Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

ASTROTEAM GUEST
03/12/2022

Κριός

Ο τρόπος που σκέφτεστε είναι έντονος και γρήγορος. Θα ασχοληθείτε με θέματα δικαιοσύνης και εκπαίδευσης και πιθανόν να υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον σ’ αυτούς τους χώρους. Θα επιλυθούν ζητήματα με αδέλφια που πιθανόν να βρίσκονται στο εξωτερικό. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζετε επαγγελματικά θέματα και ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις ή επανεξέταση στα εργασιακά σας. Θα γίνουν σημαντικές ευνοϊκές αλλαγές στη ζωή σας.

Ταύρος

Οικονομικές συναλλαγές με τράπεζες, εφορία και γενικά με τρίτους θα σας απασχολήσουν στις αρχές του μήνα. Επίσης θα ολοκληρωθούν ζητήματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Καλοτυχία σε ότι αφορά επαφές με το εξωτερικό, σπουδές. Καινούργια ξεκινήματα θα έχουν επιτυχία. Νομικής φύσεως ζητήματα ή και εκπαίδευσης επανεξετάζονται και βελτιώνονται. Άτομα από το εξωτερικό ή τον εκπαιδευτικό χώρο θα εγείρουν το ενδιαφέρον σας.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος σας. Θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σ’ ότι ακούτε και να το φιλτράρετε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος δολιότητας ή εξαπάτησης, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Παραμείνετε ήρεμοι, τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, απομακρύνετε τις φοβίες και όλα θα διορθωθούν. Εφορίες, δάνεια, κληρονομιές θα μπουν σε φάση διακανονισμού και διεκπεραίωσης. Νέες γνωριμίες θα διευρύνουν τον κοινωνικό σας ορίζοντα ανοίγοντας νέους δρόμους.

Καρκίνος

Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα καθημερινότητας. Κάντε επανέλεγχο σε ιατρικές εξετάσεις, για αποφυγή τυχόν παραλείψεων ή λαθών. Φροντίστε να κοιμάστε καλύτερα. Σχέσεις ή συνεργασίες του παρελθόντος ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες στο χώρο της καριέρας.

Λέων

Η δημιουργικότητα και η ενασχόληση με τα παιδιά, σας χαρίζουν αισιοδοξία και αγάπη για ζωή. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον σας βγάζει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα έχετε διευκολύνσεις στη δουλειά και στην επαφή σας με τους υφισταμένους. Ευνοούνται αλλαγές στον τρόπο διατροφής και άθλησης. Είναι ευκαιρία να επανελέγξετε ότι αφορά την υγεία σας.

Παρθένος

Η οικογένεια, σας έχει περισσότερη ανάγκη αυτό το διάστημα. Θα χρειαστεί να τους προσφέρετε τη βοήθεια σας. Ασχοληθείτε με επιδιορθώσεις και τη διακόσμηση του σπιτιού. Προσέχετε τα υπάρχοντα σας και αποφύγετε αντιπαραθέσεις στον εργασιακό χώρο. Ενδεχομένως να εμφανιστούν απρόσμενα χρήματα και πιθανόν κληρονομιές. Με άτομα από το παρελθόν θα περάσετε όμορφες στιγμές. Αισθάνεστε ευτυχείς και δημιουργικοί ασχολούμενοι με τα χόμπι σας. Ο ερωτικός σας σύντροφος δίνει τον καλύτερο εαυτό του και σας κάνει ευτυχισμένους.

Ζυγός

Καλό θα ήταν να είστε κάπως επιφυλακτικοί σε ότι αφορά τις ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις αυτό το διάστημα. Οι συνεργασίες και η δέσμευση θα σας απασχολήσουν. Θα κάνετε ευχάριστες μετακινήσεις. Επιπλέον θα έχετε τη χαρά να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας και να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση και την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Σκορπιός

Θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε τα οικονομικά σας, όπως επίσης θα σας δοθούν ευκαιρίες να τα βελτιώσετε. Χαρά και ευτυχία από τα παιδιά ή τα δημιουργήματα σας, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Σε μετακινήσεις θα συναντήσετε άτομα που θα προσελκύσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον, καθώς και άλλους, με τους οποίους θα έχετε ικανοποιητικές συζητήσεις όσον αφορά το εμπόριο και το διαδίκτυο. Ανανεώνεται η σχέση σας με συγγενείς και γείτονες.|

Τοξότης

Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι κατά την επικοινωνία σας με συνεργάτες και τον σύντροφο σας, ώστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Ερωτικοί σύντροφοι κάνουν την εμφάνιση τους και σας τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Θα ευνοηθείτε σε οικονομικά ζητήματα με εισροή χρημάτων από νέες πηγές. Καλό θα ήταν όμως να είστε εγκρατείς γιατί η υπεραισιοδοξία σας ίσως σας κάνει να ξοδεύετε αλόγιστα.

Αιγόκερως

Θα αποκαλυφθούν όσα γίνονταν στο παρασκήνιο, όπως συζητήσεις και κρυφές ερωτικές σχέσεις. Νέες ιδέες, αναζωογόνηση και εξέλιξη στις επιδιώξεις σας. Ευνοούνται οι προσωπικές σχέσεις, οπότε μπορεί να ικανοποιηθεί η ανάγκη σας για συντροφικότητα. Εκπέμπετε σεξουαλικότητα και ζωντάνια. Ενδεχομένως να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα στον εργασιακό σας χώρο. Ευνοούνται οικογενειακά ζητήματα και πιθανόν να αναζητήσετε νέο χώρο στέγασης.

Υδροχόος

Ο κοινωνικός σας περίγυρος διευρύνεται και μέσα από τις νέες γνωριμίες θα ενισχυθεί το ενδιαφέρον σας για εξεύρεση ερωτικού συντρόφου. Θα υπάρξει ανανέωση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Να είστε επιφυλακτικοί γιατί υπάρχει παρασκήνιο και μυστικές επαφές. Είστε πιο επικοινωνιακοί, αλλά αποφύγετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Θα έχετε έντονη δημιουργική διάθεση και επιθυμία για παιχνίδια και διασκέδαση.

Ιχθύες

Ανακύπτουν ζητήματα από το παρελθόν που αφορούν την πατρική οικογένεια και τον επαγγελματικό σας χώρο και πιθανόν να σας ταλαιπωρήσουν. Προσπαθήστε να μείνετε αποστασιοποιημένοι για να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Θα υπάρξουν εντάσεις και προβληματισμοί. Φροντίστε να συνυπάρξετε με άτομα που σας παρέχουν σιγουριά και σταθερότητα ή έχουν κοινωνικό στάτους. Θα έχετε βοήθεια από φίλους, από νέες γνωριμίες και θα σας δοθούν ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας.

 

Από τη Βάσια Πατιού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα