Πλούτωνας στον Υδροχόο |  Η ισχύς εν τη ενώσει! Β’ μέρος

ASTROTEAM GUEST
25/11/2023

Για σας Κριοί – η αναδιάρθρωση θα έρθει στον τομέα των ομάδων. Ανάμεσα σε ομοϊδεάτες θα βρείτε ανώτερα ιδανικά και θα στοχεύσετε σε ενοποίηση ιδεών με όσους συμμετέχετε από κοινού. Ίσως ανακαλύψετε πρωτοποριακό υπόβαθρο σε συλλογικές δράσεις, οι οποίες σε βάθος χρόνου μεταμορφώσουν τις παρέες, τα σχέδια και τους στόχους σας για το μέλλον. Οι νέες φιλίες θα γίνουν πιο δυνατές και θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε.

Οι Ταύροι – θα έχετε ριζικές αλλαγές και αναδόμηση στα επαγγελματικά σας. Ξαφνικές ανατροπές στην καριέρα σας και ξανα-στήσιμο εκ του μηδενός. Πασχίζετε να αναγνωριστείτε. Προσοχή σε ενδεχόμενο δυσφήμισης, από το οποίο όμως, θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία να κατακτήσετε κορυφές, με ολοκαίνουργιες βάσεις πιο σταθερές. Κάποιοι κύκλοι, επίσης, κλείνουν οριστικά, και χτίζετε νέους, στο κοινωνικό σας προφίλ.

Εσείς Δίδυμοι  – οι πιο ευνοημένοι αυτής της διέλευσης, θα καθοδηγηθείτε σε υπέρβαση πνευματική, και εμβάθυνση σε σπουδές, αλλά και επέκταση γνώσης μέσα από ταξίδια και διαφορετικές κουλτούρες. Η οξύνοια και η διαύγεια νου θα κυριαρχήσουν στις βαθιές αναζητήσεις σας, και θα εντρυφήσετε σε ξένες φιλοσοφίες από μακρινούς τόπους με πιο αναλυτική διάθεση.

Σε εσάς Καρκίνοι – θα ανασύρει μνήμες ή φόβους, ίσως και εμμονές για κρυφά συναισθήματα και ένστικτα έντονου ερωτικού πάθους, αλλά και κτητικότητας. Σε ζητήματα κληρονομικά μπορεί να εμπλακείτε με μυστικό τρόπο ή να σας αποκαλυφθεί κάποια έκβαση απώλειας περιουσίας, ή να πρέπει να αποδεσμευτείτε από τυχόν χρέη. Τα πολυκαιρισμένα μοτίβα στα οικονομικά σας θα πρέπει να γκρεμιστούν.

Οι Λέοντες – θα αναδιαμορφώσουν το πεδίο των σχέσεων και συνεργασιών. Ότι δεν ωφελεί πια θα φύγει για να δώσει τη θέση σε κάτι πιο προχωρημένο και με ανανεωτικό φιλελεύθερο πρόσημο. Αυτό ίσως αναζωπυρώσει πάθη και ζήλια, αλλά και ύπουλες πλευρές των άλλων απέναντί σας, και χαθεί ο έλεγχος. Μέσα από παιχνίδια εξουσίας τελικά θα ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας, γενναιοδωρίας και ισότητας, ως προς τις διαπροσωπικές συναναστροφές σας.

Για εσάς Παρθένοι – η ανακατάταξη θα έρθει σε θέματα καθημερινότητας. Η ρουτίνα σας θα πρέπει να υποστεί κάθαρση, και με τη ψυχρή λογική που σας διακατέχει πιθανόν να αλλάξετε τη διατροφή σας ολοκληρωτικά. Ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε θεραπείες και την υγεία. Με εναλλακτικές μεθόδους θα βελτιώσετε την φυσική κατάσταση, όμως προσοχή στις βασανιστικές μανίες και το κουραστικό πρόγραμμα. Ακόμα αυτό που χρειάζεται ανασύνθεση είναι τα εργασιακά σας. Φροντίστε να πατάξετε ότι δεν λειτουργεί πια.

Εσείς Ζυγοί – ο ανασχηματισμός θα συμβεί στους χώρους χαράς και δημιουργίας. Τα παιδιά και το παιχνίδι θα γίνουν το κύτταρο διασκέδασης, καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με επιχειρήσεις, στο επίκεντρο ανασύστασης, ειδικά θεάματος, ή χώρων πολυτελών εκδηλώσεων. Η θετική ενέργεια θα σας κατακλύσει, και θα καταπλήξετε με τα ταλέντα σας. Αναδημιουργία, αλλά και μυστήριο στα ερωτικά, επίσης σας κάνει πιο ένθερμους όσον αφορά το ρίσκο.

Σε εσάς Σκορπιοί – ο κυβερνήτης σας, στον αντικομφορμιστή του ζωδιακού, θα ανατρέψει τα ψεύτικα ¨συμβόλαια¨ στον χώρο του σπιτιού ή ακινήτων, και θα ανακαινίσει ολόκληρο το οικοδόμημα που λέγεται οικογένεια, με αναδιατάξεις, σκάβοντας από τα θεμέλια. Ίσως συμβούν και μοιραία γεγονότα, όπως και απώλειες, που όμως θα σας περάσουν σε πιο ενδελεχείς ελέγχους για τις ρίζες σας. Προσοχή σε θέματα χειραγώγησης προς τους προγόνους.

Οι Τοξότες – επιφοίτηση, άνοιγμα μυαλού και διανόηση θα κατακλύσουν τον τρόπο που επικοινωνείτε, και ίσως πραγματοποιήσετε μικρούς νοερούς περιπάτους, και χρησιμοποιήσετε τη σκέψη εκτενέστερα, σε περισσότερη μελέτη, ανάγνωση και γραφή. Οι μετακινήσεις, τα μεταφορικά μέσα, αλλά και διάδοσης πληροφορίας θα τύχουν εξελικτικών διεργασιών, και με κοντινούς συγγενείς ή αδέλφια περισσότερη αφοσίωση.

Εσείς Αιγόκεροι – η μετάλλαξη θα διενεργηθεί στο εισόδημά σας, αλλά και στις αξίες και ασφάλειες. Επίσης υπάρχει δυνατότητα οι αισθηματικές απολαβές να υποστούν αλλαγές. Ο επαναπροσδιορισμός ικανοτήτων και ταλέντων σας, θα είναι το έναυσμα να επιτελέσετε ρόλο αυθεντίας στους τομείς αυτούς. Ότι προετοιμάζατε και οργανώνατε ως τώρα, ήρθε ο καιρός να βγει στην επιφάνεια, και ο σπόρος να γίνει καρπός. Στο χέρι σας είναι ο εσωτερικός μόχθος να ανταμειφτεί.

Για εσάς Υδροχόοι – η μετουσίωση θα γίνει στην προσωπικότητα και στον εσώτερο εαυτό σας. Μετά την επέλαση του Πλούτωνα από το ζώδιό σας, δεν θα θυμίζετε τίποτα πια από τον παλιό, θα εξαλείψει οτιδήποτε ανεπιθύμητο και στον τομέα των σχέσεων, όμως. Θα τύχετε αναζωογόνησης σωματικής, και προόδου στο περιβάλλον σας.

Ιχθύες – εσείς θα βιώσετε βαθιά συνειδητοποίηση στα μονοπάτια της ψυχής σας, ίσως αφοσιωθείτε περισσότερο στο θείο, αφού περάσετε μια εσωτερική αναστάτωση ή φόβους. Όσα ενδόμυχα σας εξουσιάζουν, θα θέλετε με άκρα μυστικότητα να κρύψετε, όμως χρειάζεται και προσοχή στην υγεία, μην την επιβαρύνετε μην εξωτερικεύοντάς τα.

Το πάθος του Πλούτωνα θα εισχωρήσει στις αντισυμβατικές, αποστασιοποιημένες, απρόσωπες και παγερές πεποιθήσεις του Υδροχόου, θα εξαλείψει την αδιαφορία, και θα προσδώσει στη νέα αυτή εποχή, ακόμα περισσότερο, διεισδυτική αντίληψη, ουσιαστική αναμόρφωση, όχι μόνο θεωρητική, ειλικρίνεια, ενότητα, ανθρωπισμό, αλλά και περίσσεια πνευματικότητα, με στόχο να σμίξουμε με την πηγαία μας αλήθεια… Η θετική έκφανσή του στο ζώδιο της ελευθερίας και της Ουράνιας αύρας, θα μας κληροδοτήσει την υπερβατική ένωση με τη θεϊκή χάρη, και θα φέρει αέρα αμερόληπτης βούλησης και υπέρτατης αγάπης.

Η ενθύμηση έρχεται από το μέλλον!

 

Από τη Γαβριέλα Βαλλιανάτου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα