Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου 2023: Ζυγός – Τοξότης

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
29/05/2023

Βασικές Πλανητικές Όψεις

  • 4 Ιουνίου Πανσέληνος στη 13 Τοξότη
  • 18 Ιουνίου Νέα Σελήνη στην 26 Διδύμων

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 5 Ιουνίου Αφροδίτη στον Λέοντα
  • 11 Ιουνίου Ερμής στους Διδύμους
  • 12 Ιουνίου Πλούτωνας ανάδρομος αλλάζει ζώδιο στον Αιγόκερω
  • 17 Ιουνίου Κρόνος στην 7 Ιχθύων σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος
  • 21 Ιουνίου Ήλιος στον Καρκίνο – Θερινό Ηλιοστάσιο
  • 27 Ιουνίου Ερμής στον Καρκίνο
  • 30 Ιουνίου Ποσειδώνας σε στάση στην 27 Ιχθύων για να γυρίσει ανάδρομος
Επικίνδυνες συναισθηματικές εντάσεις!

Ιούνιος! Χρόνια πολλά στους αγαπητούς Δίδυμους και έτσι μπαίνουμε σιγά-σιγά σε ρυθμούς καλοκαιριού. 2 του μήνα, ένα τρίγωνο της Αφροδίτης ότι πρέπει για να μας φτιάξει τη διάθεση και να αφεθούμε στις φαντασιώσεις και τα ονειροπολήματά μας! Στις 4 η πανσέληνος ανεβάζει το θερμόμετρο, με ένα touch επικοινωνίας. Είμαστε στους Διδύμους, οι επαφές, τα λόγια, οι μετακινήσεις παίρνουν φωτιά. Από κοντά και ο Ερμής με τον Ουρανό μαζί, δημιουργούν έναν ενθουσιασμό, μια νευρικότητα, μια γρηγοράδα, τρέχουμε και πηδάμε από το ένα θέμα στο άλλο. Μια όψη αρκετά καλή -αν και μπορεί να κουράσει- όσον αφορά θέματα νόησης, αλλά και ατυχηματική σε θέματα μετακίνησης. Θέλει προσοχή! Την επόμενη μέρα η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα. “Ανάβεις φωτιές, ανάβεις κι όλα τα καις!”, είναι από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς, καθώς θα παραμείνει εκεί με ορθή και ανάδρομη πορεία όλο το καλοκαίρι! Και ταυτόχρονα θα κάνει μια…”ωραία” αντίθεση με τον Πλούτωνα και οι δυο μαζί σταυρό με τους δεσμούς της Σελήνης.

Επικίνδυνες συναισθηματικές εντάσεις! Καρμικά γεγονότα κυρίως για όσους έχουμε σημεία ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στη 0 σταθερών! Στις 11 Ιουνίου ο Ερμής μπαίνει και αυτός στους Διδύμους, κυβερνήτης των, να μας ξεκουράσει, να ελαφρύνει λίγο την κατάσταση. Και ο Πλούτωνας ανάδρομος αλλάζει ζώδιο. Πάλι πίσω τα μπρος! Και αυτό θα ενισχυθεί και στις 18 που θα μπει σε αναδρομή ο Κρόνος, και στις 30 Ιουνίου που θα μπει σε αναδρομή και ο Ποσειδώνας! Να τονίσουμε ότι το νέο φεγγάρι στους Διδύμους θα γίνει στην 26 μοίρα, εκεί που πέρυσι ο Άρης είχε επιστρέψει σε αναδρομή. 3 μεγάλοι, βαρύς πλανήτες σε αναδρομή, αυτό το θερινό ηλιοστάσιο θα το θυμόμαστε για καιρό! “Κι όλο η θερμοκρασία δωματίου ν’ ανεβαίνει…!”

Ζυγός

Αυτό το μήνα μπορείτε να τον ξεκινήσετε απολαύοντας το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε οίκους που είναι περισσότερο της οργάνωσης και της εργασίας, ωστόσο εσείς μπορείτε να περιλάβετε και τη δημιουργικότητα της όψης. Εκμεταλλευτείτε τη για να σας συνδέσει με τις αξίες σας και τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεστε. Και η πανσέληνος, θα λάβει χώρα σε θέσεις που αφορούν σε μετακινήσεις, εκδρομές, ταξίδια, προσοχή πως οδηγείτε και πως οδηγούν. Επίσης, προσέξτε τα λόγια σας, τι λέτε εσείς και τι ακούν οι άλλοι. Υπάρχει τάση για βιαστικά συμπεράσματα. Και δεν τελειώνει η κατάσταση με την πανσέληνο. Τις επόμενες μέρες θα αισθανθείτε περίεργες, συναισθηματικές εντάσεις, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με τα παιδιά, τον ερωτικό σύντροφο, αλλά και φίλους και ομάδες μέσα στις οποίες συναναστρέφεστε και δραστηριοποιείστε.

Η είσοδος του Ερμή στους Δίδυμους, σε ένα ζώδιο ίδιας ποιότητας με τη δική σας, βοηθά ακόμα περισσότερο την επικοινωνία, διευκολύνει τη ροή και την εξέλιξη καταστάσεων που είχαν… κολλήσει. Στην προηγούμενη θέση του και στην αναδρομή του δεν ήταν τα πράγματα τόσο όμορφα για εσάς και πιθανόν να είχατε εστιάσει περισσότερο στα αρνητικά ή στις δυσκολίες. Τώρα σας δίνει φτερά και κυριολεκτικά. Σκέψεις και σχέδια ακόμα και για ταξίδια στο πλάνο. Αλλά και η είσοδος του Πλούτωνα στην αναδρομή του στον Αιγόκερω, θα φέρει θέματα του παρελθόντος, κρίσεων και οικογένειας ξανά στο προσκήνιο. Αφορά σημαντικά τους γεννημένους στο τέλος του Ζυγού. Τι κι αν πέρασε η άνοιξη, μπήκε το καλοκαίρι! Φαίνεται ότι φέτος καλείστε να διευθετήσετε όλα τα θέματα τα οποία σχετίζονται με τα του παρελθόντος, χαίνουσες πληγές. Νέες αρχές και ξεκινήματα, ακόμα και στον τρόπο που σκέπτεστε και αντιλαμβάνεστε τον κόσμο, επιμένουν στο να ξαναδείτε τις παρελθούσες καταστάσεις και συμπεριφορές. Πιθανόν μέσα από ένα πρίσμα κατανόησης και ενσυναίσθησης, όχι αυστηρά εκλογίκευσης και υπερανάλυσης. Όλα αυτά τα θέματα θα ενισχύσει και η είσοδος του Ήλιου, στις 21, και του Ερμή, στις 27, στον Καρκίνο. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Σκορπιός

Η διαίσθηση και η διορατικότητά σας στην πρώτη γραμμή για να επιτύχετε ό,τι κυριολεκτικά επιθυμήσετε. Καλό μήνα λοιπόν! Μια πανσέληνος σε έναν δικό σας οίκο, επικοινωνία με τον εσωτερικό σας εαυτό, σύνδεση με τα πάθη και τα κρυφά και ανομολόγητα; Θα έχετε μια διάθεση -πάντα εσωτερισμού, εσωτερικής, ουσιαστικής- επαφής με τον εαυτό σας. Να αναγνωρίσετε και να αποδεχτείτε υπόγειες συμπεριφορές και γιατί τις εκφράζετε. Στις 5 του μήνα η διέλευση της Αφροδίτης αρχίζει να σας βοηθά με τρόπους που φαίνεστε περισσότερο, επαφές και γνωριμίες σημαντικές, οι οποίες θα βοηθήσουν την προβολή και την καριέρα σας. Αυτή τη διέλευση, που θα την έχετε και όλο το καλοκαίρι, θα δείτε ότι μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε με διάφορους τρόπους.

Γύρω στις 6 του μήνα, η επαφή της με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα μπορεί να σας φορτίσει συναισθηματικά, και να σας φέρει αντιμέτωπους με ανθρώπους και καταστάσεις με έναν τρόπο πιο καρμικό. Και είναι ώρα να αναρωτηθείτε γιατί συμβαίνει αυτό και να δράσετε με ισορροπία. Αφήστε το χειρισμό και την απειλή στην άκρη. Στο μόνο που μπορεί να βοηθήσει είναι να τονίσει τις αδυναμίες και την ανασφάλειά σας. Μεταμορφώστε το, εξελίξτε την προβλέψιμη στάση σας. Και με τον Ερμή να περνάει στους Διδύμους, το καλοκαίρι ξεκινάει με πολλή σκέψη, ιδέες και συζητήσεις, μετακινήσεις και ταξιδάκια για τη δική σας καλύτερη ψυχολογική υποστήριξη. Γενικότερα, μέχρι και του χρόνου η σκέψη σας, οι επαφές σας, οι συνεργασίες σας θα έχουν πολύ να κάνουν με το κομμάτι της αυτοβελτίωσης με ένα πιο κοινωνικό και δημόσιο πρόσημο, με μια διάθεση επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης, και ήδη το βλέπετε να γίνεται. Σίγουρα η δουλειά σας θα φέρει πολύ σημαντικά αποτελέσματα και σε πρώτο και σε δεύτερο χρόνο. Αυτή η νοητική εργασία θα γίνεται όλο τον Ιούνιο. Μετά τις 21, ακόμα καλύτερα μετά τις 27 θα αρχίσετε να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα και να βάζετε στόχους για να τους κατακτήσετε.

Τοξότης

Ο μήνας ξεκινάει με αρκετό ενδιαφέρον, καθώς οι πλανητικές διελεύσεις δεν σας αφήνουν και πολύ σε ηρεμία. Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 4 Ιουνίου και μπορεί να τη νιώσετε δίνοντας στους άλλους ή απαιτώντας οι άλλοι να σας δώσουν -αυτό μπορεί να φέρει δυσαρμονία και ένταση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα επίσης είναι μια θέση η οποία είναι περισσότερο συμβατή με τις επιθυμίες σας. Εκεί βρίσκεται ήδη και ο Άρης. Δράση και συναίσθημα γύρω από τα δικά σας θέματα, ταξίδια, διακοπές, καινούριες εμπειρίες συνολικά. Τα επιθυμείτε και πραγματοποιούνται, ή τα επιθυμείτε τόσο πολύ που πραγματοποιούνται; Δεν έχει σημασία. Από την άλλη το εργασιακό περιβάλλον, η οργάνωση της καθημερινότητας, υγεία, ρουτίνα και τα κατοικίδια, ρουφάνε πολύ από το χρόνο σας και την ενέργειά σας. Είναι αρκετό να διαχειριστείτε την ψυχολογία σας και τις καταστάσεις χωρίς επιπολαιότητα.

Από τις 11 μέχρι τα τέλη σχεδόν του μήνα θα έχετε ευκαιρίες και διάθεση να κάνετε ξεκαθαρίσματα στο γάμο, σε σχέσεις, σε συνεργασίες, θα νιώσετε την ανάγκη να ακούσετε να επικοινωνήσετε με τους απέναντι για να επιλύσετε “γκρίζες ζώνες”. Νοητικές εργασίες, συμβόλαια και διαπραγματεύσεις, ακόμα και το να απευθυνθείτε σε κάποιο σύμβουλο για θέματα σχέσεων, τώρα είναι η στιγμή να το κάνετε. Στα μέσα Ιουνίου θα είναι λίγο πιο προκλητικά τα πράγματα, θα νιώσετε περισσότερο πιεσμένοι, αποθαρρημένοι, ακόμα και ηττημένοι ή έστω ανυπόμονοι να προχωρήσουν τα σχέδιά σας. Χρειάζεται προσοχή στο να μην εκδηλωθεί αυτή η… “ανεπάρκεια” σωματικά και ψυχοσωματικά. Και ο τρόπος που σκέπτεστε θα κλίνει περισσότερο προς τα αρνητικά παρά τα θετικά μιας κατάστασης. Προετοιμαστείτε με δικλείδες ασφαλείας στην αντιμετώπιση τέτοιων εκδηλώσεων. Βρείτε διεξόδους υγιείς μέσα στα πλαίσια του Κρόνου, όπου θα βρίσκεται εκεί τα επόμενα 2 περίπου χρόνια. Η αναδρομή τριών πλανητών, αλλά και η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο, σε θέματα αξίας, αυτοπεποίθησης, υγείας, ανακινούν θέματάκια της προσωπικής σας αξίας και του βασικού σας άξονα, σημαντικά για την υπόσταση του Τοξότη. Δεν είστε μόνο επιφανειακά, αλλά και ώριμα και σοφά παιδιά!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα