Πανσέληνος στον Τοξότη 14/06

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
13/06/2022

Στις 14/06 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, σε έναν άξονα που μας μιλά για μάθηση, περιπέτεια, μετακίνηση.

Η Σελήνη στη 23η μοίρα του Τοξότη μας δίνει αισιοδοξία, γενναιοδωρία και την ανάγκη μας για περιπέτεια, ανεξαρτησία, ταξίδια, διασκέδαση αλλά και την επιθυμία να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να τις μεταδώσουμε. Σε αντίθεση με τον Ήλιο στους Διδύμους στην 23η μοίρα, που μα δίνει ενθουσιασμό και περιέργεια να μαθαίνουμε πράγματα, να συλλέγουμε πληροφορίες, μένοντας στην επιφάνεια.

Η Πανσέληνος πάντα φωτίζει θέματα που μας απασχολούν και θέλουμε να ολοκληρώσουμε και για αυτό τις ημέρες μέχρι την κορύφωση υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση. Καλούμαστε να ολοκληρώσουμε ό,τι έχει ξεκινήσει με το Ν. Φεγγάρι που είχε προηγηθεί στις 30/05. Με αυτή την Πανσέληνο θα είμαστε πιο αισιόδοξοι, πιο φιλικοί, με έντονη την επιθυμία να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας πνευματικά, να διασκεδάσουμε αλλά και να ταξιδέψουμε.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η δύσκολη όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, ο οποίος μπορεί να μας μπερδέψει, να δημιουργήσει μια χαοτική κατάσταση, να μας παρασύρει σε ουτοπίες και εξαπατήσεις. Ακόμη να υπάρξουν ψευδείς ειδήσεις ή παραπληροφόρηση, που να μας οδηγήσουν σε άλλα μονοπάτια από αυτά που εμείς θέλουμε να κινηθούμε. Από την άλλη η ευνοϊκή όψη με τον σοβαρό Κρόνο μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε προσεκτικοί στα βήματά μας με οργανωτική ικανότητα, υπευθυνότητα, χωρίς υπερβολές και με αρκετή πειθαρχία και συναισθηματικό έλεγχο. Την ίδια ημέρα έχουμε και τη συμπόρευση του πλανήτη της δράσης Άρη με τον Χείρωνα, μια όψη που θα μας βοηθήσει να επουλώσουμε τις πληγές μας και να θεραπεύσουμε την ψυχή μας.

Η Πανσέληνος επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από 21η έως 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ευνοεί Κριούς, Λέοντες και δίνει ευκαιρίες σε Ζυγούς, Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα