Όψεις Εβδομάδας | 3 έως 9 Απριλίου 2023

ΧΡΥΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
31/03/2023

Τρίτη 4 Απριλίου

Ερμής τετράγωνο Πλούτωνας
Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο, από τον Κριό περνάει στον Ταύρο και αμέσως συναντά τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Η όψη του τετραγώνου προκαλεί εμμονές, πονηρές σκέψεις και καχυποψία. Επίσης, έχουμε την αίσθηση πως χάνουμε το έλεγχο, οπότε διαλογισμός και ωωωμ! Ο λόγος γίνεται σκληρός και βαρύς, με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν οι επικοινωνίες μας. Προσοχή σε παιδιά και μικρά ζώα.
Η όψη επηρεάζει τα σταθερά ζώδια, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, των πρώτων ημερών.

Σάββατο 8 Απριλίου

Ήλιος σύνοδος Δίας
Ο Ήλιος και ο Δίας βρίσκονται σε σύνοδο στον Κριό, σε ένα ζώδιο παρόρμησης και παιδικότητας! Η διάθεση είναι πιο ευχάριστη, πιο αισιόδοξη και παίρνουμε τα πάνω μας! Με το φευγιό αυτού του δύσκολου Μάρτη, βγαίνουμε έξω, διασκεδάζουμε, χαιρόμαστε την άνοιξη και τρώμε λίγο παραπάνω!.. Καλό είναι να αποφύγουμε τις υπερβολές και να εστιάσουμε σε φιλοσοφικά και πνευματικά θέματα. Τροφή για σκέψη και μπόλικο χιούμορ, είναι μια καλή έκφραση της όψης.
Η όψη επηρεάζει τα παρορμητική ζώδια, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου.

Κυριακή 9 Απριλίου

Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας
Η Αφροδίτη δυνατή και σίγουρη από τον Ταύρο συναντά τον παραμυθένιο – παραμυθατζή Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και ο έρωτας καλά κρατεί! Πλούσια και μαγεμένα συναισθήματα μας κατακλύζουν, αφηνόμαστε στο ανοιξιάτικο φλερτάκι κι ό,τι ήθελε προκύψει! Το νου μας σε απατηλά όνειρα και σχέδια, γιατί τα ματάκια και το μυαλουδάκι θολώνουν!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα