Όψεις Εβδομάδας: 21 – 27 Φεβρουαρίου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
18/02/2022

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου

Άρης εξάγωνο Ποσειδώνας

Μεσοβδομαδιάτικο “δωράκι” παραδοτέο από τον κατασκευαστή των ονείρων Ποσειδώνα! Η αλήθεια είναι πως τα εξάγωνα, ως όψεις, δεν παράγουν σημαντικά γεγονότα. Είναι όμως μικρές πύλες που ανοίγουν σημαντικές ευκαιρίες, αρκεί να τις αναγνωρίσεις και να τις εκμεταλλευτείς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ευκαιρία που δίνεται έχει να κάνει με τις επιθυμίες σου, με μια έναρξη, με κάτι που θέλεις να τολμήσεις, με μια απόφαση που δεν έχεις το θάρρος να εκφράσεις. Είναι σα να βρήκες μια μικρογραφία του μαγικού λυχναριού. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το τρίψεις κάνοντας μια ευχή. Είναι βέβαιο, το μικρό τζίνι θα στην πραγματοποιήσει!

+ Συν Αθηνά και χείρα κίνει λέγανε οι αρχαίοι ημών. Σε ελεύθερη μετάφραση: η ευκαιρία δίνεται αλλά πρέπει να κουνηθείς κι εσύ λιγάκι ε;
– Οι όψεις του Ποσειδώνα, ακόμη και οι ευνοϊκές, κρύβουν πάντα μια μικρή “μπανανόφλουδα”. Το κρατάς και απλά έχεις το νου σου μην την πατήσεις. Από υπερβολική προσοδκία το πιθανότερο… 

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου

Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας

Μήνυμα από τον Ποσειδώνα, Μέρος 2ο, αυτή τη φορά σε σφιχτό εναγκαλισμό με την Αφροδίτη, την εκπρόσωπο αισθημάτων και χρημάτων. Πράγμα που σημαίνει ότι τα πονταρίσματα τα καλά εδώ είναι ώρα να πέσουν για λόγους καρδιάς και τσέπης. Γιατί και ρομαντζάδες έχουμε, και αγάπες έχουμε, και ανακούφιση συναισθηματική έχουμε, και ωραία καλέσματα να συναντήσεις κανέναν άνθρωπο και σωτήρια λεφτουδάκια μπαίνουν στο πορτοφόλι σου, εκεί που έχεις στεγνώσει σαν το πανί. Το τζίνι σε αυτή την περίπτωση μπορεί να εκπληρώσει πραγματικά αυτό που ποθεί η καρδιά σου, να ικανοποιήσει αισθήσεις και ανάγκες, να σε κάνει να ταξιδέψεις στο ιδανικό, που έστω για λίγο, μπορεί να γίνει και εφικτό.

+ Μια παρεξηγημένη έννοια ο οραματισμός. Κι όμως η μέρα το ζητάει. Μη σού ακούγεται ασήμαντο: πρώτα σχηματίζεις την εικόνα στο μυαλό σου, μετά λαμβάνεις την εικόνα υλοποιημένη.
– Πάνω στον υπερενθουσιασμό, πρόσεχε μη σού φύγουν χρήματα σε χαζά πράγματα. Όχι, τίποτε άλλο, αλλά να, είναι που μάλλον θα τα κλαις μετά.

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου

Ερμής τετράγωνο Ουρανός

Το σύμπαν, αντίθετα με τους ανθρώπους, καταφέρνει να κρατά πάντα τις ισορροπίες. Μετά τις τονωτικές Ποσειδώνιες ενέσεις λοιπόν των προηγούμενων ημερών, που αν μη τι άλλο σε έβαλαν στην πρίζα να ονειρευτείς ξανά, η βδομάδα ρίχνει αυλαία με ένταση. Το κοσμικό ξυπνητήρι που λέγεται Ουρανός ερεθίζει σε δύσκολη όψη τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, πράγμα που σημαίνει ότι η επαναφορά στην πραγματικότητα γίνεται κάπως άγρια. Μαθαίνεις πράγματα που σε ταράζουν, λες πράγματα που ταράζουν τους άλλους, έχεις νεύρα, υπερδιέγερση, ένα αλάφιασμα, σα να μη ξέρεις από που θα σού ρθει το επόμενο “χαστούκι”. Η επικοινωνία βραχυκλώνει, τα τηλέφωνα πέφτουν, οι ηλεκτρονικές συσκευές κρασάρουν, πολύ άκρη γενικώς δε θα βγάλεις γιατί όλοι λίγο πολύ θα ναι στην τσίτα, οπότε να σαι προετοιμασμένος τουλάχιστον.

+ Μέσα στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, να ξέρεις πως ό,τι ακούσεις και ό,τι φύγει από το στόμα σου θα είναι Αλήθειεις. Σκληρές, αλλά αλήθειες.
– Η συγκεκριμένη όψη είναι καθαρά ατυχηματική, γι΄ αυτό το νου σου πρωτίστως στο τιμόνι και στα ποδαράκια σου γενικώς. Που πατάς και που βρίσκεσαι!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα