Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2023: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
29/07/2023

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας με πολλούς πλανήτες ανάδρομους που σημαίνει ότι τα πράγματα, για τους περισσότερους από εμάς, θα εξελίσσονται αργά και γι’ αυτό είναι μια ιδανική περίοδος για να ρίξουμε τους τόνους, να στρέψουμε την ενέργεια προς τα μέσα μας, να ξανασκεφτούμε τα θέματα που μας απασχολούν και να δούμε τις καταστάσεις με φρέσκια ματιά.

Ο μήνας ξεκινάει με μια Πανσέληνο στις 9 μοίρες του Υδροχόου, στην οποία συμμετέχει ο Δίας με δύσκολη όψη και γι’ αυτό υπάρχει έντονο το στοιχείο της υπερβολής και των ακραίων αντιδράσεων. Επιπλέον, η δύσκολη όψη που κάνει ο Πλούτωνας με τους Δεσμούς της Σελήνης μιλάει για δυσκολίες στις σχέσεις μας αλλά και καρμικές καταστάσεις που πρέπει να βιώσουμε ως ομάδες. Ο Άρης σχηματίζει κι αυτός δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα και γι’ αυτό είναι πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες προκλήσεις. Τέλος, η όψη που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια διλημματικές καταστάσεις από παρελθοντικές σχέσεις.

Ο Ερμής που θα βρίσκεται στην Παρθένο όλο το μήνα, είναι πολύ δυνατός, εύστροφος και αναλυτικός και θα υπάρχει καταιγισμός ιδεών αλλά τις μέρες που θα είναι πολύ κοντά με τον Άρη, δηλαδή στο δεύτερο μισό το μήνα, θα δημιουργήσει σε όλους μας νευρικότητα και υπερένταση και θα υπάρχουν έντονες συζητήσεις κι αιχμηρά λόγια. Η δύσκολη όψη μεταξύ Ερμή και Κρόνου που σχηματίζεται με ακρίβεια την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα θα δημιουργήσει δυσκολίες ή εμπόδια σε κάθε είδους επικοινωνία και πληροφόρηση αλλά και στις μετακινήσεις μας. Στις 8 του μήνα, ο Ερμής εμπλέκεται σε δύσκολες όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης κι ερεθίζει τη δύσκολη όψη του Πλούτωνα με τους Δεσμούς, οπότε είναι πιθανό να υπάρξουν διαταραχές στις σχέσεις ή κάποια δυσάρεστα νέα ή σχέδια που αφορούν ομάδες ανθρώπων με κοινή μοίρα. Επιπλέον, όσο ο Ερμής θα είναι στην Παρθένο και ειδικά την περίοδο που θα κινείται ανάδρομα, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με την κριτική που ασκούμε στους άλλους ενώ, ίσως, μπορέσουμε να βρούμε λύσεις μέσα από ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων.

Το βέβαιο είναι ότι θα θελήσουμε να νιώσουμε μοναδικοί και ιδιαίτεροι στις σχέσεις μας και θα αναζητήσουμε το ανατρεπτικό, το διαφορετικό και το αληθινό!

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα για όλη τη διάρκεια του μήνα και γι’ αυτό οι σκέψεις μας θα γυρνάνε πολύ συχνά το παρελθόν και είναι πιθανό να κάνουμε κριτική σε προηγούμενες σχέσεις, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε και τι δε θέλουμε στις τωρινές μας σχέσεις και πώς θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας. Επιπλέον, κοντά στις 10 του Αυγούστου η Αφροδίτη θα σχηματίσει για δεύτερη φορά δύσκολή όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο και θα μας δώσει την ευκαιρία να δουλέψουμε τα θέματα που προέκυψαν τον προηγούμενο μήνα και αφορούν τις προσωπικές μας αξίες και ότι μας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Επίσης, είναι πιθανό να θελήσουμε να ενταχθούμε σε νέες ομάδες ή να ξεκινήσουμε κάποιο καινούργιο χόμπι ή σπορ. Το βέβαιο είναι ότι θα θελήσουμε να νιώσουμε μοναδικοί και ιδιαίτεροι στις σχέσεις μας και θα αναζητήσουμε το ανατρεπτικό, το διαφορετικό και το αληθινό σε ότι κι αν κάνουμε, ίσως και με υπερβολικό ή ακραίο τρόπο. Βέβαια, χρειάζεται μεγάλη προσοχή μέσα στις σχέσεις επειδή μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και να υπάρξουν ξεσπάσματα κι έντονη κριτική, πράγματα για τα οποία μπορεί να μετανιώσουμε αργότερα.

Στις 13 Αυγούστου η Αφροδίτη θα είναι σε απόλυτη σύνοδο με τον Ήλιο, κάτι που στην αστρολογία ονομάζεται καζίμι. Αυτή είναι μια πολύ τυχερή όψη αλλά θα διαρκέσει μόνο για μερικές ώρες οπότε, κατά τ’ άλλα, εκείνες τις ημέρες η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη και καμένη από την πολύ στενή επαφή της με τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει μια κορύφωση των θεμάτων της Αφροδίτης που έχουμε αφήσει στη μέση και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όσο κι αν αυτό μας πονάει, επειδή μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις καταστάσεις. Ας έχουμε υπόψιν μας ότι η Αφροδίτη επαναλαμβάνει την αναδρομή της στις ίδιες ακριβώς μοίρες κάθε 8 χρόνια, οπότε είναι πιθανό να πρέπει να ασχοληθούμε τώρα με θέματα ίδια ή παρόμοια με αυτά που μας απασχόλησαν τον Ιούλιο – Αύγουστο του 2015, του 2007 κ.ο.κ. Το νέο φεγγάρι στις 16 του μήνα γίνεται στις 23 μοίρες του Λέοντα και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ανατρεπτικό, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτές τις μοίρες και ο Ουρανός συμμετέχει με δύσκολη όψη. Από την άλλη, ο Άρης σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό κι αυτό θα τονίσει τη διάθεσή μας για ανεξαρτησία και ελευθερία, ενώ θα μας γεμίσει με ενέργεια και αποφασιστικότητα για να τολμήσουμε ακόμα κι αυτά που μας φοβίζουν ώστε, τελικά, να απελευθερωθούμε. Επιπλέον, μπορεί να φέρει αναπάντεχες λύσεις σε κάποια από τα πολλά θέματα που μας προβληματίζουν αυτό το διάστημα.

Ευνοϊκές διευθετήσεις κι ενίσχυση για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα.

Ο πλανήτης Άρης θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου και τις πρώτες μέρες θα κάνει ευνοϊκή όψη με τον Δία, οπότε θα υπάρχει εύνοια στις δημιουργικές δραστηριότητες και τις επαγγελματικές συμφωνίες, αισιοδοξία αλλά και ανάγκη για να νιώσουμε χαρά κι ευχαρίστηση σε ότι κάνουμε. Εκείνες τις ημέρες είναι πιθανό να υπάρξουν ευνοϊκές διευθετήσεις κι ενίσχυση για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα. Η δύσκολη όψη ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα κοντά στις 22 του μήνα χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς είναι πιθανό να φέρει δυσαρέσκεια και απογοήτευση, σωματική αδυναμία και ασθενικότητα, ενώ μπορεί να εκδηλωθεί και με εξαπατήσεις, εγκληματικές ενέργειες και κλοπές. Τέλος, η ευνοϊκή όψη του Άρη με τον Πλούτωνα κοντά στις 23 του μήνα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας, θα μας βοηθήσει να εργαστούμε σκληρά και να επιτύχουμε κάποια φιλόδοξα σχέδια αλλά και να βιώσουμε κάποιου είδους μεταλλακτική αλλαγή. Στις 27 του μήνα, ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα βρεθεί σε ένα περιβάλλον στο οποίο δε νιώθει πολύ άνετα, καθώς θα πρέπει να μετριάσει τη δυναμική και μαχητική φύση του για να κρατήσει τις ισορροπίες, να συνεργαστεί με τους άλλους και να ενδιαφερθεί και για τις δικές τους ανάγκες.

Από τη μία θα θέλουμε να χαθούμε στα όνειρά και τις πνευματικές αναζητήσεις μας κι από την άλλη θα πρέπει να γειωθούμε στην πραγματικότητα…

Στις 23 Αυγούστου ο Ερμής μπαίνει σε στάση κοντά στις 22 μοίρες της Παρθένου και δύο μέρες αργότερα γυρίζει ανάδρομος. Η αναδρομή του θα κρατήσει μέχρι τις 15 του Σεπτέμβρη οπότε και θα επιστρέψει στις 8 μοίρες της Παρθένου, ενώ κατά το μεγαλύτερο διάστημα θα κάνει ευνοϊκές όψεις με τον Δία και τον Ουρανό. Ο Ερμής σε θετική όψη με τον Δία δίνει επιτυχία στις νοητικές δραστηριότητες και πλούτο ιδεών, ενώ με τον Ουρανό φέρνει πολλές πληροφορίες, ξαφνικές και πρωτότυπες ιδέες, κυρίως σε τεχνολογικό επίπεδο, και μας βοηθάει να αντιληφθούμε τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο, γεγονός που θα μπορούσε να μας βγάλει από κάποια αδιέξοδα και να μας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια. Όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, είναι ιδανική περίοδος για να σκεφτούμε και να προγραμματίσουμε αυτά που θέλουμε να κάνουμε αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε να γυρίσει σε ορθή πορεία για να θέσουμε σε εφαρμογή τις ιδέες μας και να τις δούμε να υλοποιούνται. Στις 30 Αυγούστου έχουμε τη δεύτερη πανσέληνο του μήνα που γίνεται κοντά στις 7 μοίρες των Ιχθύων και στην οποία συμμετέχει και ο Κρόνος που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Έτσι, λοιπόν, από τη μία θα θέλουμε να χαθούμε στα όνειρά και τις πνευματικές αναζητήσεις μας κι από την άλλη θα πρέπει να γειωθούμε στην πραγματικότητα, τουλάχιστον αν θέλουμε να δούμε κάποιο όνειρο να βγαίνει αληθινό. Είναι πιθανό οι τόνοι να πέσουν, να γίνουμε πιο σοβαροί και να θελήσουμε να ασχοληθούμε με τις υποχρεώσεις μας, ενώ μπορεί να νιώσουμε κάποιες αναστολές ή ένα αίσθημα απαισιοδοξίας.

Κριός

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη όλο το μήνα στο ζώδιο του Λέοντα και στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τη χαρά της ζωής, το φλερτ, τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική δράση. Επομένως, πρόκειται για μια ιδανική περίοδο κατά την οποία θα μπορέσετε να αξιολογήσετε πόσο σημαντικά είναι αυτά για εσάς και, κυρίως, να βρείτε τρόπους για να παίρνετε χαρά και ικανοποίηση μέσα από αυτά. Η δύσκολη όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στον Ταύρο πιθανώς να σας αφυπνίσει με κάποιο τρόπο και να σας παρακινήσει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, με κάποιο ταλέντο σας ή με κάποιο θέμα που αφορά την αυτοεκτίμησή σας και τον τρόπο που δίνετε και παίρνετε αγάπη στις σχέσεις σας. Η νέα σελήνη στις 16 του μήνα που γίνεται επίσης στο ζώδιο του Λέοντα και σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό θα μπορούσε, από τη μία, να σας βοηθήσει να προβάλλετε τη μοναδική προσωπικότητά σας και τα ταλέντα σας και, από την άλλη, να σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια και να φέρει απρόσμενα γεγονότα και συνειδητοποιήσεις στην ερωτική σας ζωή.

Η πρώτη πανσέληνος του μήνα γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι πιθανό να φέρει συναισθηματικές εντάσεις σε σχέση με τις ομάδες στις οποίες μπορεί να ανήκετε, το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Στις 23 του μήνα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και θα βρίσκεται για αρκετό καιρό στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά την καθημερινή ρουτίνα, την εργασία, τη σωματική άσκηση και τη διατροφή αλλά και θέματα υγείας. Είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές για να βελτιώσετε τα θέματα αυτά ή να διαπιστώσετε ότι δυσκολεύεστε να προγραμματίσετε τη μέρα σας όπως κάνετε συνήθως. Από την άλλη, θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με κάποιο εργασιακό θέμα που είχε μείνει στη μέση το προηγούμενο διάστημα ή να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε κάποιο project. Επιπλέον, καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί με συναδέλφους ή υπαλλήλους σας, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις λόγω κακής συνεννόησης. Ο Άρης, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα βρίσκεται κυρίως στην Παρθένο και θα τονίζει τα θέματα που επηρεάζει και ο Ερμής αλλά στις 27 του μήνα θα περάσει στον Ζυγό και μέχρι τις 12 Οκτώβρη θα φέρει μεγάλη κινητικότητα στον τομέα που αφορά τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν εντάσεις και αψιμαχίες με το σύντροφο ή τους συνεργάτες.

Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα που γίνεται στις 30 και στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια μυστικά ή θέματα που κρύβονται στο υποσυνείδητο ή αφορούν την περισσότερο πνευματική πλευρά του εαυτού σας. Τα όνειρά σας θα είναι πιο έντονα και είναι πιθανό να γίνουν πηγή έμπνευσης ή να βρείτε λύσεις σε όσα σας προβληματίζουν όσο κοιμάστε, κάνετε διαλογισμό ή όταν αποτραβιέστε από την πολλή φασαρία και περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας. Ίσως θα ήταν χρήσιμο να κρατήσετε σημειώσεις από τα όνειρα ή τις ξαφνικές ιδέες που θα έχετε επειδή μπορεί να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάποιες φοβίες σας ή να απαλλαγείτε από κάποιες κακές συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Επίσης, οι μέρες κοντά στην πανσέληνο είναι ιδανικές για να κάνετε έναν απολογισμό και να κλείσετε κάποιον σημαντικό κύκλο.

Ταύρος

Η πανσέληνος που γίνεται την πρώτη μέρα του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου, φωτίζει για εσάς τον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας και είναι πιθανό να φέρει μια εκπλήρωση ή μια αναγνώριση των προσπαθειών σας στους τομείς αυτούς. Από την άλλη, θα μπορούσε να φέρει την ολοκλήρωση κάποιων καταστάσεων και να φωτίσει ένα διαφορετικό μονοπάτι που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε. Η Αφροδίτη που είναι και ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σας, θα εξακολουθεί να είναι ανάδρομη για όλο το μήνα στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες, το αίσθημα ασφάλειας και την εσωτερική σας ηρεμία. Είναι πιθανό, λοιπόν, να χρειαστεί να αξιολογήσετε τις σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να τις τοποθετήσετε σε νέες βάσεις, ώστε να παίρνετε μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση από αυτές.

Η νέα σελήνη στις 16 του μήνα θα γίνει κι αυτή στον ίδιο τομέα και θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο χώρο του σπιτιού, καθώς μπορεί να θελήσετε να μετακομίσετε, να ανακαινίσετε ή να επιδιορθώσετε κάτι στο χώρο σας ή να ασχοληθείτε με κάποια αγοραπωλησία ακίνητης περιουσίας. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες απρόσμενες αλλαγές που θα σας ξεβολέψουν αλλά είναι σημαντικό να τις δείτε σαν ευκαιρίες για να νιώσετε, τελικά, περισσότερο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι αλλά και για να εξελιχθείτε προς κάτι πιο αληθινό και αυθεντικό. Ο Ερμής θα βρίσκεται για αρκετό καιρό στην Παρθένο και θα ενεργοποιήσει τον τομέα που αφορά τη χαρά, τον έρωτα, το φλερτ, την επιχειρηματική δράση, τη δημιουργικότητα και, κατ’ επέκταση, τα παιδιά. Κατά την περίοδο που θα κινείται ανάδρομα δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε ότι αναπολείτε κάποια παρελθοντική κατάσταση ή επιστρέφουν στη ζωή σας κάποια πρόσωπα είτε για να επιχειρήσετε μια νέα αρχή είτε για να δώσετε ένα οριστικό τέλος. Από την άλλη, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε παρεξηγήσεις λόγω κακής επικοινωνίας και συνεννόησης με κάποιο από τα παιδιά σας ή να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις σας σχετικά με αυτό. Αν προετοιμάζεται κάποιο δημιουργικό εγχείρημα αυτό τον καιρό, τότε οι μέρες είναι ιδανικές για να κάνετε κάποιες αλλαγές ή διορθώσεις και να το προωθήσετε προς το τέλος του επόμενου μηνά, οπότε ο Ερμής θα κινείται πιο γρήγορα.

Μέχρι τις 27 του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο και θα επηρεάζει τα ίδια θέματα με τον Ερμή που αναφέραμε παραπάνω αλλά όταν περάσει στο Ζυγό η δράση σας θα στραφεί στον τομέα που αφορά την καθημερινή ρουτίνα, την εργασία, τη σωματική άσκηση και τη διατροφή αλλά και τα θέματα υγείας. Είναι σημαντικό να βρείτε τις ισορροπίες σε όσα κάνετε καθημερινά και να προσπαθήσετε να μη φορτώσετε το πρόγραμμά σας με πολλές υποχρεώσεις, καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείτε από την ενέργεια και την ορμητικότητα του Άρη και να χάσετε το μέτρο. Από την άλλη, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με συναδέλφους ή υφιστάμενους. Η δεύτερη πανσέληνος στις 30 του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα φωτίσει τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, τις φιλικές σας σχέσεις και τις ομάδες στις οποίες μπορεί να ανήκετε. Είναι πιθανό κάποιο φιλικό πρόσωπο να έχει ανάγκη από συναισθηματική υποστήριξη ή να εμπλακείτε συναισθηματικά με κάποια ομάδα ανθρώπων και να βιώσετε έντονες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος που γίνεται την πρώτη μέρα του μήνα φωτίζει για εσάς τον τομέα που αφορά την ανώτερη μόρφωση, νομικές υποθέσεις, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό. Είναι, λοιπόν, πιθανό να ολοκληρώσετε κάποιο κύκλο σπουδών και να πάρετε την αντίστοιχη βεβαίωση ή να πάρετε τα αποτελέσματα των εξετάσεων που δώσατε το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη, μπορεί να κλείσετε κάποιες νομικές υποθέσεις ή να τελειώνετε την προετοιμασία για τις καλοκαιρινές διακοπές σας ή για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Λέοντα κι επηρεάζει τις καθημερινές μετακινήσεις σας, τον τρόπο που σκέφτεστε κι επικοινωνείτε αλλά και τις σχέσεις με αδέλφια, ξαδέλφια, κοντινούς συγγενείς και γείτονες. Επομένως, είναι πιθανό να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα σε σχέση με τα θέματα αυτά και να τα βάλετε σε νέες βάσεις, ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση. Η προκλητική όψη που δέχεται η Αφροδίτη από τον Ουρανό μπορεί να λειτουργήσει αφυπνιστικά για την αυτοεκτίμησή σας και να φέρει στην επιφάνεια πληροφορίες για κάποιο οικονομικό ή ερωτικό θέμα με ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο.

Η νέα σελήνη στις 16 Αυγούστου γίνεται κοντά στην Αφροδίτη με τη συμμετοχή του Ουρανού κι επηρεάζει τα ίδια θέματα. Θα μπορούσε, λοιπόν, να σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε αισθηματικό ή οικονομικό επίπεδο αλλά θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε διάφορες πιθανότητες και να αφήσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν με τον τρόπο τους. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 23 του μήνα και μέχρι τις 15 του Σεπτέμβρη που θα κινείται στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού θα μπορούσε να σημαίνει την επιστροφή στις ρίζες σας με κάποιο τρόπο ή να την επαφή με συγγενείς που έχετε να δείτε πολύ καιρό ή ότι μαθαίνετε κάποια αναπάντεχα νέα σε σχέση με κάποιο οικογενειακό θέμα. Αν ασχολείστε με αγοραπωλησίες ακινήτων μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και αναβολές στην ολοκλήρωση μιας συμφωνίας και στις υπογραφές συμβολαίων, ενώ θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι κάτι δε θα είναι ακριβώς όπως το συμφωνήσατε και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια επαναδιαπραγμάτευση της αρχικής συμφωνίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα εις βάρος σας.

Μέχρι τις 27 του μήνα ο Άρης θα επηρεάζει τα θέματα οικογένειας και σπιτιού αλλά όταν περάσει στον Ζυγό η ενέργειά σας θα στραφεί σε θέματα χαράς, διασκέδασης κι έρωτα, στα δημιουργικά σας σχέδια αλλά και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας. Τις επόμενες μέρες, θα μπορούσε να προκύψει κάποιο νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή αναθέρμανση της σχέσης που ήδη έχετε. Ίσως δημιουργηθούν κάποιες προστριβές με τα παιδιά σας ή εκείνα αποφασίσουν να γίνουν πιο ανεξάρτητα και αυτάρκη. Γενικά, θα θέλετε να περάσετε καλά, θα νιώθετε μεγάλη ενέργεια την οποία μπορεί να θελήσετε να την εκτονώσετε μέσα από τα χόμπι σας και τον αθλητισμό, ενώ είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι είστε περισσότερο ανταγωνιστικοί από ότι συνήθως. Η πανσέληνος στις 30 του μήνα φωτίζει τον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας, οπότε είναι πιθανό να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο εργασίας ή να ολοκληρώσετε κάποια κοινωνικά ή επαγγελματικά θέματα που σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα και, ίσως, λάβετε κάποια αναγνώριση για τις σκληρές προσπάθειες που έχετε καταβάλλει.

 

Από τη Ναταλία Σερδάρη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα