Πανσέληνος στους Ιχθύες – 21/09

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
20/09/2021

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στη 28η μοίρα και 13’ του άξονα Ιχθύων – Παρθένου, με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον Ήλιο στην Παρθένο. Η Πανσέληνος φωτίζει και ολοκληρώνει θέματα που είχαν προηγηθεί στη Νέα Σελήνη στις 7/09.
Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει να θέλουμε να ξεφύγουμε, να αποδράσουμε σε ένα κόσμο πιο φανταστικό. Ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου μας γειώνει σε θέματα υγείας και εργασίας.
Η συμμετοχή, όμως, του Άρη, από το ζώδιο του ζυγού, μας προσγειώνει και μας κάνει να δράσουμε πιο διπλωματικά και να δημιουργήσουμε ευφάνταστα σχέδια.
Ο Πλούτωνας, σε θετική συμμετοχή με την Πανσέληνο, μας δίνει τη δύναμη να ξεφύγουμε από τις εμμονές, τα σκοτάδια μας και να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, χωρίς να μας επηρεάζει ο Ποσειδώνας με ουτοπίες και εξιδανικεύσεις.
Η Πανσέληνος θα ρίξει το φως της σε αυτή την αντιπαράθεση, μέσα από την οποία θα πρέπει να ολοκληρώσουμε τα σχέδιά μας.
Με αυτή την Πανσέληνο θα ξεκινήσουν να ολοκληρώνονται θέματα υγείας που μας έχουν απασχολήσει, αφού το ζώδιο των Ιχθύων είναι το τελευταίο και σχετίζεται με την ολοκλήρωση καταστάσεων.
Επίσης, την ώρα που ολοκληρώνεται η Πανσέληνος έχουμε τη θετική όψη του Ερμή με τον πλανήτη της τύχης, το Δία ανάδρομο, που μας δίνει την δυνατότητα να εκφράσουμε και διαπραγματευτούμε τις ιδέες μας.

Η Πανσέληνος επηρεάζει -για να κινητοποιηθούν περισσότερο- το μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου να κινητοποιηθούν και να κλείσουν υποθέσεις που τους απασχολούν Καρκίνους, Σκορπιούς αλλά και Ταύρους, Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα