Πώς θα επηρεάσει ο Δίας τα 12 ζώδια – Ωροσκόπους από το ζώδιο του Ταύρου!

ASTROTEAM GUEST
02/05/2023

Η πορεία του Δία

Ο Δίας θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου στις 17 Μαΐου το 2023 και θα διανύσει από την 0°01´ μέχρι τις 29° 59´ του Ταύρου μέχρι τις 25 Μαΐου 2024. Από τις 17 Μαΐου 2023 μέχρι τις 07 Ιουλίου 2023 θα διανύσει τις πρώτες 10° του Ταύρου και θα επηρεάσει τα ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, από την 1η μέχρι και την 10η μοίρα των ζωδίων. Από τις 07 Ιουλίου 2023 μέχρι τις 03 Σεπτεμβρίου 2023 θα συνεχίσει από την 10η μοίρα και θα φτάσει μέχρι και την 15η μοίρα επηρεάζοντας τα ζώδια του 2ου δεκαημέρου. Από τις 05 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023 θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος και θα διανύει τον ζωδιακό αντίστροφα, όπου θα πάει πίσω στην 5η μοίρα του Ταύρου.

Οπότε όσοι είναι γεννημένοι από τις 5° μέχρι τις 15° όλων των ζωδίων και ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζονται, ο πλανήτης της ευεργεσίας αλλά και της υπερβολής, θα δώσει περισσότερα!

Ορθόδρομος πια από την 01 Ιανουαρίου 2024 και βρισκόμενος στην 5η μοίρα θα συνεχίσει την πορεία του μέχρι τις 25 Μαΐου 2024 φτάνοντας στην τελευταία μοίρα του Ταύρου. Τα ζώδια του 3ου δεκαημέρου θα επηρεαστούν από τις 12 Απριλίου 2024 μέχρι τις 25 Μαΐου 2024 όπου ο Δίας θα διανύσει από την 20η μοίρα του Ταύρου μέχρι την τελευταία. Σε ολόκληρη την διαδρομή του από αυτό το ζώδιο θα επηρεάσει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων από το δεύτερο μισό τους, δηλαδή από την 5η μοίρα μέχρι την 10η και το πρώτο μισό του δευτέρου δεκαημέρου των ζωδίων δηλαδή από την 10η μοίρα μέχρι την 15η αφού θα αγγίξει τις μοίρες τους 3 φορές! Οπότε όσοι είναι γεννημένοι από τις 5° μέχρι τις 15° όλων των ζωδίων και ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζονται, ο πλανήτης της ευεργεσίας αλλά και της υπερβολής, θα δώσει περισσότερα! Πάμε να δούμε σε ποιον τομέα θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο και ωροσκόπο ξεχωριστά!

Το ρητό που θα έβαζα εδώ είναι το γνωστό «παν μέτρον άριστον» Κλεόβουλος (ποιητής και φιλόσοφος)

Κριός

Για τους ωροσκόπους Κριούς ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα διανύει τον 2ο οίκο. Όσοι είχατε νέα ξεκινήματα τον τελευταίο χρόνο που αφορούσαν και σε προσωπικές επιτεύξεις θα σας δοθεί η ευκαιρία τα να υλοποιήσετε. Σε θέματα με χρήματα και ασφάλειες ίσως να υπάρξει μια διευκόλυνση. Εάν υπάρχουν ανοικτές υποθέσεις τέτοιου είδους ίσως να τα μεγεθύνει και να μπορέσει να σας δώσει ευκαιρίες να επεκταθείτε. Σε μια αρνητική εκδοχή, αυτό θα μπορούσε να φέρει την εξάπλωση χρεωστικών οφειλών εάν υπήρχαν από πριν ή και την υπερβολή ή ανωριμότητα στην διαχείριση τους. Επίσης θα ήταν σοφό να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και να ενεργήσετε βάζοντας σε προτεραιότητα την επαγρύπνηση και όχι τον εφησυχασμό. Θα έχετε να διαπραγματευτείτε θέματα όπως: «τί έχει αξία για εσάς;» «σε τί αξίζει να επενδύσετε;» «τί αξίζετε;» Θα δώσει μια αίσθηση κτητικότητας αλλά και προσκόλλησης στα υλικά αγαθά και καλό θα ήταν να επιστρατεύσετε αξίες όπως η αλήθεια και η γενναιοδωρία και να το «φιλοσοφήσετε» καλύτερα για να μπορέσετε να δείτε τα όποια σχέδια σας να υλοποιούνται σε πρακτικό επίπεδο. Επίσης οποιαδήποτε ταλέντα θέλετε να εξελίξετε θα μπορέσετε να το κάνετε με μεγαλύτερη ευκολία προωθώντας με έναν πιο φιλοσοφημένο τρόπο τους εαυτούς σας. Επειδή ο Δίας για εσάς αντιπροσωπεύει και θέματα σχετικά με το πιο ευρύ νόημα της ζωής, θα νιώσετε ότι θέλετε πλέον σοφά από εδώ και στο εξής να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Ταύρος

Για τους ωροσκόπους Ταύρους ο Δίας θα διανύει τον 1ο οίκο. Σε νέα ξεκινήματα θα επηρεαστείτε περισσότερο και εδώ είναι που θα σας δοθούν οι διευκολύνσεις. Άτομα που θα γνωρίσετε το διάστημα αυτό θα είναι άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξη σας και στην πρόοδο γενικά της πορείας σας. Σε ότι ευχηθήκατε ή σχεδιάσατε ή δουλέψατε ή επεξεργαστήκατε σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο τον τελευταίο χρόνο, θα σας έρθουν οι ευκαιρίες να το πραγματοποιήσετε. «Σε τί πιστέψατε με όλο σας το είναι το τελευταίο διάστημα;» «τί ευχηθήκατε με όλη σας την ψυχή;» ίσως έχει έρθει η στιγμή να το πραγματοποιήσετε! Είναι σαν να έρχεται ο φύλακας Άγγελος σας (Δίας-ευεργέτης) να σάς πραγματοποιεί τις ευχές σας! Τώρα είναι η περίοδος που θα μπορέσετε με μεγαλύτερη άνεση να πάρετε αυτό που ζητάτε! Οι άνθρωποι στο περιβάλλον σας θα είναι πιο πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και πιο γενναιόδωροι προς εσάς. Θα πρέπει όμως να μην είστε και εσείς υπερβολικοί όσον αφορά στις φιλοδοξίες σας και στις εκτιμήσεις των καταστάσεων και να εκμεταλλευτείτε την εύνοια του με σύνεση. Επειδή ο Δίας για εσάς αντιπροσωπεύει και τα αποκτήματα (υλικά και συναισθηματικά) ίσως σας βάλει και στην εσωτερική διαδικασία όλα τα πιο πάνω να τα διεκδικήσετε με έναν πιο κτητικό τρόπο.

Δίδυμοι

Για τους ωροσκόπους Διδύμους ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα διανύει τον 12ο οίκο. Έναν οίκο που έχει να κάνει με τις πιο εσωτερικές αναζητήσεις. Αν το τελευταίο διάστημα κάνατε γνωριμίες και φιλίες οι οποίες αφορούσαν ομάδες που έχετε κοινές ιδέες, τώρα εδώ θα σας βάλει στην διαδικασία να τις εμβαθύνετε και μέσα από εσάς να βρείτε το βαθύτερο νόημα της ζωής! Ο Δίας εδώ θα σας κάνει να αναρωτηθείτε τον λόγο της ίδιας σας της ύπαρξης. Φιλοσοφώντας με τον εαυτό σας, ίσως σας βοηθήσει να συγχωρέσετε εσάς τους ίδιους για τυχόν τύψεις ή ενοχές που νιώθατε και να αυτό-θεραπευτείτε. Καλό θα ήταν ό,τι σκέφτεστε και ό,τι σχεδιάζετε να κάνετε το επόμενο διάστημα, να το κρατήσετε για τον εαυτό σας για να μπορέσετε να δείτε την όποια πραγματοποίηση σχεδίων να γίνεται επιτυχώς. Χρειάζεται λοιπόν μια προετοιμασία «κάθαρσης» τους επόμενους μήνες όταν θα βγείτε μπροστά και να υποδεχθείτε τον Δία στο δικό σας ζώδιο σε έναν χρόνο. Επειδή για εσάς ο Δίας αντιπροσωπεύει τις όποιες σχέσεις σας με τους άλλους, ίσως χρειαστεί να δείτε πώς οι άλλοι αντικατοπτρίζουν εσάς, μέσω εσάς, και αν οι επιλογές σας – έχοντας τους στην ζωή σας – είναι αυτό που θέλετε σήμερα!

Καρκίνος

Για τους ωροσκόπους Καρκίνους ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα διανύει τον 11ο σας οίκο. Ο τομέας που επηρεάζεται σε εσάς είναι αυτός με τις φιλίες, τις μεγάλες ομάδες και το κοινωνικό γίγνεσθαι. Αν το τελευταίο διάστημα ασχοληθήκατε με θέματα καριέρας και κοινωνικής εικόνας εδώ σας δίνεται η ευκαιρία να το πάτε ένα βήμα πάρα πέρα και να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας με άτομα που έχετε τις ίδιες ιδέες, που σας ενώνει το κοινό συνολικό συμφέρον. Ομοϊδεάτες θα σας «παρασύρουν» σε συλλογικούς χώρους όπου θα απολαμβάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις και όχι μόνο! Οι δικές σας απόψεις που θα ανταλλάσσετε θα δένουν με τις απόψεις των άλλων. Επίσης οι φιλίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και θα βρείτε άτομα που θα ταιριάζει ο τρόπος σκέψης σας ενθαρρύνοντας και εσάς τους ίδιους να τις μοιραστείτε. Επειδή ο Δίας για εσάς αντιπροσωπεύει θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την ρουτίνα, την εργασία σας και το πώς περνάτε τις ώρες σας αλλά και τα μικρά ζώα, ίσως σας βάλει να εντάξετε φιλίες και συλλόγους σε αυτήν ή να ασχοληθείτε με φιλοζωικά ιδρύματα.

Λέων

Για τους ωροσκόπους Λέοντες ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα διανύει τον 10ο οίκο. Θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα, το κοινωνικό στάτους και το πώς «στέκεστε» απέναντι στην κοινωνία θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Αν τον τελευταίο χρόνο κατασταλάξατε σε ότι έχει να κάνει με σπουδές (αν είστε νεότεροι) τώρα είναι η ευκαιρία αποκατάστασης σας. Φυσικά ποτέ δεν παύει να υπάρχει η ανάγκη για γνώση και αυτό ίσως να το συνειδητοποιήσατε ήδη πάλι τον τελευταίο χρόνο, σε όποια ηλικία κι αν είστε. Αν είστε από τους πιο προχωρημένους σε ηλικία ίσως μπείτε σε σκέψεις του τύπου «τί θα με έκανε να φανώ κοινωνικά ανάλογα με τον τρόπο που εργάζομαι;» «είναι η καριέρα μου ικανή να με αναδείξει ή θα πρέπει να κάνω μια αλλαγή για να μπορώ να έχω το κατάλληλο αποτέλεσμα;». Σε αρκετούς θα αλλάξει η κοινωνική σας εικόνα. Αν για παράδειγμα είστε ελεύθεροι θα δηλώνετε παντρεμένοι ή και το αντίθετο. Θα σας αλλάξει τον τρόπο που σας «βλέπει» η κοινωνία. Εδώ πάλι χρειάζεται προσοχή γιατί σε υπερβολές ή επιπολαιότητες μπορεί να απλώσει μια όχι τόσο καλή πτυχή του εαυτού σας και να ισχύσει και κάτι το μη επιθυμητό και με αυτόν τον τρόπο να «σας δει» η κοινωνία! Επειδή για εσάς ο Δίας στον Ταύρο αντιπροσωπεύει μεταξύ άλλων τα θέματα που αφορούν την έκφραση, την χαρά, την δημιουργία και την ευχαρίστηση, θα ήταν για εσάς πρόκληση να προχωρήσετε στην επίτευξη των πιο πάνω και να πάρετε την ικανοποίηση που αναζητάτε!

Παρθένος

Για τους ωροσκόπους Παρθένους ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα διανύει τον 9ο οίκο. Εδώ η διέλευση του Δία θα σας επηρεάσει πολύ θετικά. Αν το τελευταίο χρονικό διάστημα ξεκαθαρίσατε με κληρονομικά, χρήματα που έχουν να κάνουν και με άλλους, αλλά και σε πιο εσωτερικό επίπεδο να διαχειριστήκατε τα βαθύτερα σας συναισθήματα και να τα ξεκαθαρίσατε μέσα σας, τώρα έρχεται το διάστημα της «φιλοσόφησης» των πραγμάτων! Θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, με το εξωτερικό με τα πιο μακρινά ταξίδια θα σας απασχολήσουν. Ίσως πάρετε την απόφαση να ταξιδέψετε για να μάθετε! Θα διευρύνει τον τρόπο σκέψης σας και ίσως σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε αν τα πιστεύω σας την αντικατοπτρίζουν! Επειδή όμως όπως ανέφερα και στην αρχή «παν μέτρον άριστον», θα πρέπει να μην φτάσετε και στο άλλο άκρο του φανατισμού! Στον οίκο αυτό ο Δίας θα θελήσει να εκφράσει όλα όσα τον αφορούν μιας θα τον επισκεφτεί και θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες οι οποίες θα είναι πιο ευνοϊκές για αυτόν (και για εσάς). Επειδή ο Δίας θα σας βλέπει από το «σπίτι» του (!) θα είναι πιο ανοιχτοχέρης ως προς το πρόσωπο σας και η φιλοξενία του ακόμα πιο εγκάρδια γι’ αυτό θα ήταν σοφό να εκμεταλλευτείτε την γενναιοδωρία του και να πάρετε όσα περισσότερα μπορείτε – με σύνεση – στα πιο πάνω θέματα! Επίσης επειδή ο Δίας για εσάς αντιπροσωπεύει έναν τομέα που έχει να κάνει με την οικογένεια και τις ρίζες σας, ίσως σας βάλει σε ταξίδια επαναπατρισμού ή να έχετε να ξεκαθαρίσετε με κληρονομικά της οικογένειας!

Ζυγός

Για τους ωροσκόπους Ζυγούς ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα διανύει τον 8ο οίκο. Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε να κάνετε με τα πιο βαθύτερα ένστικτα σας αυτό το διάστημα. Ό,τι σας απασχολεί σε ψυχολογικό επίπεδο θα έρθει στην επιφάνεια για να σας αναγκάσει να βρείτε τρόπους να εξαγνίσετε την ψυχή σας! Επειδή το τελευταίο διάστημα ίσως μπήκατε στη διαδικασία να δείτε τις σχέσεις σας και να μπήκατε σε διάφορα ξεκαθαρίσματα – αν και δεν θα ήταν εύκολο για εσάς – τώρα θα θέλετε να δείτε την πιο βαθύτερη έννοια της ένωσης και συνύπαρξης με αυτά. Είναι αυτή η εσωτερική διεργασία που γίνεται, προκειμένου να δείτε τους εαυτούς σας να προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα για την εξέλιξη τους. Σε ότι έχει να κάνει με την συνείδηση σας θα μπορέσετε να βοηθήσετε τους άλλους να πετάξουν από πάνω τους τύψεις ή ενοχές και να γίνετε εσείς ένας σύμβουλος ψυχανάλυσης για άτομα πολύ δικά σας! Επίσης θέματα που αφορούν χρήματα που μοιράζεστε με τρίτους θα σας απασχολήσουν και θα έχετε την ευκαιρία καλύτερης διαχείρισης τους ή και κέρδη μέσω αυτών. Επειδή ο Δίας για εσάς αντιπροσωπεύει θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, ξαδέλφια ή γείτονες αλλά και μετακινήσεις, ίσως βελτιώσει τις σχέσεις σας μαζί τους και σας βάλει να κάνετε μικρά ταξιδάκια με αυτούς!

Σκορπιός

Για τους ωροσκόπους Σκορπιούς ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα διανύει τον 7ο οίκο. Σχέσεις και συνεργασίες με τους όποιους άλλους σας βάζει ο Δίας να τρέξετε! Βασικά να σας τρέξουν! Από τους «απέναντι» θα σας έρθουν εσάς οι όποιες ευκολίες. Αν κινηθήκατε και σωστά το τελευταίο διάστημα όσον αφορά στα εργασιακά σας, και κάνατε κάποιες κινήσεις για να βρείτε δουλειά, θα γίνει με πολύ πιο εύκολο τρόπο. Ή αν εργάζεστε σε μια εταιρεία που είστε ευχαριστημένοι πιθανόν να σας γίνει μια πρόταση για προαγωγή. Επίσης αν είστε σε μια σχέση θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην επισημοποίηση της ή ακόμα κι αν δεν έχετε σχέση, Για όσους είστε αδέσμευτοι θα μπορούσε να σας φέρει μια η οποία είναι είτε από το εξωτερικό είτε να είναι μια σχέση με άτομο ανωτέρου επιπέδου μόρφωσης. Επειδή ο Δίας για εσάς αντιπροσωπεύει τον τομέα των αποκτημάτων και των αξιών (υλικών και συναισθηματικών) εδώ θα σας βάλει να σκεφτείτε τί αξίζετε και αν μέσα από τις σχέσεις σας παίρνετε αυτό που δίνετε!

Τοξότης

Για τους ωροσκόπους Τοξότες ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα διανύει τον 6ο οίκο. Για εσάς τους Τοξότες η διέλευση του κυβερνήτη σας θα σας φέρει διευκολύνσεις σε ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητα. Βελτίωση στην ρουτίνα σας και στο πώς περνάτε γενικά τον χρόνο σας μέσα στην μέρα. Σημαντικός ο ρόλος του εδώ καθώς θα σας βάλει να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να είστε πρώτα απ’ όλα εσείς, με εσάς καλά! Ένα κατοικίδιο ίσως σας αλλάξει τη ζωή και να φέρει επιπλέον καθήκοντα αλλά θα είναι ευχαρίστηση σας να το φροντίζετε. Αν το τελευταίο διάστημα ασχοληθήκατε με τα παιδιά σας τώρα θα βρείτε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε επίπεδο ρουτίνας και να είστε πιο πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσετε όσον αφορά στις ασχολίες τους. Επίσης θέματα που αφορούν την υγεία σας θα μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία τα αντιμετωπίσετε και θα βρίσκετε και τον χρόνο να ασχοληθείτε με αυτά. Επειδή ο πλανήτης κυβερνήτης σας σε εσάς αντιπροσωπεύει θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα σας εδώ ίσως σας βάλει στην διαδικασία να ρυθμίσετε έναν τρόπο ζωής που θα είναι ακριβώς αυτό που σας αντιπροσωπεύει!

Αιγόκερως

Για τους ωροσκόπους Αιγόκερους ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα διανύει τον 5ο οίκο. Τον τομέα του έρωτα, του φλερτ και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ό,τι καλύτερο για εσάς! Θα έχετε εύνοια να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας εκφράζει. Ο Δίας στον δημιουργικό οίκο σας προωθεί να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα έχετε την δυνατότητα να προβάλετε ότι έχει να κάνει με εσάς και το τί θέλετε να αποδείξετε πρώτα στον εαυτό σας και μετέπειτα προς τα έξω ως προς την προβολή σας . Σας δίνει την ευκαιρία της χαράς και της διασκέδασης καθώς και την τύχη για κέρδη μέσω τυχερών παιχνιδιών. Θα έχετε την ανάγκη να βγάλετε την παιδικότητα που κρύβετε μέσα σας, όσο συγκρατημένοι κι αν νιώθετε ότι είστε! Επίσης, αν το τελευταίο διάστημα κατασταλάξατε σε θέματα σπιτιού ή και μετακόμισης, ίσως έχει έρθει η ώρα για έναν απόγονο! Επειδή ο Δίας για εσάς αντιπροσωπεύει τον 12ο οίκο αυτόν που έχει να κάνει με την προσφορά αλλά και της ανιδιοτελούς αγάπης όλα τα πιο πάνω ίσως σας βγουν μέσα από την ψυχή σας!

Υδροχόος

Για τους ωροσκόπους Υδροχόους ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα διανύει τον 4ο οίκο. Ένας βασικός πυλώνας του ωροσκοπίου. Με κάποιον τρόπο η διέλευση αυτή θα σας «προκαλέσει» να ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειας / σπιτιού με μια πιο «ευρεία» έννοια. Ίσως σκεφτείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιο ακίνητο σας, είτε να προχωρήσετε σε πώληση ή ενοικίαση του για ένα επιπλέον εισόδημα. Εάν τον τελευταίο χρόνο είχατε θέματα που σχετίζονταν με μετακινήσεις ίσως τώρα να έχει έρθει η ώρα μιας οριστικής μετακόμισης. Γενικά θα σας ενεργοποιήσουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ζητήματα οικογένειας – σπιτιού. Ίσως μερικοί να θέλετε να έρθετε πιο κοντά με τις «ρίζες» σας εκμεταλλευόμενοι τη γη σας, ειδικά αν προέρχεται από την πατρική οικογένεια. Μπορείτε ακόμα να ομορφύνετε το σπίτι σας κάνοντας μια ανακαίνιση του δίνοντας σε εσάς μια πιο πρακτική χρήση του. Επίσης θέματα που αφορούν την πατρική οικογένεια ή κάποιες παρεξηγήσεις που ίσως υπήρχαν, πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια για να τα λύσετε – εφόσον παραστεί η όποια ανάγκη. Επειδή ο Δίας για εσάς αντιπροσωπεύει τον 11ο οίκο έναν οίκο που αφορά τους διάφορους συλλόγους, ομάδες, τις φιλίες, το κοινωνικό συμφέρον ίσως να μεγεθύνει και να διευρύνει τις ιδεολογίες για τις ρίζες σας και αυτό που εσείς θεωρείτε πατρίδα και οικογένεια.

Ιχθύες

Για τους ωροσκόπους Ιχθύες ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα διανύει τον 3ο οίκο. Το τελευταίο διάστημα πιθανόν να έχετε διαπραγματευτεί ζητήματα που αφορούσαν στο τί έχει αξία για εσάς και πού θα θέλατε να «επενδύσετε» (συναισθηματικά και υλικά) και τώρα ίσως να θέλετε να τα κάνετε σε πράξη επικοινωνώντας τα. Σας ανοίγει δρόμους αυτή η διέλευση για να ασχοληθείτε με μέσα μαζικής ενημέρωσης ή μέσω διαδικτύου να προωθήσετε τα ταλέντα σας. Η διέλευση αυτή επίσης θα μπορούσε να έχει ευνοϊκό πρόσημο ή και την διευκόλυνση στην συνεννόηση με τα αδέλφια σας ή γείτονες ή και πιο μακρινούς συγγενείς σε όποιο θέμα θα θέλατε να βρείτε λύσεις. Μικρά ταξίδια θα μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τα πραγματοποιήσετε είτε συνδυάζοντας τα με θέματα που αφορούν μια εκπαίδευση είτε με θέματα που έχουν να κάνουν ακόμα και με το κλείσιμο μίας συμφωνίας που είχατε στα σκαριά για να γίνει. Ο Δίας από τον Ταύρο θα μεγεθύνει τις μετακινήσεις σας γενικά και θα δώσει εύνοια σε όσους ασχολείστε με επαγγέλματα που αφορούν το εμπόριο και θα θέλατε να κάνετε μια επέκταση της επιχείρησης σας. Επειδή για εσάς ο Δίας αντιπροσωπεύει τον 10ο οίκο, τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης, η πρόκληση για εσάς θα είναι να ανεβείτε στο ψηλότερο σκαλοπάτι μέσω της σκληρής δουλειάς!

 

Από την Κυριακή Βωνιάτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα