Πανσέληνος στην Παρθένο | 24.2.2024

ASTROTEAM GUEST
20/02/2024

Στις 24/2 πραγματοποιείται λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι η Πανσέληνος του μήνα Φεβρουαρίου η οποία γίνεται στις 05.23ο της Παρθένου.

Αυτή η Πανσέληνος αφορά το 1ο δεκαήμερο του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι & Ιχθύες με γενέθλια από 22-26/2, 24-28/5, 26-30/8 & 25-29/11. Σε ιδανικές συνθήκες το φεγγάρι στο ζώδιο της Παρθένου μας δείχνει ότι οφείλουμε να οργανωθούμε και να βάλουμε σε τάξη μια σειρά από εκκρεμότητες στο καθημερινό πρόγραμμα, το φίτνες, την υγεία αλλά και την εργασιακή ρουτίνα. Οι όψεις αντίθεσης με τον Ερμή και φυσικά τον Κρόνο στους Ιχθύες υπερτονίζουν θέματα υγείας ή φυσικής κατάστασης, εξάντλησης, μικροβίων, μολύνσεων από νερό ή τροφές αλλά και κωλύματα στο εκπαιδευτικό σύστημα, στις μετακινήσεις ή τα ειδησεογραφικά μέσα. Σε προσωπικό επίπεδο νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή και να ακολουθήσουμε το «πρέπει» όσο και να μην μας αρέσει!

Το ευτύχημα είναι ότι στην Πανσέληνο θα συμμετέχει και ο Δίας στον Ταύρο από όψη τριγώνου, έτσι μπορεί να βρεθούν λύσεις απαραίτητες έστω και την ύστατη στιγμή. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο χάρτη αυτής της έκλειψης ο Άρης με την Αφροδίτη κινούνται χέρι χέρι μαζί στον Υδροχόο και κάποιοι θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους ακόμη και εν μέσω αυτής της περιόδου. Αυτοί που εκτίθενται περισσότερο με αυτή την Πανσέληνο είναι τα νεαρά άτομα μικρής ηλικίας ή όσοι ανήκουν στο εκπαιδευτικό ή νοσηλευτικό προσωπικό. Τέλος, τα μικρά κατοικίδια ζώα μας είναι σε επικινδυνότητα επίσης μιας και το ζώδιο της Παρθένου σχετίζεται με εκείνα!

Η επιρροή της Πανσελήνου στη Παρθένο για κάθε ζώδιο ή Ωροσκόπο:

Κριός – μεγαλύτερη ανησυχία για θέματα υγείας, νοσηλείας, φυσικής ή σωματικής κατάστασης, επιθετικότητα ή παρασκήνιο στην εργασία ή στο χώρο που μετακινείστε στα καθημερινά δρομολόγια.

Ταύρος – μπορεί να αποφασίσετε τι θα κάνετε για μια ερωτική σχέση ή για κάποιο πρόβλημα με τα παιδιά σας, προσοχή στις αντιδράσεις σας αν χρειαστεί να κάνετε συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα.

Δίδυμοι – σας αφορά άμεσα, προσοχή μη βγάλετε τα νεύρα του σπιτιού στη δουλειά ή και το αντίστροφο, διαταραγμένη ψυχολογία ή κακός ύπνος επηρεάζει την επαγγελματική σας εικόνα

Καρκίνος – διαφωνίες η εντάσεις με τα αδέρφια ή τον περίγυρο σας, προσοχή σε λεκτικές επιθέσεις από κουτσομπολιά ή από διαδικτυακές γνωριμίες.

Λέων – η πανσέληνος χτυπά το πορτοφόλι και δημιουργεί ανασφάλεια μέσα και έξω, προσέξτε μην δανείσετε σε φίλους ή συνεργάτες καθώς θα μπλέξετε περισσότερο τα πράγματα.

Παρθένος – η πανσέληνος γράφει το όνομα σας & μπαίνετε σε διαδικασία να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες, προσέξτε πως θα γίνουν αυτές, θέματα υγείας, πιθανόν και κάποιου δικού σας ατόμου έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν επίλυση!

Ζυγός – αμφιβολίες ή ανασφάλεια για το μέλλον σας κλείνει περισσότερο στον εαυτό σας, μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ειδικά αν είναι από τον εργασιακό χώρο και ακόμη περισσότερο αν ζητούν πράγματα από εσάς, εκβιάζοντας το συναίσθημα σας.

Σκορπιός – οι συγκρούσεις έρχονται μέσα από φίλους & οι λόγοι να είναι τα οικονομικά, οι στόχοι σας αναπροσαρμόζονται λόγω έκτακτων περιστατικών στα οποία πρέπει να ανταποκριθείτε. Προσοχή μην μπλέξετε το ερωτικό στοιχείο στο φιλικό σας κύκλο.

Τοξότης – σας «χτυπά» άμεσα, καθώς η δημόσια εικόνα σας τραυματίζεται, θέλει λεπτούς χειρισμούς και οριοθέτηση στα επαγγελματικά καθώς υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από το σπίτι, προσπαθώντας να κρατάτε ισορροπίες. Μια μετακόμιση ή αλλαγή στις βάσεις μπορεί να επιβαρύνει το πρόγραμμα στα επαγγελματικά σας.

Αιγόκερως – «χτυπά» το επικοινωνιακό κομμάτι, την αισιοδοξία για το μέλλον και τους στόχους που θέτετε μακροπρόθεσμα, προσοχή με το διαδίκτυο ή τις επαφές που έχετε μέσα από τα social media. Δώστε έμφαση σε λεπτομέρειες αν χρειαστεί να υπογράψετε συμβόλαια έγγραφα ή σε νομικά ζητήματα!

Υδροχόος – σε θέματα φορολογίας, δανείων, καρτών ή ευρύτερα οικονομικά που έρχονται από τρίτες πηγές ή λογαριασμούς, φοβίες και ανασφάλειες που σχετίζονται με το σύντροφο έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν επίλυση.

Ιχθύες – άμεσα ενδιαφερόμενοι είστε κι εσείς καθώς γίνεται απέναντι σας η πανσέληνος του μήνα με τον Κρόνο ταυτόχρονα να βρίσκεται επάνω σας! Ανάληψη ευθυνών για λογαριασμό άλλων ζητά αυτή τη στιγμή να κάνετε. Σχέσεις και συνεργασίες τεστάρονται και μαζί οι αντοχές σας! Κάποιες από αυτές μπορεί να φτάσουν στην οριστική λήξη τους.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα