Προβλέψεις 2024 | Τοξότης

ASTROTEAM GUEST
19/12/2023

Το 2024 είναι μια χρονιά που τα έχει όλα! Ειδικά από τα τέλη Μαΐου και μετά που θα περάσει ο κυβερνήτης σας Δίας στο ζώδιο των Διδύμων θα έχετε περισσότερες ευχάριστες στιγμές. Πριν από αυτό όμως ας δούμε με τη σειρά τα αστρολογικά φαινόμενα που θα εξελιχθούν για να προετοιμαστείτε καλύτερα.

Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι και το 2024 βρίσκεστε κάτω από επιρροή του Κρόνου στους Ιχθύς ο οποίος πιέζει στο να βάλετε τάξη και όρια στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Προσπαθείτε να δομήσετε μια νέα πραγματικότητα, σίγουρα όχι με τον εύκολο τρόπο. Θα δείτε ότι θα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες το μήνα Απρίλιο αφού μαζί με τον Κρόνο θα βρεθεί και ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων (10/4) φέρνοντας δυσμενείς συνθήκες, προκλήσεις και ατυχήματα ή ζημιές στα του οίκου σας. Το ίδιο περίπου διάστημα (21/4) δεσπόζει η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο Ταύρο. Ο κυβερνήτης σας Δίας θα συναντηθεί σε μια μεγαλειώδη σύνοδο με τον Ουρανό και αυτό μπορεί να φέρει αναπάντεχες ευκαιρίες στα εργασιακά & την καθημερινότητα σας κυρίως για τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Ίσως από εδώ και κάτω να αναζητήστε μια εναλλακτική δουλειά ή να αλλάξει άρδην το καθημερινό σας πρόγραμμα.

Εξαιρετικές δυνατότητες να αξιοποιήσετε τα ταλέντα ή τις γνώσεις σας, να βρείτε νέους επαγγελματικούς δρόμους ή και να επισημοποιήσετε μια σχέση!

Αμέσως μετά (26/5) ο Δίας περνά στους Διδύμους και τα δώρα έρχονται από τους άλλους στη πόρτα σας ενώ στις 2/6 το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο (για όσους είναι γεννημένοι τις πρώτες 2-3 μέρες) θα σημάνει εξαιρετικές δυνατότητες να αξιοποιήσετε τα ταλέντα ή τις γνώσεις σας, να βρείτε νέους επαγγελματικούς δρόμους ή και να επισημοποιήσετε μια σχέση στο περίγυρο σας. Η προσοχή έγκειται στα τετράγωνα του Δία με τον Κρόνο (Αύγουστο & Δεκέμβριο) καθώς πρέπει να ζυγίσετε σωστά τις ευκαιρίες χωρίς να θεωρείτε δεδομένους τόσο τους δικούς σας ανθρώπους (οικογένεια) όσο και τους γύρω σας (σχέση, φίλοι, συνεργάτες)! Συγκεκριμένα όταν από τα τέλη Ιουλίου ως αρχές Σεπτέμβρη βρεθεί ο Άρης στους Διδύμους θα καταλάβετε ότι το να παίρνετε πρωτοβουλίες χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες των πράξεων σας είτε αυτές αφορούν μια προσωπική σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να αποβούν μοιραίες και να πάρουν μια δυσάρεστη τροπή μες τον Αύγουστο. Ο Αύγουστος δεν θα είναι βοηθητικός μήνας, όχι μόνο λόγω των δύσκολων γωνιών του Άρη με τον Κρόνο αλλά και λόγω της αναδρομής του Ερμή (6-15/8) στο ζώδιο τη Παρθένου.

Που δίνετε τον χρόνο και την ενέργειά σας;

Ο Σεπτέμβριος δεν ανοίγει αυλαία εύκολα με την όψη Άρη – Ποσειδώνα να σας βρίσκει μουδιασμένους και παρεξηγημένους στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτό εντείνεται και από ένα άλλο στοιχείο που είναι απαραίτητο να κρατήσετε όσοι είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο. Είναι η έκλειψη Σελήνης στις 25ο των Ιχθύων (17/9). Οι εκλείψεις θα ξεκινήσουν να γίνονται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου και θα μπείτε σε φάση αλλαγών στον τομέα καριέρα – οικογένεια. Που δίνετε τον χρόνο και την ενέργειά σας; Μήπως σας απορροφά η δουλειά και δεν δίνετε την απαραίτητη σημασία στους δικούς σας ή στο ταίρι και υπάρχουν παράπονα; Το να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτούς τους δυο τομείς είναι κάτι που θα ξεκινήσει να σας απασχολεί πολύ περισσότερο στο δεύτερο μισό αυτής της χρονιάς!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα