Προβλέψεις 2024 | Κριός έως Παρθένος – Β’ μέρος!

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
01/12/2023

Κριός: Οικονομική και Επαγγελματική εύνοια

Η νέα χρονιά θα έχει προκλητικό χρώμα για εσάς τους γιούς και τις κόρες του Άρη. Οι τρεις από τις τέσσερις Εκλείψεις του έτους στο δικό σας άξονα θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τα θέματα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών. Θα χρειαστεί να λάβετε τα μέτρα σας και να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές προκειμένου να αποφύγετε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς. Η Σεληνιακή Έκλειψη της 25ης Μαρτίου θα φέρει αλλαγές σε σχέσεις και σε τόπους κατοικίας για τους Κριούς του Μάρτη, ενώ η Ηλιακή της 8ης Απριλίου θα φέρει επαγγελματικές ανατροπές και αλλαγές κοινωνικού status για τους γεννημένους 6 – 10 Απριλίου. Ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιά θα είναι ο Φεβρουάριος καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Άρης από τον Υδροχόο θα κάνει σύνοδο με Πλούτωνα, Αφροδίτη και Ερμή. Στο τέλος του Μαΐου ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει τις ιδέες και θα αυξήσει το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Το καλοκαίρι του 2024 κυρίως Ιούλιος και Αύγουστος θα φέρουν αναβάθμιση των οικονομικών σας και αυξημένη… λίμπιντο. Σταθερά προσεκτικοί σε θέματα υγείας το φθινόπωρο θα πρέπει να είστε οι Κριοί που έχετε γεννηθεί 18, 19 και 20 Απριλίου καθώς θα επανέλθει η πίεση του Πλούτωνα στα τετράγωνα από την τελευταία μοίρα του Αιγόκερω. 

Έρωτας*****
Χρήματα****
Υγεία****

Ταύρος: Η Τύχη με το μέρος σας

Είναι αλήθεια πως ένα από τα τυχερότερα ζώδια του 2024 θα είναι ο Ταύρος! Ιδιαιτέρως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο 10 – 20 Μαΐου θα έχετε έξτρα τύχη σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα από τη στιγμή που ο Δίας με τον Ουρανό θα συναντηθούν στο ζώδιο σας και θα φέρουν τις υπέροχες ανατροπές και τα υπέροχα δώρα τους. Η εύνοια όμως αυτή δε θα σταματήσει καθώς το πέρασμα του Δία στους Διδύμους από το τέλος του Μαΐου θα ενισχύσει τα οικονομικά σας και την αυτοπεποίθηση σας. Θα ανοίξουν νέες σημαντικές πόρτες που θα σας δώσουν την ευκαιρία σε επωφελείς συνεργασίες με άτομα που στο μέλλον θα αποδειχθούν δυνατοί ευεργέτες σας. Σημαντική και η βοήθεια του Κρόνου από τους Ιχθύς που θα ενισχύει την κοινωνικότητα σας και θα μεγαλώσει τον φιλικό σας κύκλο μέσα από τον οποίο ενδέχεται να προκύψουν και προσωπικές ερωτικές σχέσεις. Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας αρκετά προκλητικός για τα ερωτικά σας, καθώς η Αφροδίτη δικός σας κυβερνήτης θα μετέχει στη συγκέντρωση στον Υδροχόο κάνοντας σύνοδο με Πλούτωνα, Άρη και Ερμή. Εξαιρετικό διάστημα για τα προσωπικά και τα οικονομικά σας θα είναι από Απρίλιο – Ιούνιο με το πλανητικό σκηνικό να συναινεί και να σας φέρνει νέες γνωριμίες και νέες ευκαιρίες συνεργασίας. Προσεκτικοί οι γεννημένοι τον Απρίλιο με το ‘’ξύπνημα’’ των Ελλείψεων του 2023 που έγιναν στον άξονα Ταύρου /Σκορπιού το 2023. Σημαντική η οικονομική και επαγγελματική βοήθεια από τον Πλούτωνα Σεπτέμβριο –Νοέμβριο κυρίως για τους γεννημένους 19 και 20 Μαΐου.

Έρωτας*****
Χρήματα*****
Υγεία****

Δίδυμοι: Ο Δίας στο ζώδιό σας από τέλος Μαΐου

Η νέα χρονιά θα σας κάνει ποδαρικό με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Τοξότη ακριβώς απέναντι σας να ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων σας. Μέσα στο 2024 ο Ερμής θα γίνει άλλες δυο φορές ανάδρομος στον Κριό από 3 – 23 /4ου, από 6/8ου στο ζώδιο της Παρθένου – 28 /8ου στο ζώδιο του Λέοντα και για τελευταία φορά από 27 /11ου – 13/ 12ου στο ζώδιο του Τοξότη. Σημαίνει λοιπόν πως τα θέματα της αρχής του χρόνου θα επανέλθουν και θα ζητήσουν λύσεις αρκετές φορές μέσα στη χρονιά. Η πραγματική αλλαγή για εσάς θα έλθει από το τέλος του Μάη με το πέρασμα του Δία στο δικό σας ζώδιο. Τα προσωπικά σας θα βελτιωθούν, ενδέχεται να προχωρήσετε σε επισημοποιήσεις αλλά και να αποκτήσετε απογόνους όσοι το επιθυμείτε. Αρωγός θα σταθεί και στα επαγγελματικά σας ο Δίας φέρνοντας σας επιχειρηματικές επεκτάσεις και σημαντικές νέες συνεργασίες. Ένα τυχερό και αισιόδοξο καλοκαίρι υπόσχεται ο Δίας κυρίως για τους γεννημένους το Μάιο. Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύς θα εξακολουθήσει να είναι έντονη κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαημέρου και η προσοχή σας επιβάλλεται να είναι στραμμένη στην υγεία και στα οικογενειακά σας θέματα. Σταθερά προσεκτικοί το φθινόπωρο στις ερωτικές και οικονομικές σας επιλογές οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί τέλος τρίτου δεκαημέρου με τις θολές υποσχέσεις του Ποσειδώνα στα τετράγωνα και τη Σεληνιακή Έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου να σας επηρεάζει αρκετά προκλητικά.

Έρωτας*****
Χρήματα*****
Υγεία*****

Καρκίνος: Η σημαντική βοήθεια του Κρόνου

Το 2024 θέλει να σας φέρει δώρα που θα έχουν διάρκεια και αρκετοί πλανήτες από παλιές και νέες θέσεις θα σας τα χαρίσουν. Ο μεγαλύτερος βοηθός σας παραμένει ο Κρόνος από τους Ιχθύς που θα σας διευκολύνει σε θέματα σπουδών, πτυχίων και επαφών με το εξωτερικό. Εύνοια σε νομικά σας θέματα και δικαστικές αποφάσεις κυρίως μέσα στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς. Ο Δίας και ο Ουρανός από τον Ταύρο θα εξακολουθούν να διευρύνουν και να εμπλουτίζουν τον κοινωνικό σας κύκλο και να σας φέρνουν νέους φίλους που θα σταθούν στο πλάι σας και θα βρεθούν αρωγοί σας όταν το χρειαστείτε τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Μαΐου. Οι Εκλείψεις της άνοιξης στον δικό σας παρορμητικό άξονα θα αναστατώσουν την καθημερινότητα σας Μάρτιο και Απρίλιο. Ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες θα είναι πιθανές για τους Καρκίνους του Ιουνίου και τους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί από 6- 10 Ιουλίου. Εξαιρετικό για θέματα καρδιάς θα αποδειχθεί το καλοκαίρι του 2024 καθώς Ιούλιος και Αύγουστος θα σας φέρουν έρωτες που μέχρι το τέλος του χρόνου ενδέχεται να αποκτήσουν επίσημο χαρακτήρα. Προετοιμασμένοι για οικονομικές και επαγγελματικές δυσκολίες θα πρέπει να είστε το φθινόπωρο οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες, 21 και 22 Ιουλίου καθώς η επιστροφή του Πλούτωνα στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω θα δοκιμάσει επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες.

Έρωτας****
Χρήματα *****
Υγεία ****

Λέων: Συναισθηματική επανεκκίνηση

Η αρχή της νέας χρονιάς θα είναι για εσάς μια υπενθύμιση των ερωτικών σας, αυτών του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου του 2023 με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη να φέρνει τα πάνω κάτω στα προσωπικά σας. Το ερωτικό κλίμα θα συνεχιστεί και το Φεβρουάριο καθώς μια πλειάδα πλανητών στον Υδροχόο θα βρίσκεται ακριβώς απέναντι σας. Πλούτωνας, Άρης, Αφροδίτη και Ερμής θα πυροδοτούν τις καταστάσεις και θα σας ωθούν σε συναισθηματικές αποφάσεις. Η παραμονή του Δία στον Ταύρο μέχρι και το τέλος του Μάη θα εξακολουθήσει να σας προβληματίζει στα επαγγελματικά σας θέματα και να φέρνει αλλεπάλληλες κρίσεις από τη στιγμή που ο Ουρανός επίσης στον Ταύρο θα απορυθμίζει τα θέματα που αφορούν στην καριέρα σας. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί Απρίλιο και Μάιο οι γεννημένοι 16,17 και 18 Αυγούστου με την προκλητική για εσάς σύνοδο Δία /Ουρανό στον Ταύρο να σας δυσκολεύει στον επαγγελματικό σας στίβο. Η δική σας εύνοια θα αρχίσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024 από Ιούνιο και μετά, καθώς η είσοδος του Δία στους Διδύμους στο τέλος του Μάη θα διευκολύνει την επικοινωνία σας και θα σας φέρει σημαντικές νέες ευκαιρίες σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Δύο μήνες που θα πρέπει να σταθείτε πολύ προσεκτικοί σε θέματα υγείας και οικογένειας θα είναι ο Οκτώβριος και Νοέμβριος. Η πρόληψη, η προσοχή και η ηρεμία θα είναι οι βοηθοί σας το διάστημα του φθινοπώρου του 2024.

Έρωτας****
Χρήματα***
Υγεία***

Παρθένος: Οι σημαντικές σας σχέσεις παραμένουν

Η κύρια δοκιμασία σας για το 2024 θα είναι η πίεση του Κρόνου ακριβώς απέναντι σας στους Ιχθύς, στο πεδίο των προσωπικών σας σχέσεων. Εντάσεις, απομακρύνσεις, αποξένωση σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά και διακοπή σχέσεων ενδέχεται να βιώσετε κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο μέχρι το τέλος του χρόνου. Περισσότερο ευνοημένοι θα είστε οι Παρθένοι της αρχής του τρίτου δεκαημέρου από τη στιγμή που ο Κρόνος δε θα προλάβει να σας επισκεφτεί τη νέα χρονιά, αλλά και γιατί ο Δίας και ο Ουρανός στη σύνοδό τους στον Ταύρο την άνοιξη θα σας πριμοδοτήσουν με ερωτικές και οικονομικές ευκαιρίες.  Σημαντικοί προσοχής μήνες σε θέματα επικοινωνίας, σε νομικά θέματα και αγοραπωλησίες θα είναι για εσάς ο Απρίλιος, ο Αύγουστος και ο Δεκέμβριος με τον Ερμή κυβερνήτη πλανήτης σας σε ανάδρομη τροχιά. Από το Μάιο και μετά θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στα θέματα της καριέρας σας καθώς ο Δίας από τους Διδύμους θα σας δώσει πολλαπλές επιλογές και ανοδική ώθηση. Ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει θα είναι να γίνετε επιρρεπείς σε υπερβολικές ς απαιτήσεις και υπερβολικές κινήσεις. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου με την έντονη συμμετοχή του Ποσειδώνα θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί 17,18 και 19 Σεπτεμβρίου. Οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν καθώς και η σωματική σας αντοχή. Δώστε σημασία στην υγεία σας και στη φυσική σας κατάσταση.

Έρωτας****
Χρήματα*****
Υγεία ****

Το 2024 εν κατακλείδι…

Το άλλοθι της άγνοιας δεν υπάρχει για το 2024. Από το 2016 και έπειτα καταλάβαμε πως τα απίθανα είναι τελικά πιθανά. Το 2024 θα είναι μια κομβική δίσεκτη χρονιά στο μέσον σχεδόν της δεύτερης δεκαετίας του 2000. Θα είναι χρονιά σοβαρών μεταρρυθμίσεων και συνειδητοποιήσεων που θα μας προετοιμάσει για την επόμενη δεκαετία. Ο Ουρανός που το 2026 θα έχει περάσει στους Διδύμους και θα πραγματοποιεί τρίγωνα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα μας εισάγει στη νέα αυτή εποχή για την οποία θα προετοιμαστούμε από τώρα, μέσα στο 2024, με τις νέες πληροφορίες που θα προκύψουν σε βιομηχανικό, τεχνολογικό και ιατρικό επίπεδο.  Η τεχνολογία, η επαφή με το διάστημα, οι εναλλακτικές ιατρικές θεραπείες, οι εναλλακτικοί τρόποι διαβίωσης και τα νέα διατροφικά μοντέλα που θα ακολουθήσουμε θα αρχίσουν να μας απασχολούν σοβαρά μέσα στο 2024 και εμείς θα αναγκαστούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις καταστάσεις. Η δύναμη της προσαρμογής, της αντοχής και της αισιοδοξίας θα πρέπει να επιστρατευτούν μέσα στη νέα χρονιά γιατί θα είναι οι αρετές αυτές που θα μας δώσουν τις λύσεις στα προβλήματα που θα προκύπτουν.

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως το Σύμπαν κάνει τη δουλειά του και εμείς οι άνθρωποι κάνουμε τις δικές μας. Καλή χρονιά σε όλους!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα