Όψεις Εβδομάδας: 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου 2023

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
27/01/2023

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

Ήλιος τρίγωνο Άρης
Ερμής τρίγωνο Ουρανός

Μία εβδομάδα φουλ του Άρη και του Ουρανού αυτή που θα τρέξει, πράγμα που σημαίνει ότι πάμε για υψηλές ταχύτητες, τέρμα γκάζι και… φωτιά στα μπατζάκια μας! Ο δε Γενάρης πρέπει να φύλαγε το καλύτερο για το τέλος κυριολεκτικά, γιατί η σημερινή παίζει να είναι και η καλύτερη μέρα του μήνα, με δύο τρίγωνα σούπερ απογειωτικά να κορυφώνονται ταυτόχρονα, δίνοντας δυνατό πουσάρισμα και προωθητικές εξελίξεις.
Ήλιος – Άρης, τα πιο “καυτά” ουράνια σώματα μαζί και σε αρμονική γωνία μεταξύ τους, προμηνύουν ενάρξεις, θάρρος, ενέργεια και θέληση να τις αποφασίσεις και να τις δρομολογήσεις. Δημιουργικό άγχος στα καλύτερά του δηλαδή, και με την πολύτιμη βοήθεια του έτερου δυναμικού τριγώνου Ερμή-Ουρανού που δίνει λύσεις, ξεμπλοκάρει επικοινωνίες και μετακινήσεις, γυρίζει γρανάζια στον εγκέφαλο με έξυπνες ιδέες και πληροφορία που αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από χρήσιμη. Με δυο λόγια; Πάρε αμπάριζα και φεύγεις τώρα λέμεεε!

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη αφορά κυρίως στα ζώδια του αέρα του α’ δεκαημέρου (Δίδυμοι, Ζυγοί. Υδροχόοι) το δε τρίγωνο Ερμή-Ουρανού τα ζώδια της γης του β’ δεκαημέρου (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

+ Τίποτα-τίποτα δεν μάς σταματάααα, βροντοφωνάζεις και με τα δίκια σου. Αν όχι τώρα, πότε δηλαδή; Ξεκίνα ό,τι άφησες να περιμένει, το σύμπαν μαζί σου!
– Λίγο το τουπέ θέλω να προσέξεις μόνο. Διότι, ως γνωστόν, τον γενναίο πολλοί αγάπησαν, τον αλαζόνα ουδείς…

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου

Ήλιος τετράγωνο Ουρανός

Μαζί με τον Φλεβάρη, μπαίνουμε σιγά σιγά και στο μουντ της εκρηκτικής πανσελήνου του μήνα (5/2), όπου το τέμπο θα κρατήσει ο πλανήτης της ανατροπής Ουρανός. Από σήμερα ξεκινά την προσέγγισή του στον Ήλιο μέσω τετραγώνου, πράγμα που σημαίνει ότι παίζεις σε κινούμενη άμμο αυτό το τριήμερο και σε στάση άμυνας για να εντοπίσεις από που θα σκάσει ο “κεραυνός”.
Είναι φοβερά εκνευριστική αυτή η αστάθεια και η αβεβαιότητα, το ξέρω. Και ποιος νοιάζεται τώρα για εκπλήξεις και ανακαλύψεις, όταν το μόνο που θέλεις είναι να ηρεμήσεις λίγο από τον καταιγισμό; Αυτά σκέφτεσαι, μόνο που το σύμπαν, ξέρεις, δεν είναι λάτρης ούτε της αδράνειας, ούτε της καθίζησης. Γι΄αυτό επιστρατεύει για μία ακόμη φορά το κοσμικό του “ξυπνητήρι” -τον Ουρανό- να ταράξει, ν’ αφυπνίσει, να σοκάρει. Βότσαλο στη λίμνη και… πλαααφφφφ…

Η όψη αφορά πρωτίστως στα πολύπαθα σταθερά του β΄δεκαημέρου (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους).

+ Κάτι πρέπει να “σπρώχνει” τα πράγματα πάντα, ειδικά όταν μένουν για καιρό στάσιμα, δεν είναι κακό αυτό. Και κάπως πρέπει πάντα να πέφτει το παραπέτασμα που κρύβει την αλήθεια. Επίσης δεν ειν’ κακό!
– Βγαίνει πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη, και εκκεντρικότητα και παραξενιές πολλές με τον Ουρανό. Δώσε λίγο βάση εκεί, γιατί παίζει να ‘χεις και τον ανθρωποδιώκτη αυτές τις μέρες…

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

Αφροδίτη τετράγωνο Άρης
Πανσέληνος Φεβρουαρίου

Και ο Θεός ξημέρωσε την Πανσέληνο που σκέφτηκε να “καλέσει” μαζί της τον ταραχοποιό Ουρανό και τον Άρη με την Αφροδίτη, έτσι για να γίνει ακόμη πιο ιντριγκαδόρικο το πράγμα. Γιατί ναι μεν το τετράγωνό τους βάζει φωτιά στα ερωτικά, και βγάζει διεκδικήσεις και πάθη και όλα τα ωραία παιχνιδίσματα του θηλυκού με το αρσενικό, αλλά έχει και κόντρα και ανταγωνισμό, και χαζο-εγωισμούς και εντέλει ένα ανικανοποίητο που σε αφήνει λειψό και με απορίες. Άσε που μέσα στον παροξυσμό και τα κολλήματά σου, μπορεί να κάνεις κακή εκτίμηση και να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες να πλησιάσεις ανθρώπους που αξίζουν. Να το προσέξεις λίγο αυτό, ναι;

Η όψη αφορά κυρίως τα μεταβλητά του τέλους του α’ και αρχές του β’ δεκαημέρου (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες).

+ Έχει τη γλύκα του κι αυτό το καρδιοχτύπι, και η σωματική επαφή, και η αγωνία και η τσουρομαδημένη μαργαρίτα “με θέλει-δε με θέλει”. Ξυπνάνε κάπως και τα αίματα βρε παιδί μου..
– Τσουπ, να το ξανα-πετάγεται κι εκείνο το άγχος με τα οικονομικά, έτσι για να σε μπουρλοτιάσει περισσότερο. Ψυχραιμίαααα, μέρα είναι θα περάσει!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα