Προβλέψεις 2024 | Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
12/12/2023

Για εσάς το 2024 θα είναι πραγματικά μια ενδιαφέρουσα χρονιά, καθώς θα έχετε πολλά διαφορετικά θέματα να διαχειριστείτε!

Αρχικά να πούμε ότι ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από Γενάρη έως Αύγουστο & το δίμηνο Νοέμβρη/Δεκέμβρη θα σας μεταμορφώσει νοητικά. Ξεριζώνετε πεποιθήσεις και αλλάζετε μια για πάντα την οπτική που έχετε για την ζωή σας ενώ ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή οι σπουδές τον Ιούνιο θα σας ωθήσουν σε μια άλλη θεώρηση ή νόημα ζωής ιδίως αν είστε γεννημένοι 21-23/5. Τον Απρίλιο λόγω της θέσης του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα ζοριστείτε αρκετά στα επαγγελματικά και θα «σφίξετε δυνατά τα δόντια» για να ξεπεράσετε τα εμπόδια ειδικά του 2ου δεκαημέρου. Μιας και ανάφερα τον Κρόνο και φέτος θα μείνει στους Ιχθύες και θα τεστάρει τις αντοχές σας στα επαγγελματικά. Μάθημα του Κρόνου είναι να μην τα παρατάς όταν ζορίσουν οι καταστάσεις αλλά να ωριμάσεις από τις δυσκολίες και να γίνεις λιγάκι πιο σοφός και συνετός στις επιλογές σου!

Φως στα θέματα αυτά και ίσως φτάσετε στο σημείο να θυσιάσετε την καριέρα για την οικογένεια ή και το αντίστροφο.

Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι θα έχετε συμμάχους σε αυτή τη πορεία ωρίμανσης ειδικά από το Μάιο που ο Δίας θα έρθει στο δικό σας ζώδιο δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες να «ανοίξετε πανιά» για νέους προορισμούς και να βρείτε ένα νέο νόημα στη ζωή ώστε να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας. Ρισκαδόρικες κινήσεις και παράτολμα βήματα δεν επιτρέπονται όταν μεταξύ τους αυτοί οι δυο πλανήτες, Δίας & Κρόνος σχηματίσουν τετράγωνο τους μήνες Αύγουστο και Δεκέμβριο. Τον Αύγουστο όταν ο Άρης θα είναι στο δικό σας ζώδιο, προσέξτε την υγεία, τις σχέσεις & τις επαγγελματικές συνεργασίες και ιδιαίτερα όταν βρεθεί σε όψη με τον Κρόνο (16/8). Η πρώτη έκλειψη που λαμβάνει χώρα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου (17/9) είναι και αυτή που θα σας απασχολήσει περισσότερο μιας και είναι από αυτές που θα ξεκινήσουν να γίνονται στον μεταβλητό σταυρό και καλούν σε ριζικές αναμορφώσεις τους τομείς της καριέρας & οικογένειας. Εντονότερα αφορά το 3ο δεκαήμερο των Διδύμων αφού εκεί βρίσκεται και φέτος ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες δημιουργώντας πλάνη στα της καριέρας. Η Πανσέληνος αυτή θα ρίξει φως στα θέματα αυτά και ίσως φτάσετε στο σημείο να θυσιάσετε την καριέρα για την οικογένεια ή και το αντίστροφο.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα