Πώς θα είναι ο Μάιος για κάθε ζώδιο;

ASTROTEAM GUEST
26/04/2024

Κριός – Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους Κριούς αφού η αλήθεια είναι πως ο Μάιος αποτελεί ένα μήνα κλειδί μετά τον πρωταγωνιστικό Απρίλιο. Μήνας γεμάτος εξελίξεις καθώς ο Άρης (κυβερνήτης σας) θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα τρέχετε με τα πόδια στη πλάτη! Μήνας αποφάσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή σε υγεία – σχέσεις λόγω παρορμητισμού και βιασύνης ειδικά κοντά στις 4-8, 20, 25-26 & 30/5 λόγω ενεργοποίησης των εκλείψεων. Τα οικονομικά θα είναι επίσης στο τραπέζι αυτό το μήνα με ευκαιρίες για να πάρετε τη ρεβάνς αλλά όχι χωρίς κόστος, προσοχή στο ρίσκο! Με τον Δια και την Αφροδίτη να περνά στους Διδύμους (τέλος του Μάη) όσοι είστε στο 1ο δεκαήμερο βελτιώνονται σχέσεις με αδέρφια, κοινωνικοποιήστε παραπάνω και μπορείτε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις ή τα ταλέντα σας ή ό,τι νέο μάθετε προς όφελος σας.

Ταύρος – Είστε ο πρωταγωνιστής του μήνα και φυσικά πως να μην είστε αφού εκτός από τον Ήλιο θα φιλοξενείτε τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ουρανό στο ζώδιο σας! Μάλιστα ο μήνας σας θέτει στο προσκήνιο σε επαγγελματικές όσο και σε προσωπικές εξελίξεις που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό ειδικά αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο καθώς θα έχετε αρκετά απρόοπτα που σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι μάννα εξ ουρανού. Αν είστε σε μια σχέση που σας έχει πιέσει η έχετε ρουτινιάσει τώρα θα βρείτε τη πρώτα της εξόδου ή αν επιθυμείτε να την αναζωπυρώσετε, οι δυνατότητες προσφέρονται! Το 2ο δεκαήμερο θα σταθεροποιήσει πολλά από τα σχέδια του με επισημοποιήσεις και ενάρξεις σημαντικών γνωριμιών ειδικά μετά την νέα Σελήνη (8.5). Μετά τις 15.5 που περνάει και ο Ερμής στο ζώδιό σας η επικοινωνία σας βάζει στο προσκήνιο των εξελίξεων να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις και τις προθέσεις σας, ευκαιρίες για ταξίδια και εκδρομές επίσης αλλά και κερδοφόρες συμφωνίες για κάποιους! Την τελευταία εβδομάδα του μήνα με το πέρασμα του Ηλίου, της Αφροδίτης και του Δία στους Διδύμους η τόνωση θα γίνει στα οικονομικά, κάτι που σας ενδιαφέρει εσάς τους Ταύρους. Ειδικά όσοι είστε στο 2ο και 3ο δεκαήμερο είστε οι πιο τυχεροί ενώ το 1ο δεκαήμερο οφείλει να αντιμετωπίσει αναπόφευκτες δυσκολίες λόγω του Πλούτωνα στον Υδροχόο.

Δίδυμοι – Τον μήνα αυτό βάζετε μπροστά στόχους και επιδιώξεις καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής έχει γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και μαζί με τον Άρη σας κάνει διεκδικητικούς σε αυτά που επιθυμείτε από σπουδές, μέχρι ταξίδια ή και κοινωνικές γνωριμίες. Φυσικά κάποιες από τις σχέσεις που θα αναπτυχθούν ιδιαίτερα το πρώτο μισό του μήνα για κάποιους λόγους δε θα μπορούν να βγουν στην επιφάνεια, υπομονή τα καλύτερα έρχονται στο τέλος του Μάη. Με την πανσέληνο στο Τοξότη (23/5) θα πάρετε αποφάσεις γι αυτές τις σχέσεις και φυσικά με την έλευση των γενεθλίων σας, Ήλιος, Δίας και Αφροδίτη διαδοχικά μπαίνουν στο ζώδιό σας και θα είναι συμπαραστάτες, δίνοντας απλόχερα δώρα τόσο οικονομικά όσο και καλύτερες προοπτικές στα ερωτικά. Ανοίγουν οι ορίζοντες ενώ αποκτάτε περισσότερη σιγουριά για το εαυτό σας και αισιοδοξία για τη ζωή. Πιο ευνοημένοι όσοι είναι στο 1ο δεκαήμερο των Διδύμων.

Καρκίνος – Ο Μάιος είναι ένας ζόρικος μήνας για εσάς καθώς θα υπάρχουν πολλές απαιτήσεις με τον Άρη στον Κριό να ενεργοποιεί τις εκλείψεις της άνοιξης αλλά είναι και ένα διάστημα που μπορείτε να αποδείξετε πρώτα στον εαυτό σας και μετά στους άλλους τί είστε ικανοί να κάνετε, κυρίως στα επαγγελματικά, πετυχαίνοντας το ακατόρθωτο! Προσοχή χρειάζεται σε σημαντικές σχέσεις, το γάμο, τις επαγγελματικές αποφάσεις και την υγεία, όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 26/6 και κοντά στις 11/7. Με την πολυαστρία στον Ταύρο και τη νέα Σελήνη (8.5) θα βρείτε στηρίγματα σε φίλους και θα ακουστεί η φωνή σας εκεί που είναι απαραίτητο! Όταν την τελευταία εβδομάδα περάσουν Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας στους Διδύμους θα επιθυμείτε μεγαλύτερη αποστασιοποίηση από τον έξω κόσμο, μπορεί να βρείτε όμως την ηρεμία που ψάχνατε ενώ θα βελτιωθεί και η υγεία σας με το κατάλληλο γιατρό ή θεραπεία αν είχατε κάποιο ανάλογο θέμα.

Λέων – Για εσάς ο μήνας αυτός έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς από την μία με την παρουσία του Άρη θα έχετε το κουράγιο και τη δύναμη να κυνηγήσετε στόχους και ευκαιρίες ενώ από την άλλη με την πολυαστρία στο ζώδιο του Ταύρου, στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σας λάμπετε κοινωνικά, φαίνεστε και ακτινοβολείτε ιδίως στο επαγγελματικό κομμάτι. Το πρώτο μισό του μήνα θα κλείνετε συμφωνίες ή θα κανονίζετε ταξίδια τα οποία μπορεί να σχετίζονται με επαγγελματικές προτάσεις που σας κάνουν όπου στο δεύτερο μισό του μήνα θα μπούνε σε εφαρμογή. Πιθανόν κάποιοι Λέοντες, ειδικά του 2ου δεκαημέρου να επισημοποιήσετε μία προσωπική σχέση ενώ οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου θα επιζητήσετε μεγαλύτερη αυτονομία σε προσωπικό ή και επαγγελματικό πλαίσιο. Κυρίως αν νιώθετε ότι σας δίνουν λίγα σε σχέση με αυτά που ζητάτε σε μια σχέση ή συνεργασία φεύγοντας από όπου πιέζεστε λίγο μετά θα βρείτε κάτι πολύ καλύτερο. Στο τέλος του μήνα η πανσέληνος στο Τοξότη και το πέρασμα των πλανητών στους Διδύμους σας τονώνει την αυτοπεποίθηση τόσο σε προσωπικές εξελίξεις όσο και στα επαγγελματικά καθώς η φωνή αλλά και το ανάστημά σας ακούγεται πέρα από το αναμενόμενο, ιδίως αν ασχοληθείτε με κάτι δικό σας επιχειρηματικά ή είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Παρθένος – Ο Μάιος είναι για εσάς ένας μήνας με τρεξίματα στα οικονομικά όπου θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση ασφάλειες, δάνεια, χρηματοδοτήσεις και αιτήσεις που αφορούν μία επένδυση λόγω του Ερμή – Άρη στο ζώδιο του Κριού. Φυσικά θα έχετε και τις τυχερές σας στιγμές καθώς η πολυαστρία στο ζώδιο του Ταύρου και ειδικά μετά την νέα Σελήνη σας ανοίγει διάπλατα τους ορίζοντες για να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα. Κάποιοι θα οργανώσουν ένα μακρινό ταξίδι, κάποιοι άλλοι θα φύγουν στο εξωτερικό για την δουλειά ή θα κάνουν τις σπουδές των ονείρων τους (λήψη πτυχίων ή έναρξη μεταπτυχιακού). Κάποιοι άλλοι μπορεί να φανούν τόσο τυχεροί που ίσως γνωρίσουν και τον έρωτα της ζωής τους, αποφασίζοντας γι αυτόν να αλλάξουν τα πάντα στη ζωή τους. Στα τέλη του μήνα με την πανσέληνο στο Τοξότη μπορεί να βρεθείτε προσωρινά σε ένα δίλημμα που αφορά τα επαγγελματικά σας αλλά σύντομα τα πράγματα θα διαλευκανθούν και θα δείτε τις προοπτικές που έχετε μπροστά σας για κοινωνική ανέλιξη λόγω της έλευσης του Δία στους Διδύμους!

Ζυγός – Για τους Ζυγούς τα πράγματα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Πέφτεις στο ρέμα και κολυμπάς γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή κι αυτό διότι τώρα θα ενεργοποιηθούν όλες οι εκλείψεις από την διέλευση του Άρη στο ζώδιο του Κριού. Οι άλλοι σας φέρνουν ενώπιον ευθυνών και απαιτούν από εσάς να συνεργαστείτε μαζί τους ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι κάποιες προτεραιότητες σας θα πάνε πίσω! Κοντά στις 5-8/5, 20 και 25-26/5 θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες εκεί που δεν υπάρχουν καθώς θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις κάτω από ένα πιεστικό και εμπόλεμο κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, μερικές από τις οποίες θα λήξουν αναγκαστικά και μη, προφανώς έκαναν τον κύκλο τους απλά εσείς δεν λέτε να το πάρετε χαμπάρι και αυτοσαμποτάρεστε! Με την πολυαστρία στο ζώδιο του Ταύρου στα μέσα του μήνα τα οικονομικά θα πάρουν την ανιούσα αρκεί να είστε εγκρατείς και να μην σπαταλήσετε τους πόρους που έρχονται. Μπορείτε να τακτοποιήσετε ένα δάνειο με καλύτερους όρους, διατροφή, να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να έχετε ένα χειρουργείο (επέμβαση) με μια καλύτερη έκβαση ή ανάρρωση. Στο τέλος του μήνα με το πέρασμα του Δία στους Διδύμους διευκολύνεστε σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, αιτήσεων, εκδόσεων, διαδικτύου ενώ βρίσκετε ξανά τη χαμένη σας αισιοδοξία!

Σκορπιός – Ο Μάιος είναι για τους Σκορπιούς από τους πιο θετικούς μήνες καθώς μπορεί ο κυβερνήτης τους Άρης να είναι στον Κριό και οι υποχρεώσεις να τρέχουν με γοργούς ρυθμούς αλλά με την πολυαστρία στον Ταύρο θα βρεθείτε πλουσιότεροι από τις συνεργασίες που θα κλείσετε και τις οικονομικές απολαβές! Ειδικά μετά την νέα Σελήνη του μήνα (8.5) στο ζώδιο του Ταύρου το 2ο δεκαήμερο θα υλοποιήσει και σταθεροποιήσει πολλά από τα σχέδια που είχε στο μυαλό του εδώ και καιρό. Με τις θετικές όψεις της Αφροδίτης, του Δία, του Κρόνου, του Ουρανού και του Ποσειδώνα μπορεί να κάνουν πραγματικά το ακατόρθωτο, είναι εν τέλει κερδισμένοι! Είναι ικανοί για όλα αυτόν τον Μάιο από το να δεσμευτούν ή να παντρευτούν μέχρι να φύγουν από μια τοξική σχέση και να ανοίξουν τα φτερά τους για κάτι καλύτερο που δεν θα αργήσει να έρθει! Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να δείτε τα οικονομικά να ανθίζουν ή να κερδίζετε ένα δικαστήριο ή μια κληρονομιά για να επενδύσετε κάπου ή και στα τυχερά παίγνια όταν θα μπει ο Δίας στους Διδύμους (26.5) ενώ και ένα χειρουργείο που θα ακολουθήσει θα έχει μια θετικότερη έκβαση. Η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή σας βελτιώνεται επιτέλους αισθητά αυτό το μήνα.

Τοξότης – Ο μήνας αυτός μοιάζει αρκετά δημιουργικός με τον έρωτα και το πάθος να κρατάνε καλά τα σκήπτρα αφού Ερμής και Άρης κινούνται στον Κριό και σας δίνουν θάρρος και τόλμη στα φλερτ και τις γνωριμίες! Από τις 8.5 με την νέα Σελήνη στον Ταύρο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να τακτοποιήσετε υποθέσεις ρουτίνας, καθημερινότητας και εργασιακά, ίσως να βρείτε ακόμη μια δουλειά και να αυξηθεί το εισόδημά σας. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας (23.5) θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες σας αφορούν σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο ενώ δεν θα αμελήσετε και την φυσική σας κατάσταση. Με την παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στους Διδύμους την τελευταία εβδομάδα του μήνα ξεκινάει το πιο ενδιαφέρον κομμάτι τόσο σε νέες γνωριμίες όσο και σε επικερδής συνεργασίες που δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους ακόμη και στο οικονομικό.

Αιγόκερως – Αυτός ο μήνας έχει κάποια ζόρια για εσάς καθώς ο Άρης από τον Κριό θα ενεργοποιήσει τις εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού και όλα τα θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο για να πάρετε τις αναγκαίες πρωτοβουλίες. Προσοχή βέβαια σε νευρικότητα, παρορμητισμό και τις πιέσεις κοντά στις 4-8/5, 20 και 25-26/5. Η πολυαστρία στον Ταύρο και η νέα σελήνη του μήνα (8.5) έρχεται ως από μηχανής θεός για να αποκαταστήσει το βαρύ κλίμα των ημερών και να επουλώσεις τις αγωνίες σας. Τώρα θα μπορείτε να διεκδικήσετε ένα μερίδιο στον έρωτα, η δημιουργικότητά σας και οι έξυπνες ιδέες σας θα απογειώσουν το οικονομικό και με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορείτε να βγείτε άκρως κερδισμένοι ειδικά όσοι είστε στο 3ο δεκαήμερο. Για όσους ενδιαφέρονται για ένα παιδί τώρα αυτό το πλάνο μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Το τέλος του μήνα με την Αφροδίτη και τον Δία που περνάνε στους Διδύμους σας βρίσκει με θετικότερες προδιαγραφές στο εργασιακό, βελτιώνεται η καθημερινότητα και θέματα υγείας παρόλες τις αγωνίες που μπορεί να έχετε.

Υδροχόος – Ο μήνας αυτός φαίνεται ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον για εσάς καθώς φεύγετε από την σκιά της ζώνης ασφαλείας οριστικά! Από την μία με τον Άρη στον Κριό βγαίνετε επιθετικά προς τα έξω με ορμή για να μάθετε νέα πράγματα, πιθανόν να κάνετε κάποια σεμινάρια προς βελτίωση των γνώσεων σας ή ταξίδια για εκπαιδευτικούς σκοπούς ενώ από την άλλη με την πολυαστρία στον Ταύρο αυτό που θα σας απασχολεί είναι το πώς θα φτιάξετε τις συνθήκες γύρω από το χώρο που μένετε. Πρακτικά και μετά την νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο θα έχετε δυνατότητες να καταστρώσετε τα σχέδια σας γύρω από μία μετακόμιση ή βελτίωση του χώρου κατοικίας κάτι που θα σας βοηθήσει αρκετά ψυχολογικά. Ακόμη κι αν υπάρχουν συνθήκες καταπίεσης στο οικογενειακό περιβάλλον θα καταφέρετε να αποδεσμευτείτε από αυτές. Ακόμη καλύτερο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με την είσοδο του Δία στους Διδύμους και φυσικά της Αφροδίτης όπου το γέλιο, η χαρά, το φλερτ, η διασκέδαση και η δημιουργικότητα θα είναι στα φόρτε της!!

Ιχθύες – Αφού σας έλιωσε στην κούραση ο Απρίλιος τώρα ο μήνας αυτός φαίνεται περισσότερο βατός ενώ θα προσπαθείτε να κάνετε κάποιους διακανονισμούς με τον οικονομικό σας προϋπολογισμό λόγω του Άρη στον Κριό. Σας ταιριάζει αρκετά η νέα Σελήνη που γίνεται στις 8.5 στον Ταύρο όπου θα επιτύχετε στόχους, θα κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και θα μπείτε στη φάση να μάθετε νέα πράγματα προς όφελος της δουλειάς σας. Παρ όλες τις απαιτήσεις το 2ο δεκαήμερο που φιλοξενεί από τον Μάρτιο τον Κρόνο θα δει τους κόπους του να μπαίνουν σε μια σειρά ενώ το 3ο δεκαήμερο με την βοήθεια της Αφροδίτης, του Δία και του Ουρανού στο Ταύρο μπορεί να επιτύχει μια επικερδής συμφωνία ή να κάνει πολύ ωραίες γνωριμίες που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή του, σε κάθε περίπτωση είναι ώρα για να βολτάρετε, να μάθετε νέα πράγματα και να δείτε τον κόσμο με ένα πιο αισιόδοξο μάτι. Στις 23.3 με την πανσέληνο στον Τοξότη μπορεί να ολοκληρωθεί ένα επαγγελματικό σχέδιο για το οποίο πασχίσατε αρκετά το περασμένο διάστημα ενώ με τον Δία στους Διδύμους από 26.5 βελτιώνεται η ψυχολογία σας, ελαφραίνετε από περιττά βάρη και φυσικά μπορεί να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση του χώρου σας ή σε μια αναζήτηση ενός νέου σπιτιού.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα