Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη | 4 Ιουνίου 2023

ASTROTEAM GUEST
30/05/2023

Η αναζήτησή της αλήθειας του Τοξότη έξω από την νόηση των Διδύμων!

Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού με τον ήλιο από το ζώδιο των Διδύμων να φωτίζει την Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη! Ο Ήλιος στους Διδύμους έχει την ενέργεια της νόησης, το πως σκέφτομαι και τι γνωρίζω, και όλο το φως αυτής της ενέργειας έρχεται και διοχετεύεται απέναντι στην Σελήνη στον Τοξότη. Μια Σελήνη που προσφέρει καλοπροαίρετα και έχει την ανάγκη να επικοινωνήσει με ειλικρίνεια.
Η συνειδητή σκέψη φωτίζει το ασυνείδητο σε αυτήν την Πανσέληνο! Βγαίνουν στην επιφάνεια με ειλικρίνεια και τιμιότητα ότι δεν βλέπουμε γιατί το ζώδιο του Τοξότη θέλει την αλήθεια προσπαθώντας να βρει το νόημα της ζωής και το σκοπό της αποστολής του!

Το φως του Ήλου από τους Διδύμους κουβαλά τις δεξιότητες του μυαλού, την σκέψη και τον τρόπο επικοινωνίας στην κοινωνία, την σύνδεση του με το σύνολο και έρχεται αυτό το φως να φωτίσει την Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη που ζητά την ελευθερία της ψυχής μέσω της αλήθειας για να δούμε την πνευματική μας αποστολή. Αυτή η Πανσέληνος του Ιουνίου δίνει έμφαση σε ένα κύκλο που έχει ολοκληρωθεί και μας δίνει το φως που χρειάζεται για να δούμε καθαρά τι εκκρεμότητες αφήσαμε που πρέπει να ολοκληρωθούν για να κλείσει αυτός ο κύκλος! Αυτό δε θα είναι εύκολο να γίνει, αλλά ξέροντας ότι η προσωπική κάθαρση δίνει νέες ευκαιρίες για καινούργιους στόχους, τότε θα τολμούσα να έλεγα ότι αξίζει η προσπάθεια, να νιώσουμε αυτό το ξελάφρωμα.

Μας ζητά τη γείωση και τη σταθερότητα δίνοντας μας την ευκαιρία να δούμε τις δικές μας ανάγκες…

Ο πλανήτης Ερμής, χορηγός του Ηλίου στους Διδύμους, βρίσκεται αγκαλιά με τον πλανήτη Ουρανό δίνοντας μας την πληροφορία που χρειαζόμαστε είτε μέσω μιας είδησης είτε μέσω της διαίσθησης και της ενόρασης, της ανώτερης σκέψης, για να βρούμε την λύση που ίσως αλλάξει την ζωή μας! Η σύνοδος του κυβερνήτη πλανήτη της Πανσελήνου, Δίας μαζί με τον Βόρειο Δεσμό, είναι η φωτεινή γέφυρα μεταξύ ουρανού και γης! Μας ζητά τη γείωση και τη σταθερότητα δίνοντας μας την ευκαιρία να δούμε τις δικές μας ανάγκες, τι πραγματικά θέλουμε και τι πραγματικά μας κάνει να νιώθουμε όμορφα! Μας ανοίγει τον δρόμο να λάβουμε αυτό για το οποίο δουλέψαμε!

Η Πανσέληνος στον άξονα Δίδυμων/Τοξότη μας δίνει τη δυνατότητα να βιώσουμε ανώτερες καταστάσεις επίγνωσης ανοίγοντας ένα καινούργιο κύκλο συνειδητότητας, αφού πρώτα κλείσουμε τον προηγούμενο κύκλο, βγάζοντας στην επιφάνεια τους φόβους και τα όρια του μυαλού!

Από την Αναστασία Συμεού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα