Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2023: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
29/07/2023

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας με πολλούς πλανήτες ανάδρομους που σημαίνει ότι τα πράγματα, για τους περισσότερους από εμάς, θα εξελίσσονται αργά και γι’ αυτό είναι μια ιδανική περίοδος για να ρίξουμε τους τόνους, να στρέψουμε την ενέργεια προς τα μέσα μας, να ξανασκεφτούμε τα θέματα που μας απασχολούν και να δούμε τις καταστάσεις με φρέσκια ματιά.

Ο μήνας ξεκινάει με μια Πανσέληνο στις 9 μοίρες του Υδροχόου, στην οποία συμμετέχει ο Δίας με δύσκολη όψη και γι’ αυτό υπάρχει έντονο το στοιχείο της υπερβολής και των ακραίων αντιδράσεων. Επιπλέον, η δύσκολη όψη που κάνει ο Πλούτωνας με τους Δεσμούς της Σελήνης μιλάει για δυσκολίες στις σχέσεις μας αλλά και καρμικές καταστάσεις που πρέπει να βιώσουμε ως ομάδες. Ο Άρης σχηματίζει κι αυτός δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα και γι’ αυτό είναι πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες προκλήσεις. Τέλος, η όψη που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια διλημματικές καταστάσεις από παρελθοντικές σχέσεις.

Ο Ερμής που θα βρίσκεται στην Παρθένο όλο το μήνα, είναι πολύ δυνατός, εύστροφος και αναλυτικός και θα υπάρχει καταιγισμός ιδεών αλλά τις μέρες που θα είναι πολύ κοντά με τον Άρη, δηλαδή στο δεύτερο μισό το μήνα, θα δημιουργήσει σε όλους μας νευρικότητα και υπερένταση και θα υπάρχουν έντονες συζητήσεις κι αιχμηρά λόγια. Η δύσκολη όψη μεταξύ Ερμή και Κρόνου που σχηματίζεται με ακρίβεια την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα θα δημιουργήσει δυσκολίες ή εμπόδια σε κάθε είδους επικοινωνία και πληροφόρηση αλλά και στις μετακινήσεις μας. Στις 8 του μήνα, ο Ερμής εμπλέκεται σε δύσκολες όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης κι ερεθίζει τη δύσκολη όψη του Πλούτωνα με τους Δεσμούς, οπότε είναι πιθανό να υπάρξουν διαταραχές στις σχέσεις ή κάποια δυσάρεστα νέα ή σχέδια που αφορούν ομάδες ανθρώπων με κοινή μοίρα. Επιπλέον, όσο ο Ερμής θα είναι στην Παρθένο και ειδικά την περίοδο που θα κινείται ανάδρομα, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με την κριτική που ασκούμε στους άλλους ενώ, ίσως, μπορέσουμε να βρούμε λύσεις μέσα από ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων.

Το βέβαιο είναι ότι θα θελήσουμε να νιώσουμε μοναδικοί και ιδιαίτεροι στις σχέσεις μας και θα αναζητήσουμε το ανατρεπτικό, το διαφορετικό και το αληθινό!

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα για όλη τη διάρκεια του μήνα και γι’ αυτό οι σκέψεις μας θα γυρνάνε πολύ συχνά το παρελθόν και είναι πιθανό να κάνουμε κριτική σε προηγούμενες σχέσεις, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε και τι δε θέλουμε στις τωρινές μας σχέσεις και πώς θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας. Επιπλέον, κοντά στις 10 του Αυγούστου η Αφροδίτη θα σχηματίσει για δεύτερη φορά δύσκολή όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο και θα μας δώσει την ευκαιρία να δουλέψουμε τα θέματα που προέκυψαν τον προηγούμενο μήνα και αφορούν τις προσωπικές μας αξίες και ότι μας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Επίσης, είναι πιθανό να θελήσουμε να ενταχθούμε σε νέες ομάδες ή να ξεκινήσουμε κάποιο καινούργιο χόμπι ή σπορ. Το βέβαιο είναι ότι θα θελήσουμε να νιώσουμε μοναδικοί και ιδιαίτεροι στις σχέσεις μας και θα αναζητήσουμε το ανατρεπτικό, το διαφορετικό και το αληθινό σε ότι κι αν κάνουμε, ίσως και με υπερβολικό ή ακραίο τρόπο. Βέβαια, χρειάζεται μεγάλη προσοχή μέσα στις σχέσεις επειδή μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και να υπάρξουν ξεσπάσματα κι έντονη κριτική, πράγματα για τα οποία μπορεί να μετανιώσουμε αργότερα.

Στις 13 Αυγούστου η Αφροδίτη θα είναι σε απόλυτη σύνοδο με τον Ήλιο, κάτι που στην αστρολογία ονομάζεται καζίμι. Αυτή είναι μια πολύ τυχερή όψη αλλά θα διαρκέσει μόνο για μερικές ώρες οπότε, κατά τ’ άλλα, εκείνες τις ημέρες η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη και καμένη από την πολύ στενή επαφή της με τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει μια κορύφωση των θεμάτων της Αφροδίτης που έχουμε αφήσει στη μέση και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όσο κι αν αυτό μας πονάει, επειδή μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις καταστάσεις. Ας έχουμε υπόψιν μας ότι η Αφροδίτη επαναλαμβάνει την αναδρομή της στις ίδιες ακριβώς μοίρες κάθε 8 χρόνια, οπότε είναι πιθανό να πρέπει να ασχοληθούμε τώρα με θέματα ίδια ή παρόμοια με αυτά που μας απασχόλησαν τον Ιούλιο – Αύγουστο του 2015, του 2007 κ.ο.κ. Το νέο φεγγάρι στις 16 του μήνα γίνεται στις 23 μοίρες του Λέοντα και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ανατρεπτικό, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτές τις μοίρες και ο Ουρανός συμμετέχει με δύσκολη όψη. Από την άλλη, ο Άρης σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό κι αυτό θα τονίσει τη διάθεσή μας για ανεξαρτησία και ελευθερία, ενώ θα μας γεμίσει με ενέργεια και αποφασιστικότητα για να τολμήσουμε ακόμα κι αυτά που μας φοβίζουν ώστε, τελικά, να απελευθερωθούμε. Επιπλέον, μπορεί να φέρει αναπάντεχες λύσεις σε κάποια από τα πολλά θέματα που μας προβληματίζουν αυτό το διάστημα.

Ευνοϊκές διευθετήσεις κι ενίσχυση για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα.

Ο πλανήτης Άρης θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου και τις πρώτες μέρες θα κάνει ευνοϊκή όψη με τον Δία, οπότε θα υπάρχει εύνοια στις δημιουργικές δραστηριότητες και τις επαγγελματικές συμφωνίες, αισιοδοξία αλλά και ανάγκη για να νιώσουμε χαρά κι ευχαρίστηση σε ότι κάνουμε. Εκείνες τις ημέρες είναι πιθανό να υπάρξουν ευνοϊκές διευθετήσεις κι ενίσχυση για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα. Η δύσκολη όψη ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα κοντά στις 22 του μήνα χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς είναι πιθανό να φέρει δυσαρέσκεια και απογοήτευση, σωματική αδυναμία και ασθενικότητα, ενώ μπορεί να εκδηλωθεί και με εξαπατήσεις, εγκληματικές ενέργειες και κλοπές. Τέλος, η ευνοϊκή όψη του Άρη με τον Πλούτωνα κοντά στις 23 του μήνα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας, θα μας βοηθήσει να εργαστούμε σκληρά και να επιτύχουμε κάποια φιλόδοξα σχέδια αλλά και να βιώσουμε κάποιου είδους μεταλλακτική αλλαγή. Στις 27 του μήνα, ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα βρεθεί σε ένα περιβάλλον στο οποίο δε νιώθει πολύ άνετα, καθώς θα πρέπει να μετριάσει τη δυναμική και μαχητική φύση του για να κρατήσει τις ισορροπίες, να συνεργαστεί με τους άλλους και να ενδιαφερθεί και για τις δικές τους ανάγκες.

Από τη μία θα θέλουμε να χαθούμε στα όνειρά και τις πνευματικές αναζητήσεις μας κι από την άλλη θα πρέπει να γειωθούμε στην πραγματικότητα…

Στις 23 Αυγούστου ο Ερμής μπαίνει σε στάση κοντά στις 22 μοίρες της Παρθένου και δύο μέρες αργότερα γυρίζει ανάδρομος. Η αναδρομή του θα κρατήσει μέχρι τις 15 του Σεπτέμβρη οπότε και θα επιστρέψει στις 8 μοίρες της Παρθένου, ενώ κατά το μεγαλύτερο διάστημα θα κάνει ευνοϊκές όψεις με τον Δία και τον Ουρανό. Ο Ερμής σε θετική όψη με τον Δία δίνει επιτυχία στις νοητικές δραστηριότητες και πλούτο ιδεών, ενώ με τον Ουρανό φέρνει πολλές πληροφορίες, ξαφνικές και πρωτότυπες ιδέες, κυρίως σε τεχνολογικό επίπεδο, και μας βοηθάει να αντιληφθούμε τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο, γεγονός που θα μπορούσε να μας βγάλει από κάποια αδιέξοδα και να μας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια. Όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, είναι ιδανική περίοδος για να σκεφτούμε και να προγραμματίσουμε αυτά που θέλουμε να κάνουμε αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε να γυρίσει σε ορθή πορεία για να θέσουμε σε εφαρμογή τις ιδέες μας και να τις δούμε να υλοποιούνται. Στις 30 Αυγούστου έχουμε τη δεύτερη πανσέληνο του μήνα που γίνεται κοντά στις 7 μοίρες των Ιχθύων και στην οποία συμμετέχει και ο Κρόνος που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Έτσι, λοιπόν, από τη μία θα θέλουμε να χαθούμε στα όνειρά και τις πνευματικές αναζητήσεις μας κι από την άλλη θα πρέπει να γειωθούμε στην πραγματικότητα, τουλάχιστον αν θέλουμε να δούμε κάποιο όνειρο να βγαίνει αληθινό. Είναι πιθανό οι τόνοι να πέσουν, να γίνουμε πιο σοβαροί και να θελήσουμε να ασχοληθούμε με τις υποχρεώσεις μας, ενώ μπορεί να νιώσουμε κάποιες αναστολές ή ένα αίσθημα απαισιοδοξίας.

Καρκίνος

Η πανσέληνος που γίνεται την πρώτη μέρα του μήνα αφορά την ολοκλήρωση κάποιων θεμάτων σε σχέση με τα χρήματα λαμβάνετε από τρίτες πηγές, όπως ασφάλειες, διατροφές και δάνεια. Ίσως αποπληρώνετε κάποιο δάνειο ή άλλο χρέος ή σταματάει κάποιο επίδομα. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε πως ότι τελειώνει είναι επειδή πρέπει να υπάρχει χώρος για να έρθει στη ζωή σας κάτι καινούργιο και καλύτερο. Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον Λέοντα κι επηρεάζει τα χρήματα που κερδίζετε από την εργασία σας, τα υλικά σας αποκτήματα, τις αξίες σας και τα ταλέντα σας. Είναι πιθανό αυτό το διάστημα να έχετε πολλά έξοδα και να θελήσετε να βάλετε τα πράγματα σε νέες βάσεις, ώστε να παίρνετε μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση από τον τρόπο που αμείβεστε, που προβάλλετε τα ταλέντα σας ή τονώνετε την αυτοεκτίμησή σας. Ειδικά στα θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και είναι βέβαιο ότι θα ανταμειφθείτε ανάλογα, καθώς ο ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στον Κριό σας ωθεί προς τα εκεί.

Η νέα σελήνη στις 16 Αυγούστου γίνετε στον ίδιο τομέα και είναι πιθανό να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή και να αφήσετε πίσω σας συμπεριφορές που δεν σας καλύπτουν πια. Αυτό, ίσως, γίνει με ξεσπάσματα ή μια μορφή επανάστασης, ειδικά αν έχετε συσσωρεύσει δυσαρέσκεια για πολύ καιρό. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 23 Αυγούστου και θα προκαλέσει για αρκετές ημέρες καθυστερήσεις ή επαναδιαπραγματεύσεις σε συμφωνίες ή υπογραφές σημαντικών εγγράφων, μια αναστάτωση στις μετακινήσεις και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας, ειδικά με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς και γείτονες. Από την άλλη, θα φέρει εγρήγορση στη σκέψη σας και, ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι σε ένα μέρος που είχατε επισκεφθεί στο παρελθόν, ενώ η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα νιώθετε μεγάλη υποστήριξη από το φιλικό σας περιβάλλον ή κάποια ομάδα στην οποία ανήκετε.

Ο Άρης θα τονίζει τα ίδια θέματα με τον Ερμή αλλά στις 27 του μήνα θα περάσει στο Ζυγό και η ενέργειά σας θα επικεντρωθεί, κυρίως, στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις ή αντιπαραθέσεις με κάποιο άτομο στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά αυτό, ίσως, να είναι κι απαραίτητο για να βρείτε τις ισορροπίες και να επέλθει, τελικά, η ηρεμία. Από την άλλη, ίσως, χρειαστεί να φιλοξενήσετε κάποιον συγγενή, να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή απλώς να περάσετε στο χώρο σας προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Η πανσέληνος στις 30 του μήνα θα φέρει μια ολοκλήρωση σε θέματα ανώτερων σπουδών, νομικών υποθέσεων ή σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με το εξωτερικό. Σε ένα λιγότερο πρακτικό επίπεδο, ίσως σας βοηθήσει να φιλοσοφήσετε κάποιες καταστάσεις και τονώσει την πίστη σας σε κάτι ανώτερο.

Λέων

Η πρώτη πανσέληνος του Αυγούστου γίνεται στον τομέα που αφορά για εσάς τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες και θα φέρει αποκαλύψεις, κάποια ολοκλήρωση ή ένα τέλος, προσωρινό ή οριστικό, καθώς με την Αφροδίτη ανάδρομη για όλο το μήνα πιθανώς να υπάρξουν αναθεωρήσεις στην πορεία. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα θελήσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας, να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε τον τρόπο που προβάλλεστε στον έξω κόσμο. Στις 9 Αυγούστου που η Αφροδίτη συναντάει τον Ουρανό με δύσκολη όψη μπορεί να ξεκινήσουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας αλλά και τον τρόπο που αξιοποιείτε τις ικανότητές σας για να πετύχετε αυτά που θέλετε, θέματα τα οποία θα αρχίσουν να υλοποιούνται μετά τα μέσα Σεπτέμβρη, οπότε οι πλανήτες θα κινούνται ορθόδρομα.

Η νέα σελήνη που γίνεται στο δικό σας ζώδιο στις 16 του μήνα μπορεί να σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που ταυτίζεστε με το άμεσο περιβάλλον σας αλλά και τον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτό σας, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο. Εξαιτίας της συμμετοχής του Ουρανού, αυτό μπορεί να γίνει με έναν τρόπο έξω από τα συνηθισμένα που μπορεί να ξαφνιάσει ακόμα κι εσάς τους ίδιους. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον τομέα των οικονομικών σας, των αξιών και των ταλέντων σας και είναι πιθανό να φέρει κάποιες αλλαγές στον τρόπο που κερδίζετε χρήματα ή στο μισθολόγιό σας ή σε μια συμφωνία για κάτι που σκοπεύετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Χάρη στις ευνοϊκές όψεις του Ερμή με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε κάποιες πρωτότυπες ιδέες ή να πάρετε τις κατάλληλες πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή.

Ο Άρης θα βρίσκεται τις περισσότερες μέρες του μήνα στην Παρθένο και θα σας κινητοποιήσει, κυρίως, σε θέματα οικονομικά και αυτοεκτίμησης, ενώ όταν περάσει στο Ζυγό στις 27 η δράση σας θα στραφεί στις μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσο, στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, ειδικά με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς και γείτονες, ενώ μπορεί να υπάρξουν και κάποιες διαφωνίες μεταξύ σας. Επιπλέον, μπορεί να θελήσετε να μάθετε κάποιο νέο αντικείμενο ή να ξεκινήσετε κάποιο άθλημα που βασίζετε πολύ στην κίνηση των χεριών ή να χρειαστεί να κάνετε κάποιες τεχνικές εργασίες με τα χέρια σας.
Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα φωτίζει και πάλι τον άξονα των οικονομικών σας και ειδικά στα χρήματα που σχετίζονται με τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες,, αποζημιώσεις, επιδόματα ή διατροφές. Είναι πιθανό, λοιπόν, να μάθετε κάποιες νέες πληροφορίες σε σχέση με τα θέματα αυτά ή να υπάρξει μια ολοκλήρωση κάποιας οικονομικής διαδικασίας.

Παρθένος

Η πανσέληνος της 1ης Αυγούστου γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου και φωτίζει τον τομέα της καθημερινής ρουτίνας, της εργασίας, της σωματικής άσκησης, της διατροφής και της υγείας σας. Είναι πιθανό, λοιπόν, να κάνετε κάποιες αλλαγές σε σχέση με την εργασία σας ή να πρέπει να διαχειριστείτε κάποιο θέμα με ένα συνάδελφο, να ολοκληρώσετε κάποιο θεραπευτικό σχήμα ή να πάρετε νέες πληροφορίες σε σχέση με κάποιο θέμα υγείας ή να αλλάξετε το είδος της διατροφής ή της γυμναστικής που κάνετε. Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα όλο το μήνα στον τομέα που αφορά για εσάς, το υποσυνείδητο, το κρυφό, τα όνειρα και η δύσκολη όψη που κάνει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σας ταράξει με κάποιο τρόπο εσωτερικά και θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε θέματα αυτοεκτίμησης και προσωπικής ικανοποίησης. Αυτά μπορεί να έχουν να κάνουν με κάποιο θέμα πίστης, ανώτερης μόρφωσης, νομικών υποθέσεων ή το εξωτερικό.

Η νέα σελήνη στις 16 του μήνα αφορά τον ίδιο τομέα και τα θέματα που κρατάτε κρυφά, οπότε είναι πιθανό να θελήσετε να εξερευνήσετε την εσωτερική πλευρά του εαυτού σας με το να περνάτε περισσότερο χρόνο μόνοι σας ή με το να βρείτε ψυχολογική υποστήριξη κι έτσι να μπορέσετε να θεραπεύσετε κάποιο ψυχολογικό τραύμα. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 23 του μήνα στο δικό σας ζώδιο κι αυτό θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεστε κι επικοινωνείτε με το άμεσο περιβάλλον, αν και είναι πιθανό να μην καταφέρετε να γίνετε απόλυτα κατανοητοί ως προς αυτά που θέλετε. Το σίγουρο είναι ότι θα σκεφτείτε πολύ και θα αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας αλλά και τις αποφάσεις που έχετε πάρει το τελευταίο διάστημα σε σχέση με τους στόχους σας και όσα είναι σημαντικά για εσάς. Καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις πριν τα μέσα του Σεπτέμβρη, οπότε ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται σε ευθεία πορεία.

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα κάνει ευνοϊκές όψεις με τον Ουρανό και τον Δία. Αυτό θα σας γεμίσει με ενέργεια και αποφασιστικότητα για να ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα, να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, γενικότερα. Από την άλλη, μπορεί να σας κάνει και λίγο επιθετικούς σε σχέση με τους άλλους και τα υγιή όρια που χρειάζεται να θέσετε, και βιαστικούς ή επιρρεπείς σε μικροατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα. Προς το τέλος του μήνα που θα περάσει στο Ζυγό θα γίνεται πιο μαχητικοί ως προς αυτά που έχουν αξία για εσάς, ενώ είναι πιθανό να ξοδέψετε αρκετά χρήματα προκειμένου να προστατεύσετε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε ή να να κυνηγήσετε νέες πηγές εσόδων. Η δύσκολη όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα γύρω στις 22 του μήνα μπορεί να φέρει μια δυσαρέσκεια ή απογοήτευση από μια σημαντική σας σχέση ή συνεργασία, ενώ μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάποια σχέδια λόγω αδυναμίας από πλευράς του συντρόφου ή του συνεργάτη σας. Η πανσέληνος στις 30 του μήνα αφορά τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες και είναι πιθανό να φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή την κορύφωση γεγονότων που σχετίζονται με αυτές. Λόγω του ότι η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής θα κινούνται ανάδρομα, το πιο πιθανό είναι ότι οι εξελίξεις δε θα έχουν οριστικό χαρακτήρα και μπορεί να αμφιταλαντεύεστε ή να μην μπορείτε να καταλήξετε σε μια απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι δε χρειάζεται να πιέζεστε αυτό το μήνα και είναι προτιμότερο να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν, αφού το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τελικά μετά τα μέσα του Σεπτέμβρη.

 

Από τη Ναταλία Σερδάρη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα