Προβλέψεις 2024 | Ζυγός

ASTROTEAM GUEST
16/12/2023

Το 2024 θα είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονιές καθώς φιλοξενεί τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού.

Στο δικό σας δηλαδή ζώδιο και του απέναντι. Άξονας σχέσεων & συνεργασιών. Τώρα θα δείτε πιο πολύ από ποτέ τους συμβιβασμούς που κάνατε, το αποτέλεσμα αυτών, τις πρωτοβουλίες που θα χρειαστεί να πάρετε με γενναιότητα και την χρυσή τομή που καλείστε να βρείτε για την συνύπαρξη σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αρχής γενομένης την άνοιξη (25/3) η Πανσέληνος που γίνεται στις 5ο Ζυγού ολοκληρώνει θέματα σχέσεων και μπορείτε να βγάλετε από πάνω σας το «ρούχο» που διάλεξαν οι άλλοι για εσάς και δεν σας κάνει! Η επόμενη έκλειψη είναι Ηλίου στις 19ο του Κριού (8/4) στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας και σας δείχνει τις αποφάσεις που θα πάρετε στο γάμο ή να προσαρμοστείτε στα δεδομένα που θα βρείτε μπροστά σας αν δεν κάνετε πρώτοι το βήμα εσείς! Νέες σχέσεις ή συνεργασίες τελειώνουν για να δώσουν τη θέση τους σε άλλες! Η τελευταία έκλειψη γίνεται και πάλι στο δικό σας ζώδιο στις 10ο του Ζυγού (2/10) και σας βάζει σε μια διαδικασία ολοκληρωτικών αποφάσεων, πρωταγωνιστές των οποίων θα είστε εσείς! Τώρα θα δείτε τις θυσίες που κάνατε ή κάνετε για μια προσωπική σχέση και αν αυτό μπορείτε ή όχι να συνεχίζετε να το κάνετε ή θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας ακόμη και αν δεν το δεχτεί η απέναντι πλευρά, ίσως χρειαστεί να τελειώσετε με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας εξελίσσουν!

Αφήνετε μια για πάντα πίσω σας ό,τι πιστεύατε για τον έρωτα και τα παιδιά!

Η χρονιά ξεκινά με τον Άρη στον Αιγόκερω να σας βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι με τις υποχρεώσεις στο σπίτι και τα νεύρα σας να γυρίζουν γύρω από αυτό. Αμέσως μετά (14/2) έχουμε τη σύνοδο του Άρη με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που ειδικά για τους γεννημένους 23-25/9 φέρνει ερωτικά πάθη στην επιφάνεια . Μιας και αναφέρθηκα στον Πλούτωνα αυτός θα περάσει στον Υδροχόο για μια ακόμη δοκιμαστική πτήση που θα κρατήσει περισσότερο αυτή τη φορά από τον Γενάρη ως τον Αύγουστο και οριστικά από τα τέλη Νοέμβρη! Πρακτικά σημαίνει ότι αφήνετε μια για πάντα πίσω σας ό,τι πιστεύατε για τον έρωτα και τα παιδιά αλλά και το τι σας δίνει χαρά. Μπορεί να «σκοτώσει» μέσα σας τα θέματα της δημιουργικότητας, της χαράς, της διασκέδασης, του έρωτα ή και το κεφάλαιο «παιδί» και να νιώσετε ότι δεν σας ικανοποιεί τίποτα από αυτά που κάνετε ή στο τρόπο που λειτουργούσατε ενώ στην πορεία του χρόνου θα καταλάβετε ότι θα πρέπει νομοτελειακά να κάνετε στροφή 180 μοιρών σε αυτά τα θέματα! Όταν ο Πλούτωνας αναδρομήσει για τελευταία φορά στις 29ο του Αιγόκερω (Σεπτέμβριο – Νοέμβριο) όσοι είστε γεννημένοι στις 22-23/10 θα δώσει μια τελική ευκαιρία να τελειώνετε μια και καλή με ο, τι σας κατέπνιγε τα σωθικά, αν υπήρχε μια κρίση μες το σπίτι και τους οικογενειακούς δεσμούς να την ολοκληρώσετε ριζικά.

Μπορεί τώρα να ερωτευτείτε θυελλωδώς με άτομα που δεν φαντάζεστε…

Τον Απρίλιο του 2024 η σύνοδος Δία/Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να σημάνει ξαφνικά μια ευκαιρία που έρχεται στα οικονομικά μέσω τρίτων, να ξεχρεώσετε με οφειλές του παρελθόντος αλλά και με όσα σας δυσκόλευαν να ισορροπήσετε σε ψυχολογικό επίπεδο! Αποφύγετε τις κινήσεις ή αποφάσεις υψηλού ρίσκου που έχουν επίπτωση στα οικονομικά που διαχειρίζεστε με άλλους καθώς το ίδιο διάστημα κινείται σε ανάδρομη πορεία και ο Ερμής στον Κριό και μόνο καλός σύμβουλος δεν είναι για να πατήσετε γκάζι. Στα τέλη Μαΐου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων σε ένα άκρως φιλικό για εσάς ζώδιο και ευνοεί από δω και πέρα ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές, αν έχετε δικαστήρια ή νομικές υποθέσεις, σε εκδόσεις, στα μίντια ή στη προβολή της δουλειάς σας! Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει ο Δίας από τους Διδύμους (2/6) είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αυτό είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εσάς των πρώτων δύο τριών ημερών 23-26/9. Μπορεί τώρα να ερωτευτείτε θυελλωδώς με άτομα που δεν φαντάζεστε, να αλλάξει η οπτική σας για τον έρωτα, να αποκτήσετε δύναμη και αυτοπεποίθηση από μία επιτυχία σε σπουδές ή μέσα από ένα ταξίδι να έρθετε εντελώς διαφορετικοί πίσω στις βάσεις σας. Σε κάθε περίπτωση δίνει τύχη, πλούτο υλικό και ψυχικό και μπορεί κάποιοι από εσάς που θέλετε να δραστηριοποιηθείτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες, να σας πάει απροσδόκητα καλά ή ακόμη και σε κάποιους από εσάς να πέσει κυριολεκτικά το τζακ – ποτ στα χέρια σας!

Φυσικά στα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο στους Ιχθύες (Αύγουστο & Δεκέμβριο) μπορεί να δείτε ότι η καθημερινότητα και τα προβλήματα της ανακόπτουν κάπως το αισιόδοξο βλέμμα σας για το μέλλον. Το Μάιο έχουμε και την ενεργοποίηση των εκλείψεων τόσο του Μαρτίου και του Απριλίου αλλά και του φθινοπώρου που έρχεται καθώς ο Άρης στον Κριό βρίσκεται απέναντί σας και οι άλλοι σας βάζουν στη πρίζα της αποφασιστικότητας, κάτι που φυσικά θα σας δυσκολέψει. Οτιδήποτε αποφασίσετε να μην γίνει σε μια στιγμή ταραχής αλλά συνειδητά. Το δίμηνο Σεπτέμβριο – Οκτώβριο έχετε σημαντικές εξελίξεις που αφορούν την καριέρα σας καθώς και πάλι ο Άρης θα ενεργοποιήσει τις εκλείψεις από το ζώδιο του Καρκίνου αυτή τη φορά.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα