Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2023: Ζυγός – Τοξότης

ASTROTEAM GUEST
29/06/2023

Ο μήνας ξεκινάει με τον Ερμή να βρίσκεται στην “καρδιά του βασιλιά”, δηλαδή σε απόλυτη σύνοδο με τον Ήλιο στις 9 μοίρες του Καρκίνου. Πρόκειται για μια όψη που δίνει εξαιρετική διαύγεια σκέψης, αντίληψης και κατανόησης, ενώ η συμμετοχή του Κρόνου και του Δία με θετικές όψεις ευνοεί τη νοητική δημιουργία, τα θέματα διδασκαλίας και ανώτερης μόρφωσης αλλά και την υπογραφή σημαντικών εγγράφων. Οι δύσκολες όψεις του Ουρανού με τον Άρη που δοκίμασαν τις αντοχές μας τον προηγούμενο μήνα εξακολουθούν να είναι ενεργές τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, γι’ αυτό οι συναισθηματικές εντάσεις και οι απρόβλεπτες αντιδράσεις δε θα λείψουν.

Η πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και δέχεται θετική όψη από τον Κρόνο που είναι ο Κυβερνήτης του Αιγόκερω αλλά και από τον Δία που είναι ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού. Το ζώδιο του Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο κι έχει μεγάλη ανάγκη για επιτυχία και κοινωνική αναγνώριση, οπότε αυτή η πανσέληνος θα φέρει σε όλους μας κάποιου είδους ολοκλήρωση και αναγνώριση, ανάλογα με τους τομείς του χάρτη μας που ενεργοποιούνται με αυτή και με την προϋπόθεση ότι έχουμε προσπαθήσει κι εργαστεί σκληρά γι’ αυτό που θέλουμε να κατακτήσουμε. Η δύσκολη όψη που κάνει ο Ερμής από τον Καρκίνο με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μια δυσκολία στο να κατανοήσουμε και να διαχειριστούμε συναισθηματικά τα πρακτικά θέματα και τις υλιστικές απαιτήσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους μας.

Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να επιλέξουμε να λειτουργήσουμε τη θετική πλευρά αυτής της διέλευσης…

Στις 11 του μήνα ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και η ενεργητικότητα, η δράση μας και οι προτεραιότητές μας θα μετατοπιστούν σε θέματα που αφορούν την καθημερινή ρουτίνα, την τακτοποίηση και την οργάνωση του καθημερινού προγράμματος και του χώρου μας, την διεκπεραίωση των τυπικών υποχρεώσεων, την ενασχόληση με θέματα υγείας και διατροφής και όλα αυτά με απώτερο στόχο την βελτιστοποίηση και την τελειότητα. Με τον Άρη στην Παρθένο, βέβαια, υπάρχει ο κίνδυνος για προσκόλληση στις λεπτομέρειες, υπερβολική κριτική που μπορεί να φτάσει στο κακεντρεχές κουτσομπολιό και τάση να βλέπουμε τα αρνητικά σε κάθε κατάσταση. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να επιλέξουμε να λειτουργήσουμε τη θετική πλευρά αυτής της διέλευσης και να εστιάσουμε στους τομείς εκείνους που θα ωφεληθούν από μεθοδική δράση, προσεχτικό σχεδιασμό και σεβασμό στις λεπτομέρειες, ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή ποιότητα, αποδοτικότητα και παραγωγικότητα.

Την ίδια ημέρα αλλάζει ζώδιο και ο Ερμής και περνάει στον Λέοντα από όπου κάνει μια δύσκολη όψη με τους Δεσμούς της Σελήνης που βρίσκονται στη μηδενική μοίρα Ταύρου/Σκορπιού. Ο Ερμής θα διατρέξει όλο το ζώδιο σε μόλις 18 ημέρες, αφού στις 29 Ιουλίου θα μπει στην Παρθένο, που σημαίνει ότι οι πληροφορίες και οι αποκαλύψεις αυτής της περιόδου θα είναι πολλές και θα διαδέχονται η μία την άλλη με ξαφνικό και δραματικό τρόπο, καθώς υπάρχει και η συμμετοχή του Δία από τον Ταύρο. Λίγο πριν περάσει στην Παρθένο, θα συναντήσει την Αφροδίτη στις 28 μοίρες του Λέοντα. Αυτή είναι μια πολύ όμορφη όψη για θέματα επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων, ειδικά αν αφορούν την ομορφιά, την καλλιτεχνική έκφραση και τον έρωτα. Εκείνες τις ημέρες θα κάνουμε όμορφες σκέψεις ή σκέψεις ερωτικού χαρακτήρα και θα θελήσουμε να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματά μας. Επιπλέον, είναι πιθανό να ακούσουμε κάποια απρόσμενα νέα, καθώς εμπλέκεται και ο Ουρανός με δύσκολη όψη, τα οποία θα μας ξαφνιάσουν ευχάριστα ή δυσάρεστα, ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός. Σε αντίθεση με τον Ερμή, οι μεγάλοι πλανήτες κινούνται πολύ αργά όλο το μήνα, με τον Ουρανό να μετατοπίζεται μόλις κατά 1 μοίρα και τους Κρόνο, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Χείρωνα να είναι ανάδρομοι. Έτσι, είναι πιθανό να νιώθουμε ότι οι καταστάσεις δεν εξελίσσονται αρκετά γρήγορα ή ότι δεν έχουμε αρκετή ενέργεια για να κάνουμε όλα όσα θα θέλαμε. Επομένως, θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε το συγκεκριμένο σκηνικό για να ελαττώσουμε τους ρυθμούς μας, να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας, να αναλογιστούμε πράξεις και συμπεριφορές, να αναμετρηθούμε με τις πρόσφατες επιλογές μας και, ίσως, να αναθεωρήσουμε κάποιες από αυτές.

Πιθανό να προκύψουν θέματα επιβολής δύναμης κι εξουσίας που διαταράσσουν την ψυχική μας ηρεμία!

Στα μέσα του μήνα, ο Ήλιος με τον Ουρανό θα κάνουν μια θετική όψη, η οποία θα μπορούσε να εκδηλωθεί με αυθεντικότητα στην αυτοέκφραση και πρωτοπορία στο πνεύμα. Επιπλέον, λόγω της φύσεως των ζωδίων που εμπλέκονται, δηλαδή του Ταύρου και του Καρκίνου, θα μπορούσαμε να δούμε κάποιες μεταρρυθμίσεις ή καινοτομίες σε θέματα που αφορούν τα υλικά αποκτήματα, τη γη, την πατρίδα, την οικογένεια ή τις κατοικίες. Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 17 Ιουλίου και στις 25 μοίρες του Καρκίνου και αφορά θέματα συναισθηματικής ασφάλειας για εμάς, την οικογένειά μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η δύσκολη όψη που δέχονται ο Ήλιος και η Σελήνη από τον Πλούτωνα που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω, σημαίνει ότι είναι πιθανό να προκύψουν θέματα επιβολής δύναμης κι εξουσίας που διαταράσσουν την ψυχική μας ηρεμία ή μεταμορφώνουν με κάποιον τρόπο αυτά που μας προσφέρουν ηρεμία και ασφάλεια. Ταυτόχρονα, μας πιέζουν να εξετάσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους, με απώτερο στόχο από τη μία να μπορέσουμε να νιώσουμε πιο δυνατοί και ασφαλείς με τον εαυτό μας και από την άλλη να διατηρήσουμε εκείνες τις σχέσεις που μας στηρίζουν και καλύπτουν τις συναισθηματικές μας ανάγκες.

Στις 18 του μήνα, οι Δεσμοί της Σελήνης εγκαταλείπουν τον σταθερό άξονα και τα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού και περνάνε στα παρορμητικά ζώδια του Κριού και του Ζυγού, για να συναντήσουν με δύσκολη όψη τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μετάλλαξης, της αναγέννησης και του ελέγχου, ο οποίος όλο το μήνα θα κινείται ανάδρομα στις δύο τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω. Η επαφή του αυτή με τους Δεσμούς έχει να κάνει με έντονες καταστάσεις και αποκαλύψεις που αφορούν μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Στις 22 Ιουλίου, ο Ήλιος θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου, ακριβώς απέναντι από τον Πλούτωνα, οπότε και θα υπάρξει μια κορύφωση στην αντιπαράθεση για εξουσία κι επιβολή δυνάμεων. Εκείνες τις μέρες θα κορυφωθεί και η δύσκολη όψη του Άρη με τον Κρόνο, μια όψη ιδιαίτερα έντονη και δυναμική, η οποία μπορεί να εκδηλωθεί με αίσθημα κόπωσης, αδυναμίας και μπλοκαρισμένης ενέργειας αλλά και με εκρήξεις βίας και καταπιεσμένο θυμό. Όσον αφορά του Δεσμούς της Σελήνης γενικά, ο Νότιος Δεσμός δείχνει όλα αυτά που γνωρίζουμε καλά και μπορούμε να επιτύχουμε με ευκολία, δείχνει το άνετο και το οικείο το οποίο, πολύ συχνά, δε μας αφήνει να πάμε προς την εξέλιξη μας, δηλαδή προς τα κει που δείχνει ο Βόρειος Δεσμός. Με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό και τον Νότιο Δεσμό στο Ζυγό, δε θα πρέπει να φοβηθούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες και να ταράξουμε τις ισορροπίες, θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν είναι δική μας ευθύνη να είναι όλοι ευχαριστημένοι και ότι είναι σημαντικό για τη δική μας εξέλιξη ως προσωπικότητες να εξωτερικεύουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας και να γίνουμε περισσότερο αυθεντικοί, εξωστρεφείς, μαχητικοί, διεκδικητικοί και τολμηροί σε κάθε είδους σχέση και σε εκείνους τους τομείς της ζωής μας που επηρεάζονται από αυτή την αλλαγή.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να μην παρασυρθούμε σε βιαστικές αποφάσεις αλλά να μείνουμε γειωμένοι και να πάρουμε το χρόνο μας.

Το πιο σημαντικό γεγονός του μήνα αλλά και όλου του καλοκαιριού είναι ότι στις 22 Ιουλίου η Αφροδίτη μπαίνει σε στάση στις 28 μοίρες του Λέοντα και, δύο ημέρες αργότερα, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της που θα διαρκέσει μέχρι τις 4 του Σεπτέμβρη. Αυτό σημαίνει ότι θα θελήσουμε να επαναπροσδιορίσουμε τις επιλογές μας σε σχέση με το αξιακό μας σύστημα και οτιδήποτε είναι σημαντικό για εμάς, τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας, τη δημιουργική μας έκφραση και τα ταλέντα μας αλλά και τον τρόπο που αγαπάμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη θα κάνει δύσκολη όψη με τον πλανήτη Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, γι’ αυτό θα έχουμε την ανάγκη για αλήθεια και αυθεντικότητα, θα θελήσουμε να απελευθερωθούμε από πιεστικές καταστάσεις και να βρούμε τον χαμένο μας ενθουσιασμό για τη ζωή, ενώ οι τόνοι μπορεί να ανέβουν, καθώς η Αφροδίτη στον Λέοντα λατρεύει να τραβά την προσοχή, συχνά μέσα από υπερβολές. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να μην παρασυρθούμε σε βιαστικές αποφάσεις αλλά να μείνουμε γειωμένοι και να πάρουμε το χρόνο μας. Επίσης, αν είναι εφικτό, με την Αφροδίτη ανάδρομη αποφεύγουμε αισθητικές επεμβάσεις και παρεμβάσεις στο σώμα μας, εκτός αν είναι κάτι που έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν. Επίσης, αποφεύγουμε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή αισθητικές παρεμβάσεις στο χώρο μας, όπως μια ανακαίνιση σπιτιού, καθώς και έναρξη επιχειρήσεων και άλλων σημαντικών οικονομικών δραστηριοτήτων επειδή θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις. Σε περίπτωση που ξεκινήσουμε μια νέα σχέση όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι κι εκεί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις που θα αλλάξουν με κάποιον τρόπο τις συνθήκες ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η νέα σχέση, αν αυτό υποστηρίζεται και από άλλους δείκτες στο χάρτη μας.

Οι αναδρομές της Αφροδίτης έχουν την ιδιαιτερότητα ότι επαναλαμβάνονται κάθε 8 χρόνια, στις ίδιες περίπου μοίρες του ίδιου ζωδίου. Αυτό σημαίνει ότι τέλος Ιουλίου του 2015 η Αφροδίτη ήταν και πάλι ανάδρομη στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα, όπως και το καλοκαίρι του 2007, του 1999 κ.ο.κ. Κατά συνέπεια, η συγκεκριμένη αναδρομή γίνεται κάθε φορά στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου μας και είναι πιθανό να αφορά παρόμοια θέματα, τα οποία φυσικά δεν επαναλαμβάνονται με ακρίβεια, αφού το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό διαφέρει. Παρόλ’ αυτά, ίσως αξίζει να ανατρέξουμε σε εκείνες τις χρονιές, να συγκρίνουμε τα πιο σημαντικά γεγονότα που μας απασχόλησαν και να δούμε με ποιον τρόπο θα εκφραστεί η ενέργεια αυτή τη φορά.

Ζυγός

Η πανσέληνος στις 3 του μήνα γίνεται στον τομέα που αφορά για εσάς το σπίτι και την οικογένεια και είναι πιθανό να σας ξυπνήσει συναισθήματα, γεγονότα και μνήμες από το παρελθόν που αφορούν κάποιον γονιό ή άλλο πρόσωπο της οικογένειάς σας ή να δοθεί η αφορμή για κάποια οικογενειακή συγκέντρωση ή γιορτή. Η όψη που κάνει η Σελήνη με τον Δία μπορεί να φέρει κάποια θετική οικονομική εξέλιξη σε σχέση με κάποιο ακίνητο δικό σας ή της οικογένειας. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 11 του μήνα η ενέργεια σας θα πέσει αρκετά, οπότε καλό θα ήταν να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε και να ασχολείστε μόνο με ότι είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Επιπλέον, είναι μια καλή περίοδος για να εργαστείτε στο παρασκήνιο και να προετοιμάσετε το έδαφος για κάτι που θα αποκαλυφθεί όταν ο Άρης περάσει στο δικό σας ζώδιο, δηλαδή μετά το καλοκαίρι. Από την άλλη, θα μπορούσατε να καλλιεργήσετε την περισσότερο πνευματική πλευρά του εαυτού και να ξεκινήσετε γιόγκα, Tai Chi, διαλογισμό ή άλλες δραστηριότητες που βοηθάνε στη χαλάρωση και βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου, καθώς είναι πιθανό αυτή την περίοδο τα όνειρά σας να γίνουν πιο έντονα και ο ύπνος πιο ανήσυχος. Η νέα Σελήνη στις 17 του μήνα γίνεται για εσάς στον τομέα της καριέρας και τη δημόσιας εικόνας σας και είναι πιθανό να σας φέρει μια νέα ευκαιρία στα επαγγελματικά σας. Όμως, με τον Πλούτωνα να βρίσκεται ακριβώς απέναντι δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες ανασφάλειες και συναισθηματικές εκρήξεις στο χώρο του σπιτιού, ίσως επειδή περνάτε πολύ χρόνο στη δουλειά ή παραμελείτε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Την επόμενη μέρα οι Δεσμοί της Σελήνης αλλάζουν ζώδια και περνάνε στον άξονα Κριού/Ζυγού. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι τους επόμενους μήνες θα μπορέσετε να αναπτύξετε βαθύτερες σχέσεις με τους άλλους, ενώ είναι πιθανό να γνωρίσετε ανθρώπους που θα παίξουν μοιραίο και καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Θα διαπιστώσετε ότι θα νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά σε όλες τις σχέσεις σας και θα μπορείτε να θέσετε υγιή όρια ώστε να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των αναγκών και των επιθυμιών των δικών σας και των άλλων. Αν είστε μόνοι, πιθανώς να γίνει πολύ σημαντικό για εσάς να γνωρίσετε τον κατάλληλο άνθρωπο για μια σοβαρή σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Αν είστε σε σχέση, με αυτή τη διέλευση θα θελήσετε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο με μια συγκατοίκηση, επισημοποίηση ή ένα νέο μέλος. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις κοινωνικές σας σχέσεις, τις ομάδες στις οποίες μπορεί να ανήκετε αλλά και τους στόχους και τα όνειρά σας. Επομένως, είναι πιθανό να επαναπροσδιορίσετε με κάποιον τρόπο κάποιες από τις σχέσεις σας και το πόσο σημαντικές είναι για εσάς ή να θελήσετε να δείτε από άλλη σκοπιά κάποιους από τους σημαντικούς στόχους της ζωής σας και να τους βάλετε σε νέες βάσεις, ώστε να αντλείτε χαρά και ικανοποίηση από αυτούς. Από την άλλη, είναι πιθανό να ξανασκεφτείτε μια ερωτική πρόταση σε σχέση με κάποια γνωριμία ή φιλική σχέση και να αποφασίσετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο πρόσωπο που είχατε απορρίψει το προηγούμενο διάστημα.

Σκορπιός

Η πανσέληνος στις 3 του μήνα είναι πιθανό να φέρει την ολοκλήρωση σε κάποιο θέμα που αφορά επικοινωνίες, κοντινά ταξίδια ή κάποια αγοραπωλησία, ενώ θα μπορούσαν να προκύψουν και κάποια θέματα με τα αδέλφια σας τα οποία να σας αναστατώσουν συναισθηματικά. Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 11 του μηνά είναι πιθανό να νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε κάποια ομάδα ή στην εταιρεία που εργάζεστε ή να αποφασίσετε να δικτυωθείτε περισσότερο δυναμικά με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινή ιδεολογία και στόχους ή απλώς να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί κι εξωστρεφείς. Από την άλλη, η ενέργεια του Άρη θα μπορούσε να εκδηλωθεί με εντάσεις και αψιμαχίες μέσα σε ομάδες ή με κάποιον γνωστό ή φίλο. Η νέα Σελήνη στις 17 του μήνα αφορά νομικά θέματα και θέματα ανώτερων σπουδών, φιλοσοφίες και πνευματικά ενδιαφέροντα και οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό και ξένους πολιτισμούς. Ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποιο κύκλο σπουδών ως μαθητές ή ως καθηγητές, να οργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή να χρειαστεί να διευθετήσετε κάποιο νομικό ζήτημα. Με τον Πλούτωνα στο απέναντι ζώδιο μπορεί να προκύψουν κρίσεις με τα αδέλφια ή τον κοντινό περίγυρο, ενώ χρειάζεται να είστε προσεχτικοί με αυτά που λέτε και γράφετε, καθώς ο λόγος σας θα έχει μεγάλη βαρύτητα.

Η αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης εκείνες τις ημέρες θα τονίσει σταδιακά την ανάγκη σας να μπορείτε να εκφράζετε τον πραγματικό σας εαυτό μέσα από την εργασία που κάνετε και να λαμβάνετε ικανοποίηση κι αναγνώριση γι’ αυτά που προσφέρετε. Είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα της καθημερινότητας, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να αλλάξετε ή να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα συστηματικής σωματικής άσκησης, ενώ θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από συνήθειες ή συμπεριφορές που γνωρίζετε ότι επηρεάζουν αρνητικά την υγεία σας κι εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Επιπλέον, αν τον τελευταίο καιρό είχατε κλειστεί πολύ στον εαυτό σας και προτιμούσατε την εσωτερική αναζήτηση και την πνευματικότητα περισσότερο από τις κοινωνικές επαφές, τότε έχει έρθει η ώρα για να γίνεται πιο εξωστρεφείς και να απολαύσετε τις απλές, καθημερινές χαρές της ζωής μαζί με άλλους ανθρώπους. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για αρκετό καιρό στον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας και όταν γυρίσει ανάδρομη στις 24 του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να αναλογιστείτε αν το επάγγελμα που έχετε επιλέξει σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση, αν σας προσφέρει τις δυνατότητες να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και το δημιουργικό δυναμικό σας κι αν λαμβάνετε την αναγνώριση και τις οικονομικές απολαβές που πιστεύετε ότι αξίζετε.

Τοξότης

Η πανσέληνος στις 3 του μήνα αφορά την κορύφωση κάποιας κατάστασης που σχετίζεται με τις αξίες σας, το αίσθημα ασφάλειας και τα οικονομικά σας ή την ολοκλήρωση κάποιου οικονομικού σχεδίου σας ή κάποιας πηγής εισοδήματος. Εξαιτίας της θετικής όψης που κάνει ο Δίας από τον Ταύρο με τη Σελήνη θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, οι οποίες είναι πιθανό να σχετίζονται με την εργασία σας. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο στις 11 του μήνα θα ενισχύσει τη δράση σας σε θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας και θα σας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τις επαγγελματικές και κοινωνικές φιλοδοξίες σας με μεθοδικές και αποδοτικές κινήσεις. Η νέα Σελήνη στις 17 του μήνα αφορά τα οικονομικά που κερδίζετε πέρα από τη σταθερή εργασία σας και μπορεί να σας φέρει νέα έσοδα που σχετίζονται με τράπεζες, εφορίες, κληρονομιές, παθητικό εισόδημα, κάποιο επενδυτικό πρόγραμμα ή τα χρήματα του συντρόφου. Με τον Πλούτωνα ακριβώς απέναντι είναι πιθανό να αλλάξει με κάποιον τρόπο η σχέση σας με το χρήμα και το σύστημα αξιών ή αξιολόγησης αυτών που έχουν αξία για εσάς, ενώ χρειάζεται να είστε προσεχτικοί με τις επενδύσεις που κάνετε και να κινείστε μέσα σε ηθικά πλαίσια.

Η αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης την επόμενη μέρα θα σηματοδοτήσει μια περίοδο κατά την οποία θα θελήσετε να βιώσετε τη χαρά της ζωής μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση, έναν μεγάλο έρωτα, ένα δημιουργικό έργο ή ένα επιχειρηματικό σχέδιο, ενώ κάποιοι άλλοι θα νιώσετε έτοιμοι να γίνετε γονείς. Είναι πιθανό, λοιπόν, να θελήσετε να αποτραβηχτείτε από κάποιες ομάδες ή παρέες που δεν συμμερίζονται την ανάγκη σας για δημιουργική αυτοέκφραση ή να διαπιστώσετε ότι προτιμάτε να συναναστρέφεστε με άλλους ανθρώπους στο φυσικό περιβάλλον και λιγότερο στο διαδικτυακό. Στις 24 του μήνα η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα και στον τομέα που σχετίζεται για εσάς με τα πιστεύω και την κοσμοθεωρία σας για τη ζωή και γι’ αυτό είναι μια καλή περίοδος για να αναλογιστείτε κατά πόσο αυτά που πρεσβεύετε σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση ή χρειάζεται να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να ξαναβρείτε το πάθος σας. Καθώς η Αφροδίτη είναι και δείκτης οικονομικών και αγάπης, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποια νομικά θέματα ή συμφωνίες που έχετε υπογράψει με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες και να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας μετά το καλοκαίρι που η Αφροδίτη θα κινείται σε ορθή πορεία.

 

Από τη Ναταλία Σερδάρη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα