Ποσειδώνας σε ορθή πορεία!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
07/12/2023

“I ‘m almost positive that the outer planets -including Neptune- don’t rule signs at all, but they stand for the will of the Universe”.

Robert Hand

Μετά από 5 μήνες αναδρομής, ο Ποσειδώνας ξαναμπήκε σε κανονική ροή, 6 Δεκεμβρίου, στις 25 μοίρες των Ιχθύων (και θα παραμείνει σε ορθή πορεία μέχρι τις 2 Ιουλίου 2024). H παράδοση που ζητά ο Ποσειδώνας είναι καθολική και διαφορετική από εκείνη του Ουρανού ή του Πλούτωνα. Δεν έχει ούτε manual, ούτε οδηγίες χρήσης. Ζητά εμπιστοσύνη σε κάτι που δεν μπορείς να αντιληφθείς με τις αισθήσεις, ούτε καν με τη λογική. Εμπιστοσύνη στο αόρατο, το άρρητο, το άϋλο και άπειρο. Σε αυτό που υπάρχει πάνω από σενα για Σενα. Που σε ενώνει με το υπερβατικό και πνευματικό κόσμο αλλά και με όλα τα βασίλεια της Γης -ζωικό, φυτικό, ανθρώπινο. Εμπιστοσύνη σε αυτό που λέμε “διαίσθηση”, στο ότι είσαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είσαι, στη σωστή στιγμή, με τους σωστούς ανθρώπους, ακολουθώντας τον κοσμικό ρυθμό που απλώς “σε πάει”, όπως το κύμα “πηγαίνει” τον σέρφερ.

H Ψυχή και η Καρδιά γνωρίζουν, λέει ο Ποσειδώνας, αυτό που διαφεύγει από το Νου. Ο Νους πάλι μπορεί να βάλει σε τάξη και να εκφράσει αυτό που αναγνωρίζουν η Ψυχή και η Καρδιά. Χρειαζόμαστε Ψυχή-Καρδιά-Νου σε σύνδεση και ένωση, όχι σε διαχωρισμό, ούτε αποκοπή. Θυμήσου: H διαχωριστικότητα είναι η πιο σημαντική Ποσειδώνια Ψευδαίσθηση, η Μεγάλη Απάτη που αιώνες τώρα ζει η Ανθρωπότητα.

***Αφορά το τελευταίο 5μερο των μεταβλητών ζωδίων και ωροσκόπων (Δίδυμοι/ Τοξότες, Παρθένοι/Ιχθύες).

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα