός

1ο δεκαήμερο  21/3 με 31/3
Αρχές του μήνα μέχρι και στις 20/12 θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν τα κοινά οικονομικά, περιουσιακά αλλά και ζητήματα ανώτερων σπουδών προς το τέλος του μήνα. Η έκλειψη στις 14/12 θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ζητήματα σπουδών και ταξιδιών ενώ μπορεί να σας αλλάξει εντελώς αυτό που πιστεύατε ως ‘νόημα της ζωής’. Την επόμενη μέρα η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και αυτομάτως θα νιώσετε πολύ καλύτερα ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα επανεξετάσετε το φιλικό σας περιβάλλον ενώ παράλληλα μπορεί να θελήσετε να κρατήσετε λίγους και εκλεκτούς. Η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο φέρνει ένα νέο εικοσαετές ξεκίνημα στο φιλικό σας περιβάλλον αλλά και στις ομάδες τις οποίες ανήκετε ή θα θελήσετε να ενταχθείτε.

2ο δεκαήμερο  1/4 με 10/4  
Στις 11/12 το τρίγωνο Ήλιου Άρη ευνοεί το δεκαήμερο σας καθώς θα δρομολογηθούν επαγγελματικά θέματα αλλά και γενικότερα είναι μια μέρα που μπορείτε να ‘τρέξετε’ τα σχέδια σας. Ο Άρης μέχρι 15 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο δημιουργώντας για ακόμη μια φορά ένταση, εκνευρισμό και πολλαπλές υποχρεώσεις για τις οποίες πρέπει να τρέξετε. Ωστόσο, σας χαρίζει δυναμισμό και γοητεία, οπότε να το χαρείτε αναλόγως. Από τις 11 μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου ενεργοποιείται η έκλειψη του περασμένου Γενάρη αλλά και η έκλειψη του Ιουλίου του 2018 φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που προέκυψαν τότε προκειμένου να λυθούν οριστικά. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σας δώσουν μια ανάσα αισιοδοξίας και επιθυμίας να σχεδιάσετε καινούργια πλάνα για το μέλλον.

3ο δεκαήμερο  11/4 με 20/4 
Από τις 15 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του ο Άρης θα είναι στο δικό σας δεκαήμερο δημιουργώντας εντάσεις και άγχος. Ο Κρόνος, που το τελευταίο διάστημα ‘συμμορφώνει’ και οριοθετεί το δεκαήμερο σας, σας δίνει τα τελευταία του μαθήματα αφού μέσα στο μήνα θα εισέλθει στον Υδροχόο. Ωστόσο τα μαθήματα του είναι πολύτιμα, γι’ αυτό παρακαλείσθε να τα λάβετε σοβαρά υπόψιν. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Πλούτωνα καθώς για αρκετό καιρό ακόμα θα σας μεταμορφώνει με τον δικό του ολοκληρωτικό τρόπο προκειμένου να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε το διαμάντι που κρύβεται μέσα σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις 23/12, καθώς μπορεί να λειτουργήσετε εμμονικά με θέματα που αφορούν εσάς και την εργασία σας ή κάποιο πρόσωπο της οικογένειας.

Ταύρος

1ο δεκαήμερο 21/4 με 30/4
Η παρουσία του Ουρανού στο δεκαήμερο σας συνεχίζει να σας εξωθεί σε σοκαριστικές για τους άλλους ενέργειες. Εσείς από την άλλη, νιώθετε απελευθερωμένοι και έτοιμοι να κάνετε οτιδήποτε τόσα χρόνια διστάζατε. Παρόλα αυτά μπορεί να βιώνετε  ανατροπές και σοκ τα οποία να σας αναγκάζουν να ξεβολευτείτε. Η σύνοδος Δια/Κρόνου στον Υδροχόο σηματοδοτεί επίσημα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα με  προδιαγραφές εικοσαετίας. Η έκλειψη 14/12 αλλά και η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα φέρνουν αλλαγές κληρονομικά  και οικονομικά ζητήματα, συνεπώς θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

2ο δεκαήμερο 1/5 με 10/5
Ο μήνας ξεκινάει όμορφα για σας αφού η Αφροδίτη στο δικό σας δεκαήμερο, γλυκαίνει τη καθημερινότητα σας και βοηθά στην βελτίωση των ερωτικών ζητημάτων σας. Ειδικά στις 5 και 6 Δεκεμβρίου που βρίσκεται με τον Ποσειδώνα σε ευνοϊκή όψη δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την αναθέρμανση της σχέσης σας ή την δημιουργία σχέσης με νέο πρόσωπο. Παρόλα αυτά τον υπόλοιπο μήνα θα σας απασχολήσουν θέματα κληρονομικά, δάνεια ή χρήματα κοινά καθώς το πλανητικό σκηνικό εστιάζει σε αυτά με πολλούς τρόπους όπως το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Τοξότη καθώς και με την έκλειψη που θα γίνει στις 14/12. Η σύνοδος Ήλιου Ερμή στον Αιγόκερω ενισχύει αυτή την τάση και επαναφέρει ανάλογα ζητήματα που ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2020. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα, σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα και να δρομολογήσετε την ολοκλήρωση τους. Η σύνοδος Δία Κρόνου στον Υδροχόο δημιουργούν ευνοϊκές προδιαγραφές για ανώτερες σπουδές ή και επαφές με το εξωτερικό.

3ο δεκαήμερο 11/5 με 21/5
Ο Άρης θα εξακολουθεί να σας κουράζει μέχρι το τέλος του έτους όχι μόνο σε σωματικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο, ωστόσο έχετε υπόψιν ότι στις αρχές του 2021 αυτό θα αλλάξει, οπότε λίγο ακόμη υπομονή. Εξάλλου με τα τρίγωνα του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα έχετε ευνοηθεί σε πολλαπλά επίπεδα αλλά κυρίως έχετε δυναμώσει σε προσωπικό επίπεδο. Η διπλή είσοδο του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στην απόκτηση πτυχίου ή στην έναρξη σπουδών και ζητημάτων που σχετίζονται με το εξωτερικό. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης  στον Τοξότη φέρνει τις προσωπικές σχέσεις στο προσκήνιο οι οποίες θα σας απασχολήσουν με θετικό τρόπο. Προσοχή μόνο το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου όπου η έκλειψη και η Πανσέληνος ρίχνει φως και οδηγεί σε συνειδητοποιήσεις, ενδεχομένως επίπονες, ωστόσο δείτε το σαν μια ευκαιρία για ψυχολογική εκκαθάριση.

Δίδυμος

1ο δεκαήμερο  22/5 με 31/5
Ο Δεκέμβρης είναι μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα εστιάσετε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η έκλειψη 14/12 αλλά και ο Ερμής στον Τοξότη φέρνουν αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε σε αυτό τον τομέα από εδώ και πέρα. Φυσικά η Αφροδίτη σας βοηθάει να είστε πιο διπλωματικοί αν έχετε σκοπό να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν σας καλύπτουν πλέον. Από την άλλη μπορεί να φέρει νέες ερωτικές ευκαιρίες, τις οποίες όμως πρέπει να εξετάσετε ενδελεχώς πριν αποφασίσετε αν θα τις αξιοποιήσετε. Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα  ολοκληρώνει έναν κύκλο που αφορά σε κληρονομικά ή κοινά διαχειριζόμενα χρήματα. Η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο και σηματοδοτεί μια καινούργια περίοδο για αυτά τα ζητήματα με μακροχρόνια προοπτική.

2ο δεκαήμερο 1/6 με 10/6
Η έκλειψη στις 14/12 αλλά και η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα θα φέρουν αλλαγές στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να είναι στο δεκαήμερο σας, χρειάζεται μια επιπλέον προσοχή και ένα reality check πριν πάρετε αποφάσεις, καθώς ενδέχεται να δράσετε με γνώμονα τους ευσεβείς πόθους σας και όχι τα αντικειμενικά δεδομένα. Αυτό ισχύει κυρίως για τους γεννημένους 6,7,8 Ιουνίου. Επιπλέον, η παρουσία του Ερμή στον Τοξότη θα βοηθήσει στο να εξετάσετε θέματα που αφορούν την εργασία και την υγεία σας και να λάβετε τις ανάλογες αποφάσεις. Ωστόσο, το δεύτερο μισό του μήνα θα σας απασχολήσουν και θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

3ο δεκαήμερο 11/6 με 20/6
Ζητήματα υγείας και εργασίας θα συνεχίσουν να  απασχολούν τη σκέψη σας και αυτό τον μήνα καθώς η παρουσία του Ερμή στον Τοξότη και η έκλειψη στις 14/12  φέρνουν στο προσκήνιο θέματα αυτής της φύσεως. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη λειαίνει τις γωνίες της καθημερινής έντασης και σας προσφέρει ερωτικές ευκαιρίες κυρίως προς το τέλος του μήνα, οπότε και θα εστιάσετε σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα φέρνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σε προσωπικό επίπεδο. Θα αντιληφθείτε πτυχές που μέχρι τώρα μπορεί να ήταν κρυμμένες και θα οδηγηθείτε στις ανάλογες αποφάσεις. Η σύνοδος Ήλιου και Ερμή στον οίκο των σχέσεων θα ενεργοποιήσει προσωπικής φύσεως θέματα που ξεκίνησαν από το καλοκαίρι του 2020. Με τη συνάντηση του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο θα ανοίξει ένας νέος κύκλος που σχετίζεται με κληρονομικά ή και οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους.

Καρκίνος

1ο δεκαήμερο  21/6 με 30/6
Τα εξάγωνα του Ουρανού λειτουργούν ευεργετικά για το δεκαήμερο σας και συμβάλλουν στο να ανανεωθείτε. Η έκλειψη στις 14/12 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα εργασίας και υγείας. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Αιγόκερω θα επαναφέρει ζητήματα σχέσεων που προέκυψαν το καλοκαίρι του 2020. Σε αυτό συμβάλλει και η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα ώστε να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα σφαιρικά. Αυτό μπορεί να σημαίνει την είσοδο ενός νέου προσώπου στη ζωή σας ή αν έχετε σχέση να οδηγηθεί στο ξεκαθάρισμα ζητημάτων που χρονίζουν. Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο συμβάλλουν στην έναρξη ενός νέου κύκλου σε επίπεδο σχέσεων και  συνεργασιών, οπότε με αυτή τη συνθήκη μπορείτε να υπολογίζετε στη μακροημέρευση των επιλογών σας.

2ο δεκαήμερο  1/7 με 10/7
Ο Άρης που θα βρίσκεται στο δεκαήμερο σας μέχρι 15/12 θα εξακολουθεί να σας δημιουργεί εντάσεις. Ωστόσο με τις ευεργετικές όψεις του Ποσειδώνα θα είστε σε θέση να τις εξομαλύνετε. Μέχρι και τις 7/12 η παρουσία της Αφροδίτης θα σας δίνει γοητεία και λάμψη αλλά και την διπλωματία για να διαχειριστείτε τα καθημερινά προβλήματα. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε  με θέματα που μπορεί να προκύψουν στην εργασία σας και μέσα από την εξέταση τους να συνειδητοποιήσετε ότι ο κύκλος αυτός έχει ολοκληρωθεί. Να φροντίσετε να έχετε μια ισορροπημένη καθημερινότητα, η οποία θα προστατέψει την υγεία σας, δεδομένου ότι αυτό το διάστημα μπορεί να δεχθεί μικροταλαιπωρίες.

3ο δεκαήμερο 11/ με 21/7
Η έκλειψη στις 14/12 καθώς και η πανσέληνος στις 30/12, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με ζητήματα υγείας και εργασίας τα οποία απαιτούν την προσοχή σας. Η μεν έκλειψη θα επιταχύνει την εξέλιξη τους, ωστόσο η Πανσέληνος είναι εκείνη που θα σας διευκολύνει να αντιληφθείτε την πραγματική τους διάσταση. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας συνεχίζουν να σας αλλάζουν και να σας πιέζουν, ωστόσο η παρουσία του Δία σας βοηθά ώστε να αντέξετε και να ανακαλύψετε την ωφέλιμη πλευρά σε αυτές τις αλλαγές. Το τρίγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα στις  αρχές του μήνα σας ενισχύει με κατανόηση, συμπόνια και αγάπη και βοηθά στο να εξισορροπήσετε τις σχέσεις σας με αυτούς που αγαπάτε. Προσοχή στις 23/12  και στις μέρες που προηγούνται καθώς η δύσκολη όψη του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να σας δημιουργήσει εμμονικές τάσεις τις οποίες όμως χρειάζεται να ελέγξετε και να εκτονώσετε με υγιείς τρόπους.

Λέων

1ο δεκαήμερο  22/7 με 1/8
Η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο προμηνύει ενάρξεις και επισημοποιήσεις σε εργασιακό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο καθημερινότητας. Ετοιμαστείτε για μια καθημερινότητα άκρως ενδιαφέρουσα και σε καμία περίπτωση βαρετή. Βέβαια, βοηθάει και  ο Ουρανός στον Ταύρο να βρίσκεστε σε μια ένταση καθώς τα απρόοπτα ακόμη καλά κρατούν. Από την άλλη πλευρά αν δεν βρίσκεστε σε σχέση, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Τοξότη, καθώς και η έκλειψη στις 14/12 θα φέρουν στο δρόμο σας ερωτικές περιπέτειες, επομένως αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα θα φέρει στο προσκήνιο εργασιακά θέματα, ζητήματα υγείας ή θέματα με κάποιο pet.

2ο δεκαήμερο  2/8 με 11/8
Ερμής και Αφροδίτη ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Τοξότη με αποτέλεσμα να βελτιωθεί σημαντικά η διάθεση σας η οποία θα γίνει πιο ανάλαφρη και ερωτική. Ενδεχομένως να θελήσετε να αναζωπυρώσετε κάποιο φλερτ ή να αναζητήσετε ένα νέο. Σε αυτό θα δράσει καθοριστικά και η έκλειψη στις 14/12 οπότε στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, ένα νέο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος να έρθει στη ζωή σας. Ακόμη, θα ξετυλιχτεί η δημιουργική πλευρά σας και μπορεί να διοχετευτεί είτε σε κάποιο καινούριο χόμπι ή στην αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού σας.

3ο δεκαήμερο  12/8 με 22/8
Η έκλειψη στις 14/12 φέρνει αλλαγές σε ζητήματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και το σπίτι σας σε φυσικό επίπεδο. Από την άλλη η Πανσέληνος  στο τέλος του μήνα ρίχνει φως σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σας και τη σχέση μαζί τους ενώ αν έχετε κάποιο φλερτ θα κληθείτε να αποφασίσετε τελικά αν θα προχωρήσετε σε πιο σοβαρό επίπεδο ή αν θα το τερματίσετε. Δεδομένου ότι ο Άρης θα βρίσκεται σε ευνοϊκή όψη με το δεκαήμερο σας, μπορείτε να εκτονώσετε την ενέργεια σας σε κάποια δημιουργική απασχόληση ή στο να ‘τρέξετε’ μια επιχειρηματική ιδέα. Εξάλλου, ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο εκκινούν μια νέα περίοδο στην επαγγελματική σας καθημερινότητα με προοπτικές εξέλιξης.

Παρθένος

1ο δεκαήμερο 23/8 με 2/9
Τα τρίγωνα του Ουρανού συνεχίζουν να σας δίνουν τη δύναμη να πραγματοποιήσετε τα πιο τρελά σας όνειρα. Ξαφνικά είστε σε θέση να πετάξετε από πάνω σας περιορισμούς και καθωσπρεπισμούς χρόνων και να ζήσετε ό,τι έχετε ονειρευτεί, σοκάροντας ενδεχομένως το περιβάλλον σας. Ως αποτέλεσμα θα βρεθείτε σε αντιπαράθεση με την οικογένεια σας, καθώς η έκλειψη στις 14/12, η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα αλλά  και η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση. Η παρουσία της Αφροδίτης εκεί θα εξομαλύνει μερικώς τις εντάσεις ωστόσο προσέξτε να μην βρεθείτε στη θέση του διαιτητή.

2ο δεκαήμερο 3/9 με 12/9
Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται για λίγο ακόμη στο δικό σας δεκαήμερο, θολώνοντας την κρίση σας και οδηγώντας σας σε λάθος εκτιμήσεις. Τόσο η έκλειψη στις 14/12 όσο και η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα φέρνουν στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα και συναισθηματικές εκκαθαρίσεις. Θα χρειαστεί να λάβετε σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την οικογένεια σας ή κάποιο ακίνητο, οπότε προσπαθήστε να δείτε όσο πιο αντικειμενικά τα δεδομένα, πριν προβείτε σε οριστικές δράσεις. Από την άλλη, η σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, συμβάλλει στο να αποφασίσετε να επεκτείνετε την οικογένεια σας με τον ερχομό ενός νέου μέλους.

3ο δεκαήμερο 13/9 με 22/9
Τα τρίγωνα του Πλούτωνα σας εξοπλίζουν με δύναμη και λειτουργούν ως επιταχυντές της εξέλιξης σας σε κάθε επίπεδο. Ο Άρης από τον Κριό εξακολουθεί να σας δημιουργεί προστριβές με το έτερον ήμισυ ενώ παράλληλα φέρνει έξοδα που δεν βρισκόταν εξαρχής στον προϋπολογισμό σας. Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας πλησιάζει σιγά σιγά το δεκαήμερο σας, καλό θα ήταν να αρχίζετε να προετοιμάζεστε, με το να κάνετε ξεκάθαρους τους στόχους και τα σχέδια σας. Η έκλειψη στις 14/12 φέρνει εκκαθαρίσεις στις σχέσεις με αδέλφια και συγγενικό περίγυρο, ενώ η Πανσέληνος ρίχνει φως σε οικογενειακά ζητήματα, ώστε να είστε σε θέση πλέον να δείτε ολοκληρωμένη την εικόνα και να κινηθείτε αναλόγως. Προσοχή στις 23/12, καθώς το τετράγωνο Άρη Πλούτωνα μπορεί να σας εξωθήσει σε εμμονικές συμπεριφορές δυναμιτίζοντας τις σχέσεις σας.

Από την Εύα Κόκκορα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα