Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024! | Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ASTROTEAM GUEST
30/01/2024

Ο Φλεβάρης για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο:

Κριός: τα επαγγελματικά και οτιδήποτε συνδέεται με την ένταξή σας μέσα σε ομάδες θα αφορά ο μήνας αυτός. Σχέσεις επαγγελματικής και κοινωνικής φύσεως είναι αυτές που θα έχουν προτεραιότητα για εσάς. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις διαφωνίες με φίλους ή συνεργάτες καθώς αρκετές από τις ιδέες που μοιράζεστε ή τις συζητήσεις που κάνετε για οικονομικά μπορεί να βρουν αντίθετους τους άλλους. Φυσικά δεν αποκλείεται να προκύψει και μία ερωτική περιπέτεια με ένα φιλικό πρόσωπο ειδικά για εσάς του 1ου δεκαημέρου στο 2ο μισό του μήνα. Από τις 20/2 και μετά καθώς οι πλανήτες θα περνάνε στους Ιχθύες θα κλειστείτε προς τον εαυτό σας και σε πρώτη φάση δεν θα θέλετε να κοινοποιείτε τις σκέψεις ή τα σχέδια σας. Στο τέλος του μήνα λόγω της πανσελήνου στην Παρθένο θα δώσετε έμφαση σε φυσική κατάσταση και υγεία υποχρεωτικά.

Ταύρος: στο ξεκίνημα του μήνα υπάρχουν στηρίγματα από τον Άρη και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και μπορείτε να καταφέρετε πολλά από τα σχέδιά σας ή να κάνετε κάποιες πολύ ωραίες γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή σε ένα ταξίδι ή ακόμη και αν είστε σε ένα εκπαιδευτικό χώρο. Η προσοχή έγκειται βέβαια στο κομμάτι της επικοινωνίας με ανωτέρους ή αν σπουδάζετε με καθηγητές καθώς εύκολα μπορεί ανάψουν τα αίματα με άτομα κύρους και να δεχτείτε πιέσεις εκεί που δεν το περιμένετε ή να έχετε ρήξεις εξ αιτίας της εριστικότητας σας και των προκλητικών ανταπαντήσεων. Οι αγωνίες φαίνεται ότι κορυφώνονται στο δεύτερο μισό του μήνα κυρίως για τους γεννημένους των πρώτων ημερών με τον Άρη να συναντά τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Πιέσεις, υπόγεια παιχνίδια εξουσίας και εκρήξεις θυμού στον επαγγελματικό χώρο κάνουν αρκετά προκλητικό το μήνα αυτό για εσάς. Προσοχή σε έξοδα που δεν έχετε υπολογίσει το δεύτερο μισό του μήνα. Κοντά στις 24/2 θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον ένα ζήτημα που αφορά την σχέση με τα παιδιά σας ή θα πάρετε απόφαση για την εξέλιξη μιας ερωτικής γνωριμίας. Στο κλείσιμο του ο Φεβρουάριος θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις αντιδράσεις σας και στις σχέσεις τόσο τις φιλικές όσο και τις επαγγελματικές.

Δίδυμοι: ο μήνας αυτός στο πρώτο μισό ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη με την Αφροδίτη και τον Άρη να κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερω ενώ τονώνει και το οικονομικό κομμάτι. Εκεί που πρέπει να δώσετε έμφαση είναι στις σπουδές, το εμπόριο ή αν εργάζεστε από το διαδίκτυο με τους συνεργάτες ή τους πελάτες που έχετε καθώς θα υπάρξουν απαιτήσεις από εκείνους. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Υδροχόου είναι φιλική προς εσάς και δίνει δυνατότητες μετά τις 10/2 να ανακάμψει η αισιοδοξία σας. Το μόνο αγκάθι είναι να μην φανατίζεστε με τις διαφορές που μπορεί να έχετε με άτομα λόγω ιδεολογικών πεποιθήσεων. Γνωριμίες ευνοούνται και για τους αδέσμευτους στο δεύτερο μισό του μήνα όπου προχωρά η Αφροδίτη μαζί με τον Άρη στον φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου ενώ μπορεί αυτές να προκύψουν είτε μέσα από ένα ταξίδι, είτε από το διαδίκτυο είτε σε μία σχολή. Μετά τις 24/2 και προς το κλείσιμο του μήνα τόσο η πανσέληνος στην Παρθένο όσο και η σύνοδος Ηλίου – Ερμή – Κρόνου στους Ιχθύες δείχνουν ότι οι συζητήσεις και αποφάσεις πρέπει να είναι μετρημένες καθώς θα υπάρξουν εμπόδια σχετικά με επαγγελματικά ή οικογενειακά ζητήματα.

Καρκίνος: Με απαιτήσεις ξεκινά ο μήνας με τον Άρη να παραμένει στον Αιγόκερω αλλά η Αφροδίτη φροντίζει ώστε να μην υπάρξουν ακραίες αναταράξεις στον τομέα των σχέσεων και τον συνεργασιών, τουλάχιστον μέχρι τις 16/2. Τα οικονομικά είναι ένας πονοκέφαλος που δεν τον γλιτώνετε αυτό το μήνα καθώς οι πλανήτες που συσσωρεύονται μετά τις 10/2 στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά και οι κόντρες με τον Ουρανό στο Ταύρο δείχνουν ότι θα περάσετε αγωνίες. Ειδικότερα οικονομικά που διαχειρίζεστε με το σύντροφο, διατροφές, χορηγίες, ασφάλειες, κληρονομικά και χρέη σε δημόσιους φορείς. Εντάσεις στις σχέσεις θα έχει όλος ο μήνας και η αφορμή θα είναι τα οικονομικά. Πιθανότατα όσοι είστε στις αρχές του ζωδίου να χρειαστείτε τη στήριξη ενός ειδικού συμβούλου σε νομικά – οικονομικά θέματα ή ακόμη και την στήριξη ενός ειδικού ψυχικής υγείας. Μπορεί να υπάρξει στα μέσα του μήνα η ανάγκη για μία επέμβαση ή για ένα χειρουργείο δικό σας ή δικού σας προσώπου. Προς τα τέλη του μήνα τόσο η πανσέληνος στην Παρθένο όσο και οι πλανήτες στους Ιχθύες θα φωτίσουν ζητήματα που αφορούν συμφωνίες στα επαγγελματικά, για μία σχολή ή ευρύτερα τα σχέδια σας για παρακάτω.

Λέων: Ο μήνας ξεκινά με αρκετό τρέξιμο στη ρουτίνα της δουλειάς και των υποχρεώσεων και θα πρέπει να βρίσκετε χρόνο για ξεκούραση. Με την νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου (10/2) μπορείτε να έχετε νέα ξεκινήματα αλλά λόγω της όψης με τον Ουρανό θα υπάρξουν απρόβλεπτες καταστάσεις και ανατροπές σε σχέσεις προσωπικές ή και επαγγελματικές, Αν πιέζεστε ή σας στερούν την ελευθερία σας θα απαιτήσετε περισσότερη ελευθερία, προσοχή στο πώς θα το κάνετε αν δεν θέλετε να έχετε ρήξεις και ξαφνικές ψυχρολουσίες με τους άλλους ή το σύντροφο σας. Χρειάζεται όλος ο μήνας ψύχραιμη αντιμετώπιση αλλά ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες δύο μέρες θα ζοριστείτε παραπάνω κοντά στις 13-14/2 όπου ο Άρης θα περάσει απέναντί σας στον Υδροχόο ενώ η σύνοδος με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσάς με αποτέλεσμα να νιώθετε μια ιδιαίτερη ασφυξία και μια αίσθηση απώλειας του ελέγχου. Στις 22/2 η άκρως ερωτική και παθιασμένη σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη στο Υδροχόο σας κάνει να φαίνεστε ελκτικοί αλλά μην υπερ-ενθουσιάζεστε με τα ευρήματα των γνωριμιών καθώς οι όψεις με τον Δία δεν υπόσχονται μακροημέρευση. Η πανσέληνος του μήνα στην Παρθένο (24/2) αλλά και οι πλανήτες στους Ιχθύες δείχνουν ότι οφείλετε να είστε συνετοί στον οικονομικό τομέα για να μην υπάρξουν διαρροές που δεν θα μαζεύονται αργότερα.

Παρθένος: Ο Φεβρουάριος ξεκινά με τον Άρη και την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω. Το πρώτο μισό του μήνα είστε πιο τρυφεροί και αισθαντικοί με το ταίρι σας ή οι αδέσμευτοι να έχετε πολύ όμορφες γνωριμίες Δώστε έμφαση σε ανησυχίες ή ζητήματα των παιδιών ή στην υγεία των δικών σας κοντά στις 5/2 αφού ο Ερμής, πλανήτης που σας κυβερνά, σχηματίζει μία σύνοδο με τον Πλούτωνα. Η πλανητική μάζωξη στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να δείχνει για εσάς τις υποχρεώσεις και την ρουτίνα που υποχρεούστε να ακολουθείτε το διάστημα του μήνα αυτού. Προτεραιότητα στα μέσα του μήνα μετά τη νέα σελήνη αλλά και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου θα έχουν τα εργασιακά, το φίτνες και η υγεία. Η πανσέληνος στην Παρθένο (24/1) γράφει το όνομά σας ενώ η αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθύες ρίχνει φως σε αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σε σχέσεις και συνεργασίες και όχι με τον εύκολο τρόπο αλλά η κατάληξη θα είναι προς όφελός σας. Προτεραιότητα να δώσετε στην υγεία σας ιδίως όσοι είστε στο 1ο δεκαήμερο καθώς φαίνεται να χρειάζεται την αμέριστη φροντίδα σας.

Ζυγός: Ο μήνας αυτός έχει τις απαιτήσεις του κυρίως στις πολύ προσωπικές σχέσεις, σχέσεις οικογενειακές ή σε προβλήματα που προκύπτουν με συγκατοικήσεις και μετακομίσεις μέχρι το πρώτο μισό αφού το αγκάθι που λέγεται Άρης συνεχίζει την πορεία του από τον Ιανουάριο στον Αιγόκερω. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο (10/2) είναι μια μικρή ανάσα καθώς μπορεί να φέρει ανανέωση σε προσωπικό επίπεδο αλλά να μην ξεχνάτε ότι το τετράγωνο με τον Ουρανό στο Ταύρο δείχνει ανατροπές ή αποκαλύψεις που συμβαίνουν την ίδια στιγμή στα ερωτικά. Δεν θα έλεγα ότι είναι η ιδανικότερη συνθήκη για να επενδύσετε οικονομικά ή αισθηματικά κάπου αν και υπάρχει ενθουσιασμός, η αστάθεια δεν θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Τα οικονομικά μπορεί να είναι η αφορμή να έρθουν στην επιφάνεια συζητήσεις που θα σας αφήσουν ανικανοποίητους. Μετά τις 17/2 η Αφροδίτη, δικό σας κυβερνήτης περνάει στον Υδροχόο και μαζί με τον Άρη κάνουν τα ερωτικά σας σπουδαία αναφοράς και τώρα μπορείτε να ζήσετε ένα θυελλώδη έρωτα. Η πανσέληνος στην Παρθένο (24/2) ζητά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος που σας στρεσάρουν τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και στην υγεία σας ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα προσπαθήσετε να βρείτε ισορροπίες στη καθημερινότητά σας, θα νιώθετε κουρασμένοι με την ασυνεννοησία στην δουλειά.

Σκορπιός: Ο Φεβρουάριος είναι ένας απαιτητικός μήνας με τις υποχρεώσεις να τρέχουν με τρελούς ρυθμούς στην καθημερινότητά σας αφού ο Άρης κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τα μισά του μήνα αλλά θα υπάρχουν και διευκολύνσεις την κατάλληλη στιγμή. Με την νέα Σελήνη στον Υδροχόο (10/2) μπορεί να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας αλλά η όψη με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές στα πλάνα σας γι’ αυτό φανείτε όσο πιο ευέλικτοι γίνετε για να μην έχετε ρήξεις και εντάσεις που θα σας αποδιοργανώσουν. Ο Άρης και ο Πλούτωνας (παραδοσιακός και μοντέρνος κυβερνήτης σας) θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στον Υδροχόο και αυτό δεν είναι η ιδανικότερη στιγμή για να κάνετε τις οποιεσδήποτε κινήσεις ή συζητήσεις σε διαφωνίες με τον σύντροφο ή την οικογένειά σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στις πρώτες δύο μέρες του ζωδίου, τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν του ελέγχου σας και να έχετε απρόβλεπτα άσχημες συνέπειες. Στις 24/2 η πανσέληνος στην Παρθένο γίνεται σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο και θα επαναπροσδιορίσετε ένα σχέδιο που είχατε νωρίτερα γιατί μπορεί να μην σας βγαίνει όπως το θέλατε για την ώρα. Στην εκπνοή του μήνα η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και τον Κρόνο στους Ιχθύες δείχνει ότι πιέζεστε σε μια συζήτηση με τα παιδιά σας αλλά η έκβαση θα είναι καλύτερη από αυτή που περιμένατε ενώ μπορεί να ξεκαθαρίσει και το τοπίο σε μία ερωτική γνωριμία αν αξίζει να συνεχίσετε ή όχι.

Τοξότης: Ο μήνας αυτός σας βρίσκει με αρκετά τρεξίματα αλλά και ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα. Από τα μέσα του μήνα όπου οι περισσότεροι πλανήτες θα περάσουν στον Υδροχόο το επικοινωνιακό κομμάτι είναι αυτό που θα σας ενδιαφέρει περισσότερο. Σεμινάρια ή μαθήματα, ταξίδια ή εκδρομές είναι στο πλάνο σας ενώ και το καθημερινό πρόγραμμα θα έχει γοργούς ρυθμούς, στους οποίους θα πρέπει να είστε προσαρμοστικοί. Μπορεί να περάσετε από συνεντεύξεις ή να πάρετε επιπλέον γνώσεις ειδικά μετά την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (10/2). Μετά τις 24/2 η πανσέληνος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να δώσει σκληρά διλήμματα και περιοριστικές αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά. Στα τέλη του μήνα (28/2) η τριπλή σύνοδος Ηλίου-Ερμή- Κρόνου στους Ιχθύες θα σας προβληματίσει σχετικά με οικογενειακά πρόσωπα, παρεξηγήσεις με γονείς ή συγκάτοικους αλλά και με τα ακίνητο ή μια μετακόμιση.

Αιγόκερως: Ο μήνας αυτός ξεκινάει με αρκετά δώρα για εσάς καθώς οι θετικές γωνίες του Άρη και της Αφροδίτης σας κάνουν πρωταγωνιστές για το πρώτο μισό του μήνα και ευκαιρίες για οικονομική και επαγγελματική άνοδο έρχονται προς εσάς. Στις 10/2 με την νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να έχετε μια εξέλιξη στα οικονομικά σας αλλά η όψη με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές ανατροπές. Ο Άρης θα φύγει από το ζώδιό σας στις 13/2 και η συνάντηση του με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο μπορεί να βγάλει εμμονές στον οικονομικό τομέα γι αυτό μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Η πανσέληνος στην Παρθένο (24/2) θα ρίξει φως σε ένα νομικό ή διαδικαστικό ζήτημα που προσωρινά μπορεί να σας απογοητεύσει αλλά θα βρεθούν οι λύσεις στην συνέχεια. Προσέξτε να είστε εγκρατείς στις συμφωνίες που κάνετε, ειδικά αν αυτές αφορούν ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή επαφές σας με ξένους ή ακόμη και τις σπουδές σας. Στα τέλη του μήνα χρειάζεται αυτοέλεγχος στις συμφωνίες που θέλετε να πάρετε, να μην λειτουργήσετε παρορμητικά στην επικοινωνία με περίγυρο, φιλικά πρόσωπα ή και με τα αδέλφια σας καθώς μπορεί να πιεστείτε στη καθημερινότητά σας.

Υδροχόος: είστε από τους πρωταγωνιστές του μήνα καθώς έχουν ξεκινήσει τα γενέθλια σας και οι περισσότεροι πλανήτες περνούν στο ζώδιο σας. Μέχρι τις 10/2 θα υπάρχει περισσότερη κούραση και εξάντληση στα επαγγελματικά αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Από κει και πέρα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα πάρετε αποφάσεις για νέα ξεκινήματα και πολύ περισσότερο αναζητάτε την ελευθερία σας. Προσοχή μόνο στον τρόπο που διεκδικείτε τον χώρο και τον χρόνο σας καθώς ο Ουρανός από τον Ταύρο έρχεται σε κόντρα με τους πλανήτες στον Υδροχόο και αυτό σας κάνει αρκετά ευερέθιστους, αμφισβητίες και είρωνες με τους δικούς σας ανθρώπους. Το σεξαπίλ θα φτάσει στα ύψη με την σύνοδο Άρη / Αφροδίτης στον Υδροχόο (22/2) και ακτινοβολείτε στα ερωτικά! Στα τέλη του μήνα μπορεί να νιώθετε αρκετά εξαντλημένοι σε ψυχικό επίπεδο ενώ ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με το σύντροφό σας ή με ένα δάνειο, ένα διακανονισμό θα σας προβληματίσει. Απαιτείται εγκράτεια στα οικονομικά καθώς κλείνει ο μήνας για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι σε αυτόν τον τομέα.

Ιχθύες: Ο μήνας αυτός έχει τις αγωνίες του καθώς η επίτευξη των στόχων σας αγχώνει. Φίλοι θα είναι στο πλευρό σας ειδικά μέχρι το πρώτο μισό του μήνα. Η πλανητική συσσώρευση στο ζώδιο του Υδροχόου και ειδικά μετά τη Νέα Σελήνη (10/2) δείχνει ότι θα αποτραβηχτείτε από τα φώτα και τα κοινά και θα θέλετε να δουλέψετε μόνοι σας αν έχετε μια επαγγελματική υποχρέωση. Σε άλλη ανάγνωση λόγω της όψης του Ουρανού μπορεί να βγουν μυστικά στην επιφάνεια που δεν έχετε υπολογίσει και αυτό να δημιουργήσει ξαφνικά μια ταραχή στο ψυχισμό σας. Διαλογιστείτε, αποσυνδεθείτε από οτιδήποτε τοξικό είτε αυτό είναι μια συνήθεια, είτε είναι ένας άνθρωπος ή ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Στις 24/2 με την πανσέληνο να γίνεται στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, της Παρθένου, ρίχνει φως σε υποθέσεις που αφορούν το γάμο, τη σχέση ή μια σημαντική συνεργασία. Στην περίπτωση που φερθήκατε ανώριμα και βάζατε τα πράγματα κάτω από το χαλάκι, τώρα ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των πράξεών σας. Εκτός από τον Ήλιο που θα έχει περάσει στο ζώδιο σας, θα βρεθούν μαζί του ο Ερμής και ο Κρόνος (28/2) και ουδέν κρυπτόν αγαπητοί Ιχθύες. Στο κλείσιμο του, ο Φλεβάρης δεν σας χαρίζεται καθώς θέλει να είστε ειλικρινείς στις σχέσεις σας και να μην φοβηθείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα