Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου 2023: Αιγόκερως – Ιχθύες

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
29/05/2023

Βασικές Πλανητικές Όψεις

  • 4 Ιουνίου Πανσέληνος στη 13 Τοξότη
  • 18 Ιουνίου Νέα Σελήνη στην 26 Διδύμων

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 5 Ιουνίου Αφροδίτη στον Λέοντα
  • 11 Ιουνίου Ερμής στους Διδύμους
  • 12 Ιουνίου Πλούτωνας ανάδρομος αλλάζει ζώδιο στον Αιγόκερω
  • 17 Ιουνίου Κρόνος στην 7 Ιχθύων σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος
  • 21 Ιουνίου Ήλιος στον Καρκίνο – Θερινό Ηλιοστάσιο
  • 27 Ιουνίου Ερμής στον Καρκίνο
  • 30 Ιουνίου Ποσειδώνας σε στάση στην 27 Ιχθύων για να γυρίσει ανάδρομος
Επικίνδυνες συναισθηματικές εντάσεις!

Ιούνιος! Χρόνια πολλά στους αγαπητούς Δίδυμους και έτσι μπαίνουμε σιγά-σιγά σε ρυθμούς καλοκαιριού. 2 του μήνα, ένα τρίγωνο της Αφροδίτης ότι πρέπει για να μας φτιάξει τη διάθεση και να αφεθούμε στις φαντασιώσεις και τα ονειροπολήματά μας! Στις 4 η πανσέληνος ανεβάζει το θερμόμετρο, με ένα touch επικοινωνίας. Είμαστε στους Διδύμους, οι επαφές, τα λόγια, οι μετακινήσεις παίρνουν φωτιά. Από κοντά και ο Ερμής με τον Ουρανό μαζί, δημιουργούν έναν ενθουσιασμό, μια νευρικότητα, μια γρηγοράδα, τρέχουμε και πηδάμε από το ένα θέμα στο άλλο. Μια όψη αρκετά καλή -αν και μπορεί να κουράσει- όσον αφορά θέματα νόησης, αλλά και ατυχηματική σε θέματα μετακίνησης. Θέλει προσοχή! Την επόμενη μέρα η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα. “Ανάβεις φωτιές, ανάβεις κι όλα τα καις!”, είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς, καθώς θα παραμείνει εκεί με ορθή και ανάδρομη πορεία όλο το καλοκαίρι! Και ταυτόχρονα θα κάνει μια…”ωραία” αντίθεση με τον Πλούτωνα και οι δυο μαζί σταυρό με τους δεσμούς της Σελήνης.

Επικίνδυνες συναισθηματικές εντάσεις! Καρμικά γεγονότα κυρίως για όσους έχουμε σημεία ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στη 0 σταθερών! Στις 11 Ιουνίου ο Ερμής μπαίνει και αυτός στους Διδύμους, κυβερνήτης των, να μας ξεκουράσει, να ελαφρύνει λίγο την κατάσταση. Και ο Πλούτωνας ανάδρομος αλλάζει ζώδιο. Πάλι πίσω τα μπρος! Και αυτό θα ενισχυθεί και στις 18 που θα μπει σε αναδρομή ο Κρόνος, και στις 30 Ιουνίου που θα μπει σε αναδρομή και ο Ποσειδώνας! Να τονίσουμε ότι το νέο φεγγάρι στους Διδύμους θα γίνει στην 26 μοίρα, εκεί που πέρυσι ο Άρης είχε επιστρέψει σε αναδρομή. 3 μεγάλοι, βαρύς πλανήτες σε αναδρομή, αυτό το θερινό ηλιοστάσιο θα το θυμόμαστε για καιρό! “Κι όλο η θερμοκρασία δωματίου ν’ ανεβαίνει…!”

Αιγόκερως

Ρομαντισμός και εξιδανίκευση σε σχέσεις, αφήστε τις ψευδαισθήσεις στην άκρη, απολαύστε υπεύθυνα και εκτονώστε δημιουργικά, καλλιτεχνικά. Η πανσέληνος στις αρχές του μήνα φωτίζει διάφορα μικρά -ή και μεγαλύτερα- της καθημερινότητας σας και της οργάνωσης αυτής σε σχέση με την υγεία, τα κατοικίδια, διατροφή, άσκηση, αλλά και το υποσυνείδητο, φόβους και φοβίες, τα οποία ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε. Πρωτότυπες ιδέες θα προκύψουν σε σχέση με τη διασκέδαση, τον έρωτα, τα παιδιά. Και στις 5 του μήνα η αλλαγή της θέσης της Αφροδίτης σημαίνει για εσάς ότι τα λεφτά πάνε στα λεφτά. Αν θέλετε να δανειστείτε, να ζητήσετε τώρα είναι πιο εύκολο για εσάς να σας δώσουν, είτε ο φίλος, είτε η τράπεζα. Ωστόσο, προσπαθήστε να μείνετε έξω από σενάρια χειρισμού. Μετά τις 10 Ιουνίου τα γεγονότα σας οδηγούν σε τροχιά μετάλλαξης, προσωπικής μεταμόρφωσης, επανέρχονται για να ολοκληρωθούν καταστάσεις οι οποίες αιωρούνταν. Σκέψη, άγχος, τρέξιμο γύρω από τα θέματα τα οποία φώτισε η πανσέληνος.

Έχετε τον υπόλοιπο μήνα να διευθετήσετε, να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, να συζητήσετε. Πρακτικότητες! Αυτή η έμφαση πολύ πιθανόν να αναδείξει και τις δυσκολίες των θεμάτων αυτών ή τη δική σας αρνητική διάθεση να τα αντιμετωπίσετε. Εκεί αξίζει να αναρωτηθείτε γιατί, και στη συνέχεια να προχωρήσετε παρακάτω. Και θα δείτε ότι ουδέν κακόν αμιγές καλού. Και αποφασίζετε να κάνετε κάτι παράδοξο, μια νέα εκκίνηση στην υπάρχουσα κατάσταση. Το περσινό σας άγχος επανέρχεται και υπάρχει ανάγκη να το αντιμετωπίσετε με το μυαλό και όχι με νεύρα και πονοκέφαλο. Ο μήνας αυτός αφορά αρκετά σε υποθέσεις του παρελθόντος, εκκρεμότητες, ακόμα και συνήθειες οι οποίες δεν σας πάνε παραπέρα, είναι κακές, δεν τις χρειάζεστε πλέον, ούτως ή άλλως. Θα σας βοηθήσουν και οι επαφές και η επικοινωνία σας με τους άλλους, σύντροφοι και συνεργάτες, αλλά και η προσωπική σας επαφή με την ψυχή και την προσωπικότητά σας.

Υδροχόος

Η δημιουργικότητα φαίνεται να αποδίδει και στη βελτίωση των εργασιακών σχέσεων και συνθηκών, όσο και σε κομμάτια αυτοπεποίθησης. Αρκεί να μην πατάτε στα σύννεφα και θα καταφέρετε να τα ενσωματώσετε παραγωγικά και όχι θεωρητικά. Βρίσκετε πρωτότυπες ιδέες σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, σίγουρα η κατάσταση φτιάχνει. Και άλλο ένα χαρτί στο τραπέζι, η χαρά και ο έρωτας, έστω κι αν μένετε στο νοητικό επίπεδο, έστω κι αν νιώθετε ότι σας διχάζει και προσπαθείτε να το αναλύσετε, να το εκλογικεύσετε, παραμένει ένας τομέας στον οποίο θα ρίξετε αρκετό φως και ενέργεια. Μπορεί να παρακινείται από κάποιες σκέψεις, διάφορες ιδέες για τις διακοπές, όλα έρχονται να ολοκληρώσουν το δική σας προσωπική χαρά, με το δικό σας τρόπο. Και όλο το σκηνικό ενισχύεται και όχι μόνο βρίσκετε χαρά, αλλά την βλέπουν και οι άλλοι σε εσάς! Γοητεία, έλξη, είναι αδύνατον να σας πούν όχι! Λίγη παραπάνω προσοχή οι των πρώτων πρώτων ημερών του ζωδίου, μπορεί στις αρχές του μήνα να σας αγγίξουν θέματα απειλής, εμμονής, χειρισμού. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη ψυχραιμία στη διαχείριση.

Από τις 11 και όλο σχεδόν τον υπόλοιπο μήνα σκέψεις και τρέξιμο γύρω από τα πράγματα τα οποία έχετε βάλει στόχο να κινήσετε τουλάχιστον για το καλοκαίρι. Προσωπική δημιουργία -ναι, πάλι!-, και δημιουργικότητα, χαρά, αναψυχή, παιδιά, έρωτας, το επιχειρείν πιθανότατα, όπου η καρδιά σας ψιθυρίζει, προς τα εκεί κινείστε. Σας βοηθάει να τα βάζετε σε νοητική βάση, όλα είναι ιδέα πριν γίνουν απτά. Και όλα κρύβουν τις δυσκολίες τους. Δείτε το σαν ανασχηματισμό, παρά σαν αναθεώρηση. Επιστράτευση ελιγμών και προχωράτε! Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου κρύβει μια κυκλοθυμία προς τα της ρουτίνας και όχι μόνο, με οδηγό την λογική αλλά και το συναίσθημα. Λίγο και η παρόρμηση, λίγο η θέληση σας να κλείσετε παρελθούσες καταστάσεις, νιώθετε τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και όλα τα ενδεχόμενα μπροστά σας ανοιχτά!

Ιχθύες

Ο Ιούνιος ξεκινάει πολύ όμορφα, ρομαντικά και ιδεαλιστικά και προσπαθήστε όσο περισσότερο μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε καλλιτεχνικά και δημιουργικά. Η πανσέληνος θα φωτίσει θέματα γονιών, σπιτιού και οικογένειας για εσάς. Επίσης, καριέρας, ψυχολογίας, προβολής αλλά και ιδιωτικής ζωής. Από την άλλη, η δραστηριοποίηση σας στο εργασιακό κομμάτι σας ανταμείβει με αυτοπεποίθηση αλλά και πηγές εσόδων. Επιπλέον, μπορείτε να αναγνωρίσετε τη διευκόλυνση στις συναδελφικές σχέσεις, την αρμονία, το υποστηρικτικό κλίμα, χωρίς να λείπουν κάποιες εντάσεις στα πλαίσια της καθημερινότητας και της ρουτίνας γύρω στις 6 του μήνα. Επίσης, οι όψεις των πλανητών ενισχύουν τη διαίσθηση και τη σύνδεσή σας με τους ανθρώπους και… άνωθεν, χωρίς, ωστόσο, να έχετε πολύ ξεκάθαρη εικόνα μιας κατάστασης.

Καλό θα είναι να λειτουργήσετε συναισθηματικά παρά με τη λογική. Και ο μήνας συνεχίζει με πολλή πληροφορία και ανταλλαγή ιδεών στο σπίτι και στην οικογένεια, μέσα στο σπίτι, στις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, αλλά και θεματάκια για τα οποία τώρα μπορείτε να επικοινωνήσετε. Αυτό θα συνεχιστεί όλο το μήνα, οπότε σας δίδεται μια καλή ευκαιρία για ανασκόπηση. Και σε πράγματα τα οποία έχουν γίνει και σε συναισθήματα τα οποία έχουν αναδυθεί. Είναι ένας μήνας με τον οποίο θα ασχοληθείτε -και αξίζει να το κάνετε- πολύ με το παρελθόν. Λίγο η συναισθηματική σας φύση, λίγο η αναδρομή των πλανητών πάνω σας, αλλά και δίπλα σας, και η νέα Σελήνη, το φως θα κάνει παιχνίδια αντανάκλασης με την υδάτινη σας φύση. Αφήστε το συναίσθημα να βγει, να σας δείξει το δρόμο της έκφρασης. Αυτοί είστε, γλυκείς, τρυφεροί, ευάλωτοι. Όλοι έχουν ανάγκη από τη δική σας ευαισθησία, είναι το αυλάκι από όπου θα περάσει το νερό για να ποτιστούν και τα πιο ξερά μέρη της γης. Εκφράστε το κλάμα, λύπης ή χαράς, για να ξεμπλοκάρετε και να προχωρήσετε παρακάτω. Το δικό σας άνοιγμα και άγγιγμα ψυχής χρειάζονται πολλοί!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα