Όψεις Εβδομάδας: 20 – 26 Μαρτίου 2023

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
17/03/2023

Δευτέρα 20 Μαρτίου

Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας

Απομακρυνόμαστε με ελαφρά πηδηματάκια από τη διαλυτική, Ποσειδώνια ενέργεια της προηγούμενης εβδομάδας που κυριολεκτικά σε εξάντλησε σωματικά και ψυχολογικά. Σαφώς οι τόνοι πέφτουν σιγά-σιγά όσο πάμε προς το τέλος του μήνα -αν εξαιρέσεις τη νευρική νέα Σελήνη που γίνεται στις 21/3- και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι μια ανάπαυλα από όλο το χαμό. Να προλάβεις τουλάχιστον να επεξεργαστείς τι έχει γίνει. Σε αυτό θα βοηθήσει σημαντικά το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, δίνοντας την ευκαιρία ν’ ανακάμψεις ψυχολογικά, να δώσεις απαντήσεις, να ξαναβρείς το κέντρο σου και το σκοπό σου. Ωραίο όταν αποκτάς ξανά έλεγχο, αυτοέλεγχο και εμπιστοσύνη ε;

Η όψη αφορά κυρίως στα ζώδια του νερού και τους υδάτινους ωροσκόπους των τελευταίων τελευταίων ημερών (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

22 & 25 Μαρτίου

Ήλιος μισό τετράγωνο Ουρανός
Αφροδίτη μισό τετράγωνο Ποσειδώνας

Πως θα μπορούσε δηλαδή να εορταστεί η 25η Μαρτίου αν όχι με τον πλανήτη της επανάστασης Ουρανό; Πλήρης συντονισμός έτσι; Το κοφτερό μισό τετράγωνο του Ήλιου με τον αντιδραστικό Ουρανό προκαλεί πάντα ένα υποδόριο άγχος, σα κάτι να σε ξύνει, χωρίς να ξέρεις όμως από που προέρχεται ακριβώς αυτή η φαγούρα. Νιώθεις πως πρέπει να αλλάξουν πράγματα και ασυνείδητα ίσως κάνεις κινήσεις για να απαλλαγείς απ’ αυτά με έναν τρόπο αδιαπραγμάτευτο και ίσως απότομο απέναντι στους άλλους. Θέλεις με φούρια να φύγεις μπροστά, να ξεκολλήσεις, να κάνεις ένα restart ολοκληρωτικό. Καθόλου κακή ιδέα, αρκεί να μην πετάξεις νεύρα και αγωνίες πάνω στον “άμαχο πληθυσμό”. Λίγο παραπάνω προσοχή ίσως να θέλει η ίδια γωνία που σχηματίζεται σχεδόν ταυτόχρονα, ανάμεσα σε Αφροδίτη και Ποσειδώνα. Προσωπικές απογοητεύσεις, “φουσκίτσες” που δεν έχουν καμία ορατότητα για να βλέπεις που πατάς, φαντασιοπληξία και ιδανικές καταστάσεις που μόνο τέτοιες δεν είναι, ειδικά στα συναισθηματικά σου. Κράτα ένα μικρό καλάθι γενικά και ρίξε και στο πορτοφόλι σου μια ματιά.

Οι όψεις αφορούν τα παρορμητικά των πρώτων-πρώτων ημερών (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) και τα σταθερά του β δεκαημέρου (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι).

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα