Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 6/5 έως 12/5

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
01/05/2024

Κριός

Φρέσκια κι ανανεωτική η νέα Σελήνη πολύ κοντά σας. Εδραιώνει τη στρατηγική σας σε θέματα οικονομικά που ήταν σε εκκρεμότητα. Καταλήγετε σε αποφάσεις, όπως αγοραπωλησίες, που υπήρχαν πάνω στο τραπέζι. Το πιο σημαντικό ωστόσο, είναι ότι ενισχύει και την αυτοπεποίθησή σας.

Ταύρος

Μια νέα Σελήνη πάνω σας και σας πιάνει από όλες τις πλευρές. Αρκετά αναζωογονητική και για εσάς, φτιαγμένη και ραμμένη πάνω σας. Σας γεμίζει με σταθερότητα, με αυτοπεποίθηση, με ενέργεια, με δύναμη και ζωντάνια για να αρχίσετε πράγματα που σας ενδυναμώνουν και στην ψυχή και ενισχύουν την τσέπη!

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη για εσάς εκφράζει ένα δίπολο. Θέλει από εσάς να κάνετε όλα τα κλεισίματα τα οποία είτε φοβόσασταν, είτε αναβάλατε να κάνετε. Αφορά αρκετά το παρελθόν. Οπότε, είναι μια πόρτα την οποία καλείστε να κλείσετε για να προχωρήσετε σε μια καινούρια εποχή κυριολεκτικά για εσάς! Με σταθερά βήματα.

Καρκίνος

Αρκετά προωθητική για εσάς η νέα Σελήνη αυτή. Αφορά νέα ξεκινήματα τα οποία καλείστε να κάνετε σε σχέδια, όποιον τομέα κι αν αφορούν. Οικονομικά και αποτελέσματα της δουλειάς, ερωτικές και φιλικές σχέσεις, ελπίδες, όνειρα και προσδοκίες, μες σκοπό να αφήσουν το δικό σας αποτύπωμα στον κόσμο.

Λέων

Είστε έτοιμοι και πάτε για το επόμενο βήμα, ή ακόμα καλύτερα για την επιβεβαίωση, την ανταμοιβή. Η νέα αρχή που γίνεται τώρα αφορά τη στάση σας προς όλους, σοβαρή, αξιοπρεπής και μετρημένη. Αφορά την καριέρα και το κοινωνικό στάτους, Επίσης, θέματα με το σπίτι, τους γονείς τα βάζετε σε νέα βάση.

Παρθένος

Αρκετά γήινη και γόνιμη νέα Σελήνη, πολύ κοντά στο δικό σας τρόπο αντίληψης των πραγμάτων. Ωστόσο, αυτή σας δίνει και ένα φωτεινό σημείο στον ορίζοντα, να αγκαλιάσετε τη ζωή, να βρείτε την αισιοδοξία μέσα σας, πάλι, και να βάλετε πλώρη για ταξίδια μικρά και μεγάλα, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Ζυγός

Μια νέα Σελήνη που αφορά και για εσάς κλεισίματα σε θέματα διαχείρισης, που όμως είναι αρκετά σημαντικά καθώς αφορά τη δική σας διαχείριση σε θέματα άλλων. Χρήματα και εξουσία στο τραπέζι, και με κάποιον τρόπο πρέπει ΕΣΕΙΣ να πατήσετε τα σωστά κουμπιά. Δεν είναι θέμα δικαιοσύνης, είναι θέμα … κάθαρσης!

Σκορπιός

Ξεκάθαρα και σταθερά η νέα αυτή Σελήνη βρίσνεται απέναντί σας, και έπειτα από αρκετή ταλαιπωρία, σας βάζει και εσάς απέναντι σε υποχρεώσεις και προτεραιότητες στις σημαντικές σχέσεις. Γάμος και συνεργασίες παίρνουν τα ηνία, αλλά και φανεροί εχθροί, νομικές αντιπαραθέσεις.. Θέματα της ψυχής σας απέναντι στο πως σας βλέπουν οι άλλοι!

Τοξότης

Κοινότυπα αλλά και αρκετά δημιουργικά -καθώς σας είχε λείψει!-, η νέα Σελήνη αυτή σας αναπτερώνει, με βήματα αργά και σταθερά, το ηθικό μέσα από υποχρεώσεις και πρόγραμμα που βάζετε στην καθημερινότητα. Μέσα από άσκηση, διατροφή, εργασία, αλλά και κατοικίδια, παίρνετε δύναμη και αυτοπεποίθηση!

Αιγόκερως

Νέα ξεκινήματα δημιουργικά, σε όποιον τομέα θέλετε να τα κάνετε. Επιχειρηματικά, ερωτικά, αλλά και θέματα με τους απογόνους, είτε έχετε, είτε θέλετε να αποκτήσετε, τώρα είναι η ώρα να βάλετε τη βάση, να φυτέψετε το σποράκι, για να τα δείτε όλα να ανθίζουν. Αισιοδοξία, σταθερότητα και αυτοπεποίθηση είναι σύμμαχοι.

Υδροχόος

Και για εσάς ένα φως στο τούνελ κρύβει αυτό το νέο φεγγάρι. Αναζητάτε μέσα σας, μέσα από καταστάσεις του παρελθόντος, την αλήθεια, με σκοπό να κατανοήσετε όσα έγιναν και να τα αντιπαρέλθετε. Δεν έχει νόημα να τα σέρνετε μαζί σας. Κάντε το κλείσιμό σας και προχωρήστε στην επόμενη πίστα!

Ιχθύες

Επικοινωνία και μετακινήσεις κρύβει αυτή η νέα Σελήνη, και είναι και για εσάς αρκετά προωθητική σε όλα τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας, που μέχρι τώρα σας… βασάνιζαν με κάποιο τρόπο. Βρίσκετε τη μέθοδο και τα τρέχετε, ενώ μέχρι τώρα θεωρούσατε ότι αυτά σας έτρεχαν!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα