Πανσέληνος Μαρτίου: Άλλα θέλω κι άλλα κάνω…

ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
15/03/2022

“Άλλα θέλω κι άλλα κάνω, πώς να σου το πω…”.

Η Πανσέληνος Μαρτίου 2022, γίνεται στις 18/3 και στις 27°40′ του άξονα Παρθένου – Ιχθύων. Πέραν της γενικής επιρροής, τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του τρίτου δεκαημέρου ιδιαίτερα, έχουν την τιμητική τους.

Σε αυτή την Πανσέληνο, γίνεται σαφές ότι η πρακτική πλευρά της ζωής, πρέπει να υποστηριχτεί από πλευράς μας όσο το δυνατόν καλύτερα, και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα, με τον Πλούτωνα να στηρίζει και να κάνει πιο ξεκάθαρες τις επιδιώξεις μας. Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που π ρ έ π ε ι να γίνουν, σε αυτά που πρέπει να διακρίνουμε και τέλος σε αυτά που μπορούμε πραγματικά να έχουμε ή να κάνουμε και σε αυτά που θέλουμε και ονειρευόμαστε από την άλλη. Μία Πανσέληνος που ζητά διάκριση σε όλους τους τομείς και θα στηρίξει όποιον δει την εικόνα που τον ενδιαφέρει στις πραγματικές της διαστάσεις, όχι “διογκωμένη” και μέσα από το φίλτρο της υπερβολής.

Δε θα λείψουν οι ασάφειες, οι παραπλανήσεις, τα μπερδέματα, οι εξαπατήσεις, τα fake news.

Η Πανσέληνος αυτή έχει κρυμμένες παγίδες και μπορεί να αποδειχθεί πιο “σκληρή” απ’ ότι φαίνεται. Τις μέρες κοντά στην Πανσέληνο, καλό είναι να είστε προσεκτικοί και οι:

  • Ταύροι που έχετε γεννηθεί 28 έως 30 Απριλίου
  • Λέοντες που έχετε γεννηθεί 31 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου
  • Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί 31 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου
  • Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί 28 έως 30 Ιανουαρίου

 

Λίγα λόγια για το κάθε ζώδιο:

Κριός και ωροσκόπος Κριός

Οι καθημερινές υποχρεώσεις – ειδικά οι επαγγελματικές – ή η προετοιμασία μίας επαγγελματικής κατάστασης, δείχνουν πώς μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Θα επηρεαστείτε ψυχολογικά, αφενός γιατί θα δημιουργηθούν διλήμματα κι εκνευρισμοί και άλλα θα υπολογίζετε, άλλα θα θέλετε και άλλα θα γίνονται, με τις υποχρεώσεις να πιέζουν κι εσάς να θέλετε επί της ουσίας να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε. Μία συνεργασία δείχνει καθαρότερα τις προθέσεις της. Προσοχή στην διατροφή και την υγεία σας και στα κατοικίδια ζωάκια σας αυτές τις μέρες.

Ταύρος και ωροσκόπος Ταύρος

“Ερωτική” η Πανσέληνος για εσάς και για τους τυχερούς, μπορεί κάλλιστα να εκφραστεί παθιασμένα, με σεξουαλική ένταση. Για όσους δεν ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο, ανοίγει δημιουργικές οδούς και φέρνει μαζί της ιδέες και έμπνευση. Εξωστρεφείς μέρες που αποκαλύπτουν την ανάγκη σας να ξεδώσετε, να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από την πίεση που ομολογουμένως έχετε. Δίνει ώθηση σε επιχειρηματικές επιδιώξεις ή σε ό,τι θελήσετε να ξεκινήσετε ως χόμπι. Λίγη προσοχή για τυχόν μικρο – εντάσεις με παρέες, με παιδιά ή μέσα σε συλλογικότητες.

Δίδυμοι και ωροσκόποι Δίδυμοι

Θα είναι μία έντονη Πανσέληνος για εσάς, μέσα από τη οποία θα ζητηθούν ισορροπίες, κυρίως ανάμεσα στις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που φαίνεται να πιέζουν εντονότερα. Προσοχή λοιπόν, στις εντάσεις που μπορεί εύκολα να προκύψουν με οικείους αλλά και συνεργάτες… Φαίνεται να έρχεται μαζί με υποχρεώσεις που καλείστε να αναλάβετε κι αυτό θα προκαλέσει στρες. Να θυμάστε όμως, ότι έχετε κάθε δυνατότητα να τις φέρετε εις πέρας. Έρχονται στο προσκήνιο θέματα γονέων, ακίνητης περιουσίας. Χρειάζεται να πάρετε κάποιες αποφάσεις και τα διλήμματα φέρνουν επιπλέον πίεση.

Καρκίνοι και ωροσκόποι Καρκίνοι

Κάθε Πανσέληνος φέρνει κάποιου είδους ένταση, ακόμα κι έτσι όμως, η συγκεκριμένη, σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε επικοινωνιακά, ιδιαίτερα στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών, που πάνε τα σύκα και που πάει η σκάφη. Αυξάνει τις επικοινωνιακές ανάγκες, τις μετακινήσεις, την ανάγκη αποφάσεων. Θα έχετε έντονη διαδικτυακή παρουσία ενώ πολλοί Καρκίνοι θα ασχοληθείτε με θέματα σπουδών, πτυχίων αλλά και με συγγενείς σας για κάποιο λόγο. Ολοκληρώνονται συμφωνίες, συμβόλαια, αγορές μέσων.

Λέοντες και ωροσκόποι Λέοντες

Δεν θα είναι και η “καλύτερη” σας η Πανσέληνος αυτή, που ναι μεν θα ενεργοποιήσει οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν προκειμένου να μπουν σε μία σειρά αλλά και τις ανασφάλειες σας πάνω στο κομμάτι αυτό. Πολλοί θα ασχοληθείτε με κληρονομικά θέματα, εφορίες, τράπεζες, οφειλές, διατροφές κλπ. Πολλές σκέψεις και συζητήσεις πάνω στα οικονομικά του συντρόφου αλλά και των συνεργατών. Η αλήθεια είναι ότι θα προκληθούν διλήμματα και προβληματισμοί, με αποτέλεσμα να ξανασκεφτείτε αν παίρνετε όσα θέλετε σε σχέση με αυτά που χρειάζεστε για να νιώθετε καλά, και σε συναισθηματικό επίπεδο, όχι μόνο σε οικονομικό.

Παρθένοι και ωροσκόποι Παρθένοι

Όλη δική σας η Πανσέληνος αυτή, που σας δίνει την ευκαιρία να διαχειριστείτε εκείνα που σας απασχολούν πάνω σε μία σχέση, μία συνεργασία, ακόμα και σε μία αντιδικία. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι όλα θα γίνουν ήπια αλλά αν κρατήσετε κι εσείς χαμηλούς τόνους, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε, να βάλετε σε σειρά, ακόμα και να ολοκληρώσετε εκείνα που μένουν σε “εκκρεμότητα” στις σημαντικές σας σχέσεις. Προσοχή στις εντάσεις λοιπόν. Σχέσεις και συνεργασίες που υπήρχαν ως ενδεχόμενο το προηγούμενο διάστημα, δείχνουν τώρα καθαρότερα τις προθέσεις τους.

Ζυγοί και ωροσκόποι Ζυγοί 

Ψυχολογική θα είναι κατά βάση η έκφραση της Πανσελήνου αυτής. Σας βάζει στη διαδικασία να εξερευνήσετε τα διλήμματα σας, να δείτε με μεγαλύτερη σαφήνεια τι συμβαίνει μέσα σας και να κλείσετε έναν κύκλο, ανοίγοντας παράλληλα έναν νέο. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας όμως, δεν θα σας αφήσουν να μείνετε πολύ στη μοναξιά σας, με τον εαυτό σας. Δώστε επιπλέον προσοχή στα κατοικίδια σας, την σωματική και ψυχολογική σας υγεία και τις εργασιακές υποχρεώσεις, παράλληλα με τις ανάγκες και την επαφή με τον εαυτό σας.

Σκορπιοί και ωροσκόποι Σκορπιοί

Η Πανσέληνος θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε το μέλλον της συναισθηματικής ζωής καθαρότερα, όπως θα θέλατε να είναι ή ξέρατε πώς θα έπρεπε να είναι και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις. Δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε πράγματα, να αποκαλύψετε όσα δεν ειπώθηκαν και να εκτονώσετε δημιουργικά και θετικά την ενέργεια της. Πάθος, ένταση και ικανοποίηση, είναι πιθανά, αν διαχειριστείτε την ενέργεια αυτή σωστά. Προσέξτε στις παρέες σας και σε όποιες συλλογικότητες τυχόν ανήκετε, τον τρόπο που θα υπερασπιστείτε τις απόψεις σας, προκειμένου να αποφύγετε καβγάδες.

Τοξότες και ωροσκόποι Τοξότες

Σπίτι, οικογένεια, γονείς, ζητήματα ακίνητης περιουσίας αλλά και οι σχέσεις με τους οικείους σας, δείχνουν να χρειάζονται εύρεση ισορροπιών, κάτι που δεν θα είναι εύκολο και θα δοκιμάσει την ψυχραιμία σας. Δεν θα είναι δύσκολο να προκύψουν εντάσεις και καβγάδες. Αν προετοιμάζατε συμφωνίες και συμβόλαια ακινήτων ή επαγγελματικής φύσης, θα έχετε εξελίξεις με την Πανσέληνο αυτή. Να έχετε κατά νου – ώστε να προετοιμαστείτε – ότι η Πανσέληνος αυτή θα έχει έντονη ψυχολογική και συναισθηματική εκδήλωση για εσάς, με κάποιο τρόπο.

Αιγόκεροι και ωροσκόποι Αιγόκεροι

Ανοίγουν… οι δρόμοι σας με την επερχόμενη Πανσέληνο, και θα είναι πολλών… κατευθύνσεων δρόμοι! Για πολλούς κυριολεκτικοί: Μετακινείστε, ταξιδεύετε, πολλοί θα έρθετε σε κάποιου είδους επαφή με το εξωτερικό. Ανοίγουν και πνευματικοί δρόμοι, αφού πολλοί Αιγόκεροι θα ασχοληθείτε με θέματα γνώσης, πτυχίων, εργασιών κλπ. Ανοίγει και ο δρόμος να πείτε και να ξεκαθαρίσετε πράγματα που περιμένουν να ειπωθούν, να κάνετε συμφωνίες και να βάλετε υπογραφές. Προσοχή στην οδήγηση αλλά και στην επικοινωνία μέσω διαδικτύου, όπου μπορεί να προκύψουν εκνευρισμοί.

Υδροχόοι και ωροσκόποι Υδροχόοι

Η Πανσέληνος έχει σκοπό να υπογραμμίσει τις ανάγκες σας ξεκάθαρα, και τις πρακτικές και τις συναισθηματικές. Ευχάριστη δεν μπορεί να θεωρηθεί γιατί κάτι ανικανοποίητο σκοπεύει να αναδείξει, μία “πληγή” που ίσως δεν βρήκατε τον τρόπο να διαχειριστείτε ως τώρα, αλλά σκοπός της είναι να σας απαλλάξει και να σας ωθήσει να βρείτε λύσεις. Παράλληλα, προκύπτουν οικονομικά ζητήματα σε πολλούς που ζητούν διευθέτηση και σας δίνεται η ευκαιρία να τα βάλετε σε σειρά.

Ιχθύες και ωροσκόποι Ιχθύες

Ανήκετε στους πρωταγωνιστές αυτής της Πανσελήνου που σας αφορά άμεσα. Το “φως” της πέφτει στις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες και σας δίνει την ευκαιρία να δείτε αν και πώς μπορούν να προχωρήσουν, εφόσον βοηθά ο εποικοδομητικός διάλογος, είναι βασική προϋπόθεση. Η Πανσέληνος αυτή θα είναι ακόμα σημαντικότερη για εσάς που έχετε γεννηθεί 17/18/19 Μαρτίου γιατί θα επηρεάσει το υπόλοιπο της χρονιάς: Μίας χρονιάς έντονης αλλά και δημιουργικής, που θα περιλαμβάνει την ολοκλήρωση καταστάσεων μεν αλλά και την πραγματοποίηση σχεδίων και την ανάπτυξη βασικών τομέων της ζωής σας με κάποιο τρόπο.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα