Μηνιαίες Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
30/01/2023

Ο Φεβρουάριος σε τίτλο:

Μήνας ανατρεπτικός, εκρηκτικός σε κάποια επίπεδα, όλα κινούνται ορμητικά, μόνο προς τα εμπρός, η νόηση οξύνεται, το συναίσθημα γλυκαίνει… Κι εκεί που όλα μοιάζουν ονειρικά, 3 πλανήτες θα περάσουν από τις αναιρετικές μοίρες των ζωδίων τους!

Τα πάντα μάς προετοιμάζουν για τις μεγάλες αλλαγές του Μαρτίου, όμως πριν γίνει αυτό, θα αφήσουν τα σημάδια τους είτε στην ανθρωπότητα είτε σε εμάς προσωπικά!

Βασικές πλανητικές όψεις/αλλαγές:

Νέα Σελήνη/Πανσέληνος

  • 21/01 Νέα Σελήνη στην 1° του Υδροχόου
  • 05/02 Πανσέληνος στην 16° του Λέοντα (8:28μμ)
  • 20/02 Νέα Σελήνη στην 1° των Ιχθύων (9:06πμ)

Αλλαγή θέσεων/κατεύθυνσης Πλανητών

  • 11/2 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο
  • 18/2 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες
  • 20/2 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό

Οι αποχρώσεις του μήνα:

Η ουράνια ενέργεια του Ιανουαρίου ολοκληρώνει το πέρασμά της με μία ιδιαίτερη, απρόσμενη, αποκαλυπτική ή εκρηκτική Πανσέληνο στις 5 του μήνα. Που όχι μόνο είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, αλλά ενεργοποιεί την έκλειψη της 21ης Νοεμβρίου του 2022, γεγονός που μάς προετοιμάζει για (ή και επαναφέρει στο προσκήνιο) ξαφνικές ειδήσεις, γεγονότα, ανακοινώσεις κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου, αποκαλύψεις, εκρήξεις (ψυχικές ή γήινες) και αλλαγές στο πλαίσιο που οι πλανήτες επηρεάζουν τον καθένα ξεχωριστά.
Τα τελευταία στάδια της Ουράνιας ενέργειας θα ολοκληρωθούν με το πέρασμα του Ερμή από τον Υδροχόο από τις 11/2 και μετά, όπου εκεί θα αλλάξει επίπεδο το νοητικό μας πλαίσιο, και αφού ολοκληρώθηκε ο ορθολογική μας σκέψη (μέσα από τον Αιγόκερω), ήρθε η ώρα να οξυνθεί, να κινηθεί γρήγορα, έξυπνα, με καινοτόμες ιδέες και με βλέμμα προς το μέλλον.

Συναισθηματικά και οικονομικά θα ζήσουμε «ωραίες στιγμές» έως τις 20/2 μέσω της ιχθυακής ενέργειας, που πάντα μάς παρασύρει σε ταξίδια νοητικά, φαντασιακά, πλασματικά ή υπερκόσμια… ε! και τα οικονομικά μάλλον το ίδιο μονοπάτι θα ακολουθήσουν!
Αρωγός στα γρήγορα (και έξυπνα) βήματα του μήνα, ο Δίας στον Κριό που μάς υπενθυμίζει ότι έχει έρθει η ώρα για νέες εκκινήσεις, καθώς το παρελθόν, από πολλά πλαίσια, έφτασε η ώρα του να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα… Να ‘ναι καλά οι Κρόνος και Πλούτωνας από τις τελευταίες μοίρες τους (από 27/2 και 12/2 αντίστοιχα), καθώς και η Αφροδίτη από την τελευταία μοίρα των Ιχθύων (μοίρα της ανθρωπότητας) που ναι μεν «δίνουν πόνο» αλλά με εξελικτική πρόθεση και διάθεση οριστικών ξεκαθαρισμάτων!

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά λοιπόν, εστιάζοντας ειδικότερα ποιον τομέα της ζωής σας θα επηρεάσουν οι ουράνιες διελεύσεις καθώς και τα Φεγγάρια του μήνα. Μην παραλείπετε να διαβάζετε το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

Αναλυτικά οι όψεις του μήνα περιγράφονται σε επόμενο άρθρο του blog.

Κριός

Θα έχετε τον Δία στο ζώδιό σας έως τα μέσα Μαΐου, οι δε ωροσκόποι Κριοί στον 1ο σας οίκο για το ίδιο διάστημα. Την ίδια θέση θα πάρει και η Αφροδίτη από τις 20/2 και μετά. Δηλαδή, αν δεν είστε οι ΠΙΟ ευνοημένοι του ζωδιακού για αυτό το διάστημα, τότε ποιος να είναι; Φιλική συμβουλή: εκμεταλλευτείτε την συμπαντική εύνοια και ξεκινήστε με θετική διάθεση και καλή τύχη όσα σκεφτόσασταν ή σχεδιάζατε το προηγούμενο διάστημα. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε οικονομικά και προσωπικά θέματα. Συνεργάτες ή πρόσωπα ενδιαφέροντος θα έρθουν να σάς βρουν, γι’ αυτό και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει με ορθολογικό και έξυπνο τρόπο μέσα στον μήνα για να φέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τα φεγγάρια του μήνα, αυτά σάς αγγίζουν σε έναν τομέα που έχει να κάνει με τους φίλους σας, τους στόχους ή τα σχέδιά σας (επιχειρηματικά ή μη) για το μέλλον ή τις κοινωνικές σας ομάδες. Αν κάτι έχει ξεκινήσει να συμβαίνει εκεί από τον προηγούμενο μήνα, στις αρχές Φεβρουαρίου είναι ευκαιρία να δώσει καρπούς ή να ξεκαθαρίσει ό,τι δεν εξυπηρετεί. Ευκαιρία σάς δίνεται να καταξιωθείτε στους χώρους που κινείστε, προσοχή ίσως θέλει γύρω στα μέσα του μήνα για τυχόν απογοητεύσεις ή εμπόδια στις δράσεις σας. Λίγο νωρίτερα, γύρω στις 10/2, προσέξτε τυχόν «υπόγειες» κινήσεις στον εργασιακό σας χώρο ή αλλιώς χρησιμοποιείστε τις λεκτικές σας δεξιότητες για να μαγέψετε τα πλήθη.

Στον οικονομικό τομέα θα συνιστούσα προσοχή το πρώτο δεκαήμερο του μήνα για τυχόν ξαφνικές αλλαγές, με χροιά αντίθετη από εκείνη που περιμένατε… όπως πχ να μην έρθουν χρήματα από εκεί που τα περιμένατε στα σίγουρα ή να σάς έρθουν χρήματα από το πουθενά! Γενικά, όσο ζεν μπορεί να είναι ο μήνας αυτός για τα συναισθηματικά σας, να σας οδηγήσει σε μονοπάτια φανταστικών και παραμυθένιων ερώτων, άλλο τόσο χαοτικός μπορεί να γίνει στα οικονομικά και να μην ξέρετε πού ξοδέψατε τι! Υπομονή μέχρι τις 20/2, καθώς από εκεί και μετά φεύγουν τα συννεφάκια από τα μάτια και μπαίνετε σε ένα ευχάριστο, τυχερό αλλά ρεαλιστικό mood.

Ταύρος

Έχετε υποφέρει εδώ και 1,5-2 χρόνια… το ξέρω! Σας καταλαβαίνω (νομίζω πως μόνο οι Αστρολόγοι μπορεί να σας νοιώσουν τόσο καλά)! Μία τελευταία υπενθύμιση των όσων συμβαίνουν πάνω σας τόσους μήνες έρχεται να γίνει πέριξ της Πανσελήνου της 5/2… και μετά ας πάρουν (επιτέλους) σάρκα και οστά ό,τι αλλαγές κληθήκατε να πραγματοποιήσετε με τόσο κόπο, αντίσταση κι ένταση! Εν τέλει και τα (αμετακίνητα) βουνά κουνιούνται…(μετά από σεισμό ή ηφαίστειο). Από τα τέλη του Ιανουαρίου συμβαίνουν νέα πράγματα στον χώρο της δουλειάς σας ή του κοινωνικού σας γίγνεσθαι, κάτι έχει αλλάξει ή κάτι θέλετε εσείς να κάνετε καλύτερα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να σάς δείξουν την πόρτα της εξόδου. Για εσάς αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει (στο τέλος) για καλό σας, εκτός αν βγαίνετε σε σύνταξη ή παντρεύεστε(πέριξ της 16/2), επομένως η καθημερινότητά σας θα αλλάξει μια και καλή.

Πέριξ της Πανσελήνου επίσης (στις 5/2), σάς απασχολούν ή έρχονται στην επιφάνεια προς επίλυση ή τερματισμό θέματα οικογένειας, σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας. Ένα άγχος, μία ανησυχία θα το νιώσετε και το ίδιο συναίσθημα θα υπάρχει και στα οικονομικά σας, ειδικά για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο μήνας μπορεί να φέρει έσοδα αλλά μπορεί και να φέρει άσκεφτα έξοδα (πάλι εκεί κοντά στις αρχές του μήνα). Βέβαια να πω την αλήθεια, Ταύροι είστε εσείς… δεν σάς φοβάμαι, μια χαρά τα διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας ακόμη και τις ‘άρειες’ ημέρες (ο Άρης διελαύνει τον οίκο των οικονομικών σας από τον Αύγουστο του 2022, θα φύγει όμως εντός του Μαρτίου).

Εκεί που θέλω να σας δω είναι στους έρωτές σας… εκεί γύρω στη γιορτή των ερωτευμένων, όπου από τη μία ο Κρόνος σάς ζορίζει (τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου) και από την άλλη η Αφροδίτη ανταλλάσσει ματιές όλο νόημα με τον Ποσειδώνα. Θέλω να δω ποιον φίλο/η ή γνωστό/ή θα δείτε ξαφνικά με άλλο μάτι, την ίδια στιγμή που μία 3η όψη (του Δία από τον 12ο σας) θα σάς έχει ενεργοποιήσει ό,τι πιο απόκρυφο, φαντασιακό, ονειρικό υπάρχει (πολύ θαμμένο) μέσα στο μυαλό σας. Τέλος, για τις 10 πρώτες ημέρες του μήνα ευνοούνται ταξίδια, εκπαιδεύσεις ή νομικές υποθέσεις, θέματα τα οποία θα τα περάσετε από κόσκινο (βαρέως τύπου) γύρω στις 10/2, ενώ για το υπόλοιπο του μήνα οι σκέψεις σας και όλη η νοητική σας ενέργεια θα περάσει στον γνωστό από πιο πριν τομέα, ήτοι των επαγγελματικών ή κοινωνικών σας υποχρεώσεων.

Δίδυμοι

Εσείς είστε έτοιμοι για συμπληρώματα διατροφής! Σαν να σας βλέπω! Από τον περασμένο Αύγουστο καλός, χρυσός αυτός ο Άρης πάνω σας, σάς έχει δώσει ενέργεια, αποφασιστικότητα και διεκπεραιωτικές τάσεις, αλλά ένα ‘ώπα κάπου’ το νιώθετε πια. Όμως, λίγο έμεινε, μέχρι τον άλλο μήνα όπου θα σάς αφήσει να ηρεμήσετε, προχωρώντας πλέον στον τομέα των οικονομικών. Όχι, δεν θα πω για αυτά από τώρα, να περιμένετε τον Μάρτιο, βιαστικοί τύποι! Όλα να τα μαθαίνετε πριν την ώρα τους… ά μα πχια (ναι, με χ!)

Νέα Σελήνη (του Ιανουαρίου) και Πανσέληνος σάς επηρεάζει σε έναν τομέα που αγαπάτε και σάς είναι πολύ γνώριμος… σε εκείνον των ταξιδίων, των σπουδών, των μετακινήσεων, των επαφών με συγγενείς και της γενικότερης καθημερινής ρουτίνας σας. Εσείς δε του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου, νομίζω πως είστε και στη φάση να επαναπροσδιορίσετε και το νόημα της ζωή σας, ειδικά αν έχετε περάσει την 1η ή ακόμη και τη 2η Κρόνια επιστροφή σας. Κι επειδή ο Ουρανός καραδοκεί από τον 12ο οίκο σας προκειμένου να σάς ξαφνιάσει (χασκογελώντας ως συνήθως) προσέχετε την υγεία σας λόγω ψυχολογικών ή σωματικών πιέσεων κι εκτονώστε την ενέργεια των όψεων σε καθαρά πνευματικές ή νοητικές αναζητήσεις ή και σε ταξίδια.

Αν έχετε νομικές υποθέσεις, εκεί γύρω στα μέσα του μήνα, πιθανώς να έχετε ένα οριστικό αποτέλεσμα ή απάντηση (μην εμφανιστείτε απροετοίμαστοι σε τέτοια θέματα, θα χάσετε), αν έχετε εξετάσεις να δώσετε μην πάτε αδιάβαστοι (επίσης θα χάσετε), ενώ αν υπάρχουν εκκρεμότητες με περιουσιακά στοιχεία, οικονομικά προς τρίτους ή κληρονομιές, η 10η και η 19η του μήνα θα ήταν μια καλή ευκαιρία να τα λύσετε ή λήξετε οριστικά (ανεξαρτήτως ίσως αποτελέσματος). Τέλος, εκεί κοντά στην Πανσέληνο (5/2), μπορεί να σάς χτυπήσει και ο έρωτας την πόρτα (ειδικά την πόρτα του γραφείου θα έλεγα), όμως έχετε τα μάτια σας ανοιχτά μην βγει άνθρακας ο θησαυρός και είναι και από τη δουλειά και δεν ξέρετε από πού να φύγετε… Καλύτερα να δώσετε βαρύτητα στις νέες γνωριμίες, με πρόσημο επαγγελματικό και ουχί προσωπικό. Νομίζω πως από εκεί θα έχετε περισσότερο όφελος! Προσοχή για τυχόν απογοητεύσεις κοντά στις 19/2. Όλο τον μήνα ευνοούνται οι κοινωνικές σας συναναστροφές ενώ δεν θα σας λείψει η βοήθεια και η υποστήριξη από φίλους.

 

Από τη Νατάσα Φωναζάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα