Πλούτωνας στον Υδροχόο |  Η ισχύς εν τη ενώσει! Α’ μέρος

ASTROTEAM GUEST
25/11/2023

Κοσμογονικές αλλαγές στο κατώφλι της επόμενης εικοσαετίας!

Από τον Νοέμβρη 2024 οριστικά πια, ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο, όμως η επίδραση των ενεργειών ήδη λειτουργούν. Αφού αποδομήσει τελειωτικά ότι δεν χρησίμευε, και κατακεραυνώσει τις εξουσίες, τις κυβερνήσεις, και τους ηγέτες, έως να διανύσει και την τελευταία του βόλτα στον Αιγόκερω, ήρθε η σειρά ενός εξίσου σημαντικού κεφαλαίου στην πορεία της ανθρωπότητας. Θα αποσυνθέσει και θα ανασύρει ότι μεμπτό και βλαβερό από ύπουλες ομαδοποιημένες δράσεις, υπόγειες παράνομες ελίτ, κρυφές διεφθαρμένες ιδεολογίες και τις κούφιες πολιτικές συμπράξεις, με στόχο την πάταξη των παραβατικών πυρήνων τους. Οι περισσότερες επίσημες οργανώσεις, που βασίζονταν σε συστήματα ιεράρχησης, με τις αποφάσεις να λαμβάνονται από τις εκάστοτε μειοψηφίες, θα δώσουν τη θέση σε συλλογική διακυβέρνηση και διαβούλευση.

Σε αυτό λοιπόν το πολύ μακρύ διάστημα που θα παραμείνει σε αυτό το ασυμβίβαστο ζώδιο, του οράματος, της ανεξαρτησίας, των ριζοσπαστικών τάσεων, της προόδου, του ιδεαλισμού, της πρωτοπορίας, αλλά και της τρέλας, του αντικομφορμισμού, της πρόκλησης, και του σαρκασμού, θα σχηματιστούν πολύ ευνοϊκές όψεις, αλλά και δύσκολες, και κάποιες φορές δυσβάσταχτες για τους ανθρώπους. Η επίδρασή του θα συντελεστεί σε βάθος χρόνου, υποδόρια και μέσα από το σκοτεινό βάθος της συνείδησης, συμμετέχοντας στην εξέλιξη και την αναγέννηση μας από τις στάχτες. Οι ομάδες, οι ενώσεις, τα συνδικάτα, οι κολεκτίβες, κοινότητες για το καλό του συνόλου, θα δεχτούν εκσυγχρονισμούς από τα έσω, ή και πλήγματα, που θα αντικαταστήσουν τις δομές, όπως τις ξέραμε μέχρι τώρα. Ίσως δούμε να δημιουργούνται κοινόβια οικοχωριά και ομαδικές δράσεις με κοινή συνεισφορά και εκμετάλλευση, ανεξάρτητα από κρατικές υπηρεσίες. Η μεταμόρφωση θα είναι ολική, αλλά και συνολική. Η απόλυτη και μηδενιστική μετουσίωση του ¨εγώ¨, θα διαμορφώσει ένα πολύ ενισχυμένο ¨εμείς¨, με στόχο μια αδελφωμένη, ενωμένη, ιδανική κοινωνία με ίσα δικαιώματα, και την ομαλή συμβίωση όλων των λαών.

Διανοητική και πνευματική εξέλιξη επίσης είναι στα ζητούμενα του Πλούτωνα, με σκοπό την ανεύρεση της ανώτερης αποστολής της ανθρώπινης φυλής.

Η ανατροπή θα έρθει μέσα από αντίδραση, με επαναστατική διάθεση και κρίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, προς κάθε κατεστημένο, με τον πλανήτη της ανασύνθεσης, να εγκαθιστά κάθε τι νέο σε συλλογικότητες, όπως και με αλτρουιστική διάθεση, εκ βάθους, αναμόρφωση σε όλους τους ανθρωπιστικούς θεσμούς και ιδεολογίες, όπου χρήζουν γκρεμίσματος τα σαθρά θεμέλια. Ο στόχος η ανάδυση των πιο βαθιών επιθυμιών και μυστικών συναισθημάτων από το συλλογικό ασυνείδητο, για απόλυτη κάθαρση κάθε άχρηστου επικίνδυνου ανθρώπινου κυττάρου. Η μεταμόρφωση και η μετάλλαξη θα έρθουν μέσα από δοκιμασίες και οδυνηρές απώλειες. Διανοητική και πνευματική εξέλιξη επίσης είναι στα ζητούμενα του Πλούτωνα, με σκοπό την ανεύρεση της ανώτερης αποστολής της ανθρώπινης φυλής. Η αναγέννηση θα πραγματοποιηθεί αργά και ολοκληρωτικά, όχι με φανερό τρόπο, αλλά σαν αποτέλεσμα εκκωφαντικών, σφοδρών, απότομων, ξαφνικών και βίαιων διεργασιών, από τα βάθη της ψυχής και το πιο σκοτεινό κομμάτι μας, και μόνο με αντίσταση στην χειραγώγηση και τους εμμονικούς ελέγχους που θα γίνει προσπάθεια να μας επιβληθούν. Έτσι μετά από την μαζική αφύπνιση που θα φέρει αυτή η διέλευση, πολύ πιθανό να ξεπροβάλλει, χάρη σε φωτισμένες χαρισματικές προσωπικότητες, στοχαστές με αναγεννησιακά ιδανικά, ένας Νέος Διαφωτισμός με φουτουριστική διάθεση, και επικράτηση εντελώς καινούργιων διαφορετικών αλτρουιστικών τάσεων, στον ορίζοντα. Οτιδήποτε αλαζονικό, δήθεν και ψεύτικο θα εξαλειφθεί για να αναδειχθεί το αλληλέγγυο, αυθεντικό και αληθινό.

Καινοτομία θα υπάρξει και στην κοινή διαχείριση των οικονομικών των κρατών, όχι μόνο του κοινού νομίσματος, που μπορεί να καταργηθεί, αλλά και των κοινών αγαθών…

Αλλαγές αναμένονται ριζικές και στις οικονομίες με εξολόθρευση της πλουτοκρατίας και αναδιανομή πλούτου, ο οποίος είναι επαρκής για όλη την υφήλιο, αρκεί να διανεμηθεί δίκαια και ισότιμα, ώστε να στηριχτεί το κάθε νόμισμα, το οποίο μπορεί να γίνει σε άυλη μορφή ή και να μην είναι καν απαραίτητο για την μελλοντική επιβίωση του ανθρώπου. Αποκαλύψεις για το μυστικό μοίρασμά του, τις αλόγιστες σπατάλες των καταχραστών, και τις απάτες και τα εγκλήματα γύρω απ αυτό το θέμα, ενδεχομένως να μας σοκάρουν. Καινοτομία θα υπάρξει και στην κοινή διαχείριση των οικονομικών των κρατών, όχι μόνο του κοινού νομίσματος, που μπορεί να καταργηθεί, αλλά και των κοινών αγαθών και των κοινών πόρων όλων των χωρών. Ανανέωση θα φέρει εξολοκλήρου με πρωτοποριακές εφευρέσεις σε επιστήμες, τεχνολογία, εναέριες μετακινήσεις, όπως και υπόγειων επιχειρήσεων, με ρεύμα αναδιάρθρωσης όλων των παλιών μηχανισμών. Όλα θα βασίζονται πια σε τεχνητή νοημοσύνη και δεν αποκλείεται να δούμε ανατροπή από τα σκεπτόμενα ρομπότ κι εκτός από τεχνητή αναπαραγωγή και τεχνητό σeξ, να υπάρχουν και γεννήσεις τεχνητών μωρών, καθώς και ταυτόχρονα, φυσιολογικών παιδιών με ιδιαίτερη ευφυΐα, διάνοιες με εκρηκτικές αναλαμπές νοητικές, οι Νέοι Αναμορφωτές του αύριο, που θα επιχειρήσουν να ηγηθούν όλων, με εκπληκτικές ικανότητες, ίσως και με υπερδυνάμεις.

Επίσης θα γνωρίσουμε άλλα παράξενα απίστευτα επιτεύγματα της ιατρικής, αντικατάσταση μη λειτουργικών κυττάρων, ή φθαρμένων οργάνων, συστημάτων και μελών, του ανθρωπίνου σώματος ίσως από γενετική αναγεννητική ικανότητα που θα αποκτήσουμε, ή γιατί όχι, από μηχανές. Αδιανόητη αλματώδη εξέλιξη στην ίαση και αναζωογόνηση του οργανισμού με εξωπραγματικές μεθόδους, καθόλου απίθανο, με τη βοήθεια μόνο ενός μηχανήματος και εντολή μέσω του μυαλού, και το κορύφωμα όλων αυτών να γίνονται και μόνο με τη δύναμη της σκέψης.. Εξίσου ελπιδοφόρες οι εναλλακτικές θεραπευτικές ομάδες στις οποίες θα συμμετέχουν όλο και οι περισσότεροι άνθρωποι. Άλλη μία εκδοχή της έκφρασης του πλανήτη των άκρων, ιδιαίτερα αν θεωρηθεί πως βρίσκεται σε έξαρση στον Υδροχόο, θα μπορούσε να σχετίζεται με ανακάλυψη άγνωστων υποδιαιρέσεων της ύλης, του ατόμου ή των κυττάρων, ακόμα και του αέρα, ή του αιθέρα, του νέου αυτού στοιχείου που όλο περισσότερο μπαίνει στο στόχαστρο των ερευνητών ή να προσδιοριστεί το κβάντο. Και το παράδοξο, να ακούσουμε για κάτι μεγαλύτερο από το Σύμπαν, ή τα σύνολα όλα των γαλαξιών και των συμπάντων, καθώς και γύρω από το τι κρύβεται μέσα στον πυρήνα κάθε πλανήτη, και γιατί όχι και του Ηλίου, είναι μέσα στα πιθανά σενάρια, που πλέον δεν θα ιδεάζουν στις επόμενες γενιές καθόλου ως επιστημονική φαντασία.

Η Αστρολογία, η επιστήμη των επιστημών, θα πάρει τη θέση που της αξίζει, και θα αποτελέσει τη μοιραία ψυχική θεραπεία όλων μας!

Ίσως γίνουμε θεατές αλλόκοτων εμφανίσεων και εκπλήξεων από διαφορετικούς ¨επισκέπτες¨ από άλλους πλανήτες, με εξωγήινες εμπειρίες και τη συγχώνευσή μας με τους εξω-πλανητικούς πολιτισμούς τους, ή ακόμα, ανακαλύψεις απόκοσμων αποικισμών, με δράση κάτω από τη γη, όπως και καινούργιων υπεδαφικών και υποθαλάσσιων ορυκτών, είτε μυστήριων υλικών στοιχείων, με άγνωστη ανεξερεύνητη υφή και σύσταση για τα δεδομένα που γνωρίζουμε ως τώρα. Αστρονομία, όπως και όποια επιστήμη ή επάγγελμα ασχολείται με τον εναέριο χώρο, τις αεροπορικές πτήσεις, τους πλανήτες, το διάστημα, το μέλλον, αλλά και ότι αφορά τα έγκατα και το κέντρο της γης, τα υπόγεια άγνωστα συστήματα θα μας απασχολήσουν έντονα. Η Αστρολογία, η επιστήμη των επιστημών, θα πάρει τη θέση που της αξίζει, και θα αποτελέσει τη μοιραία ψυχική θεραπεία όλων μας. Κατά τις δύσκολες όψεις που θα σχηματιστούν από το πέρασμά αυτό, υπάρχει κίνδυνος για σνομπισμό, απομάκρυνση από το κέντρο μας, σκληρότητα, βία, εμμονές, μανία για δύναμη και δικτατορισμό. Η αρνητική επιρροή, ιδιαίτερα τον Ιούνιο, αλλά και από φθινόπωρο και μετά, για το 2024, μπορεί να δημιουργήσει φόβους, εσωτερική διαπάλη, ψυχώσεις, ισχυρογνωμοσύνη, απολυτότητα, ωμότητα και γενικά όσο διαρκεί η διέλευση αυτή, μια εικοσαετία περίπου, στις προκλητικές όψεις εκτιμάται πως φέρνει μανία για έλεγχο και κυριαρχία, ακραίες επικίνδυνες παρεμβάσεις στο DNA, πολεμικές επεμβάσεις, ηφαιστειακές, τρομοκρατικές ή αεροπορικές-διαστημικές εκρήξεις, απειλή πυρηνικών εκτοξεύσεων και περίεργα έντονη δραστηριότητα κεραυνών και ηλεκτροπληξίας. Θα ξεσηκώσει όμως και τις μάζες, με αποτέλεσμα να ξυπνήσουμε από του σκοταδιού τη λήθη, και να δημιουργηθούν ακραία επαναστατικά κινήματα.

Η ενθύμηση έρχεται από το μέλλον!

 

Από τη Γαβριέλα Βαλλιανάτου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα