Πανσέληνος στον Καρκίνο | 27/12/2023

ASTROTEAM GUEST
21/12/2023

Στις 27/12 το ξημέρωμα 02.30 πμ περίπου πραγματοποιείται η πανσέληνος του μήνα Δεκέμβρη στις 04.58ο του Καρκίνου. Αφορά τον παρορμητικό σταυρό του α δεκαημέρου Κριού, Ζυγού, Καρκίνου & Αιγόκερω ή και όσους έχουν ωροσκόπο/μεσουράνημα/προσωπικούς πλανήτες από τις 3-7ο των παραπάνω ζωδίων.

Γίνεται σε ένα ζώδιο του νερού και βγάζει όλες τις ευαίσθητες πλευρές μας στην επιφάνεια. Συμμετοχή στην πανσέληνο έχει ο Δίας από τον Ταύρο σε εξάγωνο και ο Κρόνος από τους Ιχθύες σε τρίγωνο. Δεν είναι σκληρές οι όψεις που σχηματίζουν οι μεγάλοι αυτοί πλανήτες προς την πανσέληνο με αποτέλεσμα οι ολοκληρώσεις που γίνονται να έχουν ένα αίσιο τέλος. Μπορεί κάτι τώρα να ολοκληρώνει το κύκλο του και να φεύγει ένα βάρος από πάνω μας. Το βλέμμα είναι στραμμένο προς την οικογένεια, τους δικούς μας, αλλά και την πατρίδα μας. Στην πανσέληνο αυτή έχουμε την όψη συνόδου του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, κάτι που δείχνει ότι δεν χρειάζονται τα πολλά λόγια και οι κραυγαλέες δηλώσεις σε συναντήσεις και οικογενειακά τραπέζια. Από την άλλη έχουμε και την όψη της Αφροδίτης από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που μας υπενθυμίζει ότι αυτές τις μέρες έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ να έρθουμε κοντά σε ένα δικό μας άνθρωπο, να συγχωρήσουμε και να κατανοήσουμε όσα μας πονούν αλλά και μας συνδέουν μαζί του.

Σε ποιο τομέα θα ρίξει φως το τελευταίο φεγγάρι για κάθε ζώδιο/ωροσκόπο λίγο πριν αποχωρήσει το 2023;

Κριός – το σπίτι και η οικογένεια σας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο αλλά θα βρείτε τις λύσεις εφόσον δεν είστε παρορμητικοί στις αντιδράσεις και στις διαφωνίες που θα προκύψουν.

Ταύρος – η επικοινωνία είναι το αγκάθι σε αυτήν πανσέληνο, ο περίγυρος αλλά και τα αδέλφια σας αν έχετε, είναι εκείνα που μπορεί να τσακωθείτε ή να διαφωνήσετε, αφήστε κατά μέρους την απολυτότητα σας, ακούστε τι έχουν να σας πουν κι όλα θα πάνε καλύτερα. Μπορεί να προκύψουν και κάποιες επαγγελματικές προτάσεις εν μέσω ημερών αλλά μην βιάζεστε να απαντήσετε.

Δίδυμοι – τα οικονομικά και οι συμφωνίες που κάνετε είναι η αχίλλειος πτέρνα σας αυτήν την περίοδο. Προσέξτε διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν αυτή τη περίοδο για οικονομικούς λόγους, να έχετε ένα plan b σε οτιδήποτε θέλετε να αγοράσετε γιατί έχουμε τον κυβερνήτη σας Ερμή, ανάδρομο και μάλιστα για όσους είστε στο γ δεκαήμερο ας είστε πιο μετρημένοι σε αποφάσεις που παίρνετε γιατί δεν έχετε πλήρη και καθαρή εικόνα.

Καρκίνος – η πανσέληνος γράφει το δικό σας όνομα. Είστε παιδιά που παραδοσιακά φημίζεστε για τα παραπονάκια σας. Προσοχή λιγάκι στην υγεία σας αυτές τις μέρες και μη το παρακάνετε με τα εδέσματα. Θα αποφασίσετε πιο ξεκάθαρα τι θέλετε να κάνετε τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά με τον νέο χρόνο, οι λύσεις θα βρεθούν μπροστά σας αν διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Λέων – εσάς θα σας πιάσουν τάσεις φυγής και απομόνωσης αυτές τις γιορτές και θα θέλετε να ξεκουραστείτε από τη βαβούρα των ημερών. Προσπαθήστε να μη δώσετε βάση και συνέχεια σε παρασκήνια στη δουλειά με συναδέλφους, διαχειριστείτε φοβίες ή ανασφάλειες που πιθανόν να σας πιάνουν για επαγγελματικά ζητήματα ή θέματα υγείας και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Παρθένος– οι φίλοι σας μπορεί να σας προβληματίσουν και να έρθετε σε ένα δίλημμα μαζί τους για τους στόχους που έχετε ή μπορεί τα σχέδια σας να διαφοροποιηθούν λιγάκι σε σχέση με ο, τι είχατε προγραμματίσει. Μη το βάζετε κάτω, όλα θα πάνε καλύτερα, μάλιστα μη φοβηθείτε αν κάτι δεν σας βγαίνει για καλό θα γίνει, στη θέση του θα έρθει κάτι καλύτερο λίγο μετά. Όσον αφορά διαφωνίες με τους δικούς σας κάντε ένα βήμα πίσω αυτές τις ημέρες γιατί οι παρεξηγήσεις ειδικά για το γ δεκαήμερο πάνε σύννεφο.

Ζυγός – η δουλειά είναι ο τομέας που σας προβληματίζει σε αυτή την πανσέληνο και πρέπει να κάνετε γενναίους ελιγμούς. Διαχειριστείτε όσο μπορείτε τις εντάσεις που μπορεί να προέρχονται τόσο από τους δικούς σας όσο κι από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και όλα θα πάνε καλύτερα. Κάντε αυτό που μπορείτε και αφήστε κατά μέρους τη οπτική του να τους έχετε όλους ευχαριστημένους.

Σκορπιός – εσάς η πανσέληνος κορυφώνει θέματα σπουδών, ταξιδιών ή μακροπρόθεσμων σχεδίων. Ψάχνετε να δείτε τι μπορείτε να κάνετε στο παρακάτω της ζωής σας αλλά τα συμπεράσματα που βγάζετε και μοιράζεστε τείνουν να δημιουργούν διαφωνίες με τους γύρω σας γιατί δεν έχετε ακόμη ξεκαθαρίσει εσείς πρώτα μέσα σας. Αν αναβληθούν ή καθυστερήσουν κάποια πράγματα, πάρτε χρόνο ή ψάξτε καλύτερα τα σενάρια που έχετε στα χέρια σας, οι λύσεις θα έρθουν λίγο μετά κι όλα θα πάνε καλά!

Τοξότης – τα οικονομικά & οι ασφάλειες σας είναι εκείνες που σας προβληματίζουν περισσότερο. Έξοδα ή λογαριασμοί με το δημόσιο, τις εφορίες ή οικονομικά του συντρόφου σας τραβούν την προσοχή! Σκεφτείτε ειδικά εσείς του γ δεκαημέρου ότι το να πιέζετε καταστάσεις, ποσό μάλλον όταν δεν έχετε πλήρη εικόνα αυτών που γίνονται και δεν μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση λόγω εκνευρισμού ότι το αποτέλεσμα είναι χειρότερο. Προσοχή κατά την οδήγηση.

Αιγόκερως – οι απέναντι είναι αυτοί που σας απασχολούν, σύντροφοι ή συνεργάτες σας τραβούν το βλέμμα και χρειάζεται να ακούσετε την πλευρά τους! Οτιδήποτε προβληματικό υπάρχει καλό είναι να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και να το συζητήστε όταν θα είστε έτοιμοι! Οι λύσεις θα βρεθούν σύντομα γι αυτό μην απογοητευτείτε αν κάτι πάει στραβά τώρα σε μια σχέση ή συνεργασία & αν κάτι τελειώσει να ξέρετε είναι για καλό, θα βιώσετε απελευθέρωση λίγο αργότερα!

Υδροχόος – η καθημερινότητα είναι εκείνη που σας κουράζει ενώ θέλετε ένα διάλειμμα για να χαλαρώσετε. Προσοχή με συναδέλφους στη δουλειά καθώς εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε με το τίποτα. Υγεία, διατροφή και ξεκούραση είναι απαραίτητα για να συνεχίσετε να είστε αποδοτικοί σε αυτά που κάνετε!

Ιχθύες – τα ερωτικά σας είναι εκείνα που σας προβληματίζουν αλλά και η σχέση σας με τα παιδιά. Οτιδήποτε γίνει θα είναι προσωρινό, μην χάνεστε στα σενάρια φαντασίας! Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε μια ερωτική ιστορία ή να ξεκαθαρίσει το τοπίο αφού και σεις σκεφτείτε έξω από τη γυάλα και δείτε πιο καθαρά τα συναισθήματα σας! Θα προκύψουν προτάσεις αλλά θα λάβετε δράση με το νέο χρόνο αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και μάλιστα η όψη με τον Ποσειδώνα δυσκολεύει στο να δείτε καθαρά προς τα που να κατευθυνθείτε.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα