Οι δύο Πανσέληνοι του Αυγούστου!

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
31/07/2023

Οι δύο Πανσέληνοι του Αυγούστου | Καλό μας μήνα!

Τα τελευταία Φεγγάρια του Αυγούστου κρύβουν την πίκρα του αποχωρισμού στο δυνατό τους φως. Μοιάζουν με την φιέστα που κοντεύει να τελειώσει, μα που όλοι προσπαθούν να την κάνουν να διαρκέσει λίγο περισσότερο… Τα τελευταία Αυγουστιάτικα Φεγγάρια κρύβουν σταλαγματιές απελπισίας μέσα τους γι’ αυτό λάμπουν με όλη τους τη δύναμη, για να μας μείνουν αξέχαστα. Δύο τέτοια ολόγιομα Φεγγάρια θα μας χαρίσει ο φετινός Αύγουστος. Θα μας κάνει ποδαρικό την πρώτη του μέρα με μια Πασιφάη ερωτευμένη και πάλι δυνατά με το Λευκό της Ταύρο. Θα μας αποχαιρετήσει την τελευταία του ημέρα με μια κυρά Σελήνη ολόφωτη που θα βάλει και πάλι για ύπνο τον Ενδιμίωνα, τον ομορφότερο των θνητών μόνο και μόνο για τον έχει δικό της.

Ποιος είδε μήνα με δυο Φεγγάρια;

Τα δυο Φεγγάρια του Αυγούστου θα είναι φωτεινά, θα είναι λαμπερά, θα είναι ερωτικά και νοσταλγικά. Η πρώτη Πανσέληνος της πρώτης ημέρας του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου, Λιονταριού και θα λάμψει τόσο κοντά στη Γη που θα μπούμε στον πειρασμό να το αγγίξουμε, να το ακουμπήσουμε… θα μπούμε στον πειρασμό να ‘’λερωθούμε’’ με τη φεγγαρόσκονη του.
Η δεύτερη Πανσέληνος της τελευταίας ημέρας του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ιχθύων, Παρθένου και το τελευταίο μπλε Φεγγάρι του καλοκαιριού θα προσπαθήσει να μας επαναφέρει στην τάξη. Θα τινάξουμε τη φεγγαρόσκονη από τα χέρια και θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως ο τελευταίος μήνας του φετινού καλοκαιριού φεύγει. Θα αρχίσουμε να τον σκεφτόμαστε πια, σαν τον περασμένο Αύγουστο!

Κριός

Ο Αύγουστος με τα δυο Φεγγάρια για εσάς βιαστικά Κριάρια θα φέρει μέρες ηλιόλουστες, ερωτικές και γεμάτες ένταση. Είστε κυνηγοί, είστε αρχηγοί, είστε ανυπόμονοι και η αναζήτηση του τέλειου συντρόφου θα γίνει ο καλοκαιρινός σας σκοπός. Θα ενθουσιαστείτε, θα αισθανθείτε και πάλι παιδιά και είναι πολύ πιθανό να μπείτε και στον πειρασμό περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αποκτήσετε απογόνους. Ο κυβερνήτης σας ο Άρης από την καρμική του θέση στην Παρθένο θα ενεργοποιήσει την ανάγκη σας να μπουν τα πράγματα σε σωστή σειρά κυρίως στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Εξαιρετικά προσεκτικοί σε σχέσεις και υγεία οι Κριοί που έχετε γεννηθεί 18, 19 και 20 Απριλίου καθώς τα τετράγωνα του Πλούτωνα θα συνεχίσουν να σας επηρεάζουν για ολόκληρο τον Αύγουστο.

Ταύρος

Ο Ουρανός έχει αναταράξει τον ήρεμο κόσμο σας και έχει φέρει τα πάνω κάτω και στα ερωτικά σας σταθεροί και αμετακίνητοι Ταύροι. Ό,τι δεν μπορείτε να αλλάξετε μόνοι σας το ανέλαβε αυτός για λογαριασμό σας και θα συνεχίσει να το κάνει και αυτόν τον Αύγουστο με τα δύο του Φεγγάρια! Με τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη ανάδρομη στο Λιοντάρι, οι παλιοί σας έρωτες σας ξαναθυμούνται και εσείς αυτούς. Έχετε τη διάθεση να ερωτευτείτε και να… ξανά ερωτευτείτε, αλλά θα συμπεριφέρεστε λίγο άτσαλα καθώς ακόμη δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε αν έχετε ξεφύγει από το παρελθόν σας. Θέλετε ασφάλεια, θέλετε φροντίδα, θέλετε σταθερή γη να πατάτε, αυτή τη γη που έχει αναστατώσει ο αντάρτης Ουρανός στο δικό σας ζώδιο. Προσοχή στις πικρές κουβέντες, στις υπερβολές και στις απομακρύνσεις οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί 4, 5 και 6 Μαΐου, καθώς ο Δίας στο δικό σας επίσης ζώδιο θα ενεργοποιήσει την Έκλειψη της 5ης Μαΐου 2023 με την οποία κάνατε γενέθλια.

Δίδυμοι

Αιώνιοι έφηβοι του ζωδιακού ένας διαφορετικός Αύγουστος θα είναι ο φετινός για εσάς, αυτός με τα δύο ολόγιομα Φεγγάρια. Η διττή σας φύση θα μπει σε διλήμματα, μια και η ερωτική προσφορά θα είναι τεράστια με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Λιοντάρι και την ερωτική ένταση έντονη, με τον Άρη στη μεταβλητή Παρθένο. Η αλήθεια είναι πως θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε τι πρέπει να επιλέξετε. Είστε παιδιά και παίζετε! Το ξέρουμε και σας συγχωρούμε. Ποιος μπορεί άλλωστε να κρατήσει κακία σε ένα παιδί; Όταν όμως η πίεση του Κρόνου από τους Ιχθύες γίνει αντιληπτή, τότε η παιδικότητα φεύγει και η σοβαρότητα έρχεται. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο τέλος του Αυγούστου από το ζώδιο της Παρθένου θα σας θυμίσει επαγγελματικές ευκαιρίες που σας είχαν γίνει στο παρελθόν και τις είχατε ξεχάσει. Προσεκτικοί οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί 17,18, 19 και 20 Ιουνίου καθώς ο Ποσειδώνας στα παραπλανητικά του τετράγωνα δεν σας επιτρέπει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Καρκίνος

Οι μεγάλοι του Σύμπαντος το φετινό Αύγουστο με τα δυο Φεγγάρια θα σας κάνουν όμορφα δώρα. Τα δώρα της χαράς, της ανεμελιάς και του έρωτα. Ναι, θα είστε ελεύθεροι να χαρείτε, να ερωτευτείτε, με τη βοήθεια του Δία και του Ουρανού από τον Ταύρο και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Κάθε Πανσέληνος σας αφορά προσωπικά, από τη στιγμή που η Σελήνη δικός σας κυβερνήτης συμμετέχει με την ευαισθησία και τη λάμψη της. Είστε ευαίσθητοι και βαδίζετε… ανάποδα και μπορείτε να γίνεται και πολύ επιφυλακτικοί κυρίως στον έρωτα. Ο Αύγουστος όμως των δύο Πανσελήνων θα άρει την επιφυλακτικότητα σας και θα σας κάνει περισσότερο τολμηρούς. Ρομαντικές γνωριμίες, ρομαντικές συναντήσεις, ρομαντικά ξεπορτίσματα… Θα αισθάνεστε πως άξιζαν οι προηγούμενες ταλαιπωρίες σας μόνο για τις στιγμές που θα ζήσετε τώρα. Η εύνοια επεκτείνεται και στις επαγγελματικές και στις οικονομικές σας επιδιώξεις καθώς με το τέλος του Αυγούστου θα δεχθείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις. Προσεκτικοί παραμένετε οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί 20, 21 και 22 Ιουλίου καθώς ο Πλούτωνας επιμένει να σας πιέζει στις σοβαρές σχέσεις της ζωής σας.

Λέων

Το φετινό καλοκαίρι σας ανήκει με την πλανητική μάζωξη στο δικό σας ζώδιο να φέρνει ένα ερωτικό κρεσέντο στη ζωή σας. Άρης και Αφροδίτη στο Λιοντάρι έχουν στήσει έναν προκλητικό χορό προσπαθώντας να σας κάνουν να βγείτε από το κοστούμι του μεγαλοπρεπή βασιλιά και να μπείτε στο κοστούμι του τολμηρού εραστή. Τα δύο Φεγγάρια του Αυγούστου θα λειτουργήσουν ”à la carte” και ενώ σε εσάς τους Λέοντες του Αυγούστου θα φέρουν έρωτες, στους Λέοντες του Ιουλίου ενδέχεται να φέρουν απομακρύνσεις. Ο Ήλιος δικός σας λαμπερός κυβερνήτης στην πρώτη Πανσέληνο του Αυγούστου θα σταθεί απέναντι από τη Σελήνη του Υδροχόου και θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων σας. Στη δεύτερη Πανσέληνο και τελευταία του φετινού καλοκαιριού θα σταθεί απέναντι από τη Σελήνη των Ιχθύων και θα σας κάνει ευάλωτους και συναισθηματικούς. Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί 23 και 24 Ιουλίου καθώς η βαριά σκιά του Πλούτωνα απέναντι σας ακόμη και σε ασύμβατη αντίθεση, προκαλεί ένταση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Παρθένος
Ο φετινός Αύγουστος με τα δύο Φεγγάρια θα φανεί πολύ προκλητικός και μυστηριώδης για εσάς τα μεταβλητά παιδιά του Ερμή. Τον Αύγουστο αυτό, τα ερωτικά μυστικά σας κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν γιατί η Αφροδίτη μέσα στο δωδέκατο Ηλιακό σας σπίτι εγείρει παρασκήνιο και … πισώπλατα μαχαιρώματα. Αυτό που είναι σίγουρα μέσα στο ερωτικό κομφούζιο που ενδέχεται να βιώσετε, είναι το έντονο πάθος που συνήθως λείπει από τη ζωή ενός λογικοκρατούμενου Παρθένου. Ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης στο δικό σας ζώδιο κατέχει μια εξέχουσα θέση που κάνει το μυαλό σας να κινείται πανέξυπνα. Στο τέλος του Αυγούστου θα γίνει ανάδρομος και τότε θα σας φέρει παλιές υποθέσεις στο Αυγουστιάτικο παρόν σας, τόσο στο κομμάτι των σχέσεων σας όσο και στων επαγγελματικών και οικονομικών σας θεμάτων. Αξιοσημείωτη θα αποδειχθεί για εσάς και η βοήθεια του Δία στα τρίγωνα που θα σας πραγματοποιήσει από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου, καθώς θα σας ανοίξει σημαντικούς επαγγελματικούς δρόμους. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο με τον Άρη στην Παρθένο να σας κάνει ευάλωτους σε θέματα υγείας και οι γεννημένοι 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου με την εξαντλητική επίδραση του Ποσειδώνα απέναντι σας.

Ζυγός

Είστε παιδιά της Ουράνιας Αφροδίτης και οι δικές σας επιδιώξεις είναι μεγάλες και όμορφες και κανένας δεν πρέπει να σας κρατάει πίσω, ειδικά τώρα που σας ξέχασαν και οι Εκλείψεις και οι Μεγάλοι του Σύμπαντος. Σε αυτόν τον Αύγουστο όμως με τα δύο Φεγγάρια η Αφροδίτη που σας κυβερνά θα βρίσκεται ανάδρομη στη βασιλική της θέση στο Λιοντάρι. Θα είναι ένας Αύγουστος που θα σας φέρει και πάλι μπροστά σας το ερωτικό σας παρελθόν και θα σας προετοιμάσει για τις σοβαρές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Κάτω από το άπλετο φως των δύο Πανσελήνων θα ζήσετε εξαιρετικές στιγμές, θα ζήσετε έρωτες μοναδικούς και αργότερα καθώς ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο οι ‘’μάχες’’ που θα έχετε δώσει θα έχουν δικαιωθεί. Η ραστώνη του Αυγούστου δε θα έχει μεγάλη διάρκεια γιατί θα μπείτε από νωρίς σε επαγγελματικές και οικονομικές συζήτησες προκειμένου το φθινόπωρο να σας βρει έτοιμους για δράση. Προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί 20, 21 και 22 Οκτωβρίου διότι ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα ενεργοποιήσει οικογενειακά σας θέματα.

Σκορπιός

Τα διπλά Φεγγάρια του Αυγούστου θα έχουν τόσο δυνατό πάθος για εσάς, όσο μόνο εσείς μπορείτε να αντέξετε. Καθαρόαιμα παιδιά του Πλούτωνα είστε και ο κυβερνήτης σας ανάδρομος από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω προσπαθεί να διευκολύνει τις επιλογές σας. Βαθιά και εσωτερικά θα βιώσετε και τις δυο Πανσελήνους του Αυγούστου με σημαντικότερη για εσάς αυτή της 1ης του μήνα καθώς σας επηρεάζει στα επαγγελματικά και οικογενειακά σας θέματα. Έχετε το χρέος να ψάξετε και να αξιολογήσετε τις αιτίες των προσφορών που θα σας γίνουν. Καταστάσεις που είχατε βιώσει το καλοκαίρι του 2015 και του 2018 θα σας δείξουν το δρόμο των αποφάσεων σας αφού ενδέχεται να ζήσετε μια ορθή επανάληψη καταστάσεων και γεγονότων. Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να σταθείτε οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο καθώς το βάρος της τελευταίας Έκλειψης του χρόνου θα πέσει πάνω σας, αλλά και το μεταλλακτικό βάρος του Πλούτωνα από τη στιγμή που θα επανέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου στις αρχές του 2024 και θα πραγματοποιήσει αιχμηρά τετράγωνα με τον Ήλιο σας.

Τοξότης

Τα διπλά Φεγγάρια του Αυγούστου θα σας φέρουν αποκαλύψεις και ευκαιρίες, ή μάλλον αποκαλύψεις που θα σας φέρουν ευκαιρίες! Άπλετο το φως των Φεγγαριών και εσείς θα ερωτευτείτε παθιασμένα γιατί αυτή τη φορά τα πράγματα θα πάψουν να είναι τόσο επιφανειακά όσο συνήθως. Η χαρά και η αισιοδοξία είναι δικές σας ανακαλύψεις, παιδιά του Δία είστε άλλωστε, αλλά σε αυτόν εδώ τον Αύγουστο η πίεση του Κρόνου από τους Ιχθύς θα σας βγάλει από την ανεμελιά και την ευκολία σας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο γενναιόδωρος Δίας, ορθόδρομος στα μισά του Ταύρου θα ωθήσει τα επαγγελματικά σας και θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Ο Άρης από την προκλητική του θέση στην Παρθένο μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις καριέρας που θα σας δυσκολέψουν ως προς την επιλογή και να σας ξεβολέψουν εν τω μέσω των θερινών σας διακοπών. Εξαιρετικά προσεκτικοί οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου με την απογοητευτική διάθεση του Ποσειδώνα στα διαθλαστικά του τετράγωνα. Προσοχή στις εξαπατήσεις!

Αιγόκερως

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου θα φωτίσει τα οικονομικά σας και τις επενδύσεις σας και ενδέχεται να σας φέρει στην κορυφή της καταξίωσης. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου θα έχει ευχάριστες μετακινήσεις και όμορφα ταξίδια. Διπλά και τα δικά σας έπαθλα καθώς επαγγελματικά και διασκέδαση θα συγκεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα ανάδρομη στο Λιοντάρι θα τονώσει τα πάθη τα κρυφά, τα περασμένα και θα σας βάλει σε διαδικασία βαθιάς σκέψης και ανάλυσης. Ερωτικός ο Αύγουστος αλλά και δύσκολος στη λήψη αποφάσεων που αφορούν στις σχέσεις σας. Ό,τι ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού, τώρα θα πάρει επίσημες διαστάσεις. Ό,τι κινδύνεψε να τελειώσει στις αρχές του καλοκαιριού, τώρα θα πάρει δεύτερη ευκαιρία. Ο αυστηρός Κρόνος, δικός σας κυβερνήτης από τη θέση του στους Ιχθύς σας υπενθυμίζει διαρκώς πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι ενάρετη… πρέπει και να φαίνεται ενάρετη! Όταν κάποιος γεννιέται κάτω από τον Ήλιο του Αιγόκερω βάζει τα πρέπει, ακόμη και στον Έρωτα! Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι κυρίως σε θέματα που αφορούν στην υγεία και στη φυσική τους κατάσταση οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί 18, 19 και 20 Ιανουαρίου καθώς ο Πλούτωνας στη σκληρή του σύνοδο μπορεί να επαναφέρει σχετικά θέματα.

Υδροχόος

Μια Αυγουστιάτικη Πανσέληνος και άλλη μια, θα φωτίσουν τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού για εσάς ανένταχτοι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος της πρώτης ημέρας του Αυγούστου θα φέρει τη Σελήνη του Υδροχόου μέσα στην αγκαλιά σας και δεν θα ξέρετε τι να κάνετε το τόσο φως που θα σας έχει περιτριγυρίσει! Αποκαλύψεις, ανακαλύψεις, αλλά και εντάσεις θα έχει ο Αύγουστος που με τη ‘’βοήθεια’’ του Ουρανού δικού σας κυβερνήτη από τη σταθερή του θέση στο ζώδιο του Ταύρου. Με την Αφροδίτη ανάδρομη απέναντι σας μπορεί να φανείτε επιρρεπείς σε ερωτικά μπερδέματα και ερωτικές διαφωνίες γι’ αυτό καλό θα ήταν να αφήσετε τις σημαντικές προσωπικές σας αποφάσεις για λίγο αργότερα. Έτσι κι αλλιώς έχετε γεννηθεί για να ατενίζετε το μέλλον και το απολαμβάνετε. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου θα ενεργοποιήσει οικονομικά και επενδυτικά σας ζητήματα ενώ συγχρόνως θα αφυπνίσει την αυτοπεποίθηση σας. Εξαιρετικά προσεκτικοί οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί 21 και 22 Ιανουαρίου εν αναμονή της επιστροφής του Πλούτωνα στον Υδροχόο.

Ιχθύες

Αυτό το καλοκαίρι έχουν συμφωνήσει οι Μεγάλοι του Σύμπαντος να σας φερθούν με τρυφερότητα και εσείς το απολαμβάνετε. Οι δυο Πανσέληνοι του Αυγούστου θα σας βρουν ήδη ερωτευμένους με την Αφροδίτη στο Λιοντάρι να σας ξεσηκώνει καθημερινά όλο και περισσότερο! Ο Άρης ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο της Παρθένου σας κάνει ιδιαιτέρως τολμηρούς στον έρωτα και όπως λέει η λαϊκή μας ρήση, ο τολμών νικά. Οι νίκες σας όμως δε θα είναι μόνο ερωτικές θα είναι και επαγγελματικές κυρίως για τους γεννημένους το Μάρτιο. Ο Δίας από τη βοηθητική για εσάς θέση του στον Ταύρο θα βελτιώνει την επικοινωνία σας και θα διευκολύνει τις συμφωνίες σας. Τα διπλά Φεγγάρια του Αυγούστου θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ημέρες και νύχτες καλοκαιρινές κι ανεπανάληπτες! Ρομαντική διάθεση, ατέλειωτα ηλιοβασιλέματα και προτάσεις επισημοποίησης κάτω από το νυχτερινό ουρανό. Προσεκτικά πρέπει να σταθούν τα Ψαράκια του Φλεβάρη στα θέματα που αφορούν τη σωματική τους κατάσταση και τα μικροατυχήματα, καθώς ο αυστηρός Κρόνος δεν επηρεάζεται από τη ρομαντική ατμόσφαιρα των δύο Πανσελήνων του Αυγούστου.

Περασμένοι Αύγουστοι… Αλήθεια, εσείς πόσους περασμένους, περσινούς, κιτρινισμένους, θολούς, χρυσούς, ερωτευμένους Αυγούστους με δυο Φεγγάρια θυμάστε στη ζωή σας;

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα