Πλούτωνας στον Υδροχόο 

ASTROTEAM GUEST
28/03/2023

Υδροχόος, ένα ζώδιο με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, ευαισθητοποιημένο ως προς το κοινωνικό γίγνεσθαι. Βάση του ο ουμανισμός, η συλλογικότητα!  

Ο Κρόνος στον Υδροχόο έφερε περιορισμούς και πάγωσε τις σχέσεις μας! Ωστοσο συνειδητοποιήσαμε ότι η ατομικότητα δεν ισχύει. Το εγώ έγινε εμείς! Είμαστε όλοι δεμένοι μεταξύ μας με μια αδιόρατη κλωστή και η καθημερινότητα ενός χωρικού στην απομακρυσμένη ενδοχώρα της Κίνας επηρεάζει έναν Αμερικάνο επιχειρηματία που πίνει τον καφέ του στο Empire State Building. Αμφίβολο όμως αν η κοινωνία δέχθηκε την άλλη όψη της ενέργειας, την δημιουργία μιας βάσης για συλλογικότητα και μιας κοινωνίας χωρίς σύνορα που θα έπρεπε να σταθεί στα πόδια της ενάντια σε αυτούς τους περιορισμούς. Με το τέλος της πορείας του Κρόνου όλοι επανήλθαμε στα γνώριμα και παγιωμένα πλαίσια, στον παλιό εαυτό μας εκφράζοντας μόνο τα αρνητικά και την κακή του πλευρά!  

Τη σκυτάλη παίρνει τώρα ο Πλούτωνας οπότε εδώ τελειώνουν όλα και όλα εδώ αρχίζουν…

Με το περασμά του Πλούτωνα απο τον Αιγόκερω ήταν εντυπωσιακή η πτώση του τραπεζικό-οικονομικό- πολιτικού συστήματος, εκ των έσω. Σαν το τέρας με τα αμέτρητα κέφαλια άρχισε να τρώει τα σωθικά του και όλοι περιμένουμε την τελική πτώση του. Η πτώση αυτή όμως με τι θα αντικατασταθεί; Χειρότερο σενάριο με ένα καινούργιο advanced τέρας με περισσότερα και πιο πεινασμένα κεφάλια ή αν λάβουμε υπόψη την ενέργεια του Πλούτωνα ξαναγεννιέμαι από την στάχτη μου,  με ένα πλάσμα που απλά θα είναι παρατηρητής και ρυθμιστής! Έτσι λοιπόν παραδίδει ένα νέο σύστημα της όποιας μορφής και εμείς σαν σύνολο καλούμαστε με την ιδια Πλουτώνια ενέργεια να φτιαξουμε την κοινωνία και τον κόσμο μας! Το παλιό θα καεί εκ των έσω, μας καλεί να αναγνωρίσουμε πεποιθήσεις που μας κρατάνε δέσμιους, πιστεύω που δεν εξυπηρετούν, ασυνείδητες αντιδράσεις να αντικατασταθούν. Βαθύ ξερίζωμα που θα ανασηκώσει το χώμα μέχρι να βγει και η πιο βαθιά ρίζα ενός κοινωνικού αρχετυπικού κατεστημένου. 

Εναντιώση, επαναστάτική διάθεση και εξέγερση σε όλα τα μήκη και πλάτη.

Ο κόσμος δεν θα είναι χωρισμένος σε φύλλα, εθνικότητες, οπαδικές ενώσεις κάθε μορφής παρά όλοι θα είμαστε απλώς άνθρωποι. Η αλήθεια του ενός θα ενωθεί με την αλήθεια του διπλανού και μια συλλογικη μεταμόρφωση θα λάβει χώρα για μια αναγέννηση μέσα απο το όλον! Η τεχνολογία θα αλλάξει μορφή, η κοινωνική διαδικτυακή ένωση θα φέρει νέες πλατφόρμες, ακομα πιο αποκρυφες και απο το υπάρχον dark web! Τα social media που θα προσπαθήσουν να χαλιναγωγήσουν οι τυχόν μεγιστάνες Μεσσίες θα γεννήσουν νεους τρόπους επαφής όλων των λαών! Καινοτόμα σχήματα θα αναδηθούν απο τον κοινωνικό ιστό που η αράχνη του συστήματος έχει καταπνίξει. Αγανάκτηση, απογοήτευση, υποτονικότητα, δουλικότητα θα αλλάξουν μορφή. Εναντιώση, επαναστάτική διάθεση και εξέγερση σε όλα τα μήκη και πλάτη. Αμφισβήτηση των πάντων ακόμα και αμφισβήτηση της αμφισβήτησης.  

Ο καθένας μας είναι μια ξεχωριστή ύπαρξη, μία ψυχή που κουβαλά την δική της ιστορία, ενα δαχτυλικό αποτύπωμα. Ζούμε όμως στον ίδιο πλανήτη, βιώνουμε τις ίδιες καταστάσεις, εχουμε κοινές πορείες. Όλοι μαζί είμαστε αλληλένδετα δεμένοι με την επιλογή της ψυχής του εδώ και του τώρα! Ήρθαμε να κάνουμε τις επιλογές τα αποτελέσματα των οποίων θα βιώσουν οι επόμενες ψυχές που θα έρθουν σε αυτο το επίπεδο! Ηρθε η ωρα της επιλογής! 

Τι κόσμο θα παραδώσουμε; Τι ψυχή θα παραδώσουμε… 

 

Από τη Μαριόλγα Φαράντου 

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα