Προβλέψεις Ιουλίου: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
30/06/2021

Ο ζεστός Ιούλιος ήρθε! Θα είναι σίγουρα, πιο ήρεμος και χαλαρός, σε σχέση με τον Ιούνιο που ταλαιπώρησε αρκετούς από εσάς. Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις του μήνα, για κάθε ζώδιο και να θυμάστε πάντα, στις γενικές προβλέψεις, να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Για τους Κριούς, ο μήνας Ιούλιος ξεκινά με την ερωτική σας ζωή να παίζει τον κυρίαρχο ρόλο! Έχοντας την Αφροδίτη και τον Άρη στον 5ο οίκο σας, οι ευνοϊκές όψεις τους, προς εσάς, φέρνουν νέες ερωτικές περιπέτειες. Προσοχή μόνο οι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου, διότι την 1η του μήνα, θα έχετε να αντιμετωπίσετε την αντίθεση του πλανήτη Άρη με τον πλανήτη Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας.

Ο Δίας έχει περάσει, από τον Ιούνιο, στον 12ο οίκο σας και αυτό βοήθα πάρα πολύ στα θέματα ψυχολογίας. Οι Κριοί των πρώτων ημερών, θα αισθάνονται πολύ καλύτερα και θα έχουν, μια προστασία, από τυχόν κρυφές ενέργειες, που μπορεί να προσπαθούν να κάνουν κάποιοι πίσω από την πλάτη τους .

Γενικά οι Κριοί που είναι γεννημένοι αρχές δεύτερου δεκαημέρου, δηλαδή 2,3 και 4 Απριλίου, τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι δύσκολες όψεις του Άρη, πρώτα με τον Κρόνο και στη συνέχεια με τον πλανήτη Ουρανό, φέρνουν απρόοπτα γεγονότα. Αυτά αφορούν σε σχέσεις ερωτικές ή φιλικές και στα οικονομικά τους. Τους ίδιους τομείς, θα πιέσει και η Αφροδίτη κάνοντας με τη σειρά της, τις ίδιες όψεις, ακολουθώντας τον πλανήτη Άρη.

Στις 10 του μήνα έχουμε την νέα σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στον 4ο φυσικό σας οίκο. Αυτό σημαίνει ότι θα σας απασχολήσουν, το υπόλοιπο του μήνα, θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια σας. Με την νέα σελήνη μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα σε σχέση με τα παραπάνω.

Στις 12 ,13 και 14 του μήνα η Αφροδίτη συναντά τον Άρη και δημιουργείτε μια πολύ ερωτική όψη, κυρίως για τους γεννημένους 9,10 και 11 Απριλίου. Στη συνέχεια 22 Ιουλίου, ο πλανήτης Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο της Παρθένου και στον 6ο οίκο σας, κάνοντας και όψη αντίθεσης με τον πλανήτη Δία. Σε αυτή την θέση δεν λειτουργεί καλά και θα πρέπει οι Κριοί, των πρώτων ημερών, να έχουν το νου τους σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, την διατροφή και το σώμα τους.

Η πανσέληνος του Ιουλίου θα γίνει στις 24 του μήνα και θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με το ταίρι, τους φίλους και τα παιδιά σας. Αυτό θα σας κάνει να μπείτε σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος διαφορών καταστάσεων, που είχαν ξεκινήσει καιρό τώρα.

Τέλος ο Άρης με την σειρά του περνά και αυτός στο ζώδιο της Παρθένου, κάνοντας σας να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα που αφορούν στην καθημερινή σας εργασία, την διατροφή και την υγεία σας γενικότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά αυτό το διάστημα, καθώς έχετε τον πλανήτη Ουρανό στο ζώδιο σας. Είναι ο πλανήτης των ξαφνικών ανατροπών και αλλαγών, για αυτό σας είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε σαν σταθερό ζώδιο που είστε.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο δηλαδή 1,2 και 3 Μαΐου, θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα στις αρχές του Ιουλίου. Την 1 του μήνα θα δημιουργηθεί, μια όψη αντίθεσης μεταξύ Άρη και Κρόνου. Αυτό θα σας πιέσει σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την κοινωνική σας εικόνα. Ακολουθεί το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού το οποίο, επίσης, είναι δύσκολο. Μπορεί να γίνετε προκλητικοί και να έχετε μια πιο ακραία συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια σας.

Στις 5 του μήνα, ο Ήλιος κάνει μια γλυκιά όψη εξαγώνου με τον Ουρανό και αυτό χαρίζει μια πιο θετική διάθεση. Στις 6 ακολουθεί το τετράγωνο Ερμή και Ποσειδώνα, όπου οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές και στα ψεματάκια που μπορεί να ακούσετε ή να πείτε.

Η Αφροδίτη 7,8 και 9 του μήνα θα δυσκολέψει και πάλι τους γεννημένους 2,3 και 4 Μαΐου, καθώς οι δύσκολες όψεις της με τον Κρόνο και στη συνέχεια με τον Ουρανό, τους πιέζουν πάλι στον ίδιο τομέα. Δηλαδή σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και κοινωνικής εικόνας.

Αμέσως μετά ακολουθεί η νέα σελήνη, που θα γίνει στις 10 του μήνα. Μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα με σκοπό να αυξήσετε το εισόδημα σας και να διατηρήσετε τις ασφάλειες σας γενικότερα.

Στις 13 Ιουλίου η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον πλανήτη Άρη. Αυτή είναι μια πολύ ωραία και ερωτική όψη. Θα γίνει στον 4ο οίκο σας, όπου έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια. Οι Ταύροι λοιπόν που είναι γεννημένοι τέλος δευτέρου δεκαημέρου, θα περάσουν όμορφα με την οικογένεια και μπορεί να ανεβάσουν τη διάθεση τους καλλωπίζοντας το σπίτι τους.

Στη συνέχεια, 20 του μήνα, ο Ουρανός κάνει όψη εξαγώνου με τον πλανήτη Ερμή δίνοντας σας ξαφνικές και πρωτότυπες ιδέες. Από τις 22, ο πλανήτης Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα κάνει αντίθεση με τον πλανήτη Δία. Εκεί προσοχή στην σπατάλη ,την ανευθυνότητα στα ερωτικά σας και στις καταχρήσεις των απολαύσεων.

Η πανσέληνος που θα γίνει 24 Ιουλίου, θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που είχατε αφήσει και αφορούν στην οικογένεια, στο σπίτι , και στην καριέρα σας. Κάποια από αυτά ίσως καταφέρετε να τα επιλύσετε.

Τέλος του μήνα θα έχουμε και μια αρκετά δύσκολη όψη μεταξύ Άρη και Δία καθώς περνά και αυτός στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτές τις μέρες θα επικρατεί μια αναταραχή και μια κλίση στην υπερβολή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι σίγουρα θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα, τώρα που έφυγε ο δύσκολος για εσάς Ιούνιος. Ο Ιούλιος θα σας ανακουφίσει, καθώς ο Ερμής έχει πια επιστρέψει στην ορθή του πορεία. Πράγμα σημαντικό καθώς η σκέψη σας γίνεται επιτέλους και πάλι ξεκάθαρη. Ο Δίας με την σειρά του έχει περάσει στον 10ο οίκο σας και οι γεννημένοι των πρώτων ημερών θα έχετε κάποιες ευκαιρίες που αφορούν την καριέρα σας.

Την πρώτη μέρα του μήνα, θα σχηματίσει μια δύσκολη όψη, ο πλανήτης Κρόνος με τον πλανήτη Άρη. Οι γεννημένοι αρχές 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, για τυχόν ατυχήματα. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε και στις 4 Ιουλίου τις ακραίες συμπεριφορές από ή προς αδέλφια, συγγενείς και τον περίγυρο σας.

Στις 6 Ιουλίου Ο Ερμής από την 23η μοίρα των Δίδυμων θα κάνει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι 13,14 και 15 Ιουνίου προσοχή στις αυταπάτες, στα ψέματα που μπορεί να ακούσετε ή να πείτε και στα προσωπικά σας αντικείμενα για τυχόν κλοπή ή απώλεια από απροσεξία.

Στην συνέχεια ο πλανήτης Αφροδίτη θα κάνει δύο επίσης δύσκολες όψεις. Η πρώτη, θα είναι στις 7 του μήνα, με τον Κρόνο και ίσως περιοριστούν οι μετακινήσεις για κάποιος από εσάς. Η δεύτερη, θα είναι αμέσως μετά στις 8 του μήνα και θα είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό. Εκεί οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε ξαφνικά γεγονότα, που θα σας βγάλουν ένταση σε σχέση με αδέλφια, ξαδέλφια και συγγενείς.

Η νέα σελήνη του μήνα θα γίνει στον δεύτερο φυσικό σας οίκο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε μπροστά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και αφορούν στον οικονομικό τομέα της ζωής σας. Παράλληλα στις 12 του μήνα οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών, θα έχετε ακόμα πιο έντονα την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον τομέα τον οικονομικών, και αυτό γιατί πλέον ο Ερμής περνά στον δεύτερο οίκο σας και σας χαρίζει μια πολύ καλή όψη με τον Δία.

Στη συνέχεια έχουμε μια όψη συνόδου του Άρη με την Αφροδίτη, δίνοντας σας την ευκαιρία για όμορφα σχέδια, σε σχέση με μικρές μετακινήσεις και ευχάριστες συναντήσεις με συγγενείς.

Στις 22 Ιούλιου η Αφροδίτη πέρνα στο ζώδιο της Παρθένου και στον 4ο οίκο σας. Εκεί θα ασχοληθείτε περισσότερο με το να ανανεώσετε κάποια πράγματα, στο σπίτι σας, για να ομορφύνετε το χώρο σας. Προσοχή όμως στις σπατάλες καθώς ο Δίας σχηματίζει όψη αντίθεσης μαζί της.

Στις 24 η πανσέληνος του μήνα θα φέρει πάλι στην επιφάνεια θέματα που αφορούν συγγενείς, σπουδές ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε με το εξωτερικό.

Στις 29 του μήνα, λόγο της αντίθεσης μεταξύ του Άρη και του Δία θα υπάρξει μια υπερβολή στη συμπεριφορά μας. Προσοχή οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, για τυχόν παρεξηγήσεις και καυγάδες με την οικογένεια.

Από την Αγγέλη Διονύσια

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα