Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2023: Αιγόκερως – Ιχθύες

ASTROTEAM GUEST
29/06/2023

Ο μήνας ξεκινάει με τον Ερμή να βρίσκεται στην “καρδιά του βασιλιά”, δηλαδή σε απόλυτη σύνοδο με τον Ήλιο στις 9 μοίρες του Καρκίνου. Πρόκειται για μια όψη που δίνει εξαιρετική διαύγεια σκέψης, αντίληψης και κατανόησης, ενώ η συμμετοχή του Κρόνου και του Δία με θετικές όψεις ευνοεί τη νοητική δημιουργία, τα θέματα διδασκαλίας και ανώτερης μόρφωσης αλλά και την υπογραφή σημαντικών εγγράφων. Οι δύσκολες όψεις του Ουρανού με τον Άρη που δοκίμασαν τις αντοχές μας τον προηγούμενο μήνα εξακολουθούν να είναι ενεργές τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, γι’ αυτό οι συναισθηματικές εντάσεις και οι απρόβλεπτες αντιδράσεις δε θα λείψουν.

Η πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και δέχεται θετική όψη από τον Κρόνο που είναι ο Κυβερνήτης του Αιγόκερω αλλά και από τον Δία που είναι ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού. Το ζώδιο του Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο κι έχει μεγάλη ανάγκη για επιτυχία και κοινωνική αναγνώριση, οπότε αυτή η πανσέληνος θα φέρει σε όλους μας κάποιου είδους ολοκλήρωση και αναγνώριση, ανάλογα με τους τομείς του χάρτη μας που ενεργοποιούνται με αυτή και με την προϋπόθεση ότι έχουμε προσπαθήσει κι εργαστεί σκληρά γι’ αυτό που θέλουμε να κατακτήσουμε. Η δύσκολη όψη που κάνει ο Ερμής από τον Καρκίνο με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μια δυσκολία στο να κατανοήσουμε και να διαχειριστούμε συναισθηματικά τα πρακτικά θέματα και τις υλιστικές απαιτήσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους μας.

Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να επιλέξουμε να λειτουργήσουμε τη θετική πλευρά αυτής της διέλευσης…

Στις 11 του μήνα ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και η ενεργητικότητα, η δράση μας και οι προτεραιότητές μας θα μετατοπιστούν σε θέματα που αφορούν την καθημερινή ρουτίνα, την τακτοποίηση και την οργάνωση του καθημερινού προγράμματος και του χώρου μας, την διεκπεραίωση των τυπικών υποχρεώσεων, την ενασχόληση με θέματα υγείας και διατροφής και όλα αυτά με απώτερο στόχο την βελτιστοποίηση και την τελειότητα. Με τον Άρη στην Παρθένο, βέβαια, υπάρχει ο κίνδυνος για προσκόλληση στις λεπτομέρειες, υπερβολική κριτική που μπορεί να φτάσει στο κακεντρεχές κουτσομπολιό και τάση να βλέπουμε τα αρνητικά σε κάθε κατάσταση. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να επιλέξουμε να λειτουργήσουμε τη θετική πλευρά αυτής της διέλευσης και να εστιάσουμε στους τομείς εκείνους που θα ωφεληθούν από μεθοδική δράση, προσεχτικό σχεδιασμό και σεβασμό στις λεπτομέρειες, ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή ποιότητα, αποδοτικότητα και παραγωγικότητα.

Την ίδια ημέρα αλλάζει ζώδιο και ο Ερμής και περνάει στον Λέοντα από όπου κάνει μια δύσκολη όψη με τους Δεσμούς της Σελήνης που βρίσκονται στη μηδενική μοίρα Ταύρου/Σκορπιού. Ο Ερμής θα διατρέξει όλο το ζώδιο σε μόλις 18 ημέρες, αφού στις 29 Ιουλίου θα μπει στην Παρθένο, που σημαίνει ότι οι πληροφορίες και οι αποκαλύψεις αυτής της περιόδου θα είναι πολλές και θα διαδέχονται η μία την άλλη με ξαφνικό και δραματικό τρόπο, καθώς υπάρχει και η συμμετοχή του Δία από τον Ταύρο. Λίγο πριν περάσει στην Παρθένο, θα συναντήσει την Αφροδίτη στις 28 μοίρες του Λέοντα. Αυτή είναι μια πολύ όμορφη όψη για θέματα επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων, ειδικά αν αφορούν την ομορφιά, την καλλιτεχνική έκφραση και τον έρωτα. Εκείνες τις ημέρες θα κάνουμε όμορφες σκέψεις ή σκέψεις ερωτικού χαρακτήρα και θα θελήσουμε να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματά μας. Επιπλέον, είναι πιθανό να ακούσουμε κάποια απρόσμενα νέα, καθώς εμπλέκεται και ο Ουρανός με δύσκολη όψη, τα οποία θα μας ξαφνιάσουν ευχάριστα ή δυσάρεστα, ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός. Σε αντίθεση με τον Ερμή, οι μεγάλοι πλανήτες κινούνται πολύ αργά όλο το μήνα, με τον Ουρανό να μετατοπίζεται μόλις κατά 1 μοίρα και τους Κρόνο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Χείρωνα να είναι ανάδρομοι. Έτσι, είναι πιθανό να νιώθουμε ότι οι καταστάσεις δεν εξελίσσονται αρκετά γρήγορα ή ότι δεν έχουμε αρκετή ενέργεια για να κάνουμε όλα όσα θα θέλαμε. Επομένως, θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε το συγκεκριμένο σκηνικό για να ελαττώσουμε τους ρυθμούς μας, να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας, να αναλογιστούμε πράξεις και συμπεριφορές, να αναμετρηθούμε με τις πρόσφατες επιλογές μας και, ίσως, να αναθεωρήσουμε κάποιες από αυτές.

Πιθανό να προκύψουν θέματα επιβολής δύναμης κι εξουσίας που διαταράσσουν την ψυχική μας ηρεμία!

Στα μέσα του μήνα, ο Ήλιος με τον Ουρανό θα κάνουν μια θετική όψη, η οποία θα μπορούσε να εκδηλωθεί με αυθεντικότητα στην αυτοέκφραση και πρωτοπορία στο πνεύμα. Επιπλέον, λόγω της φύσεως των ζωδίων που εμπλέκονται, δηλαδή του Ταύρου και του Καρκίνου, θα μπορούσαμε να δούμε κάποιες μεταρρυθμίσεις ή καινοτομίες σε θέματα που αφορούν τα υλικά αποκτήματα, τη γη, την πατρίδα, την οικογένεια ή τις κατοικίες. Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 17 Ιουλίου και στις 25 μοίρες του Καρκίνου και αφορά θέματα συναισθηματικής ασφάλειας για εμάς, την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η δύσκολη όψη που δέχονται ο Ήλιος και η Σελήνη από τον Πλούτωνα που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω, σημαίνει ότι είναι πιθανό να προκύψουν θέματα επιβολής δύναμης κι εξουσίας που διαταράσσουν την ψυχική μας ηρεμία ή μεταμορφώνουν με κάποιον τρόπο αυτά που μας προσφέρουν ηρεμία και ασφάλεια. Ταυτόχρονα, μας πιέζουν να εξετάσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους, με απώτερο στόχο από τη μία να μπορέσουμε να νιώσουμε πιο δυνατοί και ασφαλείς με τον εαυτό μας και από την άλλη να διατηρήσουμε εκείνες τις σχέσεις που μας στηρίζουν και καλύπτουν τις συναισθηματικές μας ανάγκες.

Στις 18 του μήνα, οι Δεσμοί της Σελήνης εγκαταλείπουν τον σταθερό άξονα και τα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού και περνάνε στα παρορμητικά ζώδια του Κριού και του Ζυγού, για να συναντήσουν με δύσκολη όψη τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μετάλλαξης, της αναγέννησης και του ελέγχου, ο οποίος όλο το μήνα θα κινείται ανάδρομα στις δύο τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω. Η επαφή του αυτή με τους Δεσμούς έχει να κάνει με έντονες καταστάσεις και αποκαλύψεις που αφορούν μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Στις 22 Ιουλίου, ο Ήλιος θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου, ακριβώς απέναντι από τον Πλούτωνα, οπότε και θα υπάρξει μια κορύφωση στην αντιπαράθεση για εξουσία κι επιβολή δυνάμεων. Εκείνες τις μέρες θα κορυφωθεί και η δύσκολη όψη του Άρη με τον Κρόνο, μια όψη ιδιαίτερα έντονη και δυναμική, η οποία μπορεί να εκδηλωθεί με αίσθημα κόπωσης, αδυναμίας και μπλοκαρισμένης ενέργειας αλλά και με εκρήξεις βίας και καταπιεσμένο θυμό. Όσον αφορά του Δεσμούς της Σελήνης γενικά, ο Νότιος Δεσμός δείχνει όλα αυτά που γνωρίζουμε καλά και μπορούμε να επιτύχουμε με ευκολία, δείχνει το άνετο και το οικείο το οποίο, πολύ συχνά, δε μας αφήνει να πάμε προς την εξέλιξη μας, δηλαδή προς τα κει που δείχνει ο Βόρειος Δεσμός. Με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό και τον Νότιο Δεσμό στο Ζυγό, δε θα πρέπει να φοβηθούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες και να ταράξουμε τις ισορροπίες, θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν είναι δική μας ευθύνη να είναι όλοι ευχαριστημένοι και ότι είναι σημαντικό για τη δική μας εξέλιξη ως προσωπικότητες να εξωτερικεύουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας και να γίνουμε περισσότερο αυθεντικοί, εξωστρεφείς, μαχητικοί, διεκδικητικοί και τολμηροί σε κάθε είδους σχέση και σε εκείνους τους τομείς της ζωής μας που επηρεάζονται από αυτή την αλλαγή.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να μην παρασυρθούμε σε βιαστικές αποφάσεις αλλά να μείνουμε γειωμένοι και να πάρουμε το χρόνο μας.

Το πιο σημαντικό γεγονός του μήνα αλλά και όλου του καλοκαιριού είναι ότι στις 22 Ιουλίου η Αφροδίτη μπαίνει σε στάση στις 28 μοίρες του Λέοντα και, δύο ημέρες αργότερα, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της που θα διαρκέσει μέχρι τις 4 του Σεπτέμβρη. Αυτό σημαίνει ότι θα θελήσουμε να επαναπροσδιορίσουμε τις επιλογές μας σε σχέση με το αξιακό μας σύστημα και οτιδήποτε είναι σημαντικό για εμάς, τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας, τη δημιουργική μας έκφραση και τα ταλέντα μας αλλά και τον τρόπο που αγαπάμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη θα κάνει δύσκολη όψη με τον πλανήτη Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, γι’ αυτό θα έχουμε την ανάγκη για αλήθεια και αυθεντικότητα, θα θελήσουμε να απελευθερωθούμε από πιεστικές καταστάσεις και να βρούμε τον χαμένο μας ενθουσιασμό για τη ζωή, ενώ οι τόνοι μπορεί να ανέβουν, καθώς η Αφροδίτη στον Λέοντα λατρεύει να τραβά την προσοχή, συχνά μέσα από υπερβολές. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να μην παρασυρθούμε σε βιαστικές αποφάσεις αλλά να μείνουμε γειωμένοι και να πάρουμε το χρόνο μας. Επίσης, αν είναι εφικτό, με την Αφροδίτη ανάδρομη αποφεύγουμε αισθητικές επεμβάσεις και παρεμβάσεις στο σώμα μας, εκτός αν είναι κάτι που έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν. Επίσης, αποφεύγουμε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή αισθητικές παρεμβάσεις στο χώρο μας, όπως μια ανακαίνιση σπιτιού, καθώς και έναρξη επιχειρήσεων και άλλων σημαντικών οικονομικών δραστηριοτήτων επειδή θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις. Σε περίπτωση που ξεκινήσουμε μια νέα σχέση όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι κι εκεί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις που θα αλλάξουν με κάποιον τρόπο τις συνθήκες ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η νέα σχέση, αν αυτό υποστηρίζεται και από άλλους δείκτες στο χάρτη μας.

Οι αναδρομές της Αφροδίτης έχουν την ιδιαιτερότητα ότι επαναλαμβάνονται κάθε 8 χρόνια, στις ίδιες περίπου μοίρες του ίδιου ζωδίου. Αυτό σημαίνει ότι τέλος Ιουλίου του 2015 η Αφροδίτη ήταν και πάλι ανάδρομη στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα, όπως και το καλοκαίρι του 2007, του 1999 κ.ο.κ. Κατά συνέπεια, η συγκεκριμένη αναδρομή γίνεται κάθε φορά στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου μας και είναι πιθανό να αφορά παρόμοια θέματα, τα οποία φυσικά δεν επαναλαμβάνονται με ακρίβεια, αφού το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό διαφέρει. Παρόλ’ αυτά, ίσως αξίζει να ανατρέξουμε σε εκείνες τις χρονιές, να συγκρίνουμε τα πιο σημαντικά γεγονότα που μας απασχόλησαν και να δούμε με ποιον τρόπο θα εκφραστεί η ενέργεια αυτή τη φορά.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στις 3 του μήνα γίνεται στο δικό σας ζώδιο και γι’ αυτό θα διαπιστώσετε ότι αυτές τις ημέρες θα νιώθετε περισσότερο ευαίσθητοι και κυκλοθυμικοί, ενώ θα έχετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε αυτά που αισθάνεστε και να βρείτε τους τρόπους να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, με απώτερο σκοπό να νιώσετε ασφαλείς και προστατευμένοι. Ειδικότερα στις προσωπικές σας σχέσεις, αν καταφέρετε να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας σε ήπιους τόνους, θα μπορέσετε να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά, και σε αυτό θα βοηθήσει η όμορφη όψη που κάνει ο Δίας από τον Ταύρο με τη Σελήνη. Ο Άρης που θα μπει στην Παρθένο στις 11 του μήνα θα φέρει κινητικότητα σε θέματα ανώτερης μόρφωσης, νομικές υποθέσεις, σχέσεις με το εξωτερικό, φιλοσοφικές και πνευματικές αναζητήσεις. Οι επόμενοι δύο περίπου μήνες θα είναι μια καλή περίοδος για εσάς αν θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε αυτούς τους τομείς ή να ετοιμάσετε μια δημοσίευση, μια παρουσίαση ή μια ομιλία. Παράλληλα, είναι και μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με καθηγητές, πνευματικούς δασκάλους ή άλλους ανθρώπους που θεωρείτε αυθεντίες, των οποίων οι απόψεις και οι πεποιθήσεις δεν είναι σύμφωνες με τις δικές σας. Η νέα Σελήνη στις 17 του μήνα γίνεται στον Καρκίνο, στο ζώδιο απέναντι από το δικό σας, και είναι πιθανό να δώσει το έναυσμα για ένα νέο κεφάλαιο σε υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες ή να φέρει στη ζωή σας κάτι εντελώς καινούργιο. Βέβαια, με τον Πλούτωνα ακριβώς απέναντι από τη νέα Σελήνη και στο δικό σας ζώδιο μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε μια τάση να θέλετε να ελέγχετε τους άλλους και να επιβάλλετε απόψεις κι επιθυμίες ή να είστε καχύποπτοι και δύσπιστοι απέναντί τους, από δικές σας ανασφάλειες και μόνο. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να μη χαλάσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας.

Την επόμενη μέρα ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης θα περάσει στον Κριό και ο Νότιος στο Ζυγό. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα θελήσετε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην οικογενειακή και την επαγγελματική σας ζωή ή θα εστιάστε περισσότερο σε θέματα οικογένειας και σπιτιού και λιγότερο σε θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας επειδή νιώθετε ότι κάνετε μια δουλειά που δε σας γεμίζει συναισθηματικά και οι άλλοι δε σας εκτιμούν. Επίσης, μπορεί να συνταξιοδοτηθείτε ή να αρχίσετε να σχεδιάζετε τη συνταξιοδότησή σας. Με αυτή τη διέλευση είναι πιθανό να θελήσετε να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι, να συγκατοικήσετε με το σύντροφό σας, να ανακαινίσετε, να χτίσετε ή να αγοράσετε το παντοτινό σας σπίτι. Από την άλλη, η δομή της οικογένειας σας μπορεί να αλλάξει είτε επειδή κάποιο μέλος φεύγει είτε κάποιο άλλο έρχεται. Η αναδρομή της Αφροδίτης που ξεκινά στις 24 του μήνα γίνεται για εσάς στον τομέα που αφορά χρήματα και έσοδα που προέρχονται από άλλες πηγές και όχι αυτά που κερδίζετε από την εργασία σας. Επομένως, το επόμενο διάστημα και μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη θα έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε και να επαναπροσδιορίσετε τους τρόπους που ωφελείστε οικονομικά από ασφάλειες, δάνεια, κληρονομιές, επενδύσεις, παθητικά εισοδήματα ή ακόμα και από τα χρήματα του συντρόφου, ώστε να παίρνετε χαρά και ικανοποίηση με τρόπο πιο ουσιαστικό και όχι απλώς μέσα από ανούσιες αγορές και σπατάλες. Από την άλλη, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις αν περιμένετε την έγκριση κάποιου δανείου, αποζημίωσης ή άλλου διακανονισμού αλλά με τους σωστούς χειρισμούς το αποτέλεσμα θα είναι προς όφελός σας.

Υδροχόος

Η πανσέληνος που γίνεται στις 3 του μήνα φωτίζει το πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, καθώς γίνεται στο ζώδιο πριν από το δικό σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε για λίγο από τον πολύ κόσμο και να περάσετε περισσότερο χρόνο μόνοι σας για να ανασυνταχθείτε ή απλώς για να ξεκουραστείτε πνευματικά και σωματικά. Από την άλλη, θα μπορούσατε να ολοκληρώσετε κάποιον σημαντικό κύκλο στη ζωή σας ή να καταφέρετε να απαλλαγείτε από κάποια φοβία ή να θεραπεύσετε κάποιο παλιό τραύμα. Στις 11 του μήνα ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο και στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά εισοδήματα από τρίτες πηγές, όπως είναι ασφάλειες, δάνεια, κληρονομιές, επενδύσεις, παθητικά εισοδήματα, διακανονισμοί και τα οικονομικά του συντρόφου ή του συνεργάτη σας. Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, η δράση και η ενέργειά σας θα στραφούν προς αυτά τα θέματα και στην αναζήτηση τρόπων και πρακτικών που θα σας αποδώσουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη. Από την άλλη, θα μπορούσε να φέρει και κάποια απρόσμενα έξοδα γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε προετοιμασμένοι. Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 17 του μήνα είναι ιδανική αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής, ένα νέο κύκλο θεραπείας για να βελτιώσετε την υγεία σας ή να οργανώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα με έναν πιο αποδοτικό τρόπο. Επίσης, είναι πιθανό να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον ή να αποκτήσετε καινούργιους συναδέλφους ή να προσλάβετε κάποιον καινούργιο υπάλληλο αν έχετε δική σας επιχείρηση.

Την επόμενη μέρα, οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται στον άξονα Κριού/Ζυγού κι αυτό για εσάς σημαίνει ότι η ενέργεια και οι προσπάθειές σας θα στραφούν στον τρόπο που επικοινωνείτε και εκφράζεστε και θα διαπιστώσετε ότι θα είστε πιο ευθείς και λιγότερο διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε με τις απόψεις των άλλων. Επίσης, είναι πιθανό να κάνετε περισσότερα κοντινά ταξίδια ή να έχετε περισσότερες επαφές με αδέλφια, ξαδέλφια, κοντινούς συγγενείς και γείτονες, ενώ οι καθημερινές συναναστροφές με ανθρώπους του καθημερινού σας περιβάλλοντος θα είναι πιο ενδιαφέρουσες κι ευχάριστες. Από την άλλη, μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε γειτονιά επειδή ακριβώς δεν νιώθετε μέλος της συγκεκριμένης κοινότητας. Επιπλέον, μπορεί να ολοκληρώσετε κάποιο κύκλο σπουδών, να περιορίσετε τα μακρινά ταξίδια και τις πνευματικές αναζητήσεις, ώστε να είστε περισσότερο παρόντες στις καθημερινές σας συναναστροφές. Στις 24 του μήνα η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, οπότε είναι πιθανό να σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε μια υπάρχουσα σχέση, ενώ αν είστε ελεύθεροι είναι πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σας κάποιο άτομο από το παρελθόν ή να αναθεωρήσετε την άποψή σας για μια πρόσφατη γνωριμία ή να αποκτήσετε κάποιο νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Από την άλλη, με αυτή την όψη θα μπορούσε να εμφανιστεί στη ζωή σας κάποιος παλιός συνεργάτης με μια νέα επαγγελματική πρόταση, να προκύψει μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή να βελτιωθεί μια υπάρχουσα, έτσι ώστε να είναι χαρούμενα και ικανοποιημένα και τα δύο μέρη.

Ιχθύες

Η πανσέληνος που γίνεται στις 3 του μήνα αφορά την ολοκλήρωση κάποιου σημαντικού στόχου που είχατε θέσει το προηγούμενο διάστημα ή κάποιας συλλογικής προσπάθειας που είχατε αναλάβει ως μέλος κάποιας ομάδας, ενώ η θετική όψη που κάνει ο Δίας από τον Ταύρο θα βοηθήσει πολύ τις επικοινωνιακές σας ικανότητες για μια επιτυχημένη παρουσίαση αλλά και τις διδακτικές σας ικανότητες σε περίπτωση που θέλετε να εκπαιδεύσετε κάποια ομάδα. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο στις 11 του μήνα πρόκειται να στρέψει την ενέργεια και τη δράση σας στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε ελεύθεροι είναι πιθανό να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να θελήσετε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση ή επαγγελματική συνεργασία, ενώ αν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες τις οποίες, όμως, θα είστε διατεθειμένοι από την πλευρά σας να τις επιλύσετε με κάποιο τρόπο. Η νέα Σελήνη στις 17 του μήνα θα τονίσει την επιθυμία σας για χαρά, διασκέδαση και καλλιτεχνική δημιουργία και είναι πιθανό να βελτιώσει την ερωτική σας ζωή με μια νέα γνωριμία. Αν έχετε ήδη μια σχέση η νέα Σελήνη είναι πιθανό να αφορά την απόκτηση ενός παιδιού, ενώ αν έχετε ήδη παιδιά μπορεί να αφορά κάποιο νέο ξεκίνημα στη δική τους ζωή.

Την επόμενη ημέρα, οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα Κριού/Ζυγού κι αυτό για εσάς σημαίνει ότι είναι πιθανό να αυξήσετε τα έσοδά σας μέσα από μια νέα δουλειά ή μια προαγωγή, ενώ με κάποιο τρόπο θα αυξήσετε και την προσωπική σας αξία, θα τονώσετε την αυτοεκτίμησή σας και θα νιώθετε πιο δυνατοί και πιο ικανοί να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια. Σε αυτό είναι πιθανό να συμβάλλει μια νέα πηγή εσόδων ή ότι απαλλάσσεστε από κάποιο οικονομικό χρέος ή αποπληρώνετε κάποιο δάνειο ή ότι καταφέρνετε να απεμπλακείτε οικονομικά από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Οι απλές απολαύσεις της ζωής γίνονται πιο σημαντικές για εσάς και θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας δημιουργώντας ένα όμορφο και άνετο περιβάλλον. Χρειάζεται μόνο λίγη προσοχή για να μην το παρακάνετε με τα έξοδα και την τρυφηλότητα. Στις 24 του μήνα η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη και μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε θέματα εργασίας, καθημερινής ρουτίνας, υγείας, άσκησης και διατροφής με τα οποία είχατε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν και τα οποία μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια κάποιες φοβίες και ανασφάλειες. Επίσης, είναι πιθανό να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που χειρίζεστε κάποια από αυτά τα θέματα και να αξιολογήσετε τη χαρά και την ικανοποίηση που σας δίνουν και, ίσως, χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να το καταφέρετε. Από την άλλη, αν προκύψει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον στον εργασιακό χώρο ή στους χώρους που κινείστε καθημερινά θα έχει έντονο χαρακτήρα αλλά θα χρειαστεί να το επαναπροσδιορίσετε στην πορεία και, πιθανώς, να το βάλετε σε νέες βάσεις.

 

Από τη Ναταλία Σερδάρη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα