Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό!

ASTROTEAM GUEST
06/10/2022

Πραγματοποιείται την Κυριακή 9 Οκτωβρίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην 16η μοίρα και 32 λεπτά του Κριού, πάνω στην πύλη του αρχηγού, αυτή η Πανσέληνος που θα επηρεάσει τον Παρορμητικό σταυρό (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και ιδιαίτερα από την 14η έως 18η μοίρα. Δηλαδή όσους έχουν γεννηθεί 3-7 Απριλίου, 6-10 Ιουλίου, 7-11 Οκτωβρίου και 4- 8 Ιανουαρίου. Από αντισκιά επηρεάζεται η 13η -14η μοίρα Παρθένου και από κόντρα αντισκιά η 13η-14η μοίρα Ιχθύων. Όλοι εσείς μπορεί να έχετε ολοκλήρωση γεγονότων που είχαν ξεκινήσει με την προηγούμενη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Η Σελήνη είναι σε σύνοδο με το Χείρωνα κι αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Ήλιο, αποτελεί όμως την κορυφή ενός Χαρταετού (θετικότατη όψη) αφού σχηματίζει τρίγωνο τόσο με τον Άρη όσο και με τον Κρόνο οπότε περιμένουμε θετικές εξελίξεις.

Ας δούμε πως θα επηρεαστούν ζώδια και Ωροσκόποι

Κριός

Η πανσέληνος φωτίζει εσάς, τα θέλω σας, το περιβάλλον σας και ολοκληρώνει θέματα σχέσεων ή συνεργασιών με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Από εσάς εξαρτάται η έκβασή τους, προσοχή μόνο στις εξαπατήσεις που μπορεί να λαμβάνουν χώρα πίσω από την πλάτη σας. Ομάδες που συμμετέχετε με ομοϊδεάτες ή φίλοι θα σας προσφέρουν υποστήριξη.

Ταύρος

Σε σας φαίνεται ότι μπορεί να κλείνει έναν κύκλο που σχετίζεται με τα εργασιακά σας, την καριέρα σας, τα οικονομικά και τις ασφάλειές σας και να σας προκαλεί άγχος και αναστάτωση, στις σχέσεις με υφισταμένους ή συναδέλφους. Δώστε προσοχή στην υγεία σας και τις εξαπατήσεις σε οικονομικά θέματα που μπορεί να προκύψουν μέσα σε ομάδες.

Δίδυμος

Ολοκλήρωση θεμάτων που έχουν να κάνουν με τους στόχους και τα σχέδιά σας, τις φιλικές επαφές σας και ομάδες ατόμων. Τα ερωτικά δείχνουν να ευνοούνται ή θέματα με τα παιδιά σας και η διασκέδαση επίσης. Μία ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουν όμως όσοι ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς μπορεί να δημιουργηθεί κάτι απατηλό στην κοινωνική σας εικόνα.

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος σχετίζεται με την οικογένεια και την καριέρα σας. Τα οικονομικά που είναι κοινά με άλλους κι ένα παρασκήνιο που αν έχει δημιουργηθεί από σας φαίνεται να οδηγούν σε μια ολοκλήρωση στην καριέρα σας ή στη δημόσια εικόνα σας, αν όμως δεν έχει δημιουργηθεί από εσάς δώστε προσοχή στους συγγενείς εξ αγχιστείας, σε άτομα από το εξωτερικό ή σε νομικά ζητήματα.

Λέων

Θετική φαίνεται για σας αυτή η πανσέληνος για θέματα που σχετίζονται με σπουδές και ολοκλήρωση αυτών, με το εξωτερικό και με νομικές υποθέσεις. Βοήθεια παίρνετε από φιλικές ομάδες ακόμη και μέσω διαδικτύου αλλά και από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Πολλά ξεκαθαρίσματα λαμβάνουν χώρα και το καινούργιο έρχεται στην καριέρα σας. Προσοχή όμως στα κοινά οικονομικά με άλλους.

Παρθένος

Στα οικονομικά ζητήματα θα εστιάσετε με αυτή την πανσέληνο. Κοινά οικονομικά με τον σύντροφο ή με τους συνεργάτες σας θα διευθετηθούν καθώς και θέματα με εφορία, δάνεια, διατροφές ή ακόμη και κληρονομικά ζητήματα. Με προσοχή όμως και χωρίς να καλλιεργείτε μεγάλες προσδοκίες γιατί η εικόνα για τα επαγγελματικά σας δεν είναι καθαρή τώρα και μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις.

Ζυγός

Η πανσέληνος γίνεται απέναντί σας κι έρχεται να φωτίσει τις σχέσεις σας κυρίως με το σύντροφο αλλά και τους συνεργάτες. Άλλες από αυτές μπορεί να αποκτήσουν πιο βαθύ νόημα και να σοβαρέψουν ή να επισημοποιηθούν κι άλλες μπορεί να τελειώσουν με τρόπο απελευθερωτικό όμως για σας με τη βοήθεια που προσφέρει ο Δίας εκεί.

Σκορπιός

Ο τομέας της εργασίας σας φιλοξενεί την πανσέληνο και μοιάζει να ολοκληρώνονται κάποιοι κύκλοι, για να ακολουθήσουν νέοι. Μπορεί να ετοιμάζονται και πράγματα που δεν είναι ανακοινώσιμα ακόμη. Ίσως να σας απασχολήσει κι ένα θέμα υγείας στην καθημερινότητά σας ή διατροφής. Λύσεις θα βρεθούν πάνω σε αυτό και με τη βοήθεια του Δία.

Τοξότης

Θετική και για σας αυτή η πανσέληνος για τα ερωτικά, τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια αλλά και για ότι σχετίζεται με τα παιδιά σας. Μπορεί να φέρει χαρά και διασκέδαση στη ζωή σας αρκεί να αποφύγετε την επιθετικότητα μερικών ατόμων απέναντί σας που μπορεί να σας δημιουργήσουν θολές καταστάσεις στις σχέσεις ή στην οικογένειά σας.

Αιγόκερως

Για εσάς θα ολοκληρωθούν θέματα σπιτιού και οικογένειας, που μοιάζει να έχετε κάποιες υποχρεώσεις και η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με τον Άρη εκεί, ενώ κοντινά σας άτομα όπως τα αδέρφια σας μπορεί να σας δημιουργήσουν μια θολή εικόνα ή κάποιες απογοητεύσεις. Η καριέρα σας επίσης αλλά και η δημόσια εικόνα σας θα σας απασχολήσει.

Υδροχόος

Οι σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα, αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες κλπ. ή γενικά οι επικοινωνίες και κοντινές μετακινήσεις θα ευνοηθούν για σας. Σπουδές επίσης και επικοινωνία με το εξωτερικό μπορεί να προκύψει και γενικά ο τρόπος που σκέφτεστε μπορεί να σας εκπλήξει θετικά. Ίσως να ασχοληθείτε και με τα μεταφορικά σας μέσα και να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Ιχθύες

Οικονομικά θέματα με θετική έκβαση φέρνει για σας αυτή η πανσέληνος. Μπορεί να σχετίζεται και με τις ασφάλειες, τα κεκτημένα σας ή να κάνετε διάφορους διακανονισμούς σε κοινά οικονομικά. Μια ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε όμως στο σπίτι σας που μπορεί να σας απασχολήσει είτε ως οίκημα ή στις διαφωνίες με την οικογένειά σας ή ακόμη και για κάποιο θέμα υγείας τους.

Να έχετε μια υπέροχη Πανσέληνο!

 

Από την Anna Kotsi

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα