Πανσέληνος στον Υδροχόο

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
23/07/2021

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 24/07 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στη 01η μοίρα και 26’, η όποια ενέργεια της έχει αρχίσει ήδη να μας επηρεάζει αφού η επιρροή ξεκινά πολύ νωρίτερα.
Η Σελήνη εδώ (που έχει να κάνει με την ψυχή μας και το συναίσθημα) στον Υδροχόο αναζητά την ανεξαρτησία και την ελευθερία πολιορκείται όμως στενά από του δύο μεγάλους Κρόνο – Πλούτωνα που περιορίζουν και χειραγωγούν αυτή την ελευθερία.
Ο Ήλιος στον Λέοντα σε χιαστί όψη με τον Δία στους Ιχθύες βγάζει φοβίες και μια απαισιοδοξία για τη ζωτικότητα και την υγεία μας.
Ο Ερμής στον Καρκίνο σε ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα μας δίνει τη δυνατότητα τις ηρεμίας, γαλήνης κοντά στη θάλασσα ή μπορούμε να καταφύγουμε στον διαλογισμό, προσευχή ή να ασχοληθούμε με τα καλλιτεχνικά.
Η αντιπαράθεση όμως που έχει με τον Πλούτωνα μας δίνει έμμονες και σκοτεινές ιδέες από τις οποίες δεν μπορούμε να ξεφύγουμε, και εδώ χρειάζεται προσοχή όσον αφορά τα παιδιά και τα νεαρά άτομα.
Ο Άρης στον Λέοντα σε χιαστί όψη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δείχνει τις φοβίες και τα διλήμματα που υπάρχουν και κρατούν τη δράση μας και την ενέργειά μας, με συνέπεια να δημιουργείται καταπιεσμένος θυμός.
Αλλά και η Αφροδίτη στη Παρθένο σε χιαστή όψη με την Σελήνη στον Υδροχόο, βγάζει ανασφάλεια και διλήμματα για ψυχική ευχαρίστηση απολαύσεις, διασκέδαση, αλλά και στα οικονομικά.
Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει περισσότερο τα 4 ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου από την 0η – 4η μοίρα.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα