Ποσειδώνας στους Ιχθύς το 2024!

ASTROTEAM GUEST
10/01/2024

Ο Ποσειδώνας αυτήν την χρονιά θα είναι η τελευταία φορά που θα μείνει στο ζώδιο των Ιχθύων από τότε που μπήκε (2011) καθώς από την επόμενη χρονιά (2025) θα προχωρήσει στο ζώδιο του Κριού.

Σε ορθή πορεία θα κινηθεί από την 25η έως την 29η των Ιχθύων ως τις 2/7/2024. Μετά και μέχρι τις 8/12/24 θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία ως την 27η. Δηλαδή, η αναδρομή του θα γίνει μεταξύ 27-29.55ο των Ιχθύων όπου κλειδώνει αυτές τις μοίρες και φέρνει τις περισσότερες επιρροές του στους γεννημένους στις αντίστοιχες ημερομηνίες που θα σας δώσω αμέσως τώρα.

Μέχρι τον Ιούλιο επηρεάζονται με γενέθλια:

  • 15-17/6 Δίδυμοι ή έχουν ωροσκόπο 25-26ο των Διδύμων.
  • 17-19/9 Παρθένοι ή έχουν ωροσκόπο 25-26ο της Παρθένου.
  • 16-18/12 Τοξότες ή έχουν ωροσκόπο 25-26ο του Τοξότη.
  • 15-17/3 Ιχθύες ή έχουν ωροσκόπο 25-26ο Ιχθύων.

Μετά τον Ιούλιο και με πιο σκληρά γεγονότα λόγω της αναδρομής του Ποσειδώνα επηρεάζονται όσοι έχουν γενέθλια:

  • 18-21/6 Δίδυμοι ή έχουν ωροσκόπο 27-29.59ο Διδύμων
  • 20-22/9 Παρθένοι ή έχουν ωροσκόπο 27-29.59ο της Παρθένου
  • 19-22/12 Τοξότες ή έχουν ωροσκόπο 27-29.59ο Τοξότη
  • 18-20/3 Ιχθύες ή έχουν ωροσκόπο 27-29.59ο των Ιχθύων

«Ο Ποσειδώνας, οι όψεις & οι επιρροές του»

Ο πλανήτης αυτός σχετίζεται με το άυλο και δεν λειτουργεί πολύ καλά στο γήινο πεδίο, σε αυτό δηλαδή που βρισκόμαστε εμείς. Σχετίζεται με τα φάρμακα και τη φαρμακευτική βιομηχανία, το υγρό στοιχείο και τη μόλυνση του, τους ωκεανούς, τα νοσηλευτικά ιδρύματα, την πίστη και την θρησκεία, την τέχνη και τους καλλιτέχνες, την χημεία και τα χημικά αέρια, τις ύπουλες ενέργειες, τα τοξικά και τις ουσίες. Σε προσωπικό επίπεδο αφορά την εξιδανίκευση και την ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων αντίστοιχα, τις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικές συνεργασίες. Ο ρομαντισμός αλλά και η ενσυναίσθηση στο μεγαλείο τους όταν δεχόμαστε σε θετικές γωνίες ενώ όταν δεχόμαστε σκληρές επικαλούμαστε τα θεία για να αποφορτίσουμε το βάρος που νιώθουμε ή όπου θεωρούμε ότι πιστεύουμε προς ανακούφιση μας. Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης ή εκτόνωσης της Ποσειδώνιας επιρροής στο γήινο πεδίο που βρισκόμαστε, η πίστη ή η τέχνη.

Η κυριότερη όψη το 2024 που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες είναι το εξάγωνο με το Δία στις 29.30ο του Ταύρου (23/5/24). Είναι η πρώτη όψη μετά την σύνοδο που έγινε το 2022 και είναι μια όψη συνεργασίας, ελπίδας και στήριξης σε όποιον έχει περάσει δύσκολα να κλείσει πληγές! Ένα όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα για όσους είναι στο τέλος των ζωδίων του Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερω, Σκορπιού, Καρκίνου & Ιχθύων. Μέσα στο φθινόπωρο του 24 ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και άλλο ένα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Βοηθητικές όψεις για να μην ξεφύγουν σε χειρότερη κλίμακα οι καταστάσεις που είναι έντονες ούτως η άλλως (πχ γ παγκόσμιος πόλεμος).

Η συμβολή του για κάθε ζώδιο – Ωροσκόπο:

Κριός – ενσυναίσθηση σε όποιον έχει ανάγκη ή έχει περιθωριοποιηθεί, ψυχικές ασθένειες, ανάγκη για θεραπεία, ύπνο και προσεκτική λήψη φαρμάκων. Προσοχή σε ύπουλες ενέργειες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να ασχολείστε με θεραπευτικό, καλλιτεχνικό ή φιλανθρωπικό έργο.

Ταύρος – απογοήτευση από φίλους, εξιδανίκευση φιλικών προσώπων, στόχοι που έχουν ως βάση τους μια ανώτερη ιδέα ή σκοπό για το κοινό καλό, απογοήτευση μέσα σε ομάδες.

Δίδυμοι – εξιδανίκευση της καριέρας και του επαγγέλματος, σύγχυση στην επαγγελματική κατεύθυνση, εξασθένιση υγείας που επηρεάζει το επαγγέλμα και αντίστροφα. Προσοχή στο γάμο ή σε επισημοποίηση σχέσεων λόγω απάτης ή ψεύτικων προσδοκιών που τρέφετε οι ίδιοι.

Καρκίνος – εξιδανίκευση του θείου και της θρησκείας, απογοήτευση από πνευματικά πρόσωπα ή από ταξίδια στο εξωτερικό, ένα όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα εφόσον δεν έχετε αμιγώς υλικούς σκοπούς από αυτό. Επιπλοκές ή απώλεια στην ανώτερη εκπαίδευση, κίνδυνος να μείνετε μόνο στη θεωρία όσον αφορά το μέλλον και το όραμα που έχετε για τη ζωή σας, ένα βήμα τη φορά θα βοηθούσε.

Λέων – προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις και επενδύσεις με άτομα που δεν θεωρείτε έμπιστα ή δεν έχουν αποδείξει στο χρόνο ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας. Ελέγξτε την ψυχολογία σας αναζητώντας την βοήθεια ενός ειδικού αν νιώθετε εξαρτητικότητα ή χάος στις σχέσεις σας. Αν χρειαστεί να κάνετε ένα χειρουργείο πάρτε τη γνώμη παραπάνω από ενός γιατρού και ψάξτε το καλύτερα.

Παρθένος – απογοήτευση στις σχέσεις και τους συνεργάτες σας μετά από ωραιοποίηση μιας κατάστασης και δικών μας φουσκωμένων προσδοκιών, εξαπάτηση από σύντροφο ή συνεργάτη, διάλυση σχέσεων, προβλήματα με το νόμο, επιπλοκές με διαζύγια

Ζυγός – επιπλοκές στην εργασία και στις εργασιακές συνθήκες με τους συναδέλφους, εξαπάτηση στο χώρο της εργασίας και προβλήματα με τη υγεία και την διατροφή. Πάρτε γνωμάτευση και από άλλους ειδικούς πριν κάνετε διάγνωση υγείας στον εαυτό σας μόνοι σας. Απώλεια ή εξασθένιση υγείας σε κατοικίδια ζώα.

Σκορπιός – εξιδανίκευση, ρομαντισμός αλλά και απογοήτευση μπορεί να έρθει στον έρωτα και τα παιδιά. Η τέχνη για όσους ασχολείστε μπορεί να σας απογειώσει και να σας φέρει τεράστια φήμη και ικανοποίηση, προσέξτε τα επιχειρηματικά σας βήματα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ενώ και τα τυχερά παίγνια θέλουν αυτοέλεγχο για να μην χάσετε οτιδήποτε κερδίσετε.

Τοξότης – προβλήματα στα υδραυλικά του σπιτιού αλλά και μυστήρια σχετικά με το σπίτι, τα ενοίκια ή την συγκατοίκηση. Απώλειες ή κλοπές στην οικογένεια και το σπίτι, απογοήτευση η βαριά ψυχολογία μες το σπίτι.

Αιγόκερως – εξιδανίκευση της εκπαίδευσης και των γνώσεων, απογοήτευση σε αδέρφια ή στην επικοινωνία με το περίγυρο σας, προσοχή θέλει το μεταφορικό και οι καθημερινές σας μετακινήσεις, χρειάζεστε φίλτρο στη σκέψη και στα συμπεράσματα που βγάζετε. Αξιοποιήστε τη φαντασία για να γράψετε ποίηση, λογοτεχνία ή μουσική.

Υδροχόος – χρήζει μεγάλης προσοχής στα έξοδα και γενικώς στα οικονομικά της δουλειάς σας. Πολύ πιθανόν να μην νιώθετε ασφαλής στη δουλειά και αυτό να προέρχεται από την ανασφάλεια που έχετε μέσα σας, την αυτοπεποίθηση σας. Γενικώς μην αφήνετε εκτεθειμένο το πορτοφόλι σας.

Ιχθύες – Ο Ποσειδώνας είναι ιδιαίτερα ενεργός πάνω σας και απαιτεί να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, τις σχέσεις και τις επιλογές που κάνετε τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Η φαντασία μπορεί να σας φτάσει πολύ ψηλά αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε μόνο με κάτι πνευματικό ή καλλιτεχνικό, σε διαφορετική περίπτωση θα πέσετε σε ένα φαύλο κύκλο αυτοθυματοποίησης και αυταπάτης.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα