ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 18/03

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
15/03/2022

Στις 18/03 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, ένας άξονα προσφοράς και υπηρεσίας. Η Σελήνη στη 27° 40’ της Παρθένου δηλώνει πρακτική, συντηρητική, με έλλειψη αυτοπεποίθησης, με διάθεση κριτικής και αρκετά συγκρατημένη στην έκφραση των συναισθημάτων της. Σε αντίθεση με τον Ήλιο στη 27° 40’ των Ιχθύων, που δηλώνει έτοιμος να θυσιαστεί και να προσφέρει την ανιδιοτελή αγάπη του, πράγμα που η Σελήνη απέναντι τον συγκρατεί και έρχεται σε σύγκρουση.

Ο Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων στη 27° 40’ (αναιρετική μοίρα), καθώς και το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, δηλώνει το κλείσιμο ενός κύκλου και τη μετάβαση σε ένα νέο ξεκίνημα. Η Πανσέληνος πάντα ρίχνει φως στα θέματα που μας απασχολούν και θέλουμε να δώσουμε λύσεις, να τα ολοκληρώσουμε. Έτσι λοιπόν, θα εστιάσουμε σε θέματα εργασίας και υγείας, που συνδέονται με το ζώδιο της Παρθένου και θα κληθούμε να βάλουμε σε τάξη και να οργανώσουμε ό,τι έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες.

Η όψη που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ποσειδώνα θέλει προσοχή για τυχόν απογοητεύσεις, εξαπατήσεις και απατηλά συναισθήματα. Από την άλλη η ευνοϊκή όψη του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τη Σελήνη αλλά και με τους Δεσμούς της Σελήνης, είναι αρκετά υποστηρικτική και καθοριστική με καρμική χροιά για τις σχέσεις μας. Παράλληλα ο Κρόνος, σε δύσκολη όψη με τους Δεσμούς της Σελήνης, θα φέρει δοκιμασίες στις σχέσεις αλλά και η σύγκρουση μεταξύ Αφροδίτης/Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει μια εκρηκτική διάθεση με έντονη νευρικότητα, επιθυμία ανεξαρτησίας και ένα καλό test για τις σταθερές σχέσεις με ξαφνικές συνειδητοποιήσεις.

Οπότε, σχέσεις με αρνητικό πρόσημο θα δοκιμασθούν και θα επέλθει οριστική ρήξη και γνωριμίες ή σχέσεις που είχαν προηγηθεί, αυτή η Πανσέληνος κατόπιν ανάλυσης μπορεί να τις ολοκληρώσει.

Η Πανσέληνος επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στα παραπάνω ζώδια. Ευνοεί Ταύρους, Αιγόκερους και δίνει ευκαιρίες σε Καρκίνους, Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα