Προβλέψεις 2024 | Ταύρος

ASTROTEAM GUEST
10/12/2023

Το 2024 είναι από τις χρονιές που ανήκετε στα τυχερά ζώδια μιας και οι εκλείψεις έχουν αποχωρήσει από το ζώδιο σας.

Φυσικά τα πράγματα δεν θα είναι στρωμένα με ροδοπέταλα για όλους τους Ταύρους αλλά η εκτίμησή μου για τους περισσότερους είναι αρκετά θετική! Ο Πλούτωνας περνά στον Υδροχόο από τον Γενάρη ως τον Αύγουστο και το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι γεννημένοι 20-23/4 θα βιώσετε κρίσεις στο τομέα καριέρα ενώ τους μήνες Φλεβάρη/Μάρτη θα ρίξετε σκληρή μάχη στα επαγγελματικά και το στάτους μιας και ο Άρης αλλά και η Αφροδίτη (κυβερνήτης σας) θα είναι στον Υδροχόο.

Ταξίδι στο εξωτερικό ή μια επιχειρηματική κίνηση που θα σας σπρώξει στο να τολμήσετε να κάνετε όσα δεν φαντάζεστε!

Πολύ θετικό στοιχείο είναι ότι μέχρι το Μάιο ο Δίας επάνω σας θα διευρύνει τους ορίζοντες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνοδος Δία/Ουρανού στις 21ο Ταύρου (21/4) ειδικά για τους γεννημένους κοντά στις 11/5 θα φέρει μια αναπάντεχη ευκαιρία για μια οικονομική επιτυχία ή μια ευκαιρία ζωής για ανάπτυξη και απελευθέρωση από προσωπικές ή επαγγελματικές πιέσεις. Ανοίγεται ένα διάστημα ευκαιριών τόσο μέσα από τις σπουδές, όσο και από ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μια επιχειρηματική κίνηση που θα σας σπρώξει στο να τολμήσετε να κάνετε όσα δεν φαντάζεστε! Το 3ο δεκαήμερο του Ταύρου λόγω της υποστήριξης Δία/Ουρανού & Ποσειδώνα θα καταφέρει να κάνει πιο εύκολα τα όνειρα του πραγματικότητα, το πρώτο 5μηνο της χρονιάς δικαιωματικά σας ανήκει! Από τον Ιούνιο και μετά η μετακίνηση του Δία στους Διδύμους θα σπρώξει τα οικονομικά σε άνοδο. Τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο ο Άρης θα βρεθεί στο δικό σας ζώδιο και θα κουραστείτε αρκετά με τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις της περιόδου εκείνης λόγω της όψης Άρη – Πλούτωνα (11/6) αλλά και του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο (15/7).

Τους μήνες Αύγουστο – Δεκέμβριο λόγω του τετραγώνου του Δια (Διδύμους) με τον Κρόνο στους Ιχθύς δεν πρέπει να ξεφύγετε στα οικονομικά και να κάνετε ανοίγματα που δεν μπορείτε να στηρίξετε ή να σας κοστίσουν τη σχέση με τους συνεργάτες σας. Το Σεπτέμβριο (17/9) η έκλειψη Σελήνης στις 25ο των Ιχθύων μπορεί να σας δώσει μία απογοήτευση από κάποιο φίλο, συνεργάτη ή να ματαιωθεί ένα από τα σχέδια που κάνατε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καταστρέφεστε καθώς θα καταφέρετε να βρείτε τρόπους να ελιχθείτε παρότι δεν φημίζεστε γι αυτήν σας την ιδιότητα. Τους μήνες Νοέμβριο/Δεκέμβριο η θέση του Άρη στον Λέοντα δημιουργεί πιέσεις & συγκρουσιακό κλίμα γύρω από την οικογένεια και το σπίτι ενώ η αναδρομή του θα σας αναγκάσει να βάλετε φρένο αν έχετε μετακομίσεις ειδικά για το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα