Πανσέληνος Φεβρουαρίου | Η απάρνηση του Ονείρου

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
15/02/2024

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου κορυφώνεται το Σάββατο 24 του μηνός, στην 5η μοίρα της Παρθένου. Η Σελήνη από την θέση της, δεν λογομαχεί μονάχα με τον Ήλιο, αλλά αντιμάχεται και τον Ερμή με τον Κρόνο.

Ένα φεγγάρι ολόγιομο μα κρύο, σαν τις ψυχρές νύχτες του Χειμώνα. Μας ακινητοποιεί το συναίσθημα κι επιστρατεύει την λογική και την επιβολή της. Ζητά να απαρνηθούμε το όνειρο και μας ανακαλεί εις την τάξη, απαιτώντας στρατιωτική πειθαρχία. Ο δογματισμός στις τοποθετήσεις μας, θα δηλώσει τα αδιέξοδα σε κάθε είδους επικοινωνίας, εγκλωβίζοντάς μας στον αχανή χώρο των αναστολών μας και των προσωπικών μας περιορισμών. Επιτάσσει να βάλουμε σε μια τάξη τα οικονομικά μας, τα επαγγελματικά μας, τις σχέσεις μας, και πάνω απ΄ όλα τα εσωτερικά μας ερωτήματα, ώστε να αμβλύνουμε την ανησυχία και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εποχής. Δίνει έμφαση, στην ανάγκη για προσοχή στην νεολαία, αλλά και στα ζωάκια, δεσποζόμενα και μη, ώστε να αποφύγουμε να γίνουμε μάρτυρες άλλων θλιβερών γεγονότων.

Οι Αυξήσεις στις τιμές των μεταφορών και τα κόστη των ναύλων, θα επηρεάσουν και το εμπόριο…

Η επιβολή νέων μέτρων, στην παιδεία, την υγεία, τα εργασιακά, θα εξωθήσει σε περαιτέρω αντιδράσεις, που οι εξουσίες δεν θα διστάσουν να καταστείλουν ακόμη και με βία, ενώ η αύξηση στην φορολογία και οι ανατιμήσεις, θα γίνουν η αιτία τα νοικοκυριά να «σφίξουν και άλλο το ζωνάρι». Οι Αυξήσεις στις τιμές των μεταφορών και τα κόστη των ναύλων, θα επηρεάσουν και το εμπόριο, πέραν του πολέμου που ήδη δυσχεραίνει την διακίνηση των αγαθών, και σε συνδυασμό με το ότι οι διαπραγματεύσεις με τους αγρότες δεν θα είναι γόνιμες, αυτό ίσως οδηγήσει και σε έλλειψη αγαθών σε τρόφιμα αλλά και φαρμάκων. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας, δείχνει και πάλι να κλονίζεται, με νέες τροποποιήσεις σε ότι αφορά στην χορήγηση των φαρμάκων, στην περίθαλψη των ασθενών, αλλά και με κάποια επιδημία που φαίνεται να κάνει την εμφάνισή της. Η εξουσία της χώρας μας, θα πιεστεί όχι μόνον από την αντίδραση του κόσμου, αλλά και εσωκομματικά, από την αντιπολίτευση, αλλά και από τον Κλήρο, που θα παίξει σημαντικό ρόλο. Το άκουσμα για κρυφές συμφωνίες ή δαπάνες που αφορούν σε στρατιωτικό εξοπλισμό ή τον στρατό εν γένει, θα αποτελέσει σκάνδαλο.

Ας δούμε επιγραμματικά, σε ποιόν τομέα της ζωής κάθε ζωδίου και ωροσκόπου, θα ζητήσει η Πανσέληνος αυτή σύνεση, ωριμότητα και κρίση. Για εκτενή ανάλυση στα θέματα των ζωδίων και των ωροσκόπων, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι του Astroteam στο youtube την εκπομπή με τίτλο: «Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Αντιμέτωποι με την πραγματικότητα».

ΚριόςΘέματα Υγείας και Εργασίας. Επιλέξτε να είστε ξεκάθαροι στον τρόπο που επικοινωνείτε.

Ταύρος – Δημιουργικά πλάνα και Στόχοι. Επιλογή στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.

Δίδυμοι – Οικογενειακά και Επαγγελματικά σχέδια. Διχογνωμίες στην οικογένεια, καθυστερήσεις στα επαγγελματικά.

Καρκίνος – Επικοινωνία και Επέκταση. Ανοίξτε στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Προσοχή σε συμφωνίες.

Λέων –  Οικονομικός και Συναισθηματικός σχεδιασμός. Αποφάσεις για συνεργασίες και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Παρθένος – Προσωπικά ζητήματα και Συνεργασίες. Αποφύγετε τα κουτσομπολιά και την κριτική στον σύντροφό σας.

Ζυγός – Καθημερινότητα και Υγεία. Πιέσεις από ανάληψη ευθυνών στην εργασία σας. Φροντίστε την διατροφή και τον ύπνο σας.

Σκορπιός – Ελπίδες και Δημιουργικότητα. Καθυστέρηση εσόδων και παράπονα από τον/την σύντροφο λόγω ανασφάλειας.

Τοξότης – Επαγγελματική εξέλιξη και Οικογενειακά έσοδα. Διχογνωμίες σχετικά με την πορεία των οικονομικών και των επαγγελματικών.

Αιγόκερως – Επέκταση και Οικονομικές αποφάσεις. Καθυστερήσεις σε συμφωνίες/συμβόλαια και απρόβλεπτα μικροέξοδα.

Υδροχόος – Οικονομικά και Συναισθηματικά. Μικρά οικονομικά εμπόδια και οικογενειακά ξεκαθαρίσματα.

Ιχθύες – Προσωπικά και Επαγγελματικά. Συγκεκριμενοποιήστε τις επιθυμίες σας. Πίεση στην εργασία και από την οικογένεια.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα