Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2021 για τα 12 Ζώδια – Β’ Μέρος

ASTROTEAM GUEST
01/02/2021

Το Φεβρουάριο έχουμε συγκέντρωση πλανητών στον Υδροχόο (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Δίας, Κρόνος), ανάδρομο Ερμή (έως 21/2) και το πρώτο (για φέτος) τετράγωνο Κρόνου (στον Υδροχόο) – Ουρανού (στον Ταύρο) στις 17/2. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο όλο το μήνα. Ήλιος και Αφροδίτη περνούν στους Ιχθείς στις 18 και 25/2 αντίστοιχα. Τέλος, έχουμε Νέα Σελήνη στην 23η μοίρα του Υδροχόου (11/2) και Πανσέληνο στην 8η μοίρα της Παρθένου (27/2).

Το πρώτο 20ήμερο είναι το πιο απαιτητικό. Οι συνθήκες βελτιώνονται στα τέλη του μήνα, που προσφέρεται για προώθηση υποθέσεων.

Στο ‘’μάτι του κυκλώνα’’ βρίσκονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι/Λέοντες/Σκορπιοί/Υδροχόοι). Όσοι έχουν Ήλιο ή Ωροσκόπο στις μοίρες 6,7,12,13,17,20,23,26 (πρωτίστως των σταθερών και δευτερευόντως των υπολοίπων ζωδίων) θα αντιμετωπίσουν περισσότερες δυσκολίες/εντάσεις το μήνα αυτό. Αντιθέτως, Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθείς έχουν περισσότερες ευκαιρίες και υποστήριξη.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

ΖΥΓΟΣ: Είστε από τα ζώδια που δεν πλήττονται άμεσα το μήνα αυτό. Προσοχή μόνο στη συσχέτιση οικονομικών θεμάτων με το σύντροφο, τα παιδιά ή τις επιχειρηματικές σας κινήσεις. Θα αποτελέσει πηγή μπερδεμάτων, εντάσεων, ρήξεων και προβλημάτων. Αποφύγετε  σχετικές εκκινήσεις και αποφάσεις. Παρόλα αυτά, στιγμές χαράς με αγαπημένους και χαρούμενες ειδήσεις θα σας αποζημιώσουν.  Στα τέλη του μήνα, οι πλανήτες στους Ιχθείς ευνοούν θέματα εργασίας/υγείας. Η Πανσέληνος  δείχνει αποκαλύψεις μυστικών, αναστατώσεις και θέματα υγείας για τους γεννημένους 1/10. Η εμπλοκή ερωτικών ή οικονομικών θα φέρει διλήμματα και δυσαρμονία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρίσκεστε σε έντονα συγκρουσιακή φάση. Σπίτι, οικογένεια ή ακίνητη περιουσία είναι πεδίο στεναχώριας, προβλημάτων και υπερβολών. Συζητήσεις, κινήσεις και ενάρξεις δεν εξελίσσονται όπως θέλετε. Στο παιχνίδι εμπλέκονται ο σύντροφος, ένας συνεργάτης ή μια νομική υπόθεση που ανατρέπουν τα πλάνα σας. Δώστε προσοχή στην υγεία σας και την υγεία ηλικιωμένων προσώπων. Οι  πλανήτες στους Ιχθείς στη συνέχεια δείχνουν βελτίωση στους τομείς έρωτας, παιδιά, διασκέδαση. Μόνο οι γεννημένοι 31/10 με την Πανσέληνο ίσως έχουν εντάσεις/διλήμματα μεταξύ φιλίας και έρωτα/παιδιών/επιχειρηματικών σχεδίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πλανητικοί συσχετισμοί δε δείχνουν ό,τι θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα το μήνα αυτό. Προσοχή χρειάζεται κυρίως σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, εκπαίδευσης, αδερφών. Καθυστερήσεις, παρανοήσεις, συγκρούσεις και ανατροπές δεν θα λείπουν. Απρόσμενες καταστάσεις στην εργασία ή θέματα υγείας σας αναγκάζουν να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Μην απογοητεύεστε γιατί οι εξελίξεις δε θα αργήσουν και θα καταφέρετε να προωθήσετε τους στόχους σας. Οι πλανήτες στους Ιχθείς και η Πανσέληνος στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά που θα σας φέρουν ένταση αν έχετε γεννηθεί στις 30/11.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα οικονομικά είναι στο επίκεντρο. Τα έσοδα φαίνεται πως δεν σας ικανοποιούν, υπάρχουν περιορισμοί και δυσκολίες, κάτι που πλήττει την αυτοεκτίμησή σας. Αποφύγετε αγορές ή συζητήσεις/συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου με τον ανάδρομο Ερμή. Η ανάμειξη συντρόφων/παιδιών θα φέρουν απρόσμενα ζημίες στο πορτοφόλι σας. Επίσης καλό θα ήταν να περιμένετε αν έχετε κάποιο επιχειρηματικό πλάνο και να μη ρισκάρετε διότι θα σας κοστίσει οικονομικά. Μην πτοείστε γιατί λύσεις θα βρεθούν. Δίας και Αφροδίτη δηλώνουν προστασία ό,τι και αν συμβεί. Οι πλανήτες στους Ιχθείς στα τέλη του μήνα προμηνύουν εύνοια σε θέματα επικοινωνίας και σπουδών, σχέσεις με συγγενείς. Η Πανσέληνος στην Παρθένο δείχνει ένταση σε θέματα νομικά, εξωτερικού ή ανώτερης εκπαίδευσης στους γεννημένους 29/12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα. Δώστε προσοχή στην επικοινωνία, τις συζητήσεις, τις συμφωνίες, την υγεία σας, το στενό σας περιβάλλον. Οι ενάρξεις δεν προχωρούν κατά το δοκούν. Απρόοπτα στο σπίτι, την οικογένεια ανατρέπουν τα πλάνα σας. Καβγάδες, ρήξεις, αναβολές, περιορισμοί και μπλοκαρίσματα συνθέτουν το σκηνικό. Όμως Δίας και  Αφροδίτη δείχνουν αισθηματικά και οικονομικά οφέλη παρά τα προβλήματα. Οι πλανήτες στους Ιχθείς δηλώνουν πρόοδο σε οικονομικά ζητήματα. Μόνο οι γεννημένοι στις 28/1 προσέξτε έξοδα και εντάσεις αν εμπλέκεστε με εφορίες, δάνεια, συντάξεις, κληρονομιές, τα χρήματα του συντρόφου.

ΙΧΘΕΙΣ: Έντονο παρασκήνιο και μυστικά χαρακτηρίζουν το μήνα. Εσωστρέφεια, απομόνωση, πεσμένη διάθεση και υγεία προκύπτουν από εντάσεις σε σχέση με αδέλφια, επιμόρφωση, ταξίδια. Όμως τα θέματα επιλύονται και δεν πλήττεστε άμεσα. Στα τέλη του μήνα αποκαλύπτονται λόγια και καταστάσεις και έρχεστε στο προσκήνιο. Αισθηματικά/οικονομικά θέματα ευνοούνται. Η Πανσέληνος στην Παρθένο εγείρει θέματα σχέσεων/συνεργασιών για τους γεννημένους 26/2. Προσοχή και στην υγεία σας. Οι 15/3 ευνοούνται στην ευόδωση των στόχων και των ελπίδων τους.

Από την Χριστίνα Κουρουκλίδη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα