Προβλέψεις Ιουλίου: Αιγόκερως – Ιχθείς

ASTROTEAM GUEST
30/06/2021

Αιγόκερως

Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας σχετικά καλύτερος από τον Ιούνιο, κατά τον οποίο θα εστιάσετε στα προσωπικά και τα οικονομικά σας.

Η Νέα Σελήνη φέρνει ξεκίνημα σχέσης σε εσάς που είχατε υποψήφιο ταίρι προ των πυλών, το προηγούμενο διάστημα και μια καινούργια συνεργασία σε εσάς που εστιάζετε κυρίως στα επαγγελματικά σας.

Από τις 12/7 θα σας απασχολήσουν αυτά τα θέματα, κυρίως όσον αφορά τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν. Πάγια σκέψη και ανησυχία σας όμως είναι τα οικονομικά σας, δεδομένου ότι τον τελευταίο καιρό βιώνετε αναταραχές γεγονός που σας προξενεί μεγάλη ανησυχία.

Η Πανσέληνος του μήνα φωτίζει τα οικονομικά σας και σας κάνει να αναρωτήθειτε αν τελικά αμείβεστε όσο σας αξίζει. Ίσως να αποφασίσετε ότι κλείνει ένας κύκλος και να αποφασίσετε να αναζητήσετε καλύτερες πηγές εισοδήματος ή να διαπραγματευτείτε στην υπάρχουσα εργασία μια πιο δίκαιη αμοιβή.

Από αισθηματικής πλευράς, εσείς που έχετε γεννηθεί 14,15 και 16 Ιανουαρίου περνάτε ένα ζόρικο διάστημα τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε γενικότερο επίπεδο. Είναι ο καιρός των ριζικών αλλαγών. Κατά τ ’άλλα, η δράση σας αυτό τον μήνα θα είναι κρυφή όσον αφορά τα αισθηματικά σας, θα κρατάτε κλειστά χαρτιά και θα αναμένετε να κάνετε κίνηση μόλις νιώσετε ότι έχετε ζυγίσει όλα τα ενδεχόμενα. Επιπλέον έξοδα που προκύπτουν σας δημιουργούν ανησυχία όσον αφορά τα υπάρχοντα σας.

Τέλος του μήνα θα προκύψει ένα δίλημμα οικονομικής φύσεως, για αυτό καλό θα ήταν να έχετε εκ των προτέρων κατασταλάξει στους τρόπους με τους οποίους θέλετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και τι είστε σε θέση να θυσιάσετε για αυτό.

Υδροχόος

Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου θα είναι ιδιαίτερα ζόρικες για εσάς.

Υπάρχει ένας εκρηκτικός συνδυασμός μεταξύ των “θέλω” σας που οριοθετούνται από ξαφνικές αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον και ένταση στις σχέση σας με το έτερον ήμισυ.

Μπορεί να αισθάνεστε αφόρητη πίεση και την τάση να αντιδράσετε σε ό,τι σας συμβαίνει αμφισβητώντας το. Προσπαθήστε να δείτε πίσω από τα έντονα συναισθήματα σας και κυρίως αποφύγετε να δράσετε εν βρασμώ. Θα ήταν καλό να ‘ξεσπάσετε΄ σε κάτι δημιουργικό ή σε κάποιο άθλημα ώστε να αποσυμπιέσετε την εσωτερική σας ένταση.

Επειδή το πιθανότερο είναι να εισπράξει την κρίση που βιώνετε το ταίρι σας, οι μέρες 10,1 και 12 Ιουλίου είναι ενδεδειγμένες για να επανορθώσετε.

Τον μήνα αυτό θα έχετε νέα ξεκινήματα στα εργασιακά σας και ενδεχομένως να ξεκινήσετε κάποια ειδική διατροφή ή να εδραιώσετε μια ρουτίνα που να έχει ως στόχο τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

Παράλληλα, θα είστε σε μια φάση που ολοκληρώνετε αλλαγές που αφορούν την εμφάνιση σας και τον τρόπο που παρουσιάζεστε στον κοινωνικό σας κύκλο. Είναι ένα διάστημα βαθύτατα προσωπικό, με την έννοια ότι είναι σαν να ‘κλείνετε’ μια περίοδο της ζωής σας και να εισέρχεστε σε μια καινούργια.

Ωστόσο, τα ζητήματα που αφορούν την εργασία και την υγεία σας είναι εκείνα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο τον Ιούλιο.

Ασπίδα προστασίας σε όλον αυτόν τον κυκεώνα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί 16 και 17 Φεβρουαρίου.

Ιχθείς

Ερωτικός φαίνεται να είναι ο Ιούλιος με νέα φλερτ να προκύπτουν αλλά και πολλές ευκαιρίες, οπότε φροντίστε να απολαύσετε το ‘παιχνίδι’. Η συνθήκη αυτή μπορεί ακόμη να σημαίνει και την έναρξη επιχειρηματικών σχεδίων ή την επιθυμία για την απόκτηση ενός παιδιού.

Γενικότερα, τον Ιούλιο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα ερωτικά σας και εσείς που έχετε παιδιά η σχέση σας μαζί τους ή κάποιο θέμα που τα αφορά.

Παράλληλα, τον Ιούλιο είναι η κατάλληλη στιγμή για να ‘κλείσετε’ παρασκηνιακές υποθέσεις, αλλά και παράλληλες καταστάσεις στα ερωτικά σας. Αν ανήκετε στους πιο φρόνιμους Ιχθείς, το διάστημα είναι ιδανικό για περισυλλογή με σκοπό την αυτοβελτίωση και ενδεχομένως διαλογισμό ώστε να αποκαταστήσετε τις εσωτερικές σας ισορροπίες.

Εντάσεις στην εργασία σας και ιδιαίτερο στρες σε σχέση με αυτήν θα έχετε τον Ιούλιο. Είτε πρόκειται για εκκρεμότητες που χρονίζουν, είτε για μεγάλο όγκο εργασίας, χρειάζεται να μπει πρόγραμμα και δομή.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 18,19,20 Φεβρουαρίου. Από την άλλη, εσείς που έχετε γεννηθεί 12,13,14 Μαρτίου είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις, οπότε χρειάζεται να προσέχετε τι αποφασίζεται και καλό θα ήταν να το καθυστερήσετε ή να λάβετε τη συμβουλή ενός ανθρώπου που εμπιστεύεστε, για να αποφύγετε την απογοήτευση και τις λανθασμένες επιλογές.

Από την Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα