ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ 16/02

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
14/02/2022

Στις 16/02 και ώρα 18:56 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου, με τη Σελήνη στην 270  59’ του Λέοντα Μια μεγαλοπρεπής και αρχοντική Σελήνη που δίνει αυτοπεποίθηση, οργανωτικές και εξουσιαστικές τάσεις, βγάζοντας όμως ένα έντονο εγώ με τον Ήλιο στην 270  59’ του Υδροχόου, το ζώδιο της αλλαγής.

Η Πανσέληνος πάντα ρίχνει φως στα θέματα που μας απασχολούν και θέλουμε να δώσουμε λύσεις. Μια υπέρλαμπρη Πανσέληνος λοιπόν στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου, που έχει να κάνει με τους σημαντικούς άλλους και το καινούργιο, με ηγεσίες του πλανήτη και με λαμπερά πρόσωπα, είτε από το χώρο της πολιτικής είτε από το χώρο του θεάματος, ηθοποιούς, τραγουδιστές κ.λπ, όπου θα έχουμε αρκετές αποκαλύψεις σε ότι αφορά θέματα πολιτικής αλλά και στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Να αναφέρω ότι αυτή η Πανσέληνος ενεργοποιεί την Έκλειψη που θα γίνει στις 16/05/22 στη 25η μοίρα του Σκορπιού, οπότε τα γεγονότα θα είναι έντονα, αποκαλυπτικά, αφαιρετικά και σε δύσκολη όψη με τους Δεσμούς της Σελήνης θα φέρουν και μια καρμική χροιά! Όμως υπάρχει και η ερωτική σύνοδος Άρη-Αφροδίτης, που θα δώσει φλογερούς έρωτες αλλά και οικονομική εύνοια, αλλά και η ευνοϊκή όψη μεταξύ του πλανήτη της τύχης, Δία με τον απρόβλεπτο Ουρανό, που θα μας δώσει πολλές ευκαιρίες για να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο.

Η Πανσέληνος επηρεάζει τον σταθερό σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, που θα έχουν αρκετές αποκαλύψεις και όσους έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στα παραπάνω ζώδια. Ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Τοξότες και δίνει ευκαιρίες σε Διδύμους και Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα