Όψεις Εβδομάδας: 21 – 27 Νοεμβρίου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
18/11/2022

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

Ήλιος τρίγωνο Δίας
Ερμής σύνοδος Αφροδίτη

Η σημαντική πλανητική κινητικότητα αυτής της εβδομάδας συμπυκνώνεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στην αρχή της, με δύο εξαιρετικά ευεργετικές όψεις: το γενναιόδωρο τρίγωνο Ήλιου-Δία και την εξωστρεφή σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης. Είναι σαν οι όψεις αυτές να διατηρούν το αισιόδοξο κλίμα της περασμένης εβδομάδας, ανοίγοντας ταυτόχρονα το δρόμο για την εξίσου πληθωρική νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 24 του μήνα (εκεί όπου βρίσκονται ήδη Ερμής και Αφροδίτη). Ταυτόχρονα ο κυβερνήτης του Τοξότη, Δίας “μπαίνει σε στάση” προκειμένου να πάρει φόρα για την ορθόδρομη πλέον πορεία του και την είσοδό του στον πύρινο περιβάλλον του Κριού στις 20 του Δεκέμβρη. Χαράς ευαγγέλια τότε για Κριούς-Ζυγούς και τους υπόλοιπους εκπροσώπους της Φωτιάς και του Αέρα (αλλά θα τα αναλύσουμε τότε αυτά)!

Τι σημαίνουν όμως όλα τα προηγούμενα; Ότι μολονότι είμαστε πολύ κοντά στην καρδιά του Χειμώνα, το “φως” δε λέει να σβήσει -ίσως έτσι να εξηγείται και η παράξενη για την εποχή ηλιοφάνεια τώρα που το σκέφτομαι… Το κυριότερο πάντως είναι ότι με τόσες μετακινήσεις πλανητών στον Τοξότη συν τη νέα Σελήνη εκεί, συν τη συνάντηση Ήλιου-Δία, το σύμπαν δείχνει με όλους τους τρόπους ότι μπορείς να λάβεις χαρά, αφθονία, επέκταση, ευκολίες, βοήθεια. Ναι, οι συμπαντικοί κρουνοί άνοιξαν και μοιράζουν τα “δώρα” τους!

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία αφορά τις τελευταίες 2-3 μέρες των υδάτινων ζωδίων (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες), ενώ η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτη τα ζώδια της φωτιάς του α’ δεκαημέρου (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

+ Πόσο μεγάλη έκφραση αγάπης και εκτίμησης μπορεί να περικλείουν αυτές οι μέρες! Μόνο καλά λόγια, μόνο καλές σκέψεις, μία απέραντη ευλογία που δεν μπορεί ν’ αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!
– Τι ωραία αίσθηση να βλέπεις παντού “ξέφωτα” και ευκαιρίες. Θα τις εκμεταλλευτείς όμως όπως πρέπει ή…. πέσε πίτα να σε φάω; Κι αν τις εκμεταλλευτείς, θα θυμηθείς να ευχαριστήσεις;

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα