Όψεις Εβδομάδας: 26 Δεκεμβρίου 2022 – 01 Ιανουαρίου 2023

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
22/12/2022

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας

Στην εκπνοή του 2022, λίγες μέρες μόνο μετά την είσοδο του Δία στον Κριό που εγκαινίασε μόλις έναν καινούριο 12ετη κύκλο, τον πρώτο λόγο έχει η Αφροδίτη, στις διαδοχικές της συναντήσεις με Ποσειδώνα, Ερμή (ανάδρομο) και Πλούτωνα.
Πράγμα που σημαίνει ότι το σύμπαν κλείνει μάλλον μαλακά την πόρτα σε μια χρονιά τόσο έντονη και ανατρεπτική, όσο ήταν η φετινή. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα μιλά για ιδεαλισμό, και τρυφερότητα, και αισθήματα, και ευκαιρία στο όνειρο, ακόμη κι αν οι πολλαπλές ματαιώσεις σε έχουν κάνει πιο δύσπιστο και από τον άπιστο Θωμά. Προτείνω ανάπαυλα από την πεζότητα και το τετριμμένο, το “σηκώνουν” και οι γιορτινές μέρες άλλωστε. Λίγη αστερόσκονη ρε αδελφέ, τι θα χάσεις; Το πολύ πολύ να καθαρίσεις μετά το γκλίτερ απ΄τις γωνίες…

Η όψη αφορά κυρίως τα ζώδια της γης του τρίτου δεκαημέρου (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). 

+ Καλά επίσης τα νέα και για την τσεπούλα την πονεμένη. Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι. Τουτέστιν, με μικρές ενισχύσεις από δω κι από εκεί, παίρνεις τις ανάσες σου τις οικονομικές πάλι.
– Αχ, τα συννεφάκια του Ποσειδώνα, πάντα πρόθυμα να σε ξελογιάσουν και χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Αφέσου, αλλά με επίγνωση. Να ξέρεις να απαντάς ανά πάσα στιγμή: ποιος είμαι-τι θέλω;

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

Ερμής σύνοδος Αφροδίτη
Ερμής ανάδρομος

Μία ακόμη μαλλακτική, γλυκιά σύνοδος κορυφώνεται σήμερα μεταξύ Αφροδίτης και πάλι, με τον αεικίνητο Ερμή που μόλις ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω (και θα τη συνεχίσει μέχρι τις 19 του Γενάρη). Είναι μια ανάλαφρη, εύθυμη συνάντηση αυτή, το λεγόμενο και “ψηστήρι” στην αργκό. Δηλαδή, πολύ κουβεντολόι ερωτικής φύσεως, και μηνυματάκια πονηρά, και ραντεβουδάκια επίσης πονηρά, και σκέψεις τέτοιες πολλές.
Το γεγονός βέβαια ότι ο Ερμής κάνει την επαφή από θέση αναδρομής, σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό όλη αυτή η επικοινωνία να γίνει με άτομα από το παρελθόν που όλο και κάτι είχε μείνει σε εκκρεμότητα μαζί τους! Έλα, να αναθερμανθεί λίγο το πράμα, όσο τουλάχιστον επιτρέπει η Αιγοκερίλα…

Η όψη αφορά και πάλι τα ζώδια της γης του γ’ δεκαημέρου (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα παρορμητικά του γ’ δεκαημέρου επίσης (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι).

+ Σύσφιξη σχέσεων με αδέλφια, θείους, ξαδέλφια, λοιπό σόι. Δε ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα (κυριολεκτικά)!
– Διευθετήσεις οικονομικές, ψώνια, πληρωμές λογαριασμών, έχει και από αυτά η συγκεκριμένη όψη. Όλα υπό έλεγχον όμως, τίποτα το ανησυχητικό.

Κυριακή 1 Ιανουαρίου

Αφροδίτη σύνοδος Πλούτωνας

Από τη μύτη πιάνεται στα χείλη κατεβαίνει και από τα χείλη στην καρδιά ριζώνει και δε βγαίνει, έλεγε ένα παλιό ποιηματάκι. Σε σημερινή μετάφραση: “μετά το ψηστήρι του Ερμή, έρχεται το δια ταύτα, το κοκό δηλαδή”.
Με το έμπα της νέας χρονιάς, η φιλήδονη Αφροδίτη συναντά τον υπερ-σεξουαλικό Πλούτωνα και καταλαβαίνεις τη γίνεται. Love is in the air, τα κορμιά και τα μαχαίρια, sexual healing, και λοιπά πονετικά άσματα ακούγονται στα συμπαντικά ηχεία. Βέβαια, όπου πίπτει έρως πίπτει και πάθος, πίπτουν και προβλήματα, και ανασφάλειες και όλο αυτό το βασανιάρικο γαϊτανάκι που γρατζουνάει την καρδιά, δίνοντας μαζί πόνο και ηδονή. Εμ; ου γαρ έρχεται μόνος!

Η όψη αφορά τα ζώδια της γης πάλι του γ’ δεκαημέρου καθώς και τα παρορμητικά του ίδιου δεκαημέρου επίσης (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι).

+ Για να λέμε και την αλήθεια, αν ισχύει πως ό,τι κάνουμε την πρώτη μέρα του χρόνου, μάς ακολουθεί σε όλη τη διάρκειά του, δεν το λες και άσχημο το σκηνικούλι αυτό…
-Υπάρχει και πάλι οικονομική ενίσχυση, δεν πρόκειται να μείνεις ξεκρέμαστος επ’ ουδενί, αλλά για κάποιο λόγο σε ζώνουν τα φίδια ξανά μανά. Γιατί όμως τόση ανασφάλεια;

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα