Όψεις Εβδομάδας: 27 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου 2023

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
24/02/2023

Πέμπτη 2 Μαρτίου

Ερμής σύνοδος Κρόνος
Αφροδίτη σύνοδος Δίας

Καινούριος, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ μήνας, και εβδομάδα προ-παρασκευαστική της πανσελήνου αυτή που μάς έρχεται, με δύο κύριες όψεις να κορυφώνονται την ίδια ημέρα και να δίνουν το αστρολογικό τέμπο των ημερών. Ο Ερμής συναντά τον Κρόνο στην τελευταία, αναιρετική μοίρα του Υδροχόου λίγο πριν εγκαταλείψει οριστικά το ζώδιο, και η Αφροδίτη τον Δία στο πύρινο ζώδιο του Κριού για μία και μοναδική φορά έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια! Ένα μεγάλο, πολύ σημαντικό κεφάλαιο κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, αποχαιρετώντας ανθρώπους και πεποιθήσεις, την ίδια στιγμή που η χαρά, η αφθονία και η ελπίδα ανοίγουν χαραμάδα για να μπουν στη ζωή σου.
Το ξέρω ο Μάρτης είναι περίεργος, η πανσέληνός του έκρυθμη, ο Πλούτωνας κάνει δοκιμαστική είσοδο στον Υδροχόο (όπου και θα παραμείνει για την επόμενη 20ετία!) εγκαινιάζοντας μία ολόκληρη εποχή, ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο κι αυτός έπειτα από δυόμιση χρόνια στον Υδροχόο και γενικά η σύγχυση και η αμφιταλάντευση είναι μεγάλη. Το παλιό μάχεται με το καινούριο και το μεταίχμιο είναι πάντα η πιο δύσκολη φάση. Αγωνιάς, φοβάσαι, κι όμως υπάρχει ακόμη χώρος να μπει από εκείνη τη χαραμάδα που λέγαμε το προσωπικό. Ο έρωτας, μια ζεστή καρδιά, μια αγκαλιά, η σιγουριά ότι, no matter what, όλα θα πάνε καλά στο τέλος και είσαι ασφαλής…

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου αφορά κυρίως Διδύμους Ζυγούς, Υδροχόους των 3 τελευταίων ημερών καθώς και τα σταθερά των ίδιων ημερών (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι).
Η σύνοδος Αφροδίτη-Δία κυρίως Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του β’ δεκαημέρου καθώς και τα παρορμητικά του ίδιου δεκαημέρου (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι).

+ Κάνε ένα διάλειμμα, στάσου να χαρείς αυτά που συνήθως ξεφεύγουν, αυτά που μάθαμε να υποβιβάζουμε κυνικά (αν και η ψυχή τα λαχταρά σαν τρελή). Πώς το λέει ο Ζολά; «Τίποτε δεν τελειώνει ποτέ, αρκεί λίγη ευτυχία για να ξαναρχίσουν όλα».
– Είναι σημαντικό να επικοινωνήσεις και να βγάλεις από μέσα σου ό,τι έχει μείνει στη σιωπή. Τώρα που γυρίζει. Ας ακουστεί και σκληρό, δεν πειράζει, αρκεί να ‘ναι στα ίσια.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα