Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2021 για τα 12 Ζώδια – Α’ Μέρος

ASTROTEAM GUEST
31/01/2021

Το Φεβρουάριο έχουμε συγκέντρωση πλανητών στον Υδροχόο (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Δίας, Κρόνος), ανάδρομο Ερμή (έως 21/2) και το πρώτο (για φέτος) τετράγωνο Κρόνου (στον Υδροχόο) – Ουρανού (στον Ταύρο) στις 17/2. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο όλο το μήνα. Ήλιος και Αφροδίτη περνούν στους Ιχθείς στις 18 και 25/2 αντίστοιχα. Τέλος, έχουμε Νέα Σελήνη στην 23η μοίρα του Υδροχόου (11/2) και Πανσέληνο στην 8η μοίρα της Παρθένου (27/2).

Το πρώτο 20ήμερο είναι το πιο απαιτητικό. Οι συνθήκες βελτιώνονται στα τέλη του μήνα, που προσφέρεται για προώθηση υποθέσεων.

Στο ‘’μάτι του κυκλώνα’’ βρίσκονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι/Λέοντες/Σκορπιοί/Υδροχόοι). Όσοι έχουν Ήλιο ή Ωροσκόπο στις μοίρες 6,7,12,13,17,20,23,26 (πρωτίστως των σταθερών και δευτερευόντως των υπολοίπων ζωδίων), θα αντιμετωπίσουν περισσότερες δυσκολίες/εντάσεις το μήνα αυτό. Αντιθέτως, Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, και Ιχθείς έχουν περισσότερες ευκαιρίες και υποστήριξη.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Ο μήνας δεν είναι απαιτητικός για εσάς. Μόνο οι στόχοι σας και σχέσεις με φίλους/ομάδες σας προβληματίζουν άμεσα. Υπάρχει ένα κλίμα έντασης, ρήξεων, ανατροπών, ξεκαθαρισμάτων, ασυνεννοησίας ή καθυστερήσεων. Οι λόγοι είναι οικονομικοί ή εσείς αλλάζετε απρόσμενα το σύστημα αξιών σας. Φίλοι ή στόχοι από το παρελθόν επιστρέφουν. Παρά τα προβλήματα, δε λείπουν ευκαιρίες για αποκατάσταση των προβλημάτων. Η μετατόπιση των πλανητών στους Ιχθείς δηλώνει παρασκήνιο και μυστικές κινήσεις σε οικονομικά ή αισθηματικά. Η Πανσέληνος δείχνει ένταση σε ένα θέμα εργασίας ή υγείας για τους γεννημένους 28/3.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τομέας καριέρα δοκιμάζεται. Βρίσκεστε γενικά σε μια επαναστατική φάση και οι ανατροπές δε λείπουν. Προσέχετε τις κινήσεις-συζητήσεις-σχέσεις στη δουλειά. Υπάρχει ένταση, καθυστερήσεις, ψυχρότητα, υπερβολές. Οι υποθέσεις δεν εξελίσσονται και η έλλειψη ικανοποίησης είναι διάχυτη. Αποφύγετε ενάρξεις. Προσοχή και στην υγεία σας. Με το πέρασμα πλανητών στους Ιχθείς οι τόνοι πέφτουν. Φίλοι είναι υποστηρικτικοί ειδικά για τους γεννημένους 27/4, 9/5. Επίσης, οι 15/5 ευνοούνται σε θέματα σπουδών, νόμου και εξωτερικού. Οι 27/4 με την Πανσέληνο έχετε διλήμματα για φίλους, παιδιά, έρωτες ή επιχειρηματικά σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πιο ευνοημένοι το μήνα αυτό με τόσους πλανήτες στον Υδροχόο. Όμως ό,τι σχετίζεται με σπουδές, εξωτερικό, νομικές αποφάσεις θα σας αναστατώσει. Μυστικά ανατρέπουν τα σχέδια σας. Ακυρώσεις, αναθεωρήσεις, μπλοκαρίσματα, καβγάδες κυριαρχούν και παλιές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο στους τομείς αυτούς. Να θυμάστε όμως πως ό,τι προκύψει θα διορθωθεί και θα βρείτε την άκρη με κάποιο τρόπο. Οι πλανήτες στους Ιχθείς και η Πανσέληνος μετατοπίζουν το ενδιαφέρον σε ζητήματα καριέρας και σπιτιού. Ένταση, δυσαρμονία και υπερβολές επικρατούν. Προσοχή και στην υγεία. Αυτό αφορά τους γεννημένους 29/5.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε βάλλεστε άμεσα το μήνα αυτό. Χρειάζεται μόνο προσοχή στην εμπλοκή φιλικών προσώπων σε οικονομικά σας ζητήματα (εφορίες, ασφάλειες, συντάξεις, κληρονομιές) γιατί προμηνύονται καβγάδες, μπλοκαρίσματα ή αναθεωρήσεις.  Αποφύγετε  οικονομικές κινήσεις, ενάρξεις ή αποφάσεις.  Ήλιος και Αφροδίτη στους Ιχθείς δηλώνουν προώθηση σχεδίων. Στόχοι εκπληρώνονται και φίλοι στηρίζουν ταξίδια, νομικές υποθέσεις και σπουδές έστω και μετά από ένταση. Ωφελημένοι  περισσότερο οι 29/6 και 11/7.

ΛΕΩΝ: Μια σχέση/συνεργασία δοκιμάζεται ή μία νομική υπόθεση σας προβληματίζει. Ξαφνικές καταστάσεις στη δουλειά φέρουν σοκ και ανατροπές στα σχέδιά σας. Μπερδέματα στην επικοινωνία, παρελθοντικές καταστάσεις, εντάσεις και περιορισμοί συνθέτουν το σκηνικό στους εν λόγω τομείς.  Αποφύγετε αποφάσεις/ενάρξεις διότι η διάρκειά τους θα είναι αμφίβολη και δείξτε ψυχραιμία στις προκλήσεις. Προσοχή και στην υγεία. Οι πλανήτες στους Ιχθείς εγείρουν οικονομικά ζητήματα, με την Πανσέληνο να δείχνει σχετικά διλλήματα για τους γεννημένους 31/7.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εργασία και η υγεία δοκιμάζεται το διάστημα αυτό εξαιτίας ζητημάτων νόμου, σπουδών, εξωτερικού που ανατρέπονται ή αλλάζουν απρόσμενα. Αποφύγετε συζητήσεις, αποφάσεις, ενάρξεις σε εργασιακό επίπεδο καθώς θα αναθεωρηθούν, θα μπλοκάρουν ή θα γίνουν παρεξηγήσεις. Αυτό αφορά και θέματα υγείας. Όμως ο Δίας δείχνει πως παρά τις δυσκολίες, πέφτετε στα μαλακά ή βρίσκετε λύσεις. Ωφελημένοι οι 17/9 σε ζητήματα σπουδών, ταξιδιών και νόμου που σχετίζονται με παιδιά, έρωτες ή επιχειρήσεις. Οι πλανήτες στους Ιχθείς τονίζουν θέματα σχέσεων. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας δείχνει ένταση, θέματα υγείας, δυσαρμονία, υπερβολές, αποκαλύψεις στις σχέσεις για τους γεννημένους 31/8.

Από την Χριστίνα Κουρουκλίδη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα