Προβλέψεις Ιουλίου: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
30/06/2021

Ο ζεστός Ιούλιος ήρθε! Θα είναι σίγουρα, πιο ήρεμος και χαλαρός, σε σχέση με τον Ιούνιο που ταλαιπώρησε αρκετούς από εσάς. Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις του μήνα, για κάθε ζώδιο και να θυμάστε πάντα, στις γενικές προβλέψεις, να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους είναι η περίοδος των γενεθλίων σας. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς ο Ήλιος βρίσκετε στον 1ο οίκο σας, όπως επίσης με τα οικονομικά και τα θέματα καριέρας.

Ο μηνάς ξεκινά με μια αρκετά δύσκολη όψη, που θα κάνει ο πλανήτης Άρης με τον πλανήτη Κρόνο. Αυτό σας επηρεάζει, ειδικότερα τους γεννημένους στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου, σε σχέση με τα οικονομικά, τις συναλλαγές με τράπεζες, εφορίες και κληρονομικά. Στη συνέχεια ακολουθεί στις 4 του μήνα το τετράγωνο του Άρη με τον πλανήτη Ουρανό όπου και αυτό ίσως φέρει ξαφνικά έξοδα ή εκνευρισμό σε σχέση με τα θέματα καριέρας.

Στις 5 του μήνα ο Ήλιος θα κάνει όψη εξαγώνου με τον πλανήτη Ουρανό και όσοι θα έχετε εκείνη την ημέρα τα γενέθλια σας, θα αποκτήσετε μια θετική διάθεση για αλλαγές και ανεξαρτησία. Αυτό θα αφορά όλη την γενέθλια χρονιά σας. Φυσικά δεν νομίζω ότι θα λείψουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις των φίλων.

Η Αφροδίτη στις 7 Ιουλίου αλλά και στις 8 σχηματίζει όψεις, που θα δυσκολέψουν οικονομικά, κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Ίσως περιμένατε χρήματα από εφορεία, ασφάλειες κ.λπ. που δεν ήρθαν τελικά είτε συναλλαγές με διάφορες ομάδες που μπορεί να συμμετέχετε και να διακόψετε ξαφνικά.

Η νέα σελήνη θα γίνει στις 10 του μήνα. Θα είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία για εσάς, να κάνετε ενάρξεις σε πράγματα που αφορούν στον εαυτό σας. Να κάνετε αλλαγές! Οι καρκίνοι βεβαία που έχουν εκείνη την ημέρα τα γενέθλια τους, θα έχουν τις περισσότερες αλλαγές, καθώς αυτή η όψη τους ακολουθεί μέχρι τα επόμενα κεράκια!!!

Στη συνέχεια ο πλανήτης Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας και η πρώτη όψη που κάνει, είναι ένα ωραίο τρίγωνο με τον Δία. Εκεί οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Καρκίνου, θα είστε πιο επικοινωνιακοί, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, ευχάριστα νέα ακόμα και τη διάθεση να κάνετε πλάνα για ένα ταξιδάκι. Μια μέρα μετά ο Άρης συναντά την Αφροδίτη, όπου είναι μια ερωτική όψη και γίνετε στον 2ο οίκο σας. Αυτό για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, θα δώσει μια θετική εξέλιξη στον τομέα των οικονομικών σας.

Στις 15 του μήνα όπου ο Ήλιος κάνει όψη τριγώνου με τον πλανήτη Ποσειδώνα, θα υπάρχει μια ρομαντική διάθεση και μια τάση για ξεκούραση. Στους Καρκίνους που έχουν εκείνη την ημέρα τα γενέθλια τους, θα λειτουργεί πιο έντονα η διαίσθηση και η φαντασία τους για όλη την γενέθλια χρόνια.

Οι Καρκίνοι που έχουν γενέθλια 18 του μήνα, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα την χρόνια που έρχεται. Δυστυχώς ο πλανήτης Πλούτωνας απέναντι από τον Ήλιο τους ζητά ξεκαθαρίσματα και καταστροφή κάποιον πραγμάτων ώστε να γίνουν σωστά από την αρχή. Μπορεί την στιγμή που αλλάζουμε κάποια από αυτά, για παράδειγμα στον εαυτό μας ή στις σχέσεις μας με τους άλλους να μην μας αρέσει, άλλα πάντα στο τέλος είναι για καλό!

Στις 20 ακολουθεί μια καλή όψη του Ερμή με τον Ουρανό και οι γεννημένοι 7 και 8 του μήνα θα έχουν ξαφνικές και πρωτότυπες ιδέες. Ίσως είναι και μια ευκαιρία για αγορές προϊόντων τεχνολογίας. Αμέσως μετά στις 22 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου και στον 4ο οίκο σας. Η πρώτη όψη της θα είναι με τον Δία όπου βρίσκετε απέναντι. Όποτε προσοχή στις σπατάλες! Κάποιες αλλαγές που ίσως κάνετε σε σχέση με το σπίτι μπορεί να σας κοστίσουν περισσότερο.

Στην πανσέληνο του μήνα θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν αδέλφια , συγγενείς κάποιες εκκρεμότητες με εξωτερικό και σπουδές. Τέλος στις 29 ο πλανήτης Άρης βρίσκει απέναντι του τον Δια, δημιουργώντας μια ένταση στους Καρκίνους των τελευταίων ημερών, σε σχέση με τα αδέλφια και την οικογένεια. Στη συνέχεια περνά και αυτός στο ζώδιο της Παρθένου και στον 4ο οίκο, δίνοντας σας περισσότερη ενεργεία να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούλιος για τα Λιοντάρια ξεκινά με ένταση. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σας, την 1η κιόλας ήμερα του μήνα κάνει μια αρκετά δύσκολη όψη με τον πλανήτη Κρόνο, που είναι ακριβώς απέναντι. Αυτό θα φέρει έναν εκνευρισμό, έναν περιορισμό της έκφρασης και μια έλλειψη ενέργειας. ΟΙ γεννημένοι 4,5 και 6 Αυγούστου θα είναι και αυτοί που θα το καταλάβουν πολύ περισσότερο, καθώς λίγες μέρες μετά ακολουθεί ακόμη μια έντονη συνάντηση του Ουρανού με τον Άρη. Εκεί θα έχετε μια ακραία συμπεριφορά και ξεσπάσματα, για αυτό καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί, κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο, αφού αυτόν τον τομέα αφορά περισσότερο.

Στις 7 του μήνα ο πλανήτης Αφροδίτη θα κάνει μια δύσκολη όψη με τον πλανήτη Κρόνο και αμέσως μετά με τον Ουρανό. Εκεί οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαήμερου, θα έχετε μια συναισθηματική πίεση. Θα νιώθετε έναν περιορισμό και μια ανασφάλεια, που θα προέρχονται κυρίως από τους άλλους, σύντροφο ή συνεργάτες. Επίσης ίσως έρθουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σας.

Η νέα σελήνη θα γίνει στις 10 του μήνα, στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 12ο φυσικό σας οίκο. Είναι μια ευκαιρία για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, κάνοντας μια ενδοσκόπηση. Επίσης, ευνοούνται μυστικές σχέσεις και επαφές καθώς και η ανάγκη σας να βοηθήσετε ανθρώπους που το χρειάζονται.

Στις 13 του μήνα, θα έχουμε μια υπέροχη για εσάς όψη μεταξύ του πλανήτη Αφροδίτη και του πλανήτη Άρη. Είναι μια πολύ ερωτική όψη και άφορα κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Πιο συγκεκριμένα αυτούς στις 10,11 και 12 Αυγούστου, χωρίς να σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι δεν θα έχουν αύτη την διάθεση, για έρωτες, γνωριμίες ,διασκέδαση και πάθος.

Τα Λιοντάρια των πρώτων ημερών στις 22 του μήνα, να προσέξουν λίγο τα οικονομικά τους. Η Αφροδίτη θα βρεθεί απέναντι από το Δία και αυτό ίσως κάνει κάποιους από εσάς να σπαταλήσετε παραπάνω χρήματα από ότι υπολογίζατε. Την επομένη όμως ξεκινούν τα γενέθλια σας! Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και στον 1ο σας οίκο. Θα είστε ακόμα πιο λαμπεροί και αισιόδοξοι. Προσοχή όμως τα Λιοντάρια που έχουν τα γενέθλια τους στις 23 να έχουν σωστή και καθαρή κρίση όταν θα παίρνουν αποφάσεις, όλη την υπόλοιπη χρονιά. Ο Ήλιος κάνει όψη 150ο με τον Δία και αυτό θα σας φέρνει, κατά την διάρκεια της χρόνιας, μπροστά σε διάφορα διλλήματα που θα αφορούν σχέσεις, συνεργασίες κλπ. Η δυσκολία επιλογής μπορεί να σας κάνει να χάσετε ευκαιρίες.

Στις 24 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο που θα γίνει στον άξονα του Λέοντα και του Υδροχόου. Αυτό είναι μια ευκαιρία για εσάς τα Λιοντάρια να επανεξετάσετε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Τέλος, μια μέρα πριν φύγει ο Άρης από το ζώδιο σας, για να προχωρήσει στο επόμενο της Παρθένου, συναντά και αυτός τον Δία σε όψη αντίθεσης. Αυτό αφορά στους γεννημένους των τελευταίων ημερών, καθώς μπορεί να προκαλέσει αψυχολόγητες εκρήξεις και μια γενικότερη αναταραχή σε σχέση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου είναι αρκετά πιεστικές για όλους. Εσείς οι Παρθένοι δεν επηρεάζεστε όμως τόσο πολύ, όσο τα σταθερά ζώδια δηλαδή Ταύροι ,Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Ο μήνας ξεκινά με μια αρκετά δύσκολη όψη μεταξύ του πλανήτη Άρη και του πλανήτη Ουρανού. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα πιεστείτε αρκετά ψυχολογικά κυρίως με θέματα που θα αφορούν στην δουλεία ή στην υγεία σας. Στη συνέχεια ακολουθεί το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Λόγω όμως, των καλών όψεων που κάνει ο Ουρανός με τον Ήλιο, οι εντάσεις που θα σας δημιουργηθούν δεν θα είναι τόσο ακραίες.

Στις 6 του μήνα ο πλανήτης Ερμής θα κάνει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Ποσειδώνα. ΟΙ γεννημένοι 16,17 και 18 πολύ προσοχή στις παρεξηγήσεις , στα ψέματα στις απατές και γενικά στα λάθη, που μπορεί να προκύψουν από και προς τους συνεργάτες ή το σύντροφο.

Η Αφροδίτη στη συνέχεια θα βρεθεί απέναντι από τον Κρόνο και αυτό έχει έναν συναισθηματικό περιορισμό, για τους γεννημένους του δεύτερου δεκαημέρου στις 7 του μήνα. Στις 8 θα προχωρήσει κάνοντας όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Ουρανό. Αφορά περισσότερο στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο και ίσως φέρει κάποιες ξαφνικές συναισθηματικές αναστατώσεις ή και κάποιες ξαφνικές γνωριμίες και επαφές με άτομα του εξωτερικού.

Στις 10 θα γίνει η νέα σελήνη του μήνα στον 11ο οίκο σας. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ενταχθείτε σε διάφορες ομάδες ή συλλόγους. Να γνωρίσετε νέα άτομα και να κάνετε νέους φίλους. Αμέσως μετά στις 12 του μήνα ο Έρμης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, δημιουργώντας μια πολύ ωραία όψη με τον Δία. Για εσάς των πρώτων ήμερων, εκείνες οι μέρες θα είναι πιο ευχάριστες. Θα έχετε ευχάριστα νέα, καλές ιδέες και γενικά ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών.

Στις 13 του μήνα, η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Άρη μέσα στον 12ο οίκο σας. Είναι μια πολύ ερωτική όψη για αυτό, οι γεννημένοι τέλος δευτέρου δεκαημέρου, προσοχή στους απαγορευμένους έρωτες. Στις 22 Ιουλίου η Αφροδίτη μπαίνοντας στο ζώδιο σας, σας χαρίζει λάμψη. Προσοχή όμως, οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες, γιατί θα βρεθεί απέναντι από τον Δία. Αυτό σας προκαλεί μια επιπολαιότητα, μια τεμπελιά και μια ροπή στις απολαύσεις κάνοντας σας αρκετά σπάταλους .

Στις 24 του μήνα η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα 6ου και 12ου οίκου σας. Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα, που θα πρέπει να δουλέψετε. Ασχοληθείτε με τον εσωτερικό εαυτό σας, απομονωθείτε και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας. Αφιερώστε χρόνο σε θέματα υγείας, διατροφής και στο πώς θα βελτιώσετε την καθημερινότητα σας.

Στις 25 ο Ερμής θα βρεθεί απέναντι από τον Πλούτωνα και αυτό, για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, δημιουργεί μια καχυποψία και μια δυσπιστία από ή προς τον/την σύντροφο σας. Τέλος ο Άρης περνά και αυτός με την σειρά του στο ζώδιο σας, δίνοντας σας μεγαλύτερη ενεργεία για δράση.

Από την Αγγέλη Διονύσια

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα