Όψεις Εβδομάδας: 14 – 20 Μαρτίου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
11/03/2022

Πέμπτη, 17 Μαρτίου

Ερμής εξάγωνο Ουρανός

Επιτέλους, να ακούσουμε κάτι της προκοπής, κάτι να καταπραΰνει το αυτάκι μας που έχει βομβαρδιστεί από τις χίλιες, μύριες συμφορές το τελευταίο διάστημα. Τα νέα που καταφθάνουν είναι καλά και κάτι παραπάνω θα έλεγα! Γιατί με μια κουβέντα που θα γίνει σήμερα-αύριο, με μια πληροφορία που θα φτάσει στα χέρια σου, με μια ιδέα που θα σκάσει στο μυαλουδάκι σου σαν λυχνία στο σκοτάδι, τα πράγματα που κωλυσιεργούσαν τις προηγούμενες μέρες θα ξεκολλήσουν. Ένα καθαρό, διαυγές, κρυστάλλινο μυαλό, απαλλαγμένο από εμμονές και κλισαρισμένες απόψεις, είναι δώρο Θεού, ειδικά αν σκεφτείς πως τα πάντα σχεδόν ξεκινούν από εκεί μέσα. Και κάτι τελευταίο, εξίσου σημαντικό: εκτός από το μυαλουδάκι που ανοίγει σαν αλεξίπτωτο, ανοίγει και το στοματάκι! Και το στοματάκι θέλει να πει αλήθειες, και να βγάλει ό,τι το βαραίνει και να ξεφορτώσει ό,τι κρατά μέσα του τόσο καιρό! Καλό ε;

+ Μέρες νοητικής απελευθέρωσης, αποδέσμευσης, ε λ ε υ θ ε ρ ί α ς. Οραματίσου ό,τι θες για το μέλλον, όσο μακριά τραβά ο λογισμός σου.
– Καμιά φορά πάνω στον υπερενθουσιασμό λέμε πράγματα με ένα τρόπο που ταράζει τους άλλους σαν ηλεκτροφόρο καλώδιο. Ειλικρίνεια ναι, αλλά με τακτ ε;

Παρασκευή, 18 Μαρτίου

Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας

Το σώμα μας, λένε οι επιστήμονες, έχει αναπλαστικές και αναγεννητικές ικανότητες. Ασφαλώς πρόκειται για μια μεγάλη αλήθεια. Αρκεί να παρατηρήσεις πως επουλώνεται ένα επιφανειακό τραύμα στο δέρμα από κάποιο κόψιμο ή κάψιμο για να μπεις στο κλίμα της ενέργειας της σημερινής συνάντησης Ήλιου -Πλούτωνα, που είναι αυτό ακριβώς: H πληγή στο Εγώ που σιγά σιγά κλείνει, συρρικνώνεται, επουλώνεται. Οι θετικές γωνίες του Πλούτωνα ειδικά στον Ήλιο, όπως αυτή που κορυφώνεται σήμερα, έχουν κάτι απο Υπερ-Δύναμη. Είναι από εκείνες τις ημέρες που νιώθεις τόσο ατρόμητος που μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο ολόκληρο. Και μάλιστα χωρίς έπαρση, γιατί η δύναμη αυτή έρχεται από βαθιά μέσα σου και είναι Ολο-δική σου!

+ Πόσο λυτρωτική είναι αυτή η ανάπαυλα από την ανασφάλεια, την αγωνία το φόβο! Και πόσο εύκολα μπορείς να κοιτάξεις όλα τα δύσκολα ξαφνικά, χωρίς φόβο και πάθος.
– Πρόσεχε, το ότι έβαλες προσωρινά τη στολή του Σούπερμαν, δε σημαίνει ότι θα είσαι κιόλας για πάντα. Ανακτάς δυνάμεις και μπράβο σου, αλλά το προφίλ κράτα το χαμηλά.

Σάββατο, 19 Μαρτίου

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός

Όπως σε κάθε καλή παράσταση το φινάλε έχει πάντα κάτι το εντυπωσιακό. Έτσι και το τέλος αυτής της εβδομάδας ρίχνει αυλαία με ένα γερό “χαστούκι”, αφυπνιστικό και διεγερτικό, όπως συμβαίνει κάθε φορά άλλωστε που ο Ουρανός αγγίζει πλανήτη ή σημαντικό σημείο στον κοσμικό χάρτη. Αυτή τη φορά το παγωμένο χεράκι του αγγίζει τη φιλήδονη Αφροδίτη, οπότε αντιλαμβάνεσαι που θα χτυπήσει το “ξυπνητήρι”: σχέσεις, συνεργασίες, τσέπη!

Κάτι που πήγαινε να αναθερμανθεί συναισθηματικά ξαναμπαίνει “ψυγείο”, μια πρόταση για συνεργασία το ίδιο, αλλά και όσες σχέσεις, ερωτικές ή συνεργατικές υφίστανται ήδη, πρόκειται να περάσουν δίπλα από το παγόβουνο. Για κάποιους ξυστά, για κάποιους άλλους, που οι στενές τους σχέσεις κλυδωνίζονται εδώ και καιρό, η επαφή αυτή μπορεί να είναι ο Τιτανικός τους. Βάλε όλα τα κακώς κείμενα στο τραπέζι, κοίτα τον άλλον στα μάτια σαν φίλο, όχι εχθρό, αποταυτίσου όσο μπορείς από την πληγή και μίλα. Δε θα χάσεις, κι ας ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

+ Αυτό το σ/κ διαβάζουμε το βιβλίο “Σχέσεις”, κεφάλαιο “Αλήθειες”. Να μού πεις, ποιος έχει κουράγιο να τις ακούσει; Πάντως δεν είναι και τόσο κακό να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα κάθε τόσο…
– Λογαριασμοί, έκτακτα έξοδα, ¨τρύπες” που ρουφάνε χρήμα από παντού. Εγκεφαλικούλια έρχονται και φεύγουν, έσο έτοιμος και υπομονετικός!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα