Πανσέληνος στον Κριό 9/10

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
05/10/2022

Στις 9/10 και ώρα 11:54 λίγο πριν τα μεσάνυχτα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στη 16 μοίρα και 32λεπτά, σε ένα άξονα διπλωματίας – πολέμου και σχέσεων.

Η Σελήνη στον Κριό μας δίνει δύναμη, ενεργητικότητα, αποφασιστικότητα, μαχητικότητα, ανταγωνιστικότητα, παρορμητισμό, θάρρος και γρήγορες αντιδράσεις. Σε αντίθεση με τον Ήλιο στον Ζυγό που μας μιλά για ισορροπία, αρμονία, και διπλωματία. Είναι μια Πανσέληνος που θα δημιουργήσει αρκετές κόντρες, θυμό, εντάσεις αλλά και διασπάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή χρειάζεται και σε ατυχήματα λόγω βιασύνης. Οπότε, αυτή η Πανσέληνος θα ρίξει το φως της σε αυτά ακριβώς τα θέματα μεταξύ του εγώ μας, των σχέσεων και συνεργασιών.

Βέβαια ο Ερμής έχοντας ήδη γυρίσει σε ορθή πορεία και οδεύοντας στο ζώδιο του Ζυγού στις 10/10 μας βοηθά να επικοινωνήσουμε και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Πλούτωνας επανέρχεται σε ορθή πορεία και μας οδηγεί σε μεταμορφωτικές αλλαγές κατόπιν επαναπροσδιορισμών και εσωτερικής αναζήτησης που έχει προηγηθεί, ειδικά για τον παρορμητικό σταυρό Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου. Σε αυτή την Πανσέληνο ο Κρόνος ανάδρομος από το ζώδιο του Υδροχόου βοηθά, δίνοντας τη δυνατότητα να οριοθετήσουμε και να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις, ειδικότερα ο σταθερός σταυρός Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου. Από την άλλη ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων ως κυβερνήτης της Πανσελήνου, ναι μεν θα μας ωθήσει σε δράση, αλλά σε συγκρουσιακή όψη με τον Ποσειδώνα ανάδρομο από το ζώδιο των Ιχθύων που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα αλλά είναι σε ισχύει θα μας αποσυντονίσει δημιουργώντας θολές καταστάσεις που από την βιασύνη μας δεν θα μπορούμε να δούμε, οπότε προσοχή σε εξαπατήσεις, επηρεάζοντας περισσότερο τον μεταβλητό σταυρό Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

Η Πανσέληνος επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στα παραπάνω ζώδια. Ευνοεί Λέοντες, Τοξότες, καθώς και Διδύμους, Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα