Προβλέψεις Ιουνίου 2024!

ASTROTEAM GUEST
31/05/2024

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας κατά βάση με τους περισσότερους πλανήτες σε ορθή πορεία και φυσικά δεδομένου ότι σταδιακά αρκετοί από αυτούς θα βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων θα μας προσφέρουν την ευελιξία και την προσαρμογή σε νέα δεδομένα φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες κυρίως για τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς στο α μισό όπου φαίνεται και το πιο ενδιαφέρον στο να έχουμε καλύτερες προοπτικές. Από την άλλη ο Άρης θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση αδυναμίας και πρόκλησης ταυτόχρονα για τον σταθερό σταυρό. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα του μήνα με την σειρά για να γνωρίζουμε πώς θα κινηθούμε και τι δυνατότητες υπάρχουν, ποια ζώδια θα ευνοηθούν και ποια θα πρέπει να κοπιάσουν λίγο περισσότερο για να τα καταφέρουν.

Φυσάει ούριος άνεμος για 3 ζώδια και δεν είναι άλλα με πρωταγωνιστές τους Διδύμους, τους Ζυγούς, τους Υδροχόους!

Αρχικά ο μήνας ξεκινά με τις καλύτερες των προδιαγραφών που άφησε ο Μάιος καθώς στις 3.6 έχουμε την ευεργετική όψη του νεόφερτου Δία στους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Είναι μια όψη που μιλά για πλούτη και δύναμη μέσα από την τεχνολογία, την μάθηση, την γνώση, την επιστήμη. Μπορεί να αξιοποιηθούν φρέσκες ιδέες για το καλό της ανθρωπότητας, να γίνουν νέες ανακαλύψεις αλλά και στα προσωπικά ωροσκόπια να βρεθούν τρόποι να ανακτήσουμε τις χαμένες μας δυνάμεις, πνευματικά, ψυχικά και υλικά! Επίσης ο Ερμής αλλάζει ζώδιο (3.6) και από τον Ταύρο μπαίνει στους Διδύμους, μια θέση που του ταιριάζει ιδιαίτερα, προσφέροντας καλύτερη επικοινωνία και μεγαλύτερη ευκολία στις εμπορικές συναλλαγές. Μάλιστα, η όψη συνόδου με τον Δία στους Διδύμους και το παράλληλο τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο (4.6) δίνει εξαιρετικές δυνατότητες για υπογραφές συμβολαίων, για σχεδιασμό και υλοποίηση επαγγελματικών συμφωνιών, για ουσιαστικές συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο, για γνωριμίες, για σπουδές που μας ανοίγουν νέα πεδία. Φυσάει ούριος άνεμος για 3 ζώδια και δεν είναι άλλα με πρωταγωνιστές τους Διδύμους, τους Ζυγούς, τους Υδροχόους και τους Τοξότες των πρώτων τριών ημερών. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη συναντά τον Ήλιο στην απόλυτη σύνοδο (καζίμι) στις 14ο των Διδύμων ανταλλάσσοντας εύνοια, λάμψη, δόξα, φήμη, ερωτισμό, κοινωνικοποίηση, γνωριμίες, οικονομική άνοδο αλλά και σπατάλη για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες όλοι του 2ου δεκαημέρου.

“Νέα Σελήνη στους Διδύμους”

Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται φυσικά στις 16ο των Διδύμων (6.6) με την συμμετοχή της Αφροδίτης να δίνει την έναρξη νέων σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών αλλά υπάρχει και το καθόλου αμελητέο τετράγωνο του Κρόνου από τους Ιχθύες προς αυτήν. Κάτι που σημαίνει πρώτον ότι πρέπει να είστε ξεκάθαροι για το τί θέλετε αφού η διττή φύση του ζωδίου μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα στα ερωτικά και δεύτερον ότι καμία σχέση δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς να έχει μέσα της κάποιο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί για να ανθίσει. Το εμπόδιο μπορεί να είναι ακόμη το γεγονός ότι επιλέγουμε να σχετιζόμαστε επιφανειακά αλλά τώρα οφείλουμε να ωριμάσουμε, να γίνουμε υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι, διαφορετικά δεν ανθίζει κάτι. Ο Κρόνος δομεί οτιδήποτε έχει ουσία και νόημα να συνεχίσει να υπάρχει και γκρεμίζει οτιδήποτε πλέον δεν έχει βάση πάνω στην οποία μπορείς να πατήσεις γερά τα πόδια σου. Για αυτό να θυμάστε ότι καθόλου ανέμελη δεν είναι αυτή η νέα Σελήνη (νέα αρχή) ειδικά για το 2ο δεκαήμερο των Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων ενώ λίγο καλύτερα θα είναι για τους Ζυγούς και Υδροχόους. Σε κοσμικό επίπεδο στριμώχνει αρκετά τα οικονομικά.

Στον απόηχο της νέα Σελήνης θα κινηθεί και το τετράγωνο του Ηλίου /Αφροδίτης με τον Κρόνο (8-9/6) όπου τώρα εμφανίζονται πρακτικά εμπόδια τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά-οικονομικά. Μπορεί να υπάρξουν οικονομικές ελλείψεις ή ελλείψεις σε ζητήματα καρδιάς. Προσέξτε καλά πώς σχετίζεστε με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, είτε είστε αδέσμευτοι, είτε δεσμευμένοι καθώς τώρα γίνεται ένα τεστ αντοχών στο οποίο θα δεχτείτε κριτική για ο, τι κάνετε ή δεν κάνετε.

Ένα πέπλο κρίσεων και ανασφαλειών για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους των πρώτων ημερών.

Στις 9.6 έχουμε αλλαγή πλεύσης για τον Άρη ο οποίος φεύγει από τον Κριό και περνά στο ζώδιο του Ταύρου, θέση αδυναμίας και δυσκινησίας. Τώρα βλέπουμε λίγο παραπάνω τα κεκτημένα μας και θα παλέψουμε για να κρατήσουμε κάποιες ασφάλειες δίπλα μας. Θα τα καταφέρουμε όμως; Άμεσα μετά την είσοδό του ο Άρης βρίσκει ένα μεγάλο εμπόδιο που λέγεται Πλούτωνας στον Υδροχόο και μαζί του σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο (11.6). Τώρα μπορεί να δούμε την κατώτερη θέληση των επιθυμιών να βγαίνει στην επιφάνεια μέσα από ζήλεια, φθόνο, κτητικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ένα πέπλο κρίσεων και ανασφαλειών για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους των πρώτων ημερών. Βία, έντονα κοινωνικά επεισόδια, συγκρούσεις λόγω οικονομικής κρίσης και δυσπραγίας από νέα μέτρα που λαμβάνονται από την εξουσία. Στις 12.6 ένα τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου μπορεί να φέρει εμπόδια στις μετακινήσεις- μεταφορές και δυσκαμψία στην επικοινωνία. Η απόλυτη σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 24.06ο Διδύμων θα ξεμπλοκάρει κάπως το προηγούμενο κλίμα και τώρα φρέσκες ιδέες έρχονται μπροστά, ζητήματα εκπαίδευσης, ταξιδιών και έντονες συζητήσεις ή ευχάριστες γνωριμίες για τα ζώδια του αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

Προσοχή σε όσους σας τάζουν πολλά, το πιθανότερο είναι να εξαφανιστούν μετά από λίγο.

Στο β μισό του μήνα τα πράγματα διαφοροποιούνται κάπως αφού Ερμής και Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 29ο Ιχθύων (17.6) λίγο πριν περάσουν και οι δύο τους στον Καρκίνο. Αυτές οι όψεις μπορεί να δημιουργήσουν συνθήκες ενός ασταθούς και θολού τοπίου τόσο στις σχέσεις όσο και στις οικονομικές συναλλαγές. Προσοχή ποιούς εμπιστεύεστε καθώς εύκολα τώρα πέφτετε θύμα εξαπάτησης από ένα συμβόλαιο που υπογράφετε ή μια μεγάλη αγορά. Αφορά τους γεννημένους στο τέλος των Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων. Μπορεί να παρατηρηθούν προβλήματα ή απεργίες εκ νέου σε ΜΜΜ, ταχυδρομεία, μεταφορές, σχολεία ή ΜΜΕ και ένας αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης με ψευδείς ειδήσεις. Κινδυνεύουν περισσότερο τα νεαρά άτομα και τα κατοικίδια ζώα. Στο ίδιο κλίμα κινείται και η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (20.6) με την ασθενικότητα, την αύξηση ιώσεων, μολύνσεων λόγω υδάτων να παίρνουν το πάνω χέρι. Προσοχή σε όσους σας τάζουν πολλά, το πιθανότερο είναι να εξαφανιστούν μετά από λίγο. Με το θερινό ηλιοστάσιο να πραγματοποιείται στις 20.6 Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη από εδώ και κάτω κινούνται στο ζώδιο του Καρκίνου παίρνοντας την εύνοια τα ζώδια του νερού στον έρωτα και τις σχέσεις.

Αποκαλυπτική του χάους και της αυτο-ματαίωσης που έχει προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες!

Η πανσέληνος του μήνα (22.6) απαιτεί οριοθέτηση καθώς λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερω αλλά ο Ποσειδώνας από τις 29.53ο Ιχθύων μας θολώνει το τοπίο και δεν είναι εύκολο να βρούμε τον τρόπο να το κάνουμε. Αποκαλυπτική του χάους και της αυτο-ματαίωσης που έχει προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες γι’ αυτό κρατήστε μικρό καλάθι σε προσωπική και επαγγελματική ζωή για να μην πικραθείτε με τις εξελίξεις. Επηρεάζει περισσότερο όσους είναι στο τέλος των Διδύμων, Τοξότη, Παρθένου, Ιχθύων και στις πρώτες μέρες Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερω. Ευτυχώς αμέσως μετά αρκετά συμπαθητικές οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Άρη στο Ταύρο από τις 21-29/6 με τα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) να ευνοούνται ποικιλοτρόπως στον έρωτα, τα οικονομικά και τις επαγγελματικές συμφωνίες. Τέλος, υποστηρικτικές είναι οι όψεις τριγώνου του Ερμή με τον Κρόνο (26.6) και του Ερμή με τον Ουρανό (30.6) στο να κλείσουμε σημαντικές συμφωνίες, να αξιοποιήσουμε ιδέες και να ανανεώσουμε τις υπάρχουσες σχέσεις. Εύνοια στα παραπάνω ζώδια του 2ου και 3ου δεκαημέρου.

  • Απαιτητικές ημ/νίες: 6, 8, 9, 11, 12, 17, 20/6
  • Θετικές ημ/νίες: 3, 4, 14, 21, 26, 29, 30/6

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα